Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana MurhaaMenoo, 01.09.2015 klo 21.44.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  No hitto. Onhan siitä Immosesta sitten jotain hyötyä. Samaan hintaan sais ukon paidan sisällä viedä pois.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Pahoin pelkään, että Lumonilla ovat syksyllä molemmat, sekä ukko että paita. En usko, että maailmassa on oikeasti ihmistä, joka haluaisi maksaa Immosen paidasta 2 000 euroa.
   
 3. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Samalla huutajalla oli vielä Immosen paidalle korkein huuto (185€) ennen tätä 2000€:n huutoa. Mahtoiko perjantaipullo tyhjentyä jo klo18?
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kukaa tsekannu huutajan entisiä ostoja vai onko uusi käytttäjä?
   
 5. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Lainaus:
  maxi1984 - Palautteet ja oma kuvaus - Huuto.net
  Bernardin pelipaidan on ainakin tämä käyttäjä huutanut tällä viikolla itselleen.
   
 6. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Olisko lipsahtanut yksi nolla liikaa?
   
 7. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Varmaan on lipsahtanut yksi nolla liikaa, mutta muistaakseni Huuto.netissä tulee vielä tuon jälkeen varmistus, että haluatko nyt tarjota tämän summan, eli pelkällä yhdellä painalluksella ei virhettä voi tehdä. Parempi olisi huudella noita selvin päin.

  Tietysti, jos on oikein mustaoranssi sydän, niin tottahan tuosta voi maksaa seuralle sen 2 000 euroakin. KooKoo on kuitenkin hinnoitellut nuo gameworninsa aika yläkanttiin, kun nytkin lähtöhinnat olivat 150-250 euroa, ja vain jollain Alikoskella ja Nyqvistillä 100 euroa. Esimerkiksi SaiPa on myynyt gamewornejaan usein vähän yli tai jopa alle satasen, ja KalPakin myi nyt hiljattain omia paitojaan noin 80 eurolla. Siitä KooKoolle mallia.
   
 8. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Juurihan KooKoo kauden aikana myi Game Worn-paitoja lähtöhinnaltaan 50€. Eikai niitä aina tarvitse puol-ilmaiseksi myydä, kun kerta menekkiäkin tuntuu olevan. Paitojen valmistuskustannukset pyörivät siinä noin 100€ paikkeilla, kun ei mitään brodeerauksia ole, niin tärkein KooKoolle on saada paidoista omat pois ja vähän päälle.
   
 9. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Mitäs paitoja siellä 50 eurolla lähti? En ainakaan moisia huomannut, vaikka edelliskaudella kävin kyllä yhden game issued -paidan tuohon hintaan lunastamassa. Sekin oli muuten tarjous, -50%. Satasella lähti muutama edelliskauden paita, joita oli hallilla myynnissä syyspuolella. Enimmäkseen paitoja on myyty kuitenkin netissä. Marraskuussa oli huutokauppa, ja nyt oli tosiaan taas, ja lähtöhinnat ovat olleet aina kolmenumeroisia. Menekistä en ole ihan samaa mieltä. Syksyllä nähtävästi suurin osa paidoista meni, ellei kaikki, mutta nyt jäi monta paitaa myymättä.

  Ja jos tuon paidan valmistuskulut ovat satasen, niin se on silkkaa hulluutta. Kaikki paitsi liigamerkki on painettua, ja materiaali on helposti repeävää. Nämä varsinaiset pelipaidat eivät eroa fanipaidoista oikein mitenkään. Ymmärrän sen, että joku IFK ottaa game worneistaan 225 euroa, kun paidat ovat todella laadukkaita ja kaikki logot ja muut ovat ommeltuja, mutta mielestäni KooKoo hinnoittelee paitansa kyllä vähän yläkanttiin. Satanen olisi aika sopiva hinta noista paidoista. Se 150 euroa tai enemmän on tuollaisesta paidasta ihan liikaa, kun joku KalPakin pisti tosiaan menemään game wornejaan 80 eurolla, ja näissä oli sentään ommellut logot ja osa mainoksistakin ommeltuja. Ja IFK:kin on myynyt vanhempia game wornejaan 150 eurolla.
   
 10. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki alkukaudella käytetyt kotipelipaidat. Ja oli tosiaan huutokauppana Huuto.netissä ja jokaisen paidan lähtöhinta oli 50€. Kaikki kuitenkin nousivat sinne yli sataan euroon, jotkut jopa 500€ asti.
   
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Oliko lähtöhinta tosiaan 50 euroa? Siis jos siitä marraskuun huutokaupasta puhutaan. Itse muistelen, että lähtö olisi ollut korkeampi, mutta voin toki muistaa väärin. Sen muistan kyllä, että monien paitojen hinnat nousivat sinne 150-200 euron tuntumaan (itsekin kävin yhden lunastamassa), ja Haatajat ja Greenit menivät hinnoiltaan jo ihan pilviin.

  Mutta jos ihan tarkkoja ollaan, niin eihän tuossa paitoja 50 eurolla myyty. Se oli vain lähtöhinta. Alle satasen taisivat jäädä vain Vainiot, Nyqvistit ja sen sellaiset.

  Minusta IFK:n systeemi on hyvä. Paidalla on kiinteä hinta (225e), ja paidat saa siinä järjestyksessä, missä ne on varattu. Nähdäkseni seura saa tuosta paitamyynnistä mukavasti voittoakin. KooKoolla ei samanlaiseen paitatehtailuun ole ehkä mahdollisuuksia, mutta jos vuodessa on kaksi kotipaitaa ja yksi vieraspaita per pelaaja, niin se on aika vähän. Ainakin jonkun Haatajan paitoja menisi varmasti hyvin kaupaksi.
   
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Ensi kauden ykkössentteri bongattu odottamassa junaa Kouvolaan. Tai sitten Romanian/Bulgarian romaneilla on vain maku kohdillaan kiekkoilun suhteen. Alkuperäinen bongari oli @Lätkä-Bongari Iso-E
   

  Liitetyt tiedostot:

 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Loistavaa. Hyvin bongattu. KooKoon maine on kiirinyt jo Romanian ja Bulgarian romanien keskuuteen. Olisikohan KooKoolle tulossa jopa vahvistuksia kyseisten maiden liigoista.
   
 14. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Juu ei tietenkään myyty, mutta ei Game Worn-paitojen ylipäätään pidäkkään olla noin halpoja. Kyllä se satasen pintaan on ihan ok hinta pelissä pelatusta paidasta. Isoista pelaajista sitten enemmän, niinkuin esim. Irvingin paita taisi nousta moneen sataan euroon.

  Muistaakseni kaikki paidat siitä marraskuun myynnistä nousivat loppupeleissä yli satasen. Nyqvistin paita taisi mennä 130€.
   
 15. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän se hilpeyttä herätti kun ton henkilön Kampissa lauantaina sattumalta näin kun vastaan tuli. Hienoa mainosta. Tarkoitan tällä siis tuota cottonmouthin kuvaa.
   
 16. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tarkoitat siis minun kuvaa?
   
 17. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No joo. Heti menee henkilöt väärin kun jotain kirjottaa..
   
 18. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Niin kansantalouden kannalta toivoa sopii, että joku heistä edes työllistyisi. Joten ihan mukava, jos kyseessä on KooKoon ensi kauden vahvistus.

  Nyt vain odotetaan sitä "massiivista".
   
 19. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Toihan on tyyppiesimerkki KooKoon kannattajasta. Pyykkinarulta varastettu huppari päällä ilmaislipulla sisään omat eväät mukana. SIllä lipulla mennään sitten tietenkin parhaille kausaripaikoille istumaan, valitetaan kun peli on niin paskaa ja joukkue aivan perseestä. Tappion koittaessa spreijataan kotona ainoaan lakanaan "vamentajalle kenkää"-banderollia seuraavaan matsiin. Uhotaan niin perkeleesti että "peleihin ei tulla ennen kun on 7 voitettua takana" ja lietsotaan tappiomielialaa haukkumalla joukkuetta jokaiselle vastaantulijalle. Kaiken huippuna kerrotaan tarinaa kun kaveri kerran tarjos tuopin pelissä "niin sekin piti saatana muovituopista juoda, ei ollu vaahtokukkasta perkele ja kaiken lisäksi se ei ollu kun nollanelonen, vittu mitä touhua, saatana"

  ;)
   
 20. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hah, hyvin veistelty!

  Tuohon kun lisää seisomakatsomot ja nihkeät lihikset niin se on siinä.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kyllähän Immosen Jarkolla on luottoa muuallakin kuin Kouvolassa. EA Sports näyttää olevan suuri Immosen fani kun nostettu NHL17 pelissä Suomen maajoukkueen nelosen sentteriksi. Toinen Jarkko Immonen pelaakin kolmosen laidassa joten ei voi edes vedota että menneet sekaisin.
   
 22. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Ihmettelin samaa jokunen kuukausi sitten kun Immos Jarkko löytyi maajoukkueen vilttiketjusta. Viimeiset kytkökset Leijoniin jostain yli 10 vuoden takaa, vakuuttanut otteillaan ilmeisesti.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eihän sitä tiedä, vaikka Immos Jarkko tekisi samanlaisen tasonnoston ensi kaudella, mitä OPG teki tällä kaudella verrattuna edelliseen kauteen. OPG:n tasonnosto oli ainakin huikea, joten en kyllä poissulkisi OPG:n jatkoa ensi kaudella.

  OPG ainakin haluaisi jatkaa uraansa ensi sijaisesti Suomessa:

  Haluan edelleen pelata. Se on selvää. Mieluiten jatkaisin Suomessa, mutta jatkosta ei ole sovittu KooKoon tai muiden kanssa, Grönholm sanoo.

  OPG:n haastattelu Kymen Sanomissa tammikuulta:

  OPG lähestyy 600 liigapelin rajaa — ”Itkemällä ei näissä ympyröissä saa mitään” | Kymen Sanomat
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Screenshotti tosta pelistä ja sitten kaupittelemaan Jarkkoa eteenpäin maajoukkuepelaajan statuksella.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Eikös Frimanin huhuttu siirtyvän HPK:hon?