Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Siirrot, huhut ja sopimukset

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 18.01.2007 klo 11.24.

 1. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  On ainoa rightin pakki TuTossa tällä hetkellä eli helvetin tärkeä pelaaja, jos vaan maila kädessä pysyy ja osaa luistella. Näitä oikealta ampuvia pakkeja ei ole hirvittävästi markkinoilla, koska ovat kysyttyä tavaraa. Lehkosen aika on nyt ohi ja on Nissen vuoro näyttää kyntensä. Nisse on luunkova vanha pelimies, jonka meriitit pelaajana ovat valovuoden Lehkosta edellä, nyt on sitten aika näyttää kyvyt valmentajana. Nisselle täysi tuki senkin puolesta, että, kun puhuu, niin puhuu asiaa eikä liioiteltua paskaa, kuten Lehkonen.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tilastoja voi tulkita monella tavalla. Samalla kun mainitset Virpiön 1+0-saldon, niin unohdat näytöt A-nuorissa. Siellähän Virpiö mätki maaleja parhaimmillaan lähes maali/matsi tahdissa ja pesi sillä saralla Virtasen totaalisesti.

  Vaan sinällään aika turhaa vertailla ihan erityylin pelaajia. Virtanen on varmasti erittäin hyvä mies mihin tahansa Mestis-joukkueeseen, mutta ei kuitenkaan maalipörssin voittajakandidaatti. Tietty Forsellin rinalla on ennenkin nähty tehokkaita paloposteja, mutta Virpiö teki tilanteita myös omalla taidollaan.
   
 3. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Vähitellen alkaa TuTon kokoonpano olla kuosissa. Jos saa toivoa, niin vielä yksi profiilipakki ja Forren jatko, niin tulee todella mielenkiintoinen kausi. Jokila kelpaisi kaikesta huolimatta ja miten olisi joku ulkomaalainen?
   
 4. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Kyllähän Laine tuossa pakistossa se selvä ykkösnimi tulee olemaan, siis ainakin peliä tekevänä pakkina. Ellei sitten jotain ole vielä hihasta revittävissä. Hyvä hankinta kuitenkin. Kyllähän tämä soppa muutamaa peluria vielä huutaisi, niin sitten sitä mustan hevosen viittaa voi ruveta sovittelemaan. Tosiaan, kun malttaa tavoitteita pitää ehkä hitusen matalammalla, niin ei tuo nippu niin synkältä näytä. Kivahan se tietty olisi ollut liigapaikastakin tapella, mutta mielenkiintoiseen kauteen tuollakin yhdistelmällä pääsee. Tuskin nyt ihan 100-0 tulee ennakkosuosikeiltakaan enää käkättimeen.
   
 5. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Laine pelasi tosiaan Vaasassa kolme "hyvää" kautta. Itse en voi sanoa miehestä pitäneeni. Ainakin odotukset olivat kovemmat, mutta niinhän ne aina Vaasassa ovat ja sitten tulee pelaajallekin paineita. Laine jäi mieleen valitettavasti kompuroinneistaan omalla alueella, karmeista kiekonmenetyksistään. Siinä ei paljon suht hyvät kiekollisetkaan taidot lämmitä, kun sitten aiheuttaa harmia joukkueen puolustuksessa.

  Toisaalta TuTossa Laine tosiaan menee kokemuksellaan suoraan ykköspakkipariin ja voipi olla että saa Turusta nyt kaivattua piristystä uralleen ja selkeämmän roolin ja vastuun myötä pelaa hyvän kauden.

  Kaikesta huolimatta, TuTon rosteriin uskottavuutta tuova palanen.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Itselleni tulee Laineesta mieleen lähinnä Fredrik Varan tyylinen pelaaja. Toivottavasti on kehittynyt siitä kun viimeksi TuTossa pelasi. Joissain laskelmissa voisi ajatella Laineen ehkä korvaavan jopa Syväsalmen. Pikkaisen kuitenkin kysymyksiä kaveri herättää ja mietityttää onko TuTossa jo parempiakin pakkeja tarjolla ykköspariin? Viivapelotetta tarvittaisiin yv:lle, joka pysyisi tekemään maaleja, onko Laineesta siihen? Jos Pablo vielä jatkaisi olisi Laine-Järvinen pari kuitenkin aika kovaa valuuttaa todennäköisesti Mestiksen pakistossa tulevalla kaudella.
   
 7. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Tänään kuulin että Laineen peesissä olisi tulossa joku toinenkin vanha TuTon pelaaja ensi kaudeksi..... Mieleeni ei vaan juolahda että ketä tuo voisi olla?
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2008 klo 19.17
 8. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Puhutaanko nyt pakista vai hyökkääjästä? Tässä molemmille paikoille nyt vaan ihan täys HEITTO. M. Suoraniemi....A.Silfer (jos pelaa enää)
   
 9. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Lainaus:
  Silfver on mielestäni lopettanut ajat sitten. Hieno mies.

  Itse epäilen T. Tuomasta tai F. Varaa. Suoraniemikin ok.

  Lisää arvauksia: Pulliainen, Niinikoski, Siren, Kesseli, Jokila
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2008 klo 19.05
 10. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Ei sanottu pelipaikkaa vaan että joku olisi tulossa. Eikä Ranskassa minun mielestä ole pelaajaa joka omaa TuTo taustan kun niin käsitin että samasta paikasta tai ainakin samasta maasta olisi tulossa. Joku Patonki sieltä tänne :D
   
 11. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Omissakin aivoituksissa mielessä on käynyt Fredrik Vara ja hänhän nimenomaan pelasi Ranskan liigaa viime kaudella. Jälkimmäinen TuTo –kausi Varalla oli oikein tosi tynkä, mutta TuTo –taustainen omalla tavallaan kuitenkin. Itse ottaisin kaverin kyllä mielelläni ensi kauden kokoonpanoon. Suuret lupaukset ovat ehkä jääneet lunastamatta, mutta ensi kaudella olisi Kupittaalla tarjolla roolia, jossa voisi näyttää mistä mies on tehty.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Laineen viime kauden jengissä pelasi edelliskaudella ex-tutolaisista maalivahti Timo Kinnunen. Tuskin hänestä on kuitenkaan kyse. Laineen viime kauden seurakaverina oli Mestiksesta tuttu Tuomas Tikkanen. Hän ei omaa minkäänlaista TuTo-taustaa, mutta olisi kova vahvistus siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi. Tehnyt Mestiksessä parikin kertaa yli 40 pistettä.
   
 13. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Miten olisi Juho Lehtisalo? Viime kausi Ranskassa ja TuTo-taustaa niin edustuksesta kuin junnuistakin. Siinähän sitten olisi (ainakin joidenkin mielestä) se ykkösketjun toinen laita. Enää ei puutu kuin sentteri.
   
 14. Lonkkataklaus Jäsen

  Kenties peesi ei tarkoita Ranskaa ja Raku pysyy Turussa! Voihan sitä ainakin toivoa...
   
 15. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Lainaus:
  Kyllä tuolla peesillä juuri tarkoitettiin Ranskaa. Saa katsoa jos TuTolta tulisi jotain infoa tilanteesta!
   
 16. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Varmasti tulee infoa jos TuTo tekee sopimuksen jonkun kanssa, niin kuin tähänkin asti. Huhuja ei tietenkään kommentoida koska pelaajatkaan ei halua, että neuvotteluista tiedotetaan vain sopimuksista.
   
 17. Torpedo 360 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey & Manchester United
  Potila ei sitten saanut sopimusta TuToon ja on tehnyt Hermeksen kanssa sopimuksen. Ei sitten sopinut TuTon kuvioihin enää!
   
 18. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Tässä nyt ei kyllä ole sitten järjen hitustakaan mukana. Kyllä nuo omat lahjakkaimmat kaverit olisi syytä mukana pitää. Luulisi nyt, että olisi ainakin mahtunut pelaamaan. Onko taustalla sitten jotain muuta?
   
 19. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Potila meni sitten Hermekseen. Onhan sekin joku ratkaisu jos ei halua itseään rääkätä. Mestiksessä kun tarvii harjoitella ja sitoutua enemmän ja tuolla pääsee vähemmällä.
   
 20. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ähem... Sinäkö sitten tunnet Potilaa niin paljon, että voit sanoa tuollaista?
   
 21. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mistä toi sitten johtuu? Varmaan olis kelvannu Vaasaan, Kouvolaan, Mikkeliin tai Kajaaniin jos se olis TuTon rahoista kiinni. Mun näkemyksen mukaan syy on toi tai sitten opiskelupaikka tai jotain Kokkolassa. Tunnen varmaan Potilan yhtä hyvin kun monet täällä tuntee TuTon raha-asiat eli en tunne henkilökohtaisesti. Mutullahan täällä muutkin vetää?
   
 22. Everio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuto
  Minkä takia täytyy koko ajan Musashi riidellä muiden TuTo fanien kanssa? Aivan käsittämätöntä toimintaa faniryhmän vetäjältä...

  Takuulla ei Rebellsiläiset ole ylpeitä "johtajastaan"!
   
 23. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Saan mä olla positiivinen ja ottaa kantaa. Haukutaanko teidän palstalla seuraa koko ajan? Kaikki hankinnat on b-luokkaa ja mitään hyvää ei ole. Sitä paitsi ainakaan esimerkiksi pressiboxi ja suolakuningas eivät kuulu TuTo Rebelsseihin ja samaa epäilen myös Torpedosta, tosiasiasta ja puumailasta. Noi ketä pahiten täällä seuraa arvostelee eivät kuulu Rebelsseihin. Rebelssit ovat pääasiassa hiljaa eivätkä kirjoittele tänne. Se viesti mitä mulle on annettu faneilta on, että älä viitti niiden kanssa väitellä siellä jatkoajassa kun niistä nimimerkeistä ei tiedä ketä niitten takana on ja mitkä ovat motiivit kirjoittamiseen. Faniklubin sisällä ei seuran asioista keskustella täällä onhan meillä omatkin foorumit ja nähdään naamakkainkin. Eikä meidän foorumeilla tällaista taistelua ole koska siellä on vaan TuTo faneja. Enkä mä pidä fanivetäjän paikkaa minään johtajan paikkana vaan se on asiakaspalvelu hommaa jota tehdään ilman palkkaa sen seuran hyväksi jota kohtaan sydän sykkii. Mutta mä olen luopumassa paikastani ja ensi kaudella on eri vetäjät joita ollaan jo jonkin aikaa kartoitettu.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2008 klo 19.02
 24. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Lainaus:
  Vetäisin ainakin tosiasian tuosta listasta pois. Siis sitä en tiedä kuuluuko Rebelsseihin vai ei, mutta kirjoitukset ovat hyvinkin asiallisia kautta linjan. Uskoisin kuitenkin, että kaikki kirjoittajat TuTon parasta toivovat, mutta aina ei voi olla tyytyväinen ja sen voi myös tuoda esiin. Mitä itseeni tulee, niin en ole Rebel, mutta en oikein ymmärrä mitä sillä on tänne kirjoittamisen kanssa merkitystä. Tarkoittaako siis Rebelssinä oleminen sitä, että on vain yksi ja ainoa totuus ja se on sinun totuutesi.
   
 25. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Onko todellakin niin, ettei ensi kauden joukkueesta olisi löytynyt paikkaa Potilalle? Ei voi olla. Pakko taustalla on olla jotain sellaista, että Potilan tavoitteet ovat jossain muualla kuin jääkiekossa tai jotain, joskaan sekään ei tässä tapauksessa mielestäni olisi pitänyt olla sopimuksen esteenä.

  Tosin, olen kyllä ymmärtänyt niin, että hän haki paikkaa ensi kauden TuTosta ihan tosissaan. Toisaalta, Hermes-sopimuksen ajankohta näin juhannuksen alla viittaisi puolestaan siihen, että hänelle olisi hiljattain varmistunut opiskelupaikka Kokkolasta. No, tämä kaikki on pelkkää spekulaatiota, joku asioista tietävä kertokoon totuuden. Sinänsä kuitenkin todella sääli, että TuTon omista kasvateista lahjakkain maalintekijä sitten Vuorisalon päästettiin muualle.