Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana MurhaaMenoo, 01.09.2015 klo 21.44.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Avataan nyt tällainen sillisalaattiketju, johon voi lykätä kaikkea mahdollista pelipaidoista, sähläyksistä, toilailuista ja ihan mistä vaan tämän kauden KooKooseen liittyen.

  Tuolla on tuo joukkueen rakentuminen, johon näytetään pläjäyttävän juuri kaikenlaista sekametelisoppaa kun ei muutakaan keksitä.

  Kuten tämän palstan ylläpitäjät ovat linjanneet ja ohjeistaneet olisi hyvä pyriä kirjoittamaan pitämällä mielessä OTSIKKO. Tätä opetetaan jopa jo ala-asteella vai pitäisikö käyttää nykyistä termiä alakoulu.

  On erittäin raskasta seurata tällaista laajaa kirjoituspalstaa, jos otsikosta ei voi päätellä yhtään mitään siitä, mitä sen alle rustataan.

  Toivottavasti muutkin ovat huomanneet sen, että aikaa kuluu turhuuteen, kun luulee lukevansa esim. siitä, miten KooKoon joukkue rakentuu kaudella 2015-16 ja siellä ei rakenneta mitään joukkueeseen viittaavaa.

  Siis tähän ketjuun kaikkia kivoja irtohuomioita tämän kauden KooKoosta, jos kirjoittaja ei viitsi avata uutta ketjua täsmällisine otsikoineen.

  Perustelu tälle ketjulle pitäisi olla tuossa selkeästi esillä.
   
 2. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Onneksi tämän kuitenkin ketjun otsikko "KooKoo kaudella 2015-16" kertoo täydellisesti, mistä aiheista tässä ketjussa rustataan.
   
 3. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Otsikko vaihtoon! Ideana muutoin ok...
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Samaa mieltä. Esim "mutut, toiveet, fantadia"-ketjua olen jo aikaisemmin toivonut. Tämän ketjun otsikko on vaihdettava.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mitenkähän lie OTSIKKOA muutetaan tällä palstalla? Meikä ei näköjään osaa.

  Olisin laittanut Sekametelisoppaa ja Sälää KooKoosta 2015-16.

  Muuttakoon Modet tai joku joka osaa.
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No nyt on otsikko kohdallaan.

  Perustaisiko joku ansiokas KooKoo-henkinen varsinaisen kausiketjun? Vähän historiaa ja retrospektiä alkuun, itse en rohkene.
   
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kiitos Ylläpidolle.

  Saas nähdä tuleeko tällaiseen ketjuun juttua? Vastaan itse kysymyksellä:

  Miten luulette parkkipaikkojen riittävän 11.9. KooKoo - SaiPa kotiavauksessa? Mihin kannataa autoa tyrkyttää ettei Sumulaakson sumppu tee ottelun alkuun pääsystä painajaista?
   
 8. Lainaus:
  Olisit nyt perustanut Sumulaakson parkkipaikat 2015-2016-ketjun, niin ei tarvitsisi sekameteli- ja säläketjua avatessaan joutua lukemaan mussutusta jostain vitun parkkipaikoista.

  Lisäksi tässähän ihan lätkäkiima lässähtää ja tuntuu että koko kauden voikin peruuttaa, kun huolimatta siitä, että perinteisten kirjoitussääntöjesi mukaisesti toivoit Sekametelisoppaa ja Sälää, saatiinkin se vain pienellä kirjoitettuna. JUMALAUTA!
   
 9. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Keskusta-alueelta löytyy n. 2000 parkkiruutua ja tuohon aikaan illasta siellä ei juurikaan muita autoja ole kuin KooKoon peliin tulijoita joten periaatteessa parkkipaikkojen suhteen on mielestäni ihan hyvä tilanne. Toki Sumulaakso ja teattrin parkki on heti täysiä. Samoin on kirjaston parkki, mutta esimerkiksi kirkon parkkipaikalta ei ole vielä kovinkaan pitkä matka kävellä hallille. Vastaan siis kirkon parkki.
   
 10. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lisäksi KSAO:n liiketalouden laitoksen iso parkkipaikka on suhteellisen lähellä, se oli esim. mestiksen finaaleissa melkein tyhjä.
   
 11. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Joku nikkari voisi laskea jokaisen KooKoo-pelaajan odotetut pisteet ja ynnätä siintä, kunka monta maalia KooKoo tulee tekemään tulevalla kaudella.

  Esimerkki:

  Järvenpää 2+1
  Malinen 5+13
  Green 43+3
  = 50+17
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Kas kun et huomannut, että olin laittanut tahallani väärin KooKoo - SaiPa -avausottelun päivämäärän. HaHaa!
   
 13. Lainaus:
  Ellet pian hiljene niin niin teetän @kettuherralla tuotannostasi tilastoanalyysin. Mitenkäs sitten suu pannaan.
   
 14. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kauden avaus lähestyy ja olen jo pitkään yrittänyt arvailla (ilman mitään huhuja ja tietoa) sitä, mikä kappale soi kun KooKoo tulee ensimmäistä kertaa jäälle Liigan runkosarjassa. Vaihtuuko Peer Gynt Bad Boys are Here johonkin muuhun ralliin. Mitä veikkaatte?

  Entäpä kun KooKoo tekee ensimmäisen maalinsa kotihallissaan? Alppitorvet? Sumusireeni? Vinkuva hälyytysajoneuvoääni? Jokin muu helvetin epämääräinen möykkä vai jokin oikea musiikkikappale?

  Omaa toivettani kappaleen suhteen en vielä kerro, mutta toivotan helvettiin kaiken järjettömän kakofonian ja käsittämättömän pillinpiipityksen, jotka joidenkin mielestä kuvastavat suuren maailman meinikinä ja ovat ehdottoman tärkeitä tuhoamaan yleisöltä maalinteon jälkeisen spontaanin riemun.
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Näinköhän webmasteri saa pelaajien kuvat sivuille ennen kauden avausta. Näyttää hiukan tyhmältä kun puolet naamoista puuttuu
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  No, laitetaan nyt sitten entisen diitsein ja rokkarin ehdotus sisääntulokappaleeksi tai vaikka pari. Toinen tosin voisi sopia maalilauluksikin. Molemmat samalta orkesterilta.

  MUSE: Interlude + Hysteria
  Ennen kuin pelaajia on näköpiirissä voisi soida tuo Interlude, joka johdattaa tuohon kappaleeseen. Joukkue ehtisi juuri kurvata jäälle ja pyöriä siinä sekä rauhoittua maalin ympärille kun lauluosuus alkaa. Sen soitua jonkin aikaa ja joukkueen lähtiessä vaihtoaitioon kappaleen voi hyvin häivyttää, vaikkakin huippuhienot kitararevitykset tulevat myöhemmin.

  MUSE: Survival
  Mitä parhain teema tälle kaudelle! Tähänkin kappaleeseen kuuluu Prelude, mutta se ei sovi tilanteeseen. Itse kappaleen alusta voisi jättää pois bridge -osan. Alku siitä kun Matthew Bellamy alkaa laulaa. Kappale ehtisi noin puoleenväliin, josta se kertautuu lähes samanlaisena kuin alku (pieni transponaatio osien välissä). Vaikkei kappale ole nopearytminen siinä on mahtava tarina ja mieletöntä tykitystä. Se loppuu "Fight, Fight, Fight, Fight (win, win, win, win). Yes I'm gonna win.

  Taidan olla innostunut tulevasta jääkiekkokaudesta kun tällaista tuubaa tulee tyrkytettyä.
   
 17. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Etpä ole ainoa!
  Tätäkin voisi koittaa- jollei sisääntuloon, niin astetta tukalampaan paikkaan.. Arkham Dispatch; Fight ( Arkham Dispatch - Fight - YouTube )
   
 18. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Jos omaa Kouvolan hallimusiikin aidot perinteet niin ainoa oikea biisi soitettavaksi sisääntuloon, maaliin ja kaikkiin tilanteisiin on Mileu Cyruksrn isän kantriveisu: Achy Breaky Heart vai mikä se oli. Se oli Kouvolan hallilla kuumaa kamaa vuosia ennen Mileyn aikaa.

  Ja eiköhän maalibiisi pysy, se on ihan jees kun miettii historiaa esimerkiksi TikTakin ja Ricky Martinin muodossa. Joskus kokeiltiin Bulls on Paradea, se oli kova.
   
 19. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olisi kyllä todella hienoa jos KooKoo vihdoinkin Liiga ajan koittaessa olisi saanut rakennettua tyylikkään shown ottelutapahtumastaan, mutta pahoin pelkään että jatketaan vanhaan tyyliin DJ Ticon tuottamalla Nrj skeidalla joka sattuu mukavasti gogogirlsien pikkuaskeliin.
  Hyvällä musiikilla ja oikeanlaisella tilannetajulla sen suhteen pystyy vaikuttamaan jo paljon tunnelman luomiseen, toivoa sopii että Aarne Tenkanen ja Petri Nygård eivät enään ämyreistä pauhaa aiheuttaen myötähäpeää.
  Mielenkiinnolla myös odotan miten mediakuution tarjontaa ollaan osattu viedä eteenpäin.
   
 20. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jäälletulobiisi on sama kuin viime kaudella eli sama kuin Pelicansilla.
  Maalibiisi tuskin muuttuu mutta Tenkasta kuullaan todella harvoin.

  Muuten mennään sillä mitä KotKot-tytöt haluu ja siihen lisäksi Pojun uusimmat jätökset... Ehkä vielä lisätään Waldosin Ihmisiä jos mahtuu...
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon ensimmäistä Liigan kotiottelua yli 20 vuoteen juhlitaan matsin jälkeen ravintola Three Wingissä.

  Kymenlaakso palaa Liiga-kartalle parinkymmenen vuoden tauon jälkeen tulevana viikonloppuna! Lauantaina pelattavan kotiavauksen jälkeen joukkue on tavattavissa ravintola Three Wingsissä Torikadulla.

  Historiallinen kotiavaus alkaa Lumon Areenalla kello 17 ja iltaohjelma Three Wingsissä heti ottelun päätyttyä. Noin kello 20 alkaen luvassa on pelaajahaastatteluja, KooKoo Go Go Girlsin esitys sekä muuta ohjelmaa!

  Jälkipelit jatkuvat normaaliin tapaan Irish Pub Old Tomissa, jossa on lauantain KooKoo–SaiPa-ottelun jälkeen tentissä valmennusjohto.

  Kausi käyntiin Three Wingsistä | KooKoo
   
 22. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Välimaa tänään kertoili radio rockin haastattelussa että SaiPan toimiston kanssa on hyvät välit ja antavat vinkkejä mm. Ottelutapahtuman järjestämiseen. Pojat kaukalossa hoitavat sen organisaatioiden välisen kilpailun. Lappeenrannassa ei lienee siis kanansiipiä tarjolla pelaajille
   
 23. Tico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Noniin. Jäälletulobiisi on tosiaan sama kuin edelliselläkin kaudella. Tätä pohdittiin hetki ennen kautta ja todettiin että sekä sanomastaan että kouvolalaisuudestaan johtuen se on edelleen relevantti.

  Maalibiisikin pysyy samana ja kuten tuossa arveltiinkin niin Tenkasta kuullaan jatkossa varmasti harvemmin. Kyllä se siellä koneella kuitenkin pysyy, joten ainakin voittomatsien jälkeen se hallissa soi.

  Muihin biisivalintoihin sen verran, että GGG tanssii kyllä kaikkea mitä yläkerrasta soitetaan, joten heidän toiveitaan kuunnellaan tasan yhtä paljon kun muitakin kehitysehdotuksia. Valitettavan vähän vaan niitä oikeita kehitysehdotuksia tulee, koska esimerkiksi "tämä on p**kaa" ja "soita jotain muuta" eivät ole kehitysehdotuksia. Muuta tulee varmasti aina sen juuri soivan kappaleen jälkeen. Pojun tuotoksia soittolistalla on edelleen kaksi ("Katseet Kenttään" ja "Hanskat Kattoon") ja näistäkin uudempi on yli kahden vuoden takaa. Waldon "Face The Fact" pysyy edelleen erätaukojen lopussa eräänlaisena tunnusbiisinä sekä "Intoxicated" omien jäähyjen merkkinä jos kyseisellä kohtaa ei ole mainoksia ajettavana. Muita Waldon/Waldo's Peoplen tuotoksia tuolla listalla ei ole muutamaan vuoteen ollutkaan.

  Jokasyksyiseen tapaan viilausta pelikatkobiiseihin tehdään ja täysin uutta materiaaliakin mukaan tulee. Musiikkilajeista sen verran että pelikatkoilla suunnilleen 60% musiikista on rock-pohjaista, 20% tuoreempaa dancea/poppia ja loput sitten nostattavaa poppia. Vastustajan jäähybiisejä olisin itse halunnut tälle kaudelle muuttaa, mutta tässä asiassa perinteet painoivat sen verran että kauteen tähtäävissä palavereissa ne päätettiin kuitenkin pitää ennallaan. Petriä ei listoilta enää löydy.

  Erätauoilla musiikki on tuttuun tapaan monipuolista laidasta laitaan soljuvaa taustamusiikkia vähän jokaiselle jotakin tyyppisesti.

  Hyvää alkavaa kautta itse kullekin ja nähdään hallilla!

  -Tico-
   
 24. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt kun itse @Tico on täällä (älä tee samaa kuin se Mikkelin DJ vaan ota kritiikki vastaan) niin esitän kysymyksen:

  Vaikuttaako tulevalla kaudella musiikkiin (ja samalla tunnelmaan) suurella todennäköisyydellä lisääntyneet videomainokset? Jossain peleissä tuntuu välillä että mainoksia tulee enemmän kuin musiikkia ja se samalla tappaa tunnelmaa kuten aikanaan Kouvolassa ISKELMÄN-mainos.

  Eli miten mennään, rahan + mainoksien armoilla vai tunnelman kannalta järkevällä yhdistelmällä?
   
 25. Tico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei tosiaankaan ole tarkoitus näitä kommentteja screenille viedä... :)

  Mutta katsoin myös aiheelliseksi vastata faktoilla kun noita artisti- ja kappalekohtaisia "faktoja" heitettiin sieltä toiselta puoleltakin.

  Videomainoksia tulee alkavalla kaudella olemaan X kpl per erä ja ne meidän pitää kaikki ajaa hallissa näkyville. Raha siis ratkaisee tässä sen verran, että jokainen maksettu mainos on luvattu sieltä taululta esittää ja näin on myös meidän toimittava. Edelliskauteen nähden pientä helpotusta tuo se, että videomainokset ajetaan jatkossa samasta paikasta kun musiikkikin, joten jonkinlaista tillannekohtaista harkintaa pystyy käyttämään. Toki tässä ollaan vähän puun ja kuoren välissä, koska ne kaikki mainokset pitää kuitenkin ajaa ja jos niitä liikaa siirtelee eteenpäin niin ollaan jälleen ongelmissa.