Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana MurhaaMenoo, 01.09.2015 klo 21.44.

 1. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Ja nämä kaikki maaseudulta tulleet pelimiehet menivät heittämällä miljoonajoukkueen sisäisen pistepörssin top vitoseen. Ei mulla muuta.
   
 2. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Mikäs se KooKoon voittoputkiennätys liigassa olikaan, koska se voidaan ehkä rikkoa tällä kaudella, jos se vain on alle 12 ottelua?
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  @Ansa Paitsio . Kuinka sekasin sie oot? Mie oon aika vitun sekasin. Millä ihmeen meriitillä sie käyt vittuilee HFK:n meiningille, kun "oman joukueen" kausi #paremmin meni #vitun #paljon #huonommin? Se, että KooKoo myi pelaajansa tekenee tulevasta kaudesta #paremman. Jos KooKoo ei olisi huorannut, olisi KooKoon ensi kauden sloga #halvemmin ja #paskemmin. Annas nyt esimerkki näistä HIFK faneista, jotka ovat "jatkuvasti heittäneet pilkkakirveitä Mestis-joukkueita kohti". Itse en näitö ole JA:ssa juurikaan nähnyt. Jos sinulla on jotain antipatioita hesalaisia vastaan niin anna tulla, mutta faktaa pöytään.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Samaa mieltä bongarin kanssa. Stadilaiset on olleet erittäin sympaattisia KooKoota kohtaan ja seuratkin on hyvissä väleissä. Pelaajien lainailut toimii puolin ja toisin.
   
 5. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Olisikohan Ansa Paitsio tarkoittanut sitä, että jotkut isojen seurojen fanit ovat yleisemminkin väheksyneet näitä uusia liigaseuroja, kun ne eivät kuulemma kiinnosta ketään. Tällaista ajattelua on ollut joskus havaittavissa, mutta ei sitä ole ollut IFK-leirissä sen enempää kuin muillakaan. Ja kuten täällä muutkin ovat muistuttaneet, niin KooKoo on hyötynyt IFK:sta hyvinkin paljon.
   
 6. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kappas. Josko nyt itsekin kommentoimaan. Totta juuri tuo edellä kerrottu, että kyseessä on muutkin ISOT seurat ja selvennyksenä tuohon "kirveiden heittelyyn" piti mainita, että näitä tuntuu olevan lähinnä otteluseurannassa, ei näillä "kiinteämmillä" sivuilla. Tuo pelaajien vaihto ( jonka hyväksyn täysin ja on hyväksi molemmille osapuolille) oli vain hilpeä. Häntäpään joukkueesta suoraan ykkösketjuun.
  Toki tiedän, että KooKoo ja HIFK ovat tehneet hyviä vaihtoja - yksi-ja kaksisuuntaisia - jo pitkän tovin, ja hyötyä on saanut ainakin KooKoo.
  Mutta harmi, jos lilliputti astuu jättiläisen varpaille ja pahoittaa mielet. Tosissaan pitää olla mutta ei tosikko. Etsin hernettä nenästäni, mutta en löytänytkään.

  Ei muuta kuin Tsadin ainoa liigajengi mestariksi. Miulle se passaa vallan hyvin. Eikä tunnu pahalta.
  Vai pitäisikö uuden maailman vallan tapaan todeta "KooKoo FIRST" ;)
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eipä tarvi Haden lauantaina puristaa mailaa kun veikkaus ei edes laske kertoimia KooKoon sääleihin pääsemiselle. Tiistain pelissä Haatajalla oli paikka laittaa homma tasoihin mutta kädet jäätyivät.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tänäänkö saadaan viimeinen naula arkkuun vai jäädäänkö löysään hirteen roikkumaan. 3 pisteen voitolla olisi taas viiva hämärästi näkyvissä, tappiolla se viiva katoaa kauas horisonttiin
   
 9. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Kolmen pisteen voitto pitäisi kyllä kairata tänään. Jos tänään tulee turpaan, saattaa olla katsojaluvut hyvin nihkeitä kolmeen viimeiseen kotipeliin. Pelit sattuvat torstaille, tiistaille ja maanantaille. Vastustajat näihin peleihin eivät ole kovinkaan seksikkäitä (saa olla erimieltä, ei mitään henkilökohtaista).

  Noh pelkkää spekulointia, mutta kauden lähestyessä loppuaan, tulvii paskan maku vaan vahvasti omiin suunpieliin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017 klo 11.27
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jatketaan hirressä roikkumista. Hyvä niin

  E. Seuraavasta neljästä ottelusta olisi saumat ottaa 12 pistettä. Sen se toki vaatisikin että voitaisiin vielä pitää liekkiä yllä. Eiköhän lopulta ero ole juuri sen verran mitä viimeisillä sekunneilla ollaan menetetty
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2017 klo 08.49
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
 12. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  No nyt se vasta myrkyn lykkäsi. Ei Niinistöstäkään voi Kekkosta tehdä.
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Se siitä kaudesta sitten. No lauantaina sentään panoksena tuhota Jukureiden pleijari haaveita.
   
 14. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  ... ja tiistaina voikin lahjoittaa Ipalle pisteet *hymiö*
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Juu Robin Hood tyyliin otetaan rikkaalta Toivakalta ja annetaan köyhälle takkuturkille
   
 16. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eikös tämä ole jo wanha juttu? :P

  Lainaus:
  Lainaus:
  Jep, on edes jotain panosta vielä. Harmittaa tosin toivoa näin @Wiljami takia, koska vaikuttaa helvetin asialliselta ukolta ja ilmeisesti vain ns. syntynyt väärään paikkaan. Noh, ehkäpä nämä meidän vihapuheet nähdään vielä lauantaina Ikioman PP-show:ssa wanhaan tyyliin, jos Hörppy on hereillä. @mustaoranssi kumpi perustaa perinteitä kunnioittavan FB-ryhmän "Kuka muu tahansa Liigan pudotuspeleihin kuin Jukurit"? Lupaan tehdä rikosilmoituksen asiasta. :D
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Sä voit perustaa niin liityn sit sinne. Kyllähän tässä lievä vitutus on päällä kun tietää että kohta taas kausi ohi ja syksyyn pitää taas odotella. No sääleissä olisi ollut viikko lisää viivettä lomaan joten ehkä tän kestää.

  "Vaan miksi surisin
  aina kun näen Vaasan Sportin.
  tiedän voi käydä vielä huonommin
  kauhean paljon huonommin"
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2017 klo 09.10
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jumaleisson, mietin että mitäs on tullut palstalla sekoiltua kun tällaiseen ketjuun tägätään mutta nythän sitä vallan ylpistyy kun noin on kehuttu. Pleijjarihaaveet ovat ikävästi molemmilta kaakon mestistaustaiselta karanneet jo pois omista käsistä mutta eihän sitä koskaan tiiä mitä viimeisillä kierroksilla vielä ehtii tapahtua vaikka aika teoreettisiksi on jatkopaikkatoiveet käymässä. Huomenna hyvässä hengessä hulinat Ikiomalle, lauteilla on tilaa Kouvolankii väelle mukavasti.
   
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Irving Ilvestäkin vastaan maalilla. Olisi luullut että Perhoselle pelejä kun millään ei enää ole väliä. Mitähän Immosen kanssa ensi kaudella keksitään kun nyt istuu koirankopissa ja pari kautta olisi vielä jäljellä sopparia. Ei siinä että esityksillään ansaitsisi peliaikaa
   
 20. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Vielä case Immosesta sen verran, että kaverihan pelasi harjoitusotteluissa ihan mukiinmenevästi (1+6). Jospa se peli-ilo löytyisi taas kesän aikana. Hallilla jotkut puhuivat Immosella olevan siviilipuolella jotain ongelmia, ovatko nämä heijastaneet vaisua kautta(?) Huhuthan ovat aina huhuja...
   
 21. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oliko ensimmäinen taloudellisesti tappiollinen kausi kuuteen tai seitsemään vuoteen?
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Jokos ne tappiot on jossain julkaistu? Miten tuo KooKoo piknik tapahtuma, tuleeko tuotot KooKoon kirstuun?
   
 23. Keyser Jäsen

  KooKoon Someissa kerrotaan, että huomenna on Greenin viimeinen peli oranssimustissa. Eipä nyt sinänsä yllätä, mutta varmistus asialle kuitenkin.

  Kiitokset Kapteenille. Varsinkin 15-16 kaudella huikea pelaaja KooKoolle. Tämä kausi meni suurinpiirtein yhtä huonosti kuin joukkueellakin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2017 klo 18.09
 24. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olisikohan samalla myös uran viimeinen matsi? Ikää on eikä tämän kauden päävammat varmaan ainakaan paranna pelaamista tulevaa ajatellen. Kyllähän Greenistä kerkesi näiden kahden kauden aikana tulla yksi suosikkipelureistani, jopa ihan siltä ajalta mitä olen KooKoota seurannut. Kaikkea hyvää jatkoon, oli se sitten millainen tahansa!
   
 25. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  KooKoo kauppasi kuluneen kauden paitojaan Huuto.netissä, ja joku korotteli Immosen paidan hinnan 2 000 euroon. Melkoista hassuttelua.