Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Share Ilves

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Noma, 11.06.2010 klo 18.47.

 1. puuntakaa Jäsen

  Itse en viitsi ilvesfoorumille enää kirjoitella, enkä käy sitä juurikaan edes lukemassa. Touhu todellakin outoa. Boikotti oli tosiaan suurin tekijä myynnille, koska pakotti Manngardin siihen. Iso tekijä oli myös Hegen kaveri, eli epäpätevä tj Honkalehto joka ei saanut boikotin taloudellisia vaikutuksia lievennettyä.

  Näitä Hege yrittää epätoivoisesti vähätellä, jolla uskon olevan negatiivinen vaikutus tulevan joukkorahoituksen tulokseen. Itse päätin joku aika sitten olla siihen osallistumatta, ja uskon joidenkin muidenkin tekevän niin. Ilves on tärkeä asia, mutta tietynlaisten ihmisten kanssa en halua samaan pöytään oli kyse mistä hyvänsä.
   
 2. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  Ei hajua mistä kyse, mutta, jos ilves on seurasi, kannattaako tällaisia hiekkalaatikkokeskusteluja täällä käydä?
   
 3. Edustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
  Syvälle on näköjään kauna juurtunut Ilves-yhteisön sisällä. Puolin ja toisin. Kyllä nämä pitäisi pystyä jättämään jo taakse ja fokus 100% sen eteen, että kannu nousee mahdollisimman pian Ilves-kapteenin käsissä kohti kattoa. Menipä siihen aikaa muutama viikko tai 10 vuotta.
   
 4. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Aika käsittämätöntä että ilvesfoorumilla ei mielipiteen vapautta ole, on vain hegen ja esan totuus.

  Onneksi saadaan uusia tekijöitä Ilves-perheeseen, toimintatavat näkyy olevan samat kuin vanhoilla.

  Edit: Boikotoijat olivat tärkeä osa muutosta, täällä tämän saa kai sanoa?
   
 5. Telemarketti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Eihän siitä ole kahta sanaa etteikö boikotoijien rooli olisi ollut merkittävä osa muutosta. Boikotoijat olivat se järjen ääni silloin, kun osa keskittyi kahvin juontiin ja mielistelemään Kesä-Esaa.

  Onneksi meidän ( boikotoijien ) tekeminen ratkaisi kaiken.

  E: Lisätään nyt vielä, että selvästi Kesä-Esan ja muiden samanhenkisten pahaa oloa on näköjään purettava Ilvesfoorumilla. Samalla kylvää eripuraa ikään kuin kostoksi muualle Ilvesyhteisöön. Ihailtavaa!
   
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Tämä. Ihmeellistä on tuommoinen touhu, mutta ei kai sen väliä. Olkoot Ilvesfoorumi sellainen kuin haluaa, yhtälailla Jatkoajassa voi näitä keskusteluja käydä. Tässä vaiheessa pitäisi kuitenkin olla yhtenäinen Ilves, kuten @HeGe41 taisi myös moneen kertaan sanoa viime vuoden puolella? Sillä Ilves tulee tulevaisuudessa pärjäämään, ei riitelemällä, sitä on tehty nyt ihan tarpeeksi viimeisen 15 vuotta.

  E. Onko muuten tietoa, että mikälaisella aikataululla rahoitushanke etenee? Tässä pitäisi omia pennosia alkaa koota, että näkee kuinka suurella summalla on mukana.
   
 7. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  HeGe41 varmaan kysyttäessä kertoo, onko poistanut ko. viestit. Eipä hän niiden poistamista kieltänytkään tuossa tämänaamuisessa vastauksessaan minulle. Sinänsä todella mielenkiintoista, jos HeGe41 on yrittänyt piilotella moderointiaan muilta moderaattoreilta.

  Lainaus:
  Eikös tämä kaveri ole aloittamassa Share Ilveksen hallituksen puheenjohtajana, joten sikäli ainakin liittyy ketjun aiheeseen. Ainakin minulla Share Ilves ja sen arvot henkilöityvät hyvin pitkälle tämän henkilön kautta - kenties syynä ovat hänen kärkkäät mielipiteensä ja näkyvä esilläolonsa yhdistettynä luonnollisesti hänen nykyiseen ja tulevaan rooliinsa Share Ilveksessä.

  Lainaus:
  Linjakeskustelun paikka? Vai miten asiassa kannattaisi mielestäsi edetä? Kysynkö jatkossa HeGe41ltä luvan aina ennen viestin lähettämistä? Vai riittääkö etukäteislupa sinulta tai joltain muulta moderaattorilta? Kuten totesin lainaamassani yksityisviestittelyssä, mielipideperusteinen moderointi on hyvin lyhyt tie enkä haluaisi nähdä ainoan julkisen Ilvekseen keskittyvän foorumin kulkevan sellaista polkua. Varsinkaan juuri nyt, kun taustat on saatu Ilveksessä kuntoon ja päällä on kunnon pöhinä.  Lainaus:
  Eihän sinulla nyt vain mene käsitteet "taso" ja "sisältö" sekaisin? Ja jos keskustelupalstan on tarkoitus muodostua ylläpitäjiensä näköiseksi, miksi keskustelupalsta eikä blogi? Lisäksi olisi hyvän tavan mukaista linjata etukäteen, minkäsuuntaiset mielipiteet ovat keskustelupalstalla sallittuja ja mitkä ovat ns. vääriä (poistettavia) mielipiteitä. Ettei keskustelijoiden tarvitse arpoa...

  Lainaus:
  Pahoittelen aiheutettua mielipahaa. On kuitenkin hieman haastavaa tuoda tapahtunutta esille muutenkaan, kun kaikki asiaan liittyvä julkinen keskustelu on poistettu. Enkä näe, että noissa yksityisviesteissä olisi mitään sellaista, mitä et muutenkin voisi tuoda julkisesti esille. Keskustelun taso noissa yksityisviesteissä on mielestäni ainakin sinun tapauksessasi kohdallaan - ei mitään hävettävää. Miksi tuota keskustelua ei voitaisi käydä julkisesti?

  Lainaus:
  Mikä on se olettamus, että nimimerkeillä pitäisi olla oikeus lytätä niitä, jotka boikotoivat Ilves Hockey Oy:tä Manngardin aikana? Mihin se perustuu? Auta hieman.


  Lainaus:
  Tästä kappaleesta en kyllä ymmärtänyt mitään; avannet nähdessäsi tarpeelliseksi. Toistan kuitenkin oman pointtini mahdollisimman selkeästi: Mielestäni on sairasta, että keskustelupalstan ylläpito ajaa eteenpäin tiettyä mielipidettä poistamalla vastakkaista kantaa edustavat kirjoitukset (nimim. Optimistin viesti), ja jättämällä jäljelle oman kantansa mukaiset kirjoitukset (nimim. Brooksin viesti).

  Lainaus:
  Aika hyvä! Entä oletko kuullut tätä: If you can't stand the heat, (don't turn off the stove but) get out of the kitchen. Mukailin hieman, jotta yhteys keskustelun alla olevaan aiheiseen tulee paremmin ilmi.

  Lainaus:
  Itseäni en laske tosiboikotoijien joukkoon, koska peleihin pääsyni olisi etäisyyden vuoksi ollut muutenkin haastavaa. Hattu nousee siis tässä tapauksessa muulle Ilves-yhteisölle. Ja poistetussa viestissä mollasin vain Manngardia lakeijoineen nimittämällä heitä (täysin ansaitusti) haudankaivajiksi. Lisäksi totesin nimim. Brooksin ottavan melko raskaasti sen, että ko. haudankaivajat on pelattu ulos pelistä. Tämäkin vastauksena hänen niinikään provosoivaan viestiinsä. Sikälikin hassu siis tuo tapaus, että olet lukenut perusteet viestini poistamiseen vahvasti rivien välistä hyvin pitkälle menevillä johtopäätöksillä.  Lainaus:
  Samaa mieltä, luonnollisesti. Tässä ei kuitenkaan ole kyse lopulta siitä, olivatko boikotoijat edesauttamassa tai jopa pääroolissa muutoksen liikkeellepanossa. Kyse on siitä, saako niin väittää ääneen Suomen ainoalla julkisella Ilvekseen keskittyvällä foorumilla.

  Yksi juttu vielä (HeGe41:lle): minä en ole enkä ole havainnut kenenkään muunkaan muutoksen jälkeen mollaavan yleistäen niitä, jotka ovat "vaikeinakin aikoina jaksaneet Ilves-Hockey Oy:tä rahallisesti tukea". Sen sijaan, kuten ilvesfooruminkin viestihistoriaani tarkastelemalla voi todeta, olen ollut pöhinöissäni ja pöhinää luomassa yhdessä edellä mainittujen kanssa Uuden Ilveksen ympärille. Sen sijaan Manngardista hyötyneiden näyttää olevan vaikea päästää irti katkeruudestaan "boikotoijia" kohtaan. Ja se on täysin ok mielestäni, keskustelupalstalla on nähdäkseni tilaa mielipiteille. Mutta tämän pitäisi toimia puolin ja toisin.
   
 8. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Boikottiboikain kyyneleet. Lempijuomaani!

  Lainaus:
  Boikottiboikain vaikutus muutokseen oli ehkä kaksi markkaa. Sekin negatiivisella etumerkillä. Samanmielisten pyllyjä haistelemalla ei tuon kummempaa tulosta voi saada aikaiseksi. Kyllä siis kannattaa henkseleitä paukutella!

  Perustakaa oma voorumi. Te kun teette kaiken paremmin. Eipäs kun mitäs vittua, se ei synnykään boikotoimalla.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 11.19
 9. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Sama. Muutoshuumasta huolimatta jätin harkinnan jälkeen Share Ilvekseen liittymättä juuri siksi, että sen tuleva puheenjohtaja ajaa niin vahvasti Vanhan Ilveksen arvoja. Joukkorahoitukseen olin osallistumassa eiliseen asti, mutta onhan tuo case nyt naurettavuudessaan ihan omaa luokkaansa. HeGe puhuu kyllä yhtenäisen Ilveksen (ja Ilves-yhteisön) puolesta, mutta hän ei nähdäkseni ole sen keulakuvaksi.

  Ilvestä voi tukea muutenkin (peleissä käyminen, fanikrääsän hamstraaminen, positiivisen pöhinän luominen)! Tehkäämme niin!

  Pro-ILVES!

  Lainaus:
  Sitähän tässä halutaan. Kaksi leiriä tai useampia, ehdottomasti! Iso peukku sinulle ehdotuksestasi!
   
 10. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Ratkaiseva käänne ei ollut boikotoijien ja itseni kaltaisten konkurssimiesten toiminta. Ratkaisevaa oli suhtautumisen muutos, eli yhteishenkeä hakeva ja ”kaikki on hyviä tyyppejä” asenne. Ilman tätä asennetta ja näkökantaa ei olisi koskaan päästy neuvottelupöytään, eivätkä osapuolet olisi koskaan alkaneet luottaa toisiinsa. Se siis tarkoitti että Esa&Vesa on hyviä tyyppejä ja Ilvesfaneja siinä kun muutkin, ja Vinne on defacto pääomistaja ja sellaisena ansaitsee kunnioituksen (”you salute the rank, not the man”).


  Jopa naiiviuteen asti mennyt ”kaikki on hyviä” asenne oli se ratkaiseva asia. Se sai mutkin kääntään kelkan ja se sai riittävän ison osan kuppikunnista tekeen töitä yhteisen tavoitteen eteen.. omistajuuden vaihtuminen


  Tän hölmön asenteen tähän yhtälöön toi Hege.


  Joku joskus kirjottanee seuraavan V&V:n, siihen asti voitaisiin lopettaa menneiden kaivelu ja mennä eteenpäin. Edessäpäin on tulevaisuus toivoa täynnä


  Avanti
   
 11. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Hege taitaa itse haluta jalustalle. Kyllä se oli tietyllä tavalla hölmöä ja sinisilmäistä kantaa rahaa shortsipojille. Mutta ei ollut väärin kannatettu, kukin tyylillään. Tukijat ei oo tehny väärin eikä myöskään boikotoijat. Ketään ei tarvitse laittaa jalustalle, koska tässä ei ajatella ITSEÄ VAAN ILVESTÄ!!
   
 12. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  @Tarinankertoja Keskustelua, loistavaa, hienoa! En nyt lähde tässä argumentoimaan omaa mielipidettäni, koska se veisi keskustelun sivuraiteille. Tässä keskustellaan ennemmin nähdäkseni pohjimmiltaan siitä, miten Ilves-yhteisö saadaan yhtenäiseksi, jotta Uusi Ilves onnistuu.

  Tapahtuuko se mielipidepohjaisella moderoinnilla vai avoimella keskustelulla? Mitä mieltä olet?
   
 13. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Lainaus:
  Meillä ei ole mitään muutakuin onnen kyyneleitä tällä hetkellä. Te sentään jaksatte itkeä ja olla katkeria boikotoijille ja toisin ajattelijoille. Omia rahoja vissiin ajattelevat kun pelkäsivät konkurssia, eikä niinkään Ilveksen parasta. Jos ajattelisitte Ilveksen parasta, olisitte jo hiljaa ja puhaltaisitte yhteen hiileen.

  Tottakai lopulta ei ollut boikotoinnin aikaansaama Ilveksen myynti vaan yhteiseen pöytään astuminen, mutta siihen tarvittiin ensin kritiikki, boikotti ja kyseenalaistaminen alkusysäykseksi. Ilman kritiikkiä ei tapahdu muutosta! Mutta muutos tehtiin yhdessä ja puhaltamalla yhteen hiileen.

  Ilman painetta ei olis kuitenkaan tapahtunu yhtään mitään. Mitenkä vaikea on erotella näitä asioita toisistaan ja nähdä kokonaiskuva? Kukaan ei vähättele tukijoita. Nyt rauha maahan ja unohdetaan kaikki vanha, nautitaan yhdessä tästä uudesta alusta!
   
 14. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Lainaus:
  Kirjoitushistoriasi perusteella sinä ainakin olet halunnut.

  Ilvesfoorumi boikottiin! Eihän siellä saa ottaa edes aiheetonta kunniaa tekemisistään. Paska mesta.
   
 15. Garantie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ILVES, Buffalo Sabres, Real Madrid
  Lainaus:
  Tästä näyttää tulleen kisa siitä kuka kusee pisimmälle. Boikottimiesten puheiden mukaan heidän ansiotaan vähätellään ja kun yhteispeliin on lähdetty niin se onkin sitten lopulta väärin "voitettu". Seurauksena aletaan sitä seuraavaa kohdetta metsästämään kissojen ja koirien kanssa, kun yhteinen vihollinen on kaatunut.
   
 16. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Lainaus:
  Mitäs kisaa näät mun viestissä, jossa kannustan olemaan rauhassa ja jättämään vanhat taakse sekä puhaltamaan yhteen hiileen!? Katsomaan kokonaiskuvaa. ILVES on tärkein, ei oma etu, ei kinastelu, ei jalustalla oleminen eikä mikään muu!
   
 17. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  @Garantie Ovatko nuo Brooksin (ilvesfoorumi.com) ja Ist0:n (Jatkoaika.com) viestit sitä tarkoittamaasi yhteispeliä? Ihan vain, että ollaan molemmat kartalla, mistä puhutaan.

  Nimimerkki Brooks heitti ensimmäisen kiven ja tottakai se koira älähtää johon kalikka kalahtaa: minä, joka aikoinani täysboikottia äänekkäästi kannattin.

  Rauha toki saadaan maahan, kun palkataan riittävästi moderaattoreita poistamaan vääräuskoisten viestejä. Elleivät ne vääräuskoiset itse tajua olla vastaamatta heitä vastaan kohdistettuihin syytöksiin. Sehän se olisi ideaalitilanne: naureskellaan yhdessä niille, jotka kyllästyivät täysin Manngardin pelleilyyn - eikä kukaan väitä vastaan.
   
 18. Garantie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ILVES, Buffalo Sabres, Real Madrid
  Lainaus:
  Meinasin yhteispelillä sitä tapaa miten tämä Ilves-kauppa on hoidettu. Vittuilua, boikottia ja maan kaivamista yritettiin aika monta vuotta tuloksetta.


  Lainaus:
  Miksi kuvittelet etteivät muut olisivat kyllästyneet tuohon samaan pelleilyyn? On vain muita rakentavampia (todistetusti) tapoja ratkoa asiaa kuin saada itkupotkuraivareita tai puimalla nyrkkiä yksin kotona kalsarit jalassa kaljapullo kourassa.
   
 19. Garantie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ILVES, Buffalo Sabres, Real Madrid
  Lainaus:
  Tuo vastaus ei ollut suoraan kohdistettu sinuun, vaan osaan viestistäsi jonka ohjasit kohdistit nimimerkkiin Ist0.
   
 20. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Lainaus:
  Okei. Ei vaan voinut olla hiljaa noin naurettavan ja lapsellisen viestin edessä. Tarinankertojasta mallia miten keskustellaan. Itse olin lähinnä puoli-boikotoija ja myös sentakia, koska asun kauempana. Ymmärrän kaikki pointit ja lopulta oli järkevä saattaa asia loppuun puhaltamalla yhteen hiileen!
   
 21. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  OK. Hyvä. Kartalla ollaan, kiitos! Tähän siis jatkokysymys: Kuka on proaktiivisesti väittänyt, että Ilves-kauppa olisi "väärin voitettu", kuten asian ilmaisit? Nimimerkki Beastinkin avautuminen oli mielestäni ymmärrettävä vastaus Ist0n hyvin provosoivaan viestiin.

  Pidän vastaukseni lyhyinä, sillä edelleenkään tämä "tukeminen vs. boikotointi" -keskustelu ei ole tässä se asian pihvi. Voisin avata siitä ketjun kauden jälkeen; juuri nyt sinänsä mielenkiintoinen aihe on liian tulenarka isommalle debatille ja joukkue tarvitsee työrauhan. Mutta mitä mieltä sinä olet keskustelupalstan mielipideperusteisesta moderoinnista?
   
 22. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Samaa mieltä tästä, taustoja laitetaan nyt kuntoon ja kaukalossa peli kulkee. Viime pelissä oli porukkaa kuin Raipen viimesissä pelissä ja Standing ovationitkin saatiin aikaan. Tässä on aika hyvät avaimet nyt valoisaan tulevaisuuteen.

  Lainaus:
  En ihan heti keksi yhtäkään syytä tällaiselle keskustelulle. Kaikki toimivat kuten parhaakseen näki ja jonkinlaisen kaavion kautta päädyttiin nykytilanteeseen. Varmasti jokaisen toiminta on tähän vaikuttanut ja kaikki voi tahoillaan olla ylpeitä teoistaan (tai olla olematta, jos siltä tuntuu). Kesää ei kuitenkaan viitsisi viettää vanhoista vääntäessä.
   
 23. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  @kananlento Aihe aiheuttaa selvästi jännitteitä Ilves-yhteisön sisällä. Asiallinen, hyvin argumentoitu keskustelu aiheesta voisi puhdistaa ilmapiiriä, kun molempien kantojen edustajat ja kaikki välimaastossa taiteilevat oppisivat paremmin ymmärtämään toistensa kantoja. Maton alle lakaisulla (esim. väärän mielipiteen sisältävien viestien poistamisella) on taipumus purkaa jännitteet ikävällä ja kontrolloimattomalla tavalla jossain toisessa yhteydessä; esimerkiksi silloin kun Ilveksellä ei menekään niin hyvin kuin nyt.
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Juu, ymmärrän toki mitä haet ja ajatus on ihan hyvä, mutta tässäkin on jo todistettu, että tämä aiheuttaa sen verran eripuraa että sitä hyvin argumentoitua keskustelua on vaikea (mahdoton?) käydä. Jos asiaan saadaan vähän etäisyyttä, niin ehkä tulevaisuudessa sitä keskusteluakin voidaan käydä. Totuus on kuitenkin, että jokaisella oli sama tavoite ja päämäärä, joten isossa kuvassa on ainakin itselleni yhdentekevää että miten sinne päästiin. Nyt sen saman energian voi kohdistaa tulevaisuuteen.
   
 25. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  @kananlento Kyllä minulla on luottoa siihen, että kaikkien kantojen edustajista löytyy riittävästi fiksua porukkaa sivistyneeseen keskusteluun. Ja mikäli se keskustelu saavuttaa tavoitteensa, on Ilves-yhteisö yhtenäisempi, vaikka tuleva kausi ja Ilveksen kehittämisen vauhti toisi joillekin pettymyksen odotuksiin nähden.

  Mutta nyt keskitytään pudotuspeleihin. Ja naatitaan!