Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sekametelisoppaa ja sälää KooKoosta

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana MurhaaMenoo, 01.09.2015 klo 21.44.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jaa en kyllä osaa sanoa ihan äkkiä mistä muusta olisin ollut eri mieltä kuin jatkuvasta valittamisesta. Tai yksi tulee mieleen, kun jossakin vaiheessa taisit pitää varmana, että KooKoon yleisömäärät tulee putoamaan tällä kaudella jopa alle kahden tuhannen katsojan. Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut enkä usko, että edes tapahtuu. Tai voihan se olla niin, että tämä tiikeri karkoittaa viimeisetkin katsojat KooKoon peleistä :) Mitä nyt itse eilen keskustelin ihmisten kanssa mm. erätauolla niin kukaan ei ottanut edes puheeksi tuota maskottia. Kyllähän suurin osa ihmisistä menee hallille katsomaan KooKoon peliä ei mitään maskottia ja ihan oikeasti tuo maskotti on varmasti hankittu sinne lähinnä lapsia varten ja aikuiselle ihmiselle tuolla asialla ei pitäisi nyt olla mitään merkitystä. Jos sinulle on jotakin merkitystä maskotilla niin voithan alkaa seuraamaan vaikka Jukureita, Eikös heilläkin ole jokin maskotti, mutta en ole edes kiinnittänyt huomiota, mikä se mahtaa olla.
   
 2. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Yrjölä tänään maaliin ni voitto napsahtaa. Se on saletti, niinkun Moskovan baletti.
   
 3. Mneme Jäsen

  Lainaus:

  Tiikeri; mustaoranssit-raidat, röyheä jne. Eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi selitystä, että miksi tiikeri oli yksi vaihtoehto. Ja sitä paitsi äänestyksellähän tuo valittiin, joten kouvolalaisethan ne lopulta sen tiikerin valitsi. Ei nyt luulisi olevan niin iso asia, että menee koko päivä pilalle sen takia (tähän joku hymiö). Ymmärrän tiikerin ihan yhtä hyvin, kun olisin ymmärtänyt kukonkin. Nyt valittiin tiikeri ja kyllähän lapset(joille se on myös suunnattu) siitä tuntui tykkäävän kovasti. Julkistus maskotille oli kyllä hieno kaikkine live-videoineen ja savupommeineen. KalPallahan on myös kukko maskottina, joten sielläkin jätetty susi pois, vaikka kuuluu historiaan.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Missäs ihmeessä se "maskottiäänestys" pidettiin? KooKoon sivuilla taisi olla äänestys " Maskotti vai Ei ". Ei siinä tiikerivalintamahdollisuutta annettu. Eikä KooKoon sivuilla käynti kouvostoliittolaisuutta vaadi. Taisivat olla saatanan savolaiset jotka sen maskotin meille hommasivat.
   
 5. pertteli Jäsen

  Pelicansin A-nuorten pelissä kuulin tarinaa Sami Tammisen siirtymisestä Keuruulle. Kertojan mukaan Tammisella oli sopimuksessa bonus tietystä pelimäärästä liigassa. Tässä tapauksessa siis ilmeisesti 25 peliä olisi ollut rajapyykkinä. Tämän takia ei siis lisää liigapelejä tälle kaudelle. Voikohan pitää paikkansa? Itse en kyllä oikein usko tähän. Tuskin junnarin sopimuksessa ihan hirveitä bonuksia pelimääristä on. Tai sitten on rahat aivan loppu, mutta en oikein siihenkään usko.
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jaa, että tiikeri, lampaita meillä on jäällä jo valmiiksi.. ehehe.

  Tappara-peli jäi näkemättä kokonaan, joten maskotista osaa sanoa vielä mitään. Kai se nyt sitten on hyvä ja tarpeellinen, ei herätä juuri tunteita.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei missään ihmeessä vaan KooKoon nettisivulla. Ja kyllä siellä oli valinnassa vaihtoehtona myös tiikeri.

  Kysymykset olivat:

  Pitäisikö KooKoolla olla maskotti?
  o Kyllä
  o Ei
  o Ei mitään väliä

  Minkälainen maskotti KooKoolla pitäisi olla?
  o Kukko
  o Tiikeri
  o Muu

  Maskotti vai ei? Kerro mielipiteesi! | KooKoo

  Juttua aiheesta oli joulukuussa myös Kouvolan Sanomissa:

  KooKoolle maskotti vai ei? Kerro mielipiteesi | Kouvolan Sanomat

  Itselleni on sinällään aivan sama onko maskottia vai ei, mutta jos pitäisi valita kukon tai tiikerin väliltä, niin onhan tiikerillä ainakin tismalleen samat värit kuin KooKoolla eli mustaoranssit.
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Varmaan voi sopimuksessa noin olla, mutta Tamminen on pudonnut nokkimisjärjestyksessä selvästi Tuokkolan aikana. Mattila arvosti enemmän. Ne pelit joissa pelasi Tuokkolan aikana, sai hyvin vähän vastuuta. Joten näen, että ihan tästä syystä hän Mestilseen lähti. Jos olisi ollut roolia tarjolla, olisi jäänyt.
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 10. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Niihän se tietysti meni että niille, jotka äänestivät Maskotti KYLLÄ, saivat noita lisävaihtoehtoja. Äänestin EI eikä minulta tietenkän kuulunutkaan kysyä tikruista, kukoista, jellonista tai kanoista. Siksi tuolla erheellisesti väitin ettei mitään muita kysymyksiä ollutkaan. Pahoitteluni.
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Syksyllä järjestettyyn yleisöäänestykseen tuli lähes 1000 vastausta. Peräti 85,1 prosenttia vastaajista ilmoitti haluavansa Lumon Areenalle maskotin ja tiikeriä maskotiksi äänesti 60,4 prosenttia. Kukko sai ääniä 30,8 prosenttia ja loput äänestivät omia vaihtoehtojaan, muun muassa kouvoa eli karhua, koiraa, porkkanaa ja betonitaloa.

  KooKoon uusi maskotti on tiikeri! | KooKoo
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hitto, että tuo olisi ollut hieno maskotti. Siinä olisi kansa kohahtanut.
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  12 ottelua jäljellä joista 7 kotona ja 5 vieraissa. Pisteitähän on vielä jaossa 36 kappaletta ja sääliviivaan 5 pisteettä. Sääli vaan ettei kahteen otteluun olla tehty maaliakaan eikä käyrä muutenkaan ole kovin nouseva... Melkoiset käärmekeitot saa Tuokkola keitellä että TPS:ltä tai piristyneeltä Lukolta saadaan pistettäkään.
   
 14. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Sääliviivaan on itse asiassa 7 pinnaa. 12 matsia jäljellä, sääleihin jos mielitään, niin se on paukutettava tiskiin loppukausi 2 pinnaa per peli. Tällä päädyttäisiin 79 pinnaan ja nykytahdilla mentäisiin just sijalle 10.

  Se 2 pinnaa per peli on muutes sitä tahtia mitä sarjan toinen ja kolmas jengi ovat vedelleet, eli Tepsin ja Kalpan tahtia olisi luukutettava. Kova on vaatimus, mutta minkäs teet, onhan tässä ollut jo 48 peliä aikaa niitä pisteitä enemmänkin kerätä.
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ruusu kuulemma tulossa maalille tällä viikolla... HTT tiesi kertoa

  e. ja nyt myös kookoo.fi
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017 klo 11.02
 16. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Missä se Green on? Irving pyörii kyllä pelipäivinä hallilla yleisön joukossa. Onko Green lähtenyt jo maasta?
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En tiedä missä Green pyörii, mutta tuskin nyt kuitenkaan on maasta lähtenyt, koska vasta pari päivää sitten KooKoon tiedotti, että hänen tilannetta pelikunnon suhteen tarkkaillaan päivittäin. Uskoisin, että Green tulee vielä pelaamaan tällä kaudella vaikka ei sekään ilmeisesti vielä ole täysin poissuljettua, että hänen uransa olisi tullut päätökseen päähän kohdistuneen taklauksen tai törmäyksen seurauksena.
   
 18. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin noin viikko sitten näin hänet vielä Kouvolassa.
   
 19. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kertokaapa KooKoon osion myyntitykit @teroz tai @Tim Callahan onko Jarkko Immonen myyty jonnekin vai miksei hän ole tänään mukana Raumalla?
   
 20. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Hah!!! Kenen luulet Immosen ostavan? Kaksi vuotta sopparia jäljellä ja sysipaska kausi alla. Eiköhän toi poissaolo ole vaan sivuun siirto järkyttävän velton TPS-matsin jälijiltä.
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo tiedän kyllä, että kauppatavara tässä tapauksessa ole kovinkaan kuranttia, mutta eihän sitä koskaan tiedä, kuinka kovia myyntitykkejä KooKoo on rekrytoinnut pelaajien myyntiä silmällä pitäen. Täällähän on osa KooKoon kannattajista jo loka- marraskuusta lähtien ollut myymässä KooKoon pelaajia.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2017 klo 18.55
 22. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  No todellakin toivotaan noin. Immonen ei sovi Tuokkolan suunnitelmiin sitten mitenkään, paras visio on, että Immonen pelaa ensi kaudella Mestistä edes pienellä korvauksella Kouvolan suuntaan. Tommonen kaveri A-rinnassa vaikuttaa koko joukkueen dynamiikkaan eikä pätkääkään positiivisesti, aivan käsittämätön tapaus kauden alusta saakka. Sen ymmärtää jos antaa kaikkensa ja taidot ei riitä, mutta tommonen asennevammainen kiukuttelija ei aiheuta kun hankaluuksia.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sanokaas mistä mahtaa johtua KooKoon ennakkoon heikompi menestys liigassa tällä kaudella? Nyt kun katsoo HIFK-osion ketjuhahmotelmia, niin varsinkin Malista istutetaan HIFK:n ykkösketjun sentteriksi ja O'Connoria kaavaillaan ykkösketjun puolustajaksi. Lisäksi useat seurat tai ainakin niiden fanit kuolaavat Haatajan ja Lehtosen perässä. Kukaan ei kysele pelaajia SaiPasta tai Ilveksestä, mutta KooKoon pelaajat kiinnostavat kovastikin. Eikö KooKoon rosterilla olisi pitänyt pärjätä paremmin, kun tuntuu, että useita KooKoon pelaajia pidetään vahvistuksina ihan liigan kärkipään seuroille.

  Jos joku ei muista, niin KooKoo oli joulukuun voittoputken jälkeen tasapisteissä JYP:n kanssa ja nyt JYP:llä on peräti 33 pistettä enemmän kuin KooKoolla. JYP 86 pist. ja KooKoo 55 pist. Herää vain kysymys, kuinka suuri vaikutus loppujen lopuksi KooKoon sairastumis- ja loukkaantumiskierteellä loppujen lopuksi oli, koska ero tosiaan näiden joukkueiden jälkeen kasvoi joulukuun jälkeen näinkin suureksi.

  KooKoo ja JYP kohtaisivat 26.12.2016 Kouvolassa ja tuolloin joukkueet olivat siis tasapisteissä, koska KooKoo oli huikeassa viiden ottelun voittoputkessa ja kaikki voitot siis varsinaisella peliajalla. Tähän otteluun KooKoo ei sitten saanutkaan, kuin suunnilleen puolet pelaajista mukaan ja tästä alkoi tappio- ja loukkaantumiskierre, jota ei enää saatu pysäytettyä oikeastaan missään vaiheessa. Jos KooKoo olisi selvinnyt sarjassa normimäärällä loukkaantumisia, niin kuka tietää missä tilanteessa nyt oltaisiin. Jossittelu sikäli on turhaa, mutta olihan tuo maalivahtien loukkaantumisetkin jotain ennen näkemätöntä liigassa.
   
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon pisin tappioputki liigassa on 13 peräkkäistä tappiota kaudella 1987-88.
  Nyt jännäämään rikkoutuuko tuo ennätys tällä kaudella.
  KooKoolla on jo neljä peräkkäistä tappiota ja otteluita on jäljellä vielä kymmenen ottelua eli
  kaikki mahdollisuudet tuohon ovat siis olemassa.
   
 25. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  On tämä veikeää. Tsadilaiset palstaveljet ovat paiskoneet jatkuvasti pilkkakirveitä "mestisjoukkueita" kohti. Yleinen teema näyttää olevan, että mitä nämä em. joukkueet tekevät liigassa. Kas. Eräs pääkaupunkijoukkue hankkii maaseudulta kolme pelimiestä. Tänään heistä kaksi ykkösketjussa. No ei näyttänyt toimivan. Mutta on nää pellejä nämä edellämainitut,siis tsadilaiset. Varmat mestarit. Rahalla saa... tai ei saa. Heh.