Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana MurhaaMenoo, 01.09.2015 klo 21.44.

 1. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Olisin kuvitellut sinut hieman eri näköiseksi..

  Tästä tietenkin napsahtaa kuukausi
   
 2. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Minun kuva. Ei minä kuvassa. Kuvan nainen siis bongattu usean ystäväni toimesta muinakin päivinä, joten aito fani, kun kerran poskelleen menneen kaudenkin jälkeen ylpeänä pitää kannatuspaitaa päällään.

  Toivottavasti kaksi. Hymiö.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Meidän uus jamppa Kristensen Tanskan paidassa Suomea vastaan höntsässä. Pitäneekin vähän katsoa miten pelaa
   
 4. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Itse en ehtinyt peliä seuraamaan. Emil Kristensen pelasi ilmeisesti Tanskan joukkueessa kakkospakkiparissa Tanskan voittaessa Suomen eilen Lappeenrannassa 3-2. Miten Kristensen eilen pelasi ja minkälaiselta pelaajalta vaikuttaa?
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Pakko myöntää että en sit loppujen lopuksi jaksanut höntsäpelistä innostua. Parin vaihdon perusteella kai ihan ok.
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pari erää jaksoin peliä katsoa, lähinnä Kristensenin takia. Ihan hyvin pärjäsi aika kovassakin paineessa ja kun tilaisuus tuli niin ensimmäinen syöttö oli hyvä. Ei ole erityisen iso kooltaan, mutta taklasi hyvin. Korvaa helposti Eklundin.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoolta oli tullut kirjepostia kausikorttilaisille. Muutamia poimintoja kirjeestä:

  - Ensi kaudella uudistuksia tulossa mm. Lumon Areenan fanishoppiin ja joukkueen jäälletuloon.

  Joukkueen jäälletulossa onkin kehitettävää, koska tämähän meni liigassa huonompaa suuntaan kuin mestiksessä. Osinhan tuo johtuu siitä, että mestiksessä joukkueen sisääntulon kulku oli keskeltä hallia vaihtoaitioiden kohdalta, kun taas liigassa KooKoon sisääntulo tapahtuu kulmasta D-portaan kohdalta. Tämä kuulemma siksi, että liigassa koti- ja vierasjoukkue ei saa tulla samasta "aukosta" kaukaloon. Eikö tämä voitaisi muuttaa siten, että KooKoon sisääntulo tapahtuu kuten mestiksessä A3-katsomon keskikohdalta ja vierasjoukkueen sisääntulo voisi täten olla järjestetty A1- ja seisomakatsomon välisestä kulmasta?

  Kirjessä oli myös kausikorttilaisille kaikenlaisia alennuksia mm. Ruutu-palveluun, KooKoo Piknik- ja KooKoo Live -konsertteihin.
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eihän siinä muuta ongelmaa ollut kuin se, että joukkue tuli aina liian aikaisin jäälle...

  Tuo ehdotuksesi ei toimi, koska KooKoon pukukoppitilat sijaitsevat A-katsomon D-puolen alla, joten vierasjoukkue kävelisi KooKoon sosiaalitilojen läpi jäälle.
   
 9. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikäs tämä "Hullu huhtikuu" on ollut, kun ei pahemmin ole kyllä hulluksi voinut kutsua? Ilmeisesti hieman normaalia halvemmat kausarit ja pari pelaajajulkistusta. Mutta kyllä olisi tuota "hulluutta" voinut vähän enemmän tuoda esiin, jos tarkoituksena on siis ollut jonkinlainen kampanja kausareiden menekkiä varten.
   
 10. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En minä ainakaan paljon kehtaisi huudella kun aikaisempiin kausiin verrattuna lähes kaikkiin kausikorttihintoihin on tullut 100 euron korotus. Ainut hullujen päivien etu näyttäisi olevan tuo seisomakatsomoiden 250 hinta. Muuten aiemmilta kausilta tutut aikaisen tilaajan edut puuttuvat täysin. Ainut syy uudistaa kausikortti omalle paikalleen jo hullussa huhtikuussa on se, että KooKoo uhkailee myyvänsä paikkani jollekin muulle jos en tilaa korttia jo nyt.
   
 11. Keyser Jäsen

 12. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Ensimmäinen sopimus on Pitkänen ja toinen viiden vuoden ristiretki KHL:ään?

  Siinä vaiheessa menen Kouvolan torille polttamaan pelipaitani.
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Voisiko olla jopa niin, että toinen tänään julkaistavista sopimuspelaajista tulee KHL:stä eli voisiko kyseessä olla joku viime kaudella esimerkiksi Jokereissa pelannut pelaaja?

  Julius Rantaeskolalla on sopimus Jokereiden kanssa, mutta missä pelaa ensi kaudella onkin kokonaan toinen kysymys?
   
 14. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mielenkiintoista tilastoa Immosesta. Vuodesta 2011 on Jakella tullut kahden hyvähkön kauden jälkeen huono kausi. Olisiko nyt taas kahden hyvän kauden vuoro. Olisi, jos minä päätän
   
 15. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  KS:n kommenttien pohjalta voisi todeta, että KooKoo Piknikillä ei tehdä mitään rahaa, ei sitä suoraan sanottu, mutta tuntui siltä että siinä on lähinnä turskan mahdollisuudet. Toivottavasti ei tule pahasti näpeille - perjantaille oli myyty parhaiten lippuja ja lauantai oli sitten kysymysmerkki. Tavoite oli 4000-5000 kävijää viikonlopun aikana ja siitä kai oltiin pahasti perässä, ja toivottiin luukulta porukkaa ostamaan lippuja.

  Olisi kyllä kiva, kun tuohon löytäisi jonkun hyvän sivubisneksen. Keksitään RTK-pyörä uudelleen KooKoo-kiinteistöhuolto, kyllä tuolla nimellä paikallisesti kauppaa saisi.
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Olen ajatellut katsellessani näitä KooKoon sivuelinkeinotouhuja että suurella riskillä mennään. Aina kun siirrytään ydinliiketoiminnasta sivupoluille niin vaara on olemassa. Ihmetyttää hivenen tämä KooKoon into yrittää lähteä yleisviihdeorganisaatioksi. Toivotaan parasta.
   
 17. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Allekirjoitan täysin. Tosiaan toivotaan parasta. Toisaalta, kuten Välimaa sanoi, niin yrittää täytyy.

  Kookoon pitäisi kyllä aktivoitua lähialueilla mainostuksessa ja fanipohjan kasvattamisessa jollain tavalla. Facebookissa KooKoolla vain reilu 11k seuraajaa ja SaiPalla vastaavalla talousalueella taisi olla tuplat vai peräti triplat. Sotkamon Jymyllä on vastaava määrä seuraajia kuin KooKoolla. Vaikka Facebook ei korreloi millään tavalla katsojakeskiarvojen kanssa se kuitenkin kertoo jotain potentiaalista. Toki Kookoo on nuori liigakartalla ja ei vielä ole kasvanut Kymenlaakson yhteiseksi jutuksi.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kuulin, että KooKoo pääsee tapahtumassa vähintään nollatulokseen, koska Kymen Seudun Osuuskauppa on kuulemma tapahtuman takuumiehenä.
  Toisaalta nyt tuli kyllä sellaiset hellekelit, että jäähallissa järjestettynä tästä ei varmaankaan voittoakaan tule, joten on hyvin mahdollista, että tähän aikaan vuodesta KooKoo ei tule enää vastaavaa tapahtumaa järjestämään.
   
 19. Keyser Jäsen

  Tosiaan niinkuin aiemmin todettiin, KooKoo ei todellakaan ole ainut, jolla on rahat pelissä tässä piknikissä. Tod.näk suurin osa riskistä on muilla toimijoilla. KooKoo luultavasti järjestää tilat, ja kioski/anniskelupalvelut. Tapahtuma oli kuitenkin Vaakuna Piknik aiempina vuosina, ja nyt alkoi vain yhteistyö eli nimi KooKoo piknik saattaa vähän hämätä tai ohjata harhaan. KooKoo piknik nimenä on kaikille toimijoille parempi, kun joku Vaakuna piknik.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2017 klo 13.47
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kuvasta päätellen tänään on ihan hyvin väkeä picnikillä. Voi tietty olla vaan hyvin kuvattu
   
 21. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  On tuossa tämän päivän otoksessa kieltämättä eroa eiliseen. Toki eilen oli arkipäivä ja lauteilla joku hassuttelijoiden kellaripumppu, tänään siten Anatude, Seksi-Peksi ja JVG.
   
 22. kurnuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Viesti paikanpäältä kertoo että väkeä on vähän. Kuulemma huomattavasti vähemmän kun viime kesänä puistossa. Keli teki tälläkertaa huonoa, sillä viileällä sadekelillä olisi ollut helppo lähteä hallille. Nyt saattaa terassit, mökit yms viedä voiton.

  Katsomoihinkin myytiin lippuja, mutta siellä ei istu käytännössä ketään. Toivotaan että edes kulut saadaan katettua.
   
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Nopealla googlauksella JVG, Tuisku ja Popeda ottavat keikoistaan noin +10 000€ per esiintyjä, koomikkolauma varmaankin +5000€ ja Parkkonen, Rosti ja Monroe varmaankin < 5000€ eli kokonaisuudessan varmaankin 45 000 - 55 000 laaki esiintyjien osalta. Eri asia on sitten mikä on KooKoon todellinen osuus/vastuu kuluista ylipäätään.

  Lainaus:
  Tavallaan olen sitä mieltä, että jos vähintään nollatulos olisi kohtuulliisen varma (+75%), saati varma, niin kyllä näitä tapahtumia kannattaa järjestää jatkossakin. Toki konseptia voi miettiä, mutta eipä Kouvostoliitossa liikaa vastaavia viritelmiä ole ja lisätulovirtojen tavoitteleminen on KooKoollekin vain ja ainoastaan järkevää, järkevällä riskillä luonnollisesti.
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 25. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tässä tosiaan vielä tulevan kauden pelipaidasta hyvä kuva. Ommeltu, ja suuri, logo näyttää kyllä hyvältä.

  #72 - Kuudes Kenttäpelaaja | Facebook (Kuudes kenttäpelaaja -porukan Facebook -sivun kuva)