Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Share Ilves

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Noma, 11.06.2010 klo 18.47.

 1. Kissa Jansson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We never give in
  Vähimmäistavoite alkaa olla aikalailla saavutettu, hieno homma. Asia alkaa realisoitumaan, vaan mikä on seuraava peliliike?
   
 2. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Laput lähetetty PRH:lle. Nyt odotetaan ry:n virallistamista, jonka jälkeen avataan ry:lle pankkitili ja aletaan kerätä jäsenmaksuja tulevaa Ilves-Hockey Oy:n osakeantia varten.
   
 3. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Lainaus:
  No nyt ollaan jo syyskuussa, onko yllä mainittu edelleen tämän hetken tilanne?
   
 4. Bronco Jäsen

  Saas nähdä löytyykö multa sitä 300 euroa enää, kun sitä aletaan keräämään... Ei siis mitenkään vittuiluna vaan ihan huolestuttavana ennusteena.
   
 5. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei siis mitenkään vittuiluna, mutta jos sitoutuneisuus on sitä luokkaa, ettei pysty pitämään juttuun varaamaansa summaa jemmassa, niin heikolla pohjalla on homma.
   
 6. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Jos on liittymisen yhteydessä ilmoittanut maksavansa 300e, niin silloin rahojen on vain löydyttävä. Ilmoittautuminen on sitova.

  Tämä on aina ongelmana, kun lasten kanssa yrittää jotain saada aikaiseksi. Ei siis mitenkään vittuiluna tämäkään.
   
 7. Santiago Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  300 euroa on monelle Ilves-fanille aivan hemmetin paljon rahaa. Ja toisaalta moni voi tuhlata sen verran vuoden jokaisena päivänä ilmeenkään värähtämättä.

  Kannattaa miettiä ennenkuin alkaa nakella kiviä. Kun vaikka lapsiperheen pyykinpesukone pettää, se imaisee tuon 300 euroa täysin yllätyksenä. Sitten onkin mietittävä syödäänkö ensi kuussa vai sijoitetaanko Ilvekseen. Tämä siis ihan vaan esimerkkinä, ottamatta kantaa nimimerkki Kapteeni Koivun tilanteeseen.
   
 8. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  PRH:lle olen soittanut ja tiedustellut käsittelyprosessin nopeuttamista. Aika nihkeä oli vastaanotto. Käsittelevät kuulemma tulojärjestyksessä ja sillä hyvä.

  Kokeilkaa nyt säästellä niitä rahoja joilla olette olleet mukaan lähtemässä. Tärkeintä kuitenkin on että lähtee mukaan. Ymmärrän että rahatilanne voi muuttua.
   
 9. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Jos on rahat noin tiukalla, niin kannattaa miettiä lupautuuko ylipäätään lähtemään tällaiseen mukaan. Itse en lähtisi, jos tili olisi lähelle nollaa. Tai jos talous on tiukalla ja haluaa välttämättä lähteä, niin vaihtoehtona oli myös 50e panostus. Aina pitäisi kuitenkin olla hieman sukanvarressa "pyykinpesukoneen hajoamisen" varalta.

  Jos sitoudutaan, niin sitoudutaan. Muuten ei sitouduta. Simple as that. Ei se tee kenestäkään yhtään huonompaa Ilves-fania, jos ei ole mukana Sharessa taloustilanteen vuoksi. Tämä pitää vaan tiedostaa siinä kohtaa, kun on painamassa "liity" nappia, kun talous on muutenkin kuralla.
   
 10. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kuten edellä todettiin, niin ei kannata lupautua mukaan, jos ei rahkeissa ole siihen varmasti varaa. Ei todellakaan tee kenestäkään huonoa fania jos ei lähde mukaan.

  Käännetään muuten asia toisin päin. Jos olisi nyt sen rahan sijoittanut ja sitten olisi tili tyhjä, niin miten sen pesukoneen korjauksen rahat sitten saisi kun se hajoaa?
   
 11. Santiago Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Totta. Mutta varmasti jokunen on innostunut kovasti asiasta, ja lähtenyt mukaan, vaikkei rahassa kylvekään. Ja homman viivästyessä saattaa tulla yllättäviä taloudellisia muutoksia. Varsinkin nuorena sitä on kovasti innokas omistamaan fanittamaansa seuraa, vaikkei oma talous välttämättä ole vielä asettunut kovinkaan vakaille urille. Ei sekään tee huonoa fania, että taloudellinen tilanne vaihtelee.

  Ehkä tähän on hyvä todeta, että itse en ole lähdössä mukaan, ihan muista kuin taloudellisista syistä. Tykkään kuitenkin välillä olla myös "pienen ihmisen asialla". ;)
   
 12. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näin ollen pitää antaa kiitos patentti ja rekisterihallitukselle "viivyttelystä". Näin muutama "yli-innokas" säästyy taloudelliseen ahdinkoon joutumiselta.
   
 13. Bronco Jäsen

  Liityin mukaan kesäkuussa. En vielä tuolloin osannut aavistaa, että jäsenmaksun keräämiseen tulee kulumaan yli kolme kuukautta saati että työtilanteeni tulee muuttumaan radikaalisti.

  Ei tässä vielä ole minkäänlaista hätää. Tähän varaamani summa on edelleen hyvässä tallessa pankkitililläni eikä sieltä tule katoamaan. Takkuturkin viestin myötä alkoi vaan vähän epäilyttää kuinka pitkälle jäsenmaksun kerääminen venyy.

  Hyvä, jos PRH:een on oltu yhteydessä.
   
 14. Santiago Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  33) Update your ignore-list @ jatkoaika.com. - Check.
   
 15. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki asianomaiset mukaan vaan. Tämähän on myös hyvä syy liittyä mukaan, jos ei vielä ole listoilla :)
   
 16. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Share Ilves ry on sitten vihdoin virallinen. Rahaa tulevaan osakeantiin on kerätty reilut 12 000 euroa. Sitoumuksia on reilun 18 000 euron edestä, joten noin 6 kiloeuroa pyörii vielä mahdollisten jäsenten taskuissa.

  Osakeantiin kerääminen alkoi sikäli pahaan aikaan, että joulu luonnollisesti vaatii kukkarosta veronsa. Mutta kyllä tämä tästä. Osakeantiin tullaan joka tapauksessa osallistumaan, sen voi jo tässä vaiheessa sanoa varmaksi. Millä summalla, aika näyttää.
   
 17. HN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ry, Ilves Edustus Oy, NUFC, Packers
  Lainaus:
  Tämä on todella upea juttu. Share Ilveksen organisoijille hatunnosto tämän hienon idean toteuttamisesta ja projektin menestyksekkäästä vetämisestä!
   
 18. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Tänään Share Ilves ry toimitti osakemerkintäsitoumuksen Ilves-Hockey Oy:lle. Samassa rytäkässä siirtyi ry:n tililtä Oy:n tilille osakemerkintäsitoumuksessa ollut summa. Kaikkiaan Share Ilves ry merkisti Ilves-Hockey Oy:n osakkeita 250 kappaletta.
   
 19. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Share Ilves ry:n kevätkokous antoi lausuman, jossa kannattajatukiyhdistys ilmaisee tyytyväisyyden Ilveksen nykyiseen strategiaan. Samaisen lausuman mukaan Share Ilves ry tulee tukemaan Ilveksen A-nuorten toimintaa.

  Julkilausuman kokonaisuudessaan voi käydä lukemassa tästä.
   
 20. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Piti kaivaa tällainen reliikkiketju esille. Pitkä on ollut tie ja pienestä on joskus lähdetty.

  Lainaus:
  Tässä on ajankohtainen kehoitus. Älkää nyt vain menkö tuhlaamaan saamianne veronpalautuksia mihinkään joululahjoihin! ;)
   
 21. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Melkoinen Kim Jong-Un syntymässä tuolla Share Ilveksen ylläpitämän ilvesfoorumi.comin puolella.

  Nimimerkki Brooks (ei se Kim Jong-Un) kirjoitti:

  Lainaus:
  Johon minä palautin pallon viestillä, joka HeGe41n (se Kim Jong-Un) toimesta poistettiin välittömästi:
  Lainaus:
  Viestin poistamisen jälkeen kirjoitin sen uudelleen; olisihan jokin tekninen häiriö voinut periaatteessa poistaa viestin. Nyt viestin ilman mitään kommenttia poistanut HeGe41 uskaltautui avautumaan:
  Lainaus:
  Jonka vastauksen hän muuten muutamaa minuuttia myöhemmin poisti yhdessä minun uudelleenkirjoitetun viestini kanssa - hävittäen näin kaikki todisteet käydystä "keskustelusta". Toki olin tässä vaiheessa, notta "mitääh?!" Brooksin viesti jäi ja minun viestini poistettiin kylmänviileästi. Olinko rikkonut jotain sääntöä? Kävi ilmi, että en, sillä HeGe41lle yksityisviestillä kuittailtuani sain tällaisen vastauksen:
  Lainaus:
  Johon minä: Lainaus:
  HeGe41n vastaus:
  Lainaus:
  Minun viimeisin vastaukseni:
  Lainaus:
  En kyllä todella ole ikinä todistanut oman tai kenenkään muun kohdalla, että jokin viesti poistettaisiin sen sisältämän mielipiteen vuoksi miltään foorumilta.

  Kertokaahan nyt HeGe41n tuntevat, onko se aina ollut tuollainen, vai onko kaverilla pikkasen noussut hattuun Esan kanssa kahvittelut? Vai tuutsää HeGe41 itte selittää? Aina parempi...

  EDIT: Eikös se muuten ollut Esa, joka ainakin yritti kaivella muinaisen ilves.comin keskustelupalstan nimimerkkien takana olevien henkilötietoja? Olisikohan epämiellyttävien kommenttien poistaminen ollut yksinkertaisempi ja tehokkaampi menetelmä ;)
   
 22. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Kim Jong-HeGe on poistanut muidenkin kirjoittajien viestejä samasta ketjusta. Juuri samaan aiheeseen liittyen.
   
 23. vilho Jäsen

  Itsekin toimin moderaattorina tuolla ja meillä näkyy siellä poistetut viestit, mutta nimimerkki Optimistin mainitsemia viestejä ei siellä näy. En tunne foorumisoftan toimintaa niin tarkasti, että pystyykö sieltäkin vielä poistamaan jo kertaalleen poistetut viestit. Voi ollakin.

  Sinänsä nyt ollaan väärässä ketjussa, sillä Ilvesfoorumi on perustettu jo ennen Share Ilves ry:tä ja Share Ilves saa nyt tässä turhaan lokaa. Foorumi sai muistaakseni alkunsa (ainakin osittain) Ilveksen IRC-kanavalta ja siellä vaikuttaneet aktiivit valikoituivat moderaattoreiksi tuonne Ilvesfoorumille.

  Loppukaneettina sanottakoon, että kannatan sananvapautta. Keskustelupalstat ovat keskusteluja varten, oli mielipide sitten mikä hyvänsä.
   
 24. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Aluksi mainittakoot, että Share Ilves ry:llä ei ole mitään tekemistä Ilvesfoorumin kanssa. Jatkoksi todettakoot, että keskustelupalsta muodostuu ylläpitäjiensä näköiseksi. Jos keskustelupalstan taso ei ole sitä mitä halutaan, se kyllä ajan kanssa näivettyy. Tähän päälle on vielä mainittava, että suht mautonta julkaista yksityisviestittely, mutta tapansa kullakin. Mennään tällä.

  Lainaus:
  Asian sinulle jo yksityisviesteissä selitin, mutta vielä ei ole mennyt perille.

  "Kakkua ei voi sekä syödä että säästää. Jos on sitä mieltä, että juuri boikotoijat olivat se muutosvoima (ajoivat Manngardin taloudelliseen ahdinkoon), tarkoittaa se sitä, että yhteistyökumppanit, klubilaiset, kausikorttilaiset ja irtolippuja ostaneet ovat omalla tekemisellään olleet muutoksen hidaste tai este. Taustat tuntien minä en tätä osta.

  Kun toiseen suuntaan kumartaa, toiseen pyllistää. Minä kumarran näiden uskollisten tukijoiden suuntaan. Jos heitä on pakko vähätellä, sen voi tehdä sitten jossain muualla."


  Mikä on se olettamus, että nimimerkeillä pitäisi olla oikeus lytätä em. tahoja? Mihin se perustuu? Auta hieman.

  Väitit yksityisviestissäsi, että Manngardin touhuihin totaalisesti kyllästyneitä saa palstalla lyödä kuin vierasta sikaa. Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista. Oletko aivan varmasti tutustunut keskustelufoorumin sisältöön? En edes muista, koska olisin poistanut viestin, jossa kritisoidaan Ilveksen entistä johtoa tai entistä pääomistajaa. Jännästi niputit Manngardin ja Ilvestä vaikeinakin aikoina tukeneet tahot. Heistähän nyt on kyse. Ei Ilveksen entisestä johdosta, vaan Ilveksen uskollisista tukijoista (yhteistyökumppanit ja maksavat asiakkaat). Itse niin kovin mielelläni pitäisin linjat siihen suuntaan kunnossa jatkossakin. Jos siinä rytäkässä joku entinen boikotoija pahastuu, olen sen riskin valmis ottamaan. You can't make an omelette without breaking eggs.

  Lainaus:
  Jos sananvapauden nimissä haluaa nostaa itseään jalustalle samalla mollaten Ilveksen uskollisia tukijoita, voin sen tehdä jossain muualla. Kyllä siihen kanavia löytyy. Eikä tuo ihan noin mene. Laki antaa keskustelupalstalle ehdottomat raamit. Sitten on olemassa raameja, jotka keskustelupalsta itse itselleen luo.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 06.18
 25. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sinä olet tässä Heikki väärässä. Lopeta jo typerä kinastelu selvästä asiasta.

  Ilman boikotoijia ei olisi tullut muutosta. Ei sen tosiasian tunnustamisen pitäisi niin vaikeaa olla. Eikä se mollaa tai halvenna ketään.

  Sinä olet nyt liian syvällä omassa tapahtumahistoriassasi. Katso isoa kuvaa.

  Nyt eteenpäin