Sheddenin väitetty käskytys

  • 115 471
  • 873
Tila
Viestiketju on suljettu.

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä tähän voi muuta sanoa kuin, että vanha kunnon HIFK on bäck. Tätä on ehditty kaivata, enkä edes muistanut kuinka helvetin hyvä fiilis on kun kaiken maailman tissiposket tänne tulevat itkemään.

Kaikki jotka tuomitsivat Heikki Laineen Malmivaaran "noudon", kai te myös tuomitsette Petteri Taskun Turusen "noudon"? Kaikki jotka tuomitsevat Lostedtin Schneiderin "noudon", kai te tuomitsette myös Komarovin Hirson noudon? Ja kaikki jotka tuomitsevat Losedtin Jämtinin noudon hyväksyvät kai sen, että jatkossa IFK rikkoo kirjoittamattomia sääntöjä.

No, odotellaan se Ässien seuraava tappelu ja katsotaan mitä mieltä siellä ollaan 20.000€ sakosta. Vai onkohan se 40.000€? Eikö se mennyt niin, että IFK saa aina muita pienemmät tuomiot.

SM-liiga jatkaa valitsemallaan linjalla. Viimeksi keväällä saatiin sakkoja koska ei pystytty todistamaan mitään ja haluttiin kuitenkin joku tuomio lätkäisti. Nyt sama homma, todisteita ei ole eikä pystytä tuomitsemaan mutta tuomitaan silti. Aikamoista pelleilyä mun mielestä.

Ja huomenna Sheddenille sitten iso käsi meiltä kaikilta, näytetään että me todella diggataan tästä SM-liigan toiseksi karismaattisimmasta äijästä. Loistavaa että liigassa on sentään kaksi vaikuttajaa jolla on munaa, ja ajatelkaa mikä onni on, että molemmat pelaavat IFK:ssa.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
vanhapak kirjoitti:
Mulle on syntynyt kuva, että eivät pelkästään tappelut, vaan jopa valmentajan käskytykset olisivat "siga mageeta" toimintaa. Huhhuh!

Jääkiekko on taitopeli eikä tällainen toiminta todellakaan tee sille ja sen imagolle hyvää.
Vanhapak puhuu täyttä asiaa! Minua harmittaa äärettömästi SM-liigaotteluissa yleisön reagointi tiettyihin pelitapahtumiin. Suurimmat suosionosoitukset saa tappeluun osallistunut kotijoukkueen pelaaja tai hienoimman taklauksen esittänyt mies. Ok, kovat taklaukset kuuluvat lätkään, mutta minusta kolmen yhden kosketuksen syötön päätteksi takatolpalta tehty maali on hieman näyttävämpi kuin kova taklaus.

Jääkiekko on kuitenkin, niin kuin Vanhapak sanoi, ensisijaisesti taitopeli. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö fyysisyys olisi kokonaan kiellettyä. Minä katson kaikista mieluiten huippuluokan taitopeliä, johon yhdistyy mukava fyysisyys.
 
Viimeksi muokattu:

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
vanhapak kirjoitti:
Toivottavasti Jokerit voittaa HIFK:n tiistaina!

HPK-fani tukee Jokereita koska tuntee antipatiaa Hifkiä kohtaan? Nythän tässä vasta tajuaa kuinka syvässä kriisissa Jokerit on, jos asiat kääntyvät noin päälaelleen. Mitähän tästä vielä seuraa? Back to the 80's sympaattiseksi divariseuraksi? Uuh..


Mielipiteesi käskyttämisistä ja tappeluista yleensä tuli selväksi. Olen eri mieltä, mutta ei voi vastaankaan väittää. Et vain pidä lätkätappeluista missään muodossa ja sillä hyvä.

Jatkoajan keskusteluita seuraamalla tulee nykyisin jo hieman vääristynytkin kuva jäähanskauksen suosiosta: ei kaltaiseni lätkätappelut hyväksyvät nyt ihan murksaenemmistö ole, vaikka enemmistö kylläkin. Oikeastaan ihan piristävää kun reilun pelin, Nuoren Suomen ja olympiahengen nimeen vannovat ilmoittelevat täällä välillä itsestään.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jaahans, tuolla melkeen kymmenkunta sivua sitten uumoilin tuomiot aika kohdilleen ja myös perusteet.

Täällä kun siitä Levosen missiosta Sheddeniä vastaan on jauhettu, niin minä jostain syystä ymmärsin viestin niin, että hän tiesi, että liigan mitta "brändin" touhuja katsellessa alkaa täyttyä ja tarkoitti siis puheillaan hifkiä ei Sheddeniä, hänhän tekee vain sitä mitä seurajohto käskee.

Minusta tuomio ja linjanveto oli luokkaa osui ja uppos, eli kohdilleen meni.

Jotenkin toivoisi, että tästä oikeusmurhaa rääkyvästä kannattajakunnasta löytyisi edes yksi, joka olisi huolissaan siitä, että sanat hifk ja epäurheilijamaisuus on samassa lauseessa toisiaan tarkoittaen.

Perusteisiin nähden nuuttipukkien saama sakko on se oleellinen, ei mitkään pelikiellot, jos meno jatkuu sakot varmaan tuplataan ja sitten vasta aletaan puhumaan toimitsija-ja pelikielloista vakavammin.

Uskon kuitenkin, että hifkin johtokunnassa osataan katsoa peiliin paremmin kuin kannattajakunnassa ja hankitaan rahoilla mieluummin vahvistuksia, kuin maksellaan sakkoja ja menetetään maineesta ne viimeisetkin rippeet, jotka viittaa urheiluun.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Panzerfaust kirjoitti:
Mielipiteesi käskyttämisistä ja tappeluista yleensä tuli selväksi. Olen eri mieltä, mutta ei voi vastaankaan väittää.

Mikä tässä käskyttämisessä on niin hienoa?
Tuomiosta sen verran että sakkoja en ymmärrä, mutta Sheddenille olisi helpostikkin voinut antaa toimitsijakieltoa videon perusteella.
 
Viimeksi muokattu:

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Mies laidan takaa kirjoitti:
Mikä tässä käskyttämisessä on niin hienoa?

Se kun joku käskee niin toinen tottelee.

Ja onhan se pelitaktiikkana mielenkiintoinen elementti, joskin siitä seuraavat tappelut eivät ole niin kiinnostavia koska niistä puuttuu se spontaanisen kohtaamisen jännite, mikä on lätkätappeluiden suola ja sokeri. Eikä käskyttäminen varsinaisesti hienoa ole, kuten tyrkytit, mutta hyväksyn sen osana lajia.

Tietenkin vituttaisi, jos sellainen onnistuisi omaa jengiä vastaan, mutta vastaavasti en panisi ollenkaan pahakseni, jos Jokereilla olisi varaa(tarpeen vaatiessa) uhrata jääuskottava varamies poistamaan itsensä lisäksi vastustaja puh-pah pelistä pois.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Hyvä linjaus liigalta, että annettiin selkeä merkki ettei "noutoja" tulla hyväksymään eikä tappeluita vain tappeluiden vuoksi.

Ihmetelty on sakon suuruutta ja sitä miksi viimekauden tapahtumat ovat vaikuttaneet sakkoon. Hifkiähän sakotettiin viimekauden pleikkareissa "oletetun" käskytyksen johdosta(olikohan silloinkin sakon lopullinen syy epäurheilijamainen käytös). Tästä ei ole kulunut kuin 12 ottelua ja joukkue on samasta syystä syytettynä ja väliiin mahtunut monia kahakoita joita joukkue on aloittanut. Nytkään ei kurinpitolautakunnan mukaan todisteita löytynyt kuitenkaan käskytykseen.

Otteluita edellisestä tuomiosta on vähän, joten ihan ymmärrettävää että sekin huomioidaan. Samoin liigan käytäntö on että rikkeen toistuessa rangaistusta korotetaan vrt. kyppilistan täyttyminen, joten mielestäni sakon suuruus on aivan perusteltu.

Samoin Lostedtin rangaistus oli ihan linjan mukainen, koska kaveri tuntuu hakevan heti ottelun alussa mahdollisuuden tapella. Tuskin kukaan oikeasti provosoituu parin vaihdon jälkeen ja tuntee kokeneensa niin paljon vääryytä että nyrkkihippasille pitää lähteä. Syyt ovat jotkut aivan muut ja hyvinhän se oli kurinpitoryhmän tuomiossakin otettu huomioon.

Mielenkiintoista olisi tietää mitä provosoivaa Jämtin on sanonut, että Lostedt on noin pillastunut, olisiko vaikka vihjaissut "opettele luistelemaan" tjsp.
 

Hulk Hogan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
On naurettavaa väittää etteikö Shedden olisi käskyttänyt HIFK:n "heikointa lenkkiä" eliminoimaan TPS:n Jämtiniä ulos pelistä. Tällä kertaa Shedden selvisi kuin koira veräjästä, eikä tuskin enää latele käskytyksiä koko kansan nähden ja kuullen vaan ilmoittaa asiansa varovaisemmin. Käskytykset eivät kuitenkaan tähän lopu ja tuskin HIFK pelitapaansa tämän vuoksi muuttaa, mikä on mielestäni hienoa. Olen aina pitänyt HIFK:n fyysisestä tavasta pelata kiekkoa ja siitä propsit heille, mutta käskytyksiä en hyväksy. Ainakaan muodossa, että selvästi heikompi pelaaja käy toisen joukkueen avainpelaajan kimppuun. Pelaajien vertailu voi olla toisinaan melko vaikeaa, mutta ei tässä tapauksessa. Toisaalta kuitenkin mitä SM-liiga olisi ilman Sheddenin kaltaisia valmentajapersoonia. Hän sanoo asiansa heti johon on varmasti Pohjois-Amerikassa tottunutkin. Uuteen neitiliigaan tuleminen jossa pelissä minkään kaltainen fyysisyys ei ole sallittua ja kovat rangaistukset vaativat kuitenkin aikaa ja totuttelua. Tosiasia on kuitenkin että HIFK on ollut ja tulee olemaan tämän kauden väriläiskä nykyisessä liigassa, siitä pitävät Pena ja Shedden varmasti huolen. HIFK tulee herättämään kuumia tunteita niin puolesta kuin vastaan joka leirissä. Liiga tarvitsee erilaisia joukkueita, mielestäni eritoten HIFK:ta. OHHOH, tulipas sitä kehuttua niin paljon hifkiä et pahaa tekee, taidankin mennä yrjölle. Niin ja kuka vielä sanoo ettei Jämtin herätä tunteita!!!
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Panzerfaust kirjoitti:
Ja onhan se pelitaktiikkana mielenkiintoinen elementti, joskin siitä seuraavat tappelut eivät ole niin kiinnostavia koska niistä puuttuu se spontaanisen kohtaamisen jännite, mikä on lätkätappeluiden suola ja sokeri. Eikä käskyttäminen varsinaisesti hienoa ole, kuten tyrkytit, mutta hyväksyn sen osana lajia.

Kuinka monessa kiekkosarjassa tämänlainen "käskyttäminen" on säännöissä hyväksytty tai yleisesti hyväksyttävää osana lajia? Kyse ei siis ole pelaajien spontaaneista "kurinpalautuksesta".
 
Viimeksi muokattu:

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
IL: "Kurinpitoryhmä perusteli päätöstään sillä, että HIFK on joukkueena useasti syyllistynyt tappelujen aloittamiseen kauden ensimmäisen kymmenen ottelun aikana."

Siis mitä vittua? SM-liiga voi mielivaltaisesti antaa yhtäkkiä 20 donaa sakkoja seuralle, koska sen peleissä on tapeltu "liikaa" ensimmäisen kymmenen ottelun aikana? Miksi tällä logiikalla sitten pelkästään Brändi sai sakkoja vai aloittivatko Hifkin pelaajat kaikki tappelut?

Uskon ja toivon, että kyseessä on ennakoiva torjunta lajin mahdollista huonoa julkisuutta kohtaan("SM-liiga = vakivaltaliiga = iik!"), mutta siinäkin tapauksessa aivan helvetin kömpelöä ja neuvostoliittolaista toimintaa. Ryssimistä sanan varsinaisessa merkityksessä.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Mies laidan takaa kirjoitti:
Kuinka monessa kiekkosarjassa tämänlainen "käskyttäminen" on säännöissä hyväksytty osana lajia?

En tiedä. Kuinka monessa kiekkosarjassa kaikenlaiset "poikittaiset mailat", "tappelut", "kiekottoman pelaajan estämiset", "sukeltamiset", "taklattvan selän kääntäminen vastustajaa kohtaan pelikieltojen toivossa" on säännöissä hyväksytty osana lajia?
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Panzerfaust kirjoitti:
En tiedä. Kuinka monessa kiekkosarjassa kaikenlaiset "poikittaiset mailat", "tappelut", "kiekottoman pelaajan estämiset", "sukeltamiset", "taklattvan selän kääntäminen vastustajaa kohtaan pelikieltojen toivossa" on säännöissä hyväksytty osana lajia?

Eivät ne olekkaan ja siksi niistä tuleekin jonkinlainen rangaistus, jos tuomari sen antaa.

Kyse onkin nyt valmentajan antamista "käskyistä" poistaa joku vastustaja kentältä. Esim. tuskin kukaan pelaaja kääntää selkäänsä taklaajalle valmentajan käskystä eli pelaajien tekemät spontaanit rikkeet eivät kuulu asiaan.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Mies laidan takaa kirjoitti:
Eivät ne olekkaan ja siksi niistä tulee rangaistus.

Mistähän sä haluat nyt väitellä? Olen jo sanonut, että hyväksyn käskyttämisen osana lajia. Jos siitä jää kiinni, niin jotain penalttia on tultava, kuten muistakin rikkeistä. Ei tämä näin monimutkaista voi olla.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Panzerfaust kirjoitti:
Mistähän sä haluat nyt väitellä? Olen jo sanonut, että hyväksyn käskyttämisen osana lajia. Jos siitä jää kiinni, niin jotain penalttia on tultava, kuten muistakin rikkeistä. Ei tämä näin monimutkaista voi olla.

No juuri tuon halusin tietää eli jos panalttia tulee "käskytyksestä" niin yöunesi eivät siitä katoa etkä ole barrikaadeilla vaatimassa oikeutta, kuten muutamilla tuntuu asenne täällä hieman olevan.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Mies laidan takaa kirjoitti:
No juuri tuon halusin tietää eli jos panalttia tulee "käskytyksestä" niin yöunesi eivät siitä katoa etkä ole barrikaadeilla vaatimassa oikeutta, kuten muutamilla tuntuu asenne täällä hieman olevan.

Yöunet on harvoin mennyt lätkän takia, mutta se penaltti käskyttämisestä ei tule olla mitään kymmenen matsin toimitsijakieltoa. Joku pieni sakko voisi periaatteessa ollakin ok, mutta silloin kiinnijääminen pitää näyttää toteen videolta/ääninauhalta tai usean puolueettoman(jollaisen esim.Levosen pitäisi olla...) paikallaolijan todistamana. Nyt kun ei voitu todistaa, niin keksittiinkin Hifkin tapelleen yhtäkkiä liikaa kauden aikana ja mäiskittiin siitä sakkoa. Way to go!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jos tässä nyt joku sahaa omaa oksaansa persiin alta pois, se on HIFK eikä liiga. Ei ole kovin kaukaa haettu ajatus, että kohta esim. Tony Salmelaisella alkaa olla kavereita vastustajan leiristä. Siinä ei joku jämäketjun marionetti paljon auta, kun tähtipelaajalle tulee keppiä ranteille, päähäntaklauksia tai muuta mukavaa. Tämähän on ollut aina pelin henki Suomessa, kun goonikulttuuri on loistanut poissaolollaan.

Mitä itse otsikkoon tulee, on aika sinisilmäistä uskoa, ettei se olisi ihan kaikkien tiedossa, että jonkun Lostedtin touhut olisi laidan takaa tulleiden käskyjen ansiota. Todisteiden löytäminen on äärettömän vaikeaa, mutta mitä sitten? Ei se faktaa mihinkään muuta.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tapaus Lostedt-Shedden-Jämtin - asian käsittely

Eli näyttöä Doug Sheddenin käskyttämiselle ei ole ollut todistettavissa, joten rangaistuksia ei hänelle tullut. Näin sen pitikin mennä, kun kerran minkäänlaisia todisteita ei löydetty. Lostedtille sen sijaan - aivan odotettu ja tavallinen - kolmen (3) ottelun pelikielto, minkä ajan Patrik Lostedtia ei lootassa nähdä. Pelilliset avut ovat vähäiset, jotenka IFK pärjää ilmankin.

Sen sijaan 20 000€ rangaistussakkoa tuntuu tässä kohtaan kohtuuttomalta. Vedetään nyt Herra Jumala viiva tähän kohden! Eihän nyt ketään joukkuetta voi rangaista menneisyydestä - varsinkaan viime kaudesta? Sehän on käsitelty ja varsinkin sakoteltu jo kertaalleen...

Ristiriitainen periodi sikäli, että syyttömäksi todettu valmentaja Doug Sheddeniä mahtanee myös tuntea syyt niskoillaan, koska sakkosumma on noinkin huikea. Mielestäni tässä nyt tuomitaan syyttömiäkin ihmisiä (Shedden) samalla.

Kurinpitoryhmä, jonka mielestä tappelut eivät kuulu SM-liigaan saavat toivottavasti nenilleen - vaikka nyt HIFK:n toimesta - uudemman kerran heti pian, sillä tässä aletaan olla semmoisella alueella, että HIFK:lta yritetään syödä menestysreseptit ja niiden hyödyntäminen ihan tyystin. Enkä tarkoita tällä vastustajien laiminlyömistä, aliarviomista tai heikentämistä joillakin päällä olevilla keinoilla. Kaikkeen näihin tappeluihin on ollut kaksi osapuolta, eikä viimeksikään aloittaja ollut joukkue nimeltä HIFK.

Hamekangasta kurinpitotyöryhmälle. Heti!
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
mixu kirjoitti:
Muistakaa nyt sitten jatkossa kaikki että pelaaja jolla on lähes kolme minuuttia per peli rangaistuksia uralla niin hän on taitopelaaja ja koskematon.
Ei, vaan neiti. Kuulemma. Koskemattomuudesta en tiedä, eiköhän kuitenkin ole joskus päässyt liukkaille.

Ihan väärään suuntaan suunnattua energiaa purnata Jämtinistä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ossi kirjoitti:
Siinä ei joku jämäketjun marionetti paljon auta, kun tähtipelaajalle tulee keppiä ranteille, päähäntaklauksia tai muuta mukavaa. Tämähän on ollut aina pelin henki Suomessa, kun goonikulttuuri on loistanut poissaolollaan.

Kuuluuko keppi ranteille ja päähäntaklaukset sinusta gooni-kulttuuriin. Luulisi, että HPK-kannattaja olisi perillä edes lajikulttuurin perusasioista.

20k rangaistus HIFK:lle perusteluna myös viime kauden tapahtumat on päätöksenä täysin kestämätön. On tainnut pojilla väsy iskeä ja halu lähteä ennen puolta yötä kotiin ja sitten on mätkäisty jotain.

Koska muuten Jokerit saa joukkueena sakkorangaistuksen 14.1.2003 tapahtumista. Silloin loukkaantui 4 HIFK:n pelaajaa erilaisten Jokeri-taklausten ja törmäilyjen seurauksena. Päivä on toki HIFK:n historian ehkä häpeällisin, koska The Alpon johdolla emme vastanneet tekoihin mitenkään, enkä asiaa mielelläni muistele, mutta eikö olisi aika avata tämä juttu seuraavan kerran jälkeen, kun joku Jokeri-pelaaja tappelee sm-liigapelissä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Levosen ja Urpon eilisten kommenttien jälkeen jo hieman pelkäsin Sheddenin saavan toimitsijakieltoa,mutta lopulta aivan oikeudenmukainen ratkaisu sieltä tuli.Ei sen videon perusteella oikein voinut käskyttämisestä tuomita.Sellainen kuva tuosta päätöksenteosta kyllä jäi,että viimeiseen asti yritettiin löytää perusteet tuomioon,mutta ei vaan kerta kaikkiaan löydetty sellaista näyttöä,että olisi kehdattu Sheddenille pannaa antaa.Edelleen viittaan eilisiin kommentteihin lehdissä ja siihen,että päätöksenteko tuntui kestävän ja kestävän.Jotain siellä ilmeisesti mietittiin,ja lopulta sitten kai keksittiin tuo uhkasakko.Tämä uhkasakko on sitten taas sitä itseään,mahdotonta valvoa käytännössä.

Valitettavasti en itse tänään hallille pääse,mutta pyydän kaikkia paikalla olijoita antamaan Sheddenille RAIVOISAT SUOSIONOSOITUKSET.Ne hän on nyt ansainnut,mies esiintyi tämänkin sählingin keskellä viileän suoraselkäisesti.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Twite kirjoitti:
Ei, vaan neiti. Kuulemma. Koskemattomuudesta en tiedä, eiköhän kuitenkin ole joskus päässyt liukkaille.

Ihan väärään suuntaan suunnattua energiaa purnata Jämtinistä.


Ihmettelen vaan että ketä vastaan voi jos ei tälläistä kaveria.Esimerkiksi Helgellä on suhteessa vähemmän minuuteja joten ilmeisesti hänkin on koskematon koska onhan hän lahden profiilipelaaja vai voiko joku väittää vastaan?
 
mixu kirjoitti:
Ihmettelen vaan että ketä vastaan voi jos ei tälläistä kaveria.Esimerkiksi Helgellä on suhteessa vähemmän minuuteja joten ilmeisesti hänkin on koskematon koska onhan hän lahden profiilipelaaja vai voiko joku väittää vastaan?
yo on kyse Jämtiniä vastaan valituksesta...

Alkaa kyllä ymmärrys loppua. Siis te ihmiset haluatte kiekkotappeluita jokaiseen matsiin, mutta sitten kun jonkun vastustajan pelaaja tappelee ja häviää, niin hän onkin neiti ja kusipää? Eli siis onko nyt ymmärrettävä niin, että tappelun hävinnyt osapuoli tai yleensäkin toinen osapuoli voitti tai hävisi, on aivan luuseri? Viime kaudella itkettiin sitä, ettei vastuuta kanneta mistään tai että rotat ei tappele. Kelpo mätön esittivät.

Jotkut ovat myös sitä mieltä, että NHLlässä näin ja näin, siellä käskytetään. Tosin, mikäli oikein muistan, niin poikkeuksetta tulee sakkoa valmentajille, jos noutoja uhoavat julkisesti ja näin sitten myös tapahtuu. Toki... tässä ei ole kyse siitä, koska käskytystä ei ole näytetty toteen. Siten tuo sakkokin on ihmeellinen vaan ei aivan käsittämätön. En edelleenkään ole tuon sakon kannalla, mutta kyllä se tietyn viestin antaa.

Mukava kuitenkin nähdä muutama kirjoittaja, jotka ovat erimieltä kuin esim. minä, ettei tappelut kuulu jääkiekkoon. Mielestäni spontaanit tappelut kuuluvat, joihin toki luen sen, että jotakin pelaajaa vahingoitetaan ja seuraavassa vaihdossa "kostetaan".

EDIT: siis mukava nähdä ihmisiä, jotka uskaltavat kirjoittaa mielipiteensä. Ette ole ihan noin vähemmistö, mitä tässä ketjussa näkyy. Teitä on luultavasti melkein yhtä paljon hallissa kuin puolesta olijoita.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK:lla voi alkaa pikkuhiljaa kopsumaan tappelut onmaan nilkkaan. Pelikaaneilla on tilaisuus käyttää pian HIFK:n asetta sitä itseään vastaan. Sami vaan hakemaan Schnabelia tanssiin ja Heiskanen viemään, joku muu. HIFK:lla ei ole enää rangaistusten takia varaa kovin moniin tappeluihin ja miehet alkaa loppua. Pelicanssilla ei ole mitään hävittävää pistää talonmies Pikkarainen töihin. HIFK:lla on paljonkin hävittäävää seuraavassa pelissä TPS:lle. Pelikaaneilla on vain voitettavaa. Silti siellä onm viel Kakkoa ja Gladia pelaamaan paljon. Ei muuta kuin Pikkarainen noutamaan Salmelainen.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mielestäni liigan pitää nyt aloittaa uusi ranking luokitus ketä vastaan saa tapella ja ketä ei.
Jos kaverin profiili on laskussa niin tilastosta ilmenee että viiden pelin päästä kaveri on vapaa riistaa yms.
Ilta-päivälehdet voivat alkaa julkaista kylmät ja kuumat listaa jos näkee kuka on nousemassa koskemattomaksi ja ketä kohta rangaistaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös