Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Siirrot, huhut ja sopimukset

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 18.01.2007 klo 11.24.

 1. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ok. Haen takkini.

  Jos Everio viitsisi lukea tätäkin palstaa hieman taaksepäin, niin varmaan huomaisi, mihin sillä viittasin. Laitoin aikaisemmin, että hankintoja julkistetaan kesäkuun ekalla viikolla. Kumma juttu, näin kävi. No, samalla olin sitä mieltä, että seuraavat hankinnat tulevat vasta liigajoukkueiden rinkien alkaessa pienentyä syyskuussa. Saa nähdä olenko oikeassa vai en. Siinä se pointti oli. Olen vahvasti sitä mieltä, että jos tässä ennen sylsyä vielä sopimuksia julkistetaan, niin ne on joko junnujen tai osaston Virtanen/Sillanpää/Forsell kanssa. Ei siis varsinaisia hankintoja, vaan jatkoja vanhojen kanssa. Sellainen poikkeus tuohon voisi tulla, että se kiekollinen pakki tulisi jossain vaiheessa, koska se on prioriteettilistalla aivan saletisti aika korkealla. Tosin en ole yhtään varma, onko sellaisia kauheasti vapailla markkinoilla ennen syksyä.
   
 2. Everio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuto
  Parahin Charlie Horse.

  Mikäli tuota tarkoitit oli kritiikki tuolta osin aiheetonta.
   
 3. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Varmasti tulee takapakkia. Jos kaksikentällistä jätkiä lähtee liigaan niin mitä muuta kuin takapakkia voi mestisjoukkueelta odottaa?
   
 4. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Luonnollisesti tulee varmaan takapakkia tämän lähtijämäärän kanssa. Muutamat Mestisjoukkueet ovat kuitenkin osoittaneet, että näitä ns. ykköskorinpelaajiakin on ollut saatavilla. Tällä tätä takapakkia olisi pystynyt hieman torjumaan. Valitus on tietenkin siinä mielessä turhaa, että ilmeisesti TuTolla ei ole resursseja Kouvolan ja Vaasan tapaiseen satsaukseen. Tyhjästä on ilmeisen vaikea nyhjäistä.

  Hyvää on tosiaan se, että TuTostakin taitaa vielä kehkeytyä ihan mielenkiintoinen ryhmä mestistasolle. Täytyy vain liigahaaveet malttaa siirtää johonkin tulevaisuuden ajankohtaan.
   
 5. Lonkkataklaus Jäsen

  Lainaus:
  Peliaika olisi ollut kortilla? Tepsissä A:n ykkösen paikka auki, kun Engren on raivaamassa tiensä liigamiehistöön?
   
 6. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Korjatkaa toki, jos olen väärässä, mutta olen ymmärtänyt, ettei TuTossa ole päätoimista maalivahtivalmentajaa. Jos tilanne on se, niin en yhtään ihmettele, että maajoukkuetason junnuveskari lähtee hakemaan tukea muualta. Palloseuralla ne resurssit kaikesta huolimatta on hieman paremmat. Toistaiseksi.
   
 7. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä, mutta eipä TuTolla ollut ollut sitä päätoimista maalivahtivalmentajaa silloinkaan, kun tämä maajoukkuetason junnuveskari reilu vuosi sitten TuToon siirtyi. Ehkä tämä seikka on nyt sitten alkanut painaa vaakakupissa enemmän, tai sitten taustalla on jotain muuta. En tiedä.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Veikkaisin, että peliajasta on lähinnä ollut kyse. TuTon hankittua selkeän 1 ja kakkosveskan edustukseen ei Ortiolla todennäköisesti enää riittänyt intoa tahkota junnujen divarissa vaan halusi ylempään sarjaan. Sääli, sillä mielestäni tässä olisi ollut hyväkin Santasen kakkonen. Ei minulla Törreä mitään vastaan ole, mutta Ortio on ehdottomasti Törreä potentiaalisempi pelaaja.

  Voihan tietysti olla niinkin, että palloseura on ns. ostanut lupaavan kaverin riveihinsä pienellä summalla rahaa. Joillain tepsin junnuillakin taitaa olla aika hintavia soppareita, jos huhut pitävät edes vähän paikkansa. Kilpailu hyvistä kavereista on kovaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2008 klo 21.44
 9. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Jokila meni sitten Hokkiin! Olin melko varma että on TuTon mies mutta eipä ollut. No mutta miettisin kun TuTon hankinnat on vähän niin ja näin ollut tason kanssa niin miettisin että ei Jokilan tasoinen pelimies sopimusta TuTon kanssa tee. No odotellaan uusia "Uusitaloja" :)
   
 10. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Missä vaiheessa Janne Jokilan TuToon piti tulla? Eikö puhe ollut Jarmo Jokilasta? Janne oli pari vuotta sitten surffailemassa TuTossa eikä kaverista ollut kyllä mitään iloa sillä asenteella. Kun ajatellaan hankintoja ja tiedetään, että markkinat ovat aika kuivat tai hinnat ovat pilvissä, ovat esim. Saarela ja Tasku loistavia hankintoja. Ei Virpiökään aikoinaan mitään hurraahuutoja kerännyt ja Syväsalmi haukuttiin alimpaan helvettiin, mutta heistä kehittyivätkin oivat pelimiehet. Ei kannata tuomita pelaajia ennenkuin on edes nähnyt heidän pelaavan TuTon paidassa, ottaisi varmaan kunnian päälle, jos ko. pelaaja osoittautuisikin hyväksi.
  Kyllä tästä saa taas varmaan perseennuolijan maineen, kun erehtyy kehumaan hankintoja.......mutta alkaa pikkuhiljaa jo rauhallistakin miestä vituttamaan tämä ainainen parkuminen tällä palstalla. Ja tähän tietysti kommentoidaan, että kai sitä kritiikkiäkin saa esittää....tottakai, mutta lopettakaa jo tuo parkuminen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2008 klo 11.43
 11. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Ei pitäisi parkua enää, kun tilanne on osoittautunut juurikin niin hyväksi kuin parkujat syksyllä osasivat pelätä? Siinä mielessä olet ihan oikeassa, että olen alkanut kyllästymään jo omaan parkumiseenikin, joten lienee aika lopettaa se sitten.
   
 12. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tilanne on juuri aivan eri kun parkujat ovat puoli vuotta itkeneet. Jos Forsell jatkaa ensi kaudella niin minusta meillä on hyökkäyskalusta aivan viime kauden veroinen. Ykkösketjun pakit vielä tarvittais tai sitten noista kenellä on sopimus täytyy nousta niihin rooleihin jotka syviksellä ja pablolla oli viime kaudella. Kyllä tämä tilanne jo mielestäni näyttää, että kaikki tuo itkeminen on ollut ihan turhaa.
   
 13. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Myönnetään nyt kun parkumiset on kerta paruttu, että olet oikeassa, onneksi niin. Pari kiekollista pakkia, Forsell, Virtanen ja Sillanpää, niin hyvältä näyttää.
   
 14. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Parkuminen on varmaan eri asia kuin laittaa kommenttia mitä mieltä on. Ja Janne Jokilasta puhusin en Jarmosta. No ykkösvitjan sentteri ja laituri puuttuu ja pakit ykkösen takaa.
   
 15. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Eiköhän tällä viikolla vielä jotain kuulu. Toivotaan niin.
   
 16. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Niin mitkä rahat? Ei mestiksen voittorahoilla yksistään mitään ihmeitä tehdä ja osa siitäkin meni varmasti viime kauden pelaajille bonuksena. Onko jostain muualta tullut jotain ihmesijoituksia vai mistä rahoista tässä nyt puhutaan? Yhteistyökumppaneiltakin rahat tulevat pitkin kautta, ei sieltä 800 000 euroa suoraan kassaan kilahda.
   
 17. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Jarmo Jokilan joukkueelta Ruotsissa on evätty sarjapaikka, joten voi olla ettei viimeistä sanaa Jokilan Tutoon tulemisesta ole vielä sanottu.

  Nimimerkki Everton kirjoittaa KooKoon palstalla:

  "Huono säkä Mamballa. Näyttää nimittäin pahasti siltä, ettei Nyköping pääse pelaamaan Allsvenkania: http://www.nykopingshockey.se/se/start/

  Lisenssiä ei ole siis irronnut, ilmeisestikin talousasioista johtuen. Jos oikein toista kotimaista tavasin ja tankkasin, niin melkoisia velkoja on ollut ainakin kunnalle. Ilmeisesti päältä miljoonan kruunun summista puhuttiin, eli ei mitään pikkurahoja. Ykkösdivariin on seura ainakin toistaiseksi pudotettu, mutta yrittävät vielä valittaa.

  Mattilan lisäksi joukkueen vahvuudessa on Jarmo Jokilakin, jolle agentti ilmeisesti jo etsiskelee uutta pelipaikkaa."
   
 18. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Toi olisi TuTolle aivan täydellinen lottovoitto. Varsinkin, jos Forsell päättää lopettaa / siirtyä muualle. Sormet ristiin...
   
 19. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ainakin minulle on jostain tullut sellainen tieto, että nuorempi Jokila olisi taannoin jo sopinut kaikista asioista TuTon kanssa ensi kautta ajatellen, mutta allekirjoituksen sijaan lopulta saatiinkin ilmoitus siitä, että hän päättikin mennä Ruotsiin. Jos tuo Ruotsin homma nyt kaatuu, niin onkohan hän taaskaan tulossa TuToon, ja onko hän edes niin hyvä pelaaja, että hänen kannattaa antaa soutaa ja huovata sopimusasioissa miten lystää.

  Toki Jokila olisi kentällä huippuluokan vahvistus, eikä TuTolla tässä tilanteessa ole varaa torjua tämän tason pelaajia, mutta mikään liideri tai joukkuehengen nostattaja hänkään ei ole. No, tervetuloa vaan, 35 pistettä ja viimeistään ensi keväänä taas ulkomaille.
   
 20. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Onko niin, että TuTon toimistosta kirjoitetaan Mestiksen uutiskirjeet jos ne koskevat TuToa? Kotisivuilla tuosta ei ollut vielä mitään. Kyllä tuo Dahlan +26 näyttää aika hyvältä. Vähän olen Suolan kanssa samaa mieltä siitä, että TuTo on ihan paska kun ei kaapannut Vahalahtea vaan päästi sen tepsiin takaisin. Ensin itketään kun TuToon tulee tepsin kasvatteja ja sitten itketään kun TuTo ottaa pelaajia mitkä eivät pääse tepsiin try outille. Oisko vielä jotain muita omaperäisiä kriteereitä, että voitais hankintoja haukkua?
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2008 klo 12.13
 21. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kerroppa nyt tyhmälle keneen puolustajiin olisit tyytyväinen? Siis realismin rajoissa tietty. En mä tosta Dahlista muuta tienny kun mitä olit kirjoittanut täällä et TuTo tavoittelee joskus aikaisemmin. Odottelen tota TuTon omaa ilmoitusta kotisivuille ja toivon, että siinä ois vielä muutakin.
   
 22. Everio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuto
  Mä oon tässä kattonu noita viimisimpiä sopimuksia:

  Jussi Tapio
  Ville-Matti Koponen
  Anton Kokkonen
  Ilkka Saarela
  Petteri Tasku

  En tiedä oonko täysin tietämätön, puusilmä vai liian Tutolainen, mut musta tossa ei oo yhtään huonoa sopimusta. Päinvastoin...

  Mut tä on vaan mun näkemys asiasta. Jokanen muodostakoon oman mielipiteensä (ja tarvittaessa itkeköön sen mukaan).
   
 23. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Arttu prkl

  Kaksi vuotta kakkua TuTolaan, Hyvä homma, kapteeninnauhat tähän osoitteeseen, kts.
   
 24. Everio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuto
  Arttu Virtanenkin Tutoon, kahdeksi vuodeksi! Joko alkaa pessimistejäkin tyydyttämään?
   
 25. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tuosta lista voi poistaa vielä Eetu Heikkisen, jolla on ainakin Satakunnan Kansan mukaan sopimus tehtynä Sportin kanssa.

  Uutinen löytyy täältä:

  http://www2.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/2008/06/halava_kouvolaan_heikkinen_vaa.html#more