Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana MurhaaMenoo, 01.09.2015 klo 21.44.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  #3 Arttu Pelli saalisti tänään 2syöttöpistettä KooKoo - Lukko -ottelussa. Hänelle ei ollut jäällä tasakentällisin vastustajan tehdessä maalin. Silti hänellä on tilastoissa vain yksi plus merkintä. Ehtikö Pelli hypätä syöttönsä jälkeen vaihtoaitioon, jolloin joku muu sai + merkinnän?
   
 2. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  KooKoon 1-1-tasoitusmaaliin saivat pistemerkinnät maalin tehnyt Broadhurst sekä syöttäjät Haataja ja Pelli, mutta plusmerkinnät tehotilastoon kirjattiin pelaajille #15 Ossi-Petteri Grönholm, #16 Oscar Eklund, #27 Jan-Mikael Juutilainen, #37 Terry Broadhurst, #72 Juha-Pekka Haataja. Ruudun videosta selviää, että juuri Pellin laukaus käynnistää maalia edeltäneen tilanteen, mutta samalla Pelli kääntyy vaihtoon laukauksen jälkeen ja maalin synnyttyä noin kymmenen sekuntia myöhemmin kentällä Hurstia on onnittelemassa ensimmäisenä juuri Pelliin vaihtanut OPG, joka liukuu tilanteeseen vaihtopenkin suunnasta.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Nyt tulee miltei viikon tauko hyvään saumaan. Ehkä KalPaa vastaan Lelu ja Green pelikunnossa. Vastushan on sarjan pahimpia joten pari pistettä olisi jo hyvä suoritus.
   
 4. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ottelu on musta oranssi ottelu joka on samalla ilmaispeli.
   
 5. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta, tätä hallilla mainostettiinkin. Ei tästä tainnut aiemmin mitään ollakaan.
   
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Nyt viimeistään kai melkein meistä jokainen voi allekirjoittaa KooKoon tämän kauden teeman olevan # PAHEMMIN

  Viime kausi lienee ollut # HYVEMMIN

  Ensi kaudelle sitten rakennetaan joukkue joka toteuttaa teemaa # RUMEMMIN

  Joskohan sitten pelaajat kestaisivät ehjänä ja peliä vietäisiin koko kausi samoilla valmentajilla, vieläpä niin että peruspelitapa, taktiikka ja muukin saataisiin kestämään paketissa suunnilleen koko kauden ajan.
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Jos sieltä tulee joku hyvä laina maalille niin 10. sija ja ensimmäinen pudotuspelipaikkakin mahdollista. KooKoon kanssa samoista sijoista taistelevat joukkueet ovat kaikki pelanneet todella surkeasti. Ilvekselle kyllä tulee kohta telakalta paljon pelimiehiä, mutta vielä en heittäisi kirvestä kaivoon.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ennen kauden alkua nuo tuplapelit KalPaa vastaan tuntuivat paljon paremmalta kuin nyt. No jotain pisteitä olisi raavittava tai juna karkaa
   
 9. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Runkosarjan viimeinen neljännes on vauhdissa, ja KooKoo on kahden pisteen päässä pudotuspelien ensimmäisestä kierroksesta. Kaiken lisäksi 10. paikalla majaileva joukkue on pelannut KooKoota yhden ottelun enemmän.

  Vaikka tämä kausi ei ole mennyt niin moni meistä odotti, joukkue taistelee viime vuotiseen tapaan pudotuspelipaikasta. Joukkue on kasattu hyvin ja matkan varrella esille tulleisiin haasteisiin on reagoitu erinomaisesti, koskivat ne sitten niin valmennusta kuin pelaajistoa. Pelin kehittämisessä tultiin toki yhden tien päähän tällä kaudella, mutta uuden rakentaminen on hyvässä vauhdissa.

  Musta on siis ihan turha viljellä täällä mitään #PAHEMMIN tai luovutus-juttuja. KooKoo pelaa kovassa sarjassa, mutta on vakiinnuttamassa paikkansa Liigassa ja koko ajan yhä uskottavampi organisaatio. Koko homma on ihan eri tavalla hallittua kuin vaikka viime visiitillä. Ammattimaisuus lisääntyy organisaatiossa koko ajan. Se, että nyt ei olla vaikka sijalla 8. vaan kymmenentenä on lopulta nyanssijuttuja. Tärkeintä on katsoa isoa kuvaa. Kun tämänkin kauden haasteiden jälkeen KooKoo on edelleen mukana uskottavasti taistelemassa illasta toiseen voitosta jokaista jengiä vastaan, voidaan ihan hyvin todeta, että oikeassa junassa ollaan.
   
 10. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  En väittänyt tuolla että KooKoon pitäisi siirtyä kategoriaan # Entistä Huonommin vaan # Entistä Pahemmin. Kyllä KooKoolle on käynyt tällä kaudella niin paljon kaikkea pahaa että teeman voisi ehdottomasti muuttaa.

  Mutta vaadin ensi kaudelle teemaa # Entistä RUMEMMIN. Paluu siis takaisin aikaan jolloin oli Ryty Päällä ! KooKoo Jäällä !
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Siirsin tämän lainauksen ja sen kommentoinni tuolta toisesta ketjusta tähän, koska se paremmin tänne sopii.

  Lainaus:
  Eiköhän nuo risteilyjen aiheet tiedetä. Viinan juontia ja pelaajien halailuja kännipäisään. Vai onko risteilykulttuuri muuttunut viime vuosina?
   
 12. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Katselin itsekin tuota risteilyhommaa pari päivää sitten ja 50e/per.nuppi taitaa olla jos otat 4 hengen hytin ja lähtijöitä hyttiin on 4.
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Meillä on maskotti, tiikeri. Mikäs sen nimi on? Kookoo Koala olisi toiminut paremmin

  E. Kun mietin tarkemmin niin ei saatana... tiikeri... wtf?
   
 14. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Oikeasti, mitä helvettiä? Topi-kukko takaisin ja vähän äkkiä.

  Jos ei muuta, niin masinoikaamme kampanja, että tiikeri edes nimetään Topiksi.

  Asia on yhteinen ja tärkeä, vai mitä @Everton @Fordél @Steus @Tim Callahan @kahden suunnan sentteri @teroz @Old Tom @mustaoranssi @Minor @Isaskar @Lätkä-Bongari Iso-E @Kioto @MurhaaMenoo @yaremchuk @Ansa Paitsio @Magnesia @KOOKOOBOY @Zeta03 @Jaded[/USER @Oskupoika @Mneme @EagleEye @Pelicans81?
   
 15. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kyllä. Naurettavaa. Tiikeri? Kruunaa tämän kauden #huonommin teeman.

  Topi Tiikeri. Huoh. Topi kukko or bust. Kausikortti palaa nyt viimeistään ja fiilistä ei auta otteet kaukalossa.
   
 16. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hieno päivä taas. Ensin julkistetaan joku vitun tiikeri ja sen jälkeen Tappara kairaa anneliin. I love this club.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Helevettiin kaikki päälleliimatut maskotit! Jos siellä pitää jonkun pellen heilua niin sen pitää jotainkin muutenkin liittyä KooKooseen kuin vain värien puolesta. Eikö se kukkokin ollut melko lyhytaikainen kokeilu? Voisihan se ehkä paremmin kuvata KooKoota. Koossa eli K -kirjaimessa on sentään tepasteleva jalka ja heltta pystyssä.
   
 18. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Joopajoo. Maskotin julkaisusta oli tehty noloa pakkopullaa tyyliin "äkkiä sisään, äkkiä ulos, hoidettu on". Oli jotenkin nolo ja kiusallinen tapahtuma ja tiikeri maskottihahmona kyllä niin kulunut kun olla voi. Jos toi oli pakko tehdä, eikö sen Topi-kukon ois voinu vaan päivittää? Tuttu. perinteinen hahmo. Outoa. Pelistä on tarpeellinen sanottu otteluketjussa.
   
 19. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Toivottavasti tämä Kellogs Frosties henkinen tiikeri ilahduttaa edes lapsia...
  Ehdinkin jo tämän maskotti-hömpän unohtaa kuukausien saatossa kun siitä ei mitään kuulunut. Tiikerin nimeämistä odotellessa.
   
 20. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Tiikeri vs. kukko? Molemmat paskaa. Toinen oli Sirenin pakkomielle, mutta tiikeristä ei ole tarkempaa tietoa. Kuulostaa Välimaalta. Anyway, Topi-kukko, "kukko ei muni" jne oli ihan yhtä teennäistä, joten mielellään en näkisi tuota nostettavan framille positiivisessa mielessä, kun keskustellaan jostain tiikeristä.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Sloganiksi "peliin tiikerin tuo"... tänään 3 p hpk:lta tai kausi oli sitten siinä. Helppoa ei ole
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En ole koskaan ymmärtänyt tätä joidenkin kannattajien keskuudessa ilmenevää luovuttamisen menttaliteettia. Osa kannattajista on jauhanut tätä samaa "kausi on ohi" -mantraa jo lokakuun puolivälistä lähtien, kun sarjaa oli pelattu vasta kymmenen kierrosta. Tuolloin osa KooKoon "kannattajista" oli jopa sitä mieltä, että KooKoon kannattaisi aloittaa tyhjennysmyynnit ja tätä samaa on saanut kuunnella joidenkin toimesta koko kauden ajan. KooKoolla on vielä pelaamatta runkosarjassa 13 peliä ja niissä on jaossa vielä 39 pistettä. KooKoolla on matkaa kymmenenteen sijaan viisi pistettä, mutta juu varmastihan kausi on ohi, jos tänään Hämeenlinnasta tullaan kotiin tyhjin käsin. Ei nämä KooKoon liigapelit nyt ainakaan itseäni ole vielä alkaneet kyllästyttää vuosikausien mestispelien jälkeen, joten itseni kohdalta kausi ei ainakaan ole ohi vaikka tänään tappio tulisikin.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Siis onko jollekin aikuiselle ihmiselle nyt ihan oikeasti jotakin merkitystä onko KooKoon maskottina kukko vai tiikeri? Itselleni asialla ei ole mitään merkitystä, Eikös nämä maskotit ole suunnattu lähinnä lapsille? Itse menen lätkämatsiin seuraamaan peliä enkä mitään maskottia. En edes nähnyt kyseistä maskottia missään alkuesittelyn jälkeen, joten maskotti ei päässyt häiritsemään minua missään määrin. Jos tämä maskotti hilluu jossakin erätauolla niin ei tuo kyllä stressaa minua missään määrin. Kyllähän yleisö ainakin antoi maskotille hyvät suosionosoitukset, joten ei tuosta taida monellekaan haittaa olevan.
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  @Old Tom no joo ei siis kausi ohi mutta pleijarihaaveet voinee haudata. En ole koskaan ollut luovuttamassa tällä kaudella mutta nyt tuon haaveilun suhteen tänään saatan tehdä poikkeuksen. No KooKoo on kyllä yllättänyt tällä kaudella silloin kun mitään ei ole odottanut
   
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @Old Tom aika sama mitä mieltä sinä olet. Juuri mistään emme kuitenkaan ole muutenkaan olleet samaa mieltä, emmekä tästäkään. Tiikerin asettaminen on vain muovia. Seura on kokonaisuus, toki voihan sieltä niputtaa asioita:

  - Koivisto on vain parikymppisille tytöille
  - GGG vain setämiehille
  - Lihapiirakat vain brutaaleille lihansyöjille
  - Sarjasijoitus vain gloryhuntereille

  Olen luovuttanut tämän kauden osalta jo kauan aikaa sitten. Viiden pelin sykäys herätti hetkeksi toivon. Ja syy ei vain ole KooKoon vaan sarjajärjestelmän, jos olisi karsinnat, niin olisi jotain panosta. Päämäärätön läpsytys ei kiinnosta yhtään.

  Topi on toki pelillisten asioiden rinnalla pieni juttu. Mutta lisää vähän kauden tuskaisuutta.