Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Share Ilves

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana Noma, 11.06.2010 klo 18.47.

 1. Noma Jäsen

  Share Ilveksen kotisivu

  Lainaus:
  Kaikki Ilves-sydämiset mukaan vain edistämään ilvesläisyyttä Tampereella ja miksei muuallakin.
   
 2. Kissa Jansson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We never give in
  2. Hankkia omistusta ja päätösvaltaa Ilves-Hockey Oy:stä.

  Taitaa ikävä kyllä jäädä haaveeksi hankkia omistusta ja päätösvaltaa, tuohon täytyisi lähteä mukaan tuhansia faneja ja mielellään suuremmalla kuin 50 euron panoksella että rahaa saadaan kasaan edes hieman. Tai sitten joku laittaa peliin suuremman summan mutta epäilen vahvasti niin tapahtuvan.

  Toivon toki että kampanja saa hyvän vauhdin päälle ja näkyvyyttäkin, en halua missään nimessä heti haukkua ja lytätä, siis toisin sanoen olla perustamperelainen vastarannankiiski. Kaikkea hyvää tälle projektille, on hienoa nähdä että intohimoiset fanit tarttuvat tuumasta toimeen. Itse en kuitenkaan ihan vielä ole liittymässä, mutta koskaan ei saa sanoa ei koskaan.
   
 3. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  aina voi valittaa ja itkeä tällä palstoilla ja hallissa. Odottaa että joku muu tekisi jotain.

  NYT on mahdollisuus tehdä itse. Jotain konkreettista, jotain jonka jälkeen voi sentään sanoa "ainakin on yritetty" ja onnistuessaan tällä voi olla todellista merkitystä


  meitä palstoilla jauhajia kyllä riittää, mutta kuinka moni meistä seisoo puheidensa takana?

  Practice what you preach.

  I´m in
   
 4. Kissa Jansson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We never give in
  Laskurin mukaan 33 ilmoittautunutta ja 3900 euroa kasassa. Keskiarvoksi tulee siis noin 118 euron panos per sierainpari. 50 jäsenen ja 15 000 euron tavoite näyttää lähenevän kovaa kyytiä, hieno homma! Koskas tämä projekti on potkaistu käyntiin? Ja koska osakeanti järjestetään?
   
 5. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ensimmäiset ideat heitettiin ilmoille noin kaksi vuotta sitten. Johtuen kuitenkin Oy:n silloisesta tilanteesta, ei asia kuitenkaan edennyt sen pidemmälle. Asia pistettiin hautumaan ja lopulta tänä keväänä aihe nousi jälleen ajankohtaiseksi.
  Osakeanti olisi todennäköisesti tulossa syksyllä, joten nyt jokaisen Ilves-henkisen on tartuttava tilaisuuteen. Tämä on osa mahdollisuutta. Itse olen tämän projektin mukana, sillä tätä mahdollisuutta ei voi olla käyttämättä.
   
 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  En tiedä liittyykö mitenkään tähän aiheeseen (voi ihan hyvin kyllä liittyäkin) mutta onko kenelläkään tietoa joko Summanen on jättänyt raporttinsa? Jos on, niin ei siinä vissiin ihmeellisiä kun en missään ole moisesta nähnyt uutisoitavan.
   
 7. Bronco Jäsen

  Napataan nyt itsekin ilmainen postaus ja kannustetaan muita mukaan toteamalla, että täälläkin on jo ilmoittauduttu!
   
 8. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Jees, huomenna palkkapäivä ja ilman muuta mukaan. Tälläinen järjestäytyminen on ehdottoman tärkeää, sillä vaikka tästä ei mitään välitöntä ja näkyvää hyötyä saataisikaan, fanien yhteenkuuluvuuden tunne kasvaa, mikä taas mahdollistaa suuremmat saavutukset tulevaisuudessa. Fanitoiminnan organisoituminen antaa edellytykset myös viime kauden mielenosoituksen kaltaisille voimannäytöille.

  Hienoa, kiitokset idean alullepanijoille.
   
 9. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Tampere Unitedin Kannattajat ry

  No TamUn kohdalla kävi niin, että Tampere Unitedin Kannattajat ry perustettiin ja sillä toteutui tämä suunnitelma, mitä Share Ilves suunnittelee parhaillaan. Eli ei mahdoton ajatus, mutta mietin vain, että kuinka moni fani maksaa noin kalliin hinnan kuin Share Ilves pyytää?
   
 10. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Kaikki on suhteellista.
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Virheellinen parkkeeraus maksaa täällä Tampereella 50 euroa. Sillä olisi jo päässyt perusjäseneksi. Itse ko. summan "lahjoitin" kaupungille viime torstaina. Ja toisaalta, tuollaisella 50 eurolla pääsee lauantai-iltana nippanappa alkuun kun viettää ravitsemusliikkeessä laatuaikaa.

  Kuten palstaveli Tervalammen Tynamo kommentoi, kaikki on niin suhteellista.
   
 12. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Siksi, että jääkiekko on Tampereella ja itse asiassa koko Suomessa ykköslaji.
   
 13. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Share Ilveksen perusjäseneksi pääsee siis vaivaisella 50€ maksulla. Tampere Unitedin kannattajat ry pyytää 145€ liittymismaksun sekä 25€ vuodessa. Niinkään idea ei ole rahalla hakea mahdollisuutta vaikuttaa vaan saada laajan henkilömäärän kautta kannattajien mielipide julki. Monet huutavat netissä nimimerkkien takaa. Share Ilves tuo kannattajille oikean ja aidon kanavan vaikuttaa suoraan suuremmassa mittakaavassa.
   
 14. Kissa Jansson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We never give in
  No niin, nyt oli Aamulehdessä jopa 1/3 sivun juttu asiasta, ajattelinkin eilen täällä tiedustella että ajetaanko asiaa muualla kuin Facebookissa ja tämän ketjun verran täällä. Hyvä että homma saa näkyvyyttä!
   
 15. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  YLE Tampereen radiouutiset on myös Share Ilves -hankkeen noteerannut. Ja onhan tästä aiheesta ketju myös tuolla .commin puolella.
   
 16. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 17. Noma Jäsen

  Nyt on mahdollista myös yritysten liittyä Share Ilves ry:n tukijäseniksi täällä. Valittavana on 100, 300, 500 ja 1000 euron tukisummat. Tukijäsenillä ei ole äänivaltaa yhdistyksessä, mutta vastalahjaksi saa näkyvyyttä mm. yhdistyksen verkkosivuilla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2010 klo 17.26
 18. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Radio 957:lla oli aamulla vieraana yksi Share Ilves -hankkeen perustajista, Heikki Karjalainen. Tästä linkistä voi haastattelun kuunnella kokonaisuudessaan. Eipä tuossa mitään mullistavaa tullut ilmi. Perus settiä.
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Mitä asiaa sitten pitäisit mullistavana?
   
 20. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  En nyt tarkoittanut asiaa noin...

  Mutta kun kerta kysyit niin mullistavana pitäisin esimerkiksi joltain yksityiseltä taholta tullutta valtavaa lahjusta.
   
 21. Kissa Jansson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We never give in
  Miksi yritykset lähtisivät tukemaan seuraa kannattajayhdistyksen kautta eivätkä tavalliseen tapaan suoralla sponsoroinnilla? Suuremman näkyvyyden kuitenkin luulisi siten saavan.
   
 22. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Jos omistaja on Ilveksen kannattaja ja haluaa tukea faneja ennemmin yrityksensä kautta kuin yksityisenä henkilönä?
   
 23. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Lainaus:
  Eikä tonnilla vielä kuuhun mennä, jos Ilvekselle sellaista summaa tarjoaa. Todennäköisesti näkyvyys on suurempi Sharen kautta.
   
 24. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Pelataanko roolipeliä? Ihan vain pikkuisen.

  Minä, yrittäjä, marssin toimistoon jossa sinä, Ilves-Hockey Oy:n toimistusjohtaja, minua odotteletkin tapaamiseen jossa käsitellään tulevan kauden yhteistyökumppanuutta.

  Tervehdimme kohteliaasti molemmat toisiamme. Tämän jälkeen sanon: "Minulla olisi yritykseni mainoskassassa nyt sata euroa ylimääräistä. Minkäslaisen yhteistyökumppanuuden sinä, herra Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja, minulle tällä sadalla eurolla leivot?"

  Ja tähän sinä vastaat että...niin, mitäs sinä vastaat?

  Tässä pitää muistaa sellainen seikka, että yrityksen ykkösmotiivi ei luultavasti ole mikään markkinointiviestinnän rakentaminen tukijäseneksi liittyessään. Ykkösmotiivi on omistaa Ilves-Hockey Oy:tä Share Ilves ry:n kautta ja tässä samassa rytäkässä saada ikäänkuin lisäbonuksena näkyvyyttä Share Ilves ry:n internetsivuilla. Näkyvyyden voi jättää poiskin jos siltä tuntuu. Epäilenpä kuitenkin että 90 % tukijäseniksi liittyvistä yrityksistä logonsa ja linkkinsä ry:n sivuille haluaa. Ei sillä, niin haluan minäkin.
   
 25. Kissa Jansson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We never give in
  Tos on kyl pointsii.

  Suuret yritykset joilla on enemmän varaa laittaa pätäkkää sponsorointiin ostaa varmasti edelleen pelipaitamainoksia, otteluisännyyksiä ja valotaulumainoksia yms. Pienet- ja keskisuuret yritykset, joilla myös pelimerkkejä on vähemmän, voivat varsin hyvin osallistua juuri Share Ilveksen kautta. Jospa jatkan HeGen roolileikkiä: jos olisin Pirjo Parturikampaaja, Ilveksen fani, voisin hyvin kuvitella osallistuvani ja saavani kaupan päälle sitä näkyvyyttä. Näkyvyyden määrä nyt ei varmasti suuren suuri ole, koska nettisivuilla tuskin liikenne aivan älytöntä on, mutta tyhjää parempi.