Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Share Ilves

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Noma, 11.06.2010 klo 18.47.

 1. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Pakko myös kompata Kuntoa. Loistava kirjoitus. Tätä tarkoittaa laajakatseisuus. Ei ole yhtä totuutta vaan monta asiaa mikä vaikuttaa yhtälöön. Ketään ei vähätellä vaan kiitetään kaikkia osapuolia. Yhdessä eteenpäin!
   
 2. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Kunto - aivan käsittämättömän tasapainoinen ja kattava analyysi! Jälleen kerran. Allekirjoitan joka ikisen sanan.

  Ei olisi Uutta Ilvestä ilman boikotoinnin välitöntä ja välillistä vaikutusta eikä ilman muutosvoimien (Share Ilves ja ostajat) sinnikästä panosta. Ja ainakaan siinä mielessä ei olisi Uutta Ilvestä ilman niitä rahallisia tukijoita, että Ilves Hockey Oy olisi saattanut muutoin ehtiä mennä lunastuskelvottomaan tilaan tai konkurssiin ennen kauppaa - se ainakin on varmaa. Ja siitä me olemme kaikki käsittääkseni samaa mieltä, että Uusi Ilves on parempi kuin vanha. Parempaa lopputulemaa ei olisi tässä tilanteessa voinut tulla.

  Lainaus:
  Ja minä tajusin vasta nyt, että en lainannut käyttäjä Brooksin lyhyttä viestiä, vaan viittasin siihen ^-merkeillä, kuten joskus on keskustelupalstoilla on ollut tapana. Se varmaan edesauttoi väärinymmärrystä. En toki edelleenkään pidä hyvänä ideana moderoida jotain tiettyä aihetta kokonaan piiloon keskustelupalstalta, mutta onhan se nyt paljon fiksumpaa poistaa aihetta käsittelevät viestit tasapuolisesti molemmilta leireiltä. Aikamoinen savotta. Toki tässä tapauksessa sekä Brooksin että minun viestini olisi voitu poistaa ihan yksinkertaisesti foorumin säännön 13 perusteella. Minä kannattaisin kylmänviileää argumentointia aiheesta ja sitä, että toisen osapuolen näkemystä pyritään ymmärtämään, vaikka sitä ei voisikaan hyväksyä. Tällaista järkevää keskustelua poistettu viestini ei edustanut. Se oli provosoituneen kirjoittajan ajattelematon vastaus ja ylilyönti. Nöyrimmät pahoitteluni siis siitäkin.

  Ehdottaisin että hautaamme omia tulevia viestejämme moderoiden tämän aiheen odottamaan parempaa hetkeä hedelmälliseen keskusteluun. Samalla voisimme haudata sotakirveen - kuin hautaamme muuan kirveenmuotoisen joukkueen konsanaan ensi tiistaista alkaen. Tänään on Ilveksellä suuri päivä ja vielä suurempia on edessä. Kaikki tuki ihan joka ikiseltä kannattajalta joukkueelle on varsin tervetullutta ja tarpeen. Ässät kumoon!

  Pro-ILVES!

  EDIT: Ja se juustoviipalehan kuuluu laittaa ilman muuta leikkelemakkaran alle. Aina.
   
 3. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eikös HeGe tässä näin tiukassa ajattelussa voisi nähdä, että ryhmä B auttoi sillä, että heidän eurojensa ansiosta ostajille jäi taakakseen vähemmän velkoja. Tai, että heidän euroillaan pystyttiin maksamaan palkkoja, jotta mm. pelaajat ja valmentajat pysyivät seurassa. Ja varmasti löytyy useita muitakin esimerkkejä. Tämä palkkojen maksu, jonka kanssa oli vaikeuksia, on lopulta hyvinkin merkittävä asia. Pelaajat pysyivät, pelasivat upean loppukauden, nousivat pudotuspeleihin ja ovat näin tuomassa uudelle Ilvekselle parempaa starttia myös talousmielessä.

  Vain yhdistämällä kaikkien voimat voimme nousta huipulle. Saimme jälleen vierestä katsoa, kun naapuri putsasi runkosarjan palkintopöydän totaalisesti. Ylivoimainen voitto, joka ratkesi useita viikkoja sitten. Pistepörssin voitto, maalipörssin voitto ja yleisömäärät tikissä. Siinä on meille mittatikku, jonka rinnalle ja ohikin haluamme päästä.

  Edessä on joukkorahoitus ja meillä kaikilla mahdollisuus yhdistää joukkoja, jotta taloutta saataisiin paikattua.
   
 4. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Väliaikaisratkaisu. Kun aika on kypsä ja tähän koko muutokseen on saatu etäisyyttä, voidaan asiasta keskustella. Toistaiseksi aihe on liian kuuma. Pelkona on, että mitään järkevää ei synny, mutta monille tulee paha mieli. Tässä vaiheessa ei siihen ole varaa.

  Lainaus:
  Ei mitään ongelmaa. Sain viimein kiinni närkästyksen aiheuttajasta ja ymmärrän sua täysin.

  Lainaus:
  Ei helvetti sä oot ihme tyyppi. Varmaan voitelet sen makkaran lopuksi ;)

  Lainaus:
  Olen kiitollinen niille tahoille, jotka Ilvestä jaksoivat tukea läpi vaikeiden vuosien. Minusta ei siihen ollut. En minä boikotoinut johtoa tai pääomistajaa, vaan surkeaa tuotetta. Jos kaikki ihmiset olisivat ajatelleet samalla tavalla, ei vuonna 2017 olisi enää ollut mitään mitä myydä tai mitään mitä ostaa.
   
 5. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Jos kaikki olisivat ajatelleet samalla tavalla, olisi kauppa toteutunut todennäköisesti jo aikaisemmin. Tai sitten ei. Kukaan ei voi varmaksi sanoa, mitä olisi tapahtunut. Nyt tilanne taisi kuitenkin olla niin, ettei Vinniellä lopulta ollut vaihtoehtoja. Yhtään yksittäisten tahojen ponnisteluja vähättelemättä, niin kyllä näkisin että Vinnien lopullinen luopuminen oli enemmän monien yksittäisten asioiden summa.

  Ja nyt pitäisi katsoa yhdessä eteenpäin, eikä miettiä kenen syy tai ansio mikäkin oli. Kyllä me kaikki olemme Share Ilvekselle kiitollisia, mutta myös Risto Jalolle, Kuntolle, boikotoijille ja ehkä myös tukijoille. Kiitos.
   
 6. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Tässä on lyhyesti se uhkakuva, johon keskustelu voi ajautua.

  Uskolliset tukijat ovat kuitenkin niitä, joiden varaan Uuden Ilveksen tulemista voidaan turvallisesti rakentaa. Heidän tekemiseensä ei ylä- tai alamäet juurikaan vaikuta. He mainostavat, he ostavat kausikortteja, he ostavat irtolippuja. Mukana ollaan, kävi miten kävi. Tämän porukan leimautuminen muutoksen jarruksi olisi erittäin vahingollista.
   
 7. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Toki voi olla, että kaupat olisivat voineet syntyä aiemmin, mutta epäselvää on, että minkä tahon kanssa ja olisiko siinä menty ojasta allikkoon. Nyt saatiin mitä ilmeisimmin erinomainen omistajaryhmä.

  En ole tuostakaan samaa mieltä, ettei Vinniellä ollut vaihtoehtoja. Tuntuu, että moni unohtaa, että hän valitsi ostajavaihtoehdoista sen, jonka koki Ilveksen kannalta parhaaksi. Taloudellisesti ehkä joku muu vaihtoehto olisi ollut hänelle parempikin.
   
 8. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mehän emme tiedä kilpailevista tarjouksista. Olivatko he yhtä pitkällä prosessissa eli tutustuneet kirjanpitoon? Oliko kilpailevan tarjouksen ehtona, että he saavat Ilveksen tuotemerkkioikeudet? Olisiko Ilves ry antanut tuotemerkkioikeudet Harkimon porukalla, joka ilmeisesti oli kilpaileva ryhmä? Olisiko kilpaileva ryhmä tarjonnut turvan Esan ja Vesan toimenpiteille? Nykyinen ryhmä "pelasti" Ilveksen taloudellisesti isojen maksujen alla. Olisiko kilpaileva ryhmä tehnyt vastaavan nopeassa aikataulussa?

  Taloudellisesti Vinnie ja erityisesti Ilves menettivät paljon, kun Vinnie ei suostunut kauppoihin esim 2010, jolloin mm. Risto Jalo ja moni muu tuttu oli mukana. En tiedä bluffasiko Vinnie tammikuussa jälleen, kun hän totesi, että hänen olisi pitänyt luopua jo paljon aikaisemmin.
   
 9. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Ei ole mitään uhkakuvia, jos ei niitä muutamien tahojen puolesta koko ajan luotaisi. Nytkin tartuit tuohon yksittäiseen lauseeseen, että ottanut seuraavaa lausetta mukaan. Emme voi tietää mitä olisi missä tahansa muussa skenaariossa tapahtunut. Eikä meidän tarvitse tietää. Nyt eletään tässä tilanteessa. Aika näyttää miten asiat lopulta meni. So far so good, mutta on aikaista arvioida.
   
 10. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Kyllähän tässä kaupungissa puhutaan vielä vuoden 1918 sodastakin, jonka nimityksen ei ole päästy yksimielisyyteen sadassa vuodessa.
  Olisiko aika kääntää uusi lehti tälläkin palstalla ja keskittyä tulevaan?
   
 11. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Voisin tätä keskustelua käydä tuolla Sharen foorumillakin, mutta jos/kun yleisöanti tulee, niin onko Share Ilveksen yhdistyssääntöjen puitteissa mahdollista tehdä esim. Platina-share 200€, kulta-share-jäsenyys, 100€ ja hopea share 50€ tässä annissa?
  Palkintona vaikka lippis ja uusi jäsenkortti? Jäsenyys muuten samantasoinen kuin perusjäsenillä.

  Siksi tänne kirjoitin, että useampi lukee kuin Sharen palstaa.
   
 12. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Joukkorahoitusta järjestämässä olevat tahot korjatkoot tai vahvistakoot, mutta minun tietääkseni joukkorahoitukseen osallistumisella ei ole mitään tekemistä Share Ilveksen jäsenyyden kanssa. Olen käsittänyt että se olisi jäsenyydestä riippumatta kaikille avoin. Jäsenyys ei siis olisi edellytyksenä eikä myöskään seurauksena.

  Ja hyvä kun laitoit tänne.
   
 13. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Sharella on perusjäsen (50€ + vuosimaksu) ja Ikijäsen (300€) sekä kannatusjäsen jossa nyt on valmiina vaihtoehdot 100€, 300€, 500€ ja 1000€

  Mutta siis...


  Lainaus:
  Asia on juuri näin. Tullee olemaan mahdollisuus samalla liittyä (varmaan alemmilla tasoilla normi, ylemmillä iki... katotaan), mutta ei ole siis pakko. Ja portaat tulee oleen esim 20, 50, 200, 1000 tms (ei ole lyöty lukkoon)..

  Wait For It
   
 14. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Boikotoijat ja ehkä myös tukijat. Ei tarvitse arvailla kummalla puolella oleskelit.

  Jos boikotoijia on ollut 400 / peli (eli ns. aika perkeleesti), on se ollut noin 150 000 euron käppi taloudessa. Ei siis varsinaisesti lamaannuttava.
   
 15. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Otteluiden yleisömääriin kehityksestä ja Ilveksen talouden kehityksestä päätellen niitä on ollut huomattavasti enemmän kuin 400/ottelu. Kukin omista syistä, omilla painotuksillaan. Eriaikoina protestoimaan ryhtyneitä.

  Nyt kun huonoon talouden- ja asioidenhoitoon kriittisesti suhtautuvat tahot ovat palaamassa Uuden Ilveksen katsomoihin ja tukijoiksi, tulee se olemaan melkoinen lisä. Jos samaan aikaan saadaan Honkalehdon & Co alasajama ja ryvettämä myynti suuntautumaan ylöspäin ja seuran (ei muiden firmojen) eduksi, tulee talous tervehdytettyä ja sitä kautta on mahdollista myös kasvattaa pelaajabudjettia.

  Tapparaa kaatamaan
   
 16. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Ilveksen yleisömäärissä on samaa menestyksen tuomaa vaihtelua kuin millä tahansa organisaatiolla. Esimerkiksi syksyllä 2015 katsojamäärät olivat todella hyvät. Kun joukkueen peli sakkasi, sakkasivat myös yleisömäärät.

  Boikotoijilla tarkoitan ihmisiä, jotka eivät halliin menneet pääomistajan takia. Meni hyvin tai huonosti, hallista pysyttiin pois koska Manngard. Joillakin oli tavoitteena jopa Ilves-Hockey Oy:n konkurssi.

  Boikotoinnista / tyytymättömyydestä lähti liikkeelle muutosvoima. Jotain piti kehittää, ennen kuin oli liian myöhäistä. Boikotoinnin vaikutus ei siis ollut niinkään taloudellinen, vaan vaikutus oli imagollinen ja toiminnallinen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 08.49
 17. Ikurin Vireä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Ikurin Vire, FC Ilves
  Ehkä osa tästä vastakkainasettelusta johtuu siitä, että tuolle "boikotoijalle" ja "toimintaan kyllästyneelle" yritetään luoda nyt vähän turhan tiukkoja karsinoita. Itse pysyin poissa hallista monta vuotta, koska tekeminen oli - minusta - läpimätää. Ei minua VM sinällään häirinnyt, mutta en vain uskonut missään kohtaa enää vuosiin, että hänen johdollaan laiva kääntyy. Liian monta mahdollisuutta hukattiin samalla tavoin, ilman mitään näyttöjä muutoshalusta koko organisaation uudelleenrakentamiseksi. Kävin omia keskustelujani nykyisten ja entisten sponsorien ja tuttujen katsojien kanssa, ja pikkuhiljaa usko siihen, että halliin kantamillani rahoilla olisi vaikutusta tapahtumiin jäällä, katosi. Liian monta pientä viiltoa firman tekemisessä valutti sen rahan muualle kuin jäälle, eikä firmassa vaikuttanut kukaan kiinnostuneelta paikkaamaan niitä. Jos itse tekisin työni tuolla tavalla, olisin vähintäänkin työtön hyvin nopeasti.

  Olinko siis boikotoija vai vain yleisesti kyllästynyt, kun en halunnut käyttää aikaani ja rahaani kädettömän tekemisen tukemiseen? En minä tiedä, mutta olen silti erinomaisen tyytyväinen, että tapahtui mitä tapahtui konkurssin sijaan. Mutta olisin ottanut silti sen konkurssin mielummin kuin katsonut Esan (laita tähän tilalle haluamasi VM:n valitsema tj.) ja kumppaneiden (laita tähän tilalle haluamasi VM:n valitsemat kumppanit) tekemistä seuraavaa 20 vuotta.

  Myöskään minusta katsojamäärät eivät ole viimeisen parin vuoden aikana olleet normaalin suhdannevaihtelun mukaisia. Jos vertaa niitä 10 tai 20 vuoden takaiseen, kun seuralla meni huonosti, olivat ne jotain ihan muuta kuin viime keväänä viimeisissä peleissä, tai tällä kaudella syksyn liidon jälkeen. Ei silloin tarvinnut juuri miettiä kolmosella alkavia lukemia. Pelissä kävijät eivät ole ehkä kyllästyneet pääomistajaan, mutta vähintäänkin siihen, että mennään hädin tuskin nenä pinnalla, eikä mitään muutosta ole luvassa. Kuten sanoin, en minä osaa poimia tuosta pääomistajaan kyllästyneitä boikotoijia erilleen niistä, jotka kyllästyivät siihen, että mikään ei muutu.

  Edit: typo
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 19.04
 18. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Manngard olisi varmastikin saanut olla ja patsastella, JOS olisi pääomistajana osannut johtaa seuraa tavalla, jonka talousalueen antamat mahdollisuudet ovat suoneet. Mutta koska hommat vedettiin ns. Vihkoon kaikilla tasoilla, ihmiset kyllästyivät.
  Toiset, jotka seurasivat keskustelupalstoja tai olivat muuten tietolähteillä, syy oli selvä: läpimätä johtaminen. Toisille se näkyi oudon pieninä taloudellisina resursseina liigajoukkueiden keskinäisissä vertailuissa, toiset hahmottivat tilanteen joukkueen huonona suorittamisena, ja jäivät siitä syystä kotiin. Homma haisi ja näkyi eri tasoilla kauas.
  Mutta yhtä kaikki, pääomistaja ei ollut tehtäviensä tasolla, eikä varsinkaan hänen valitsemat ihmiset, mutta syy ja ongelmien äiti oli siinä johtamisessa, jota Tampereella nähtiin aivan liian kauan. Ja se kohta, missä Manngardin ja hänen esikuntaansa hommat alkoivat mennä vinoon olivat Risto Jalon potkut aikoinaan.
   
 19. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Onkos ilveksellä joku joukkorahoitushanke meneillään? Tällaisesta on puhetta ollut?

  Nyt olisi se hetki, kun kannattajien kukkaroiden nyörit olisivat höllimmillään. Jokin markkinointitempaus poffien aikaan hallissa ja kaduilla, padat täyteen vaan...
   
 20. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Eiköhän siitä tule tieto kunhan isojen sijoittajien kanssa on neuvottelut käyty. Tänään ymmärtääkseni Jalo ja kumppanit kertovat, että miten näissä on onnistuttu. Tai ainakin viime viikolla näin sanottiin. Silloin Jalo ei halunnut häiritä pelillisiä asioita näillä jutuilla, joten saa nähdä että venyykö tämä vielä pidemmälle.

  Mutta siis miniminä on se 1,5 miljoonaa ja ilmeisesti 3 miljoonaa tavoiteltiin?
   
 21. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Hegelle oli sitten kritiikki liikaa. Poistanut nimimerkki @Kaukosäädin Ilvesfoorumin muonavahvuudesta.

  Lainaus:
   
 22. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Mistään tällaisesta ei ollut kyse. Jotain tolkkua näihin juttuihin.
   
 23. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Ei ole poistanut meikäläistä. Tai siis on, mutta kyseessä on hieman erilainen tarina, jonka Hege on hoitanut ammattimaisesti, mutta ei siitä sen enempää. :) Ei mitään HeGeä vastaan.
   
 24. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus Share Ilveksen Facebookin-sivuilta:
  "Yhdistyksen hallituksen Antti Ilomäki ja Ville Heikkinen huomenna Yle Tampereen aamuradion vieraina alkaen kello 8.30. Herrojen mietteitä Tappara-puolivälieräsarjasta voit kuunnella oheisesta linkistä."

  Linkki: Tampereen lähetysikkuna | Yle Radio Suomi | yle.fi
   
 25. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Voisitko Ist0 keskittyä asiaan tai sitten antaa vain olla? Helvetin väsyneitä tällaiset repliikit.