Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kysymyksiä Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 26.01.2005 klo 09.45.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mestiksen nollapeliennätys runkosarjassa on Mikko Strömbergillä 9 nollapeliä kaudella 04-05. Koko kauden (rs+po) ennätyslukema on 10 nollapeliä, ja se löytyy Stömbergiltä (9+1), Tuton Petri Koivistolta (8+2) 07-08 ja KalPan Pasi Kuivalaiselta (6+4) 04-05. Playoffien nollaennätyksen (4) jakaa Kuivalainen ja Andy Bernard Jukureissa 12-13. Eli tällä viikolla Rane rikkoo runkosarjan ennätyksen..
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Seitsemän nollapeliä tosiaan Kähkösellä. Ranella kahdeksan? Voi olla että nähdään tiukka kamppailu näiden kahden välillä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2015 klo 16.49
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mikähän mahtaa olla mestiksen pisteputki ennätys? Rajalalla taitaa olla 8 ottelua pisteillä kasassa
   
 4. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Hyvin vaikiaa tuosta löytää tietoa ellei muistikuvia joillain ole. Pulliainen on ainakin tällä kaudella tehnyt pisteitä yhdeksässä perättäisessä ja tuskin silläkään piikissä olla.
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Tuli tästä viestistä mieleen, että milläköhän joukkueella mahtaa olla pisin playoff-taival joka on voittanut kyseisen sarjan Mestiksessä.
   
 6. Rankkari Jäsen

  Jatkuuko Evertonin tie mestispolulla, eli saammeko vuosittaisen mestiskysymys/arvaus kisan?
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Yritän ehtiä kasaamaan veikkausskaban tällä viikolla.
   
 8. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  Ok, kiitokset ennakkoon.
   
 9. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Jokipoikien konkaripuolustaja Esa Lehikoinen pelasi tänään vierasottelussa KeuPaa vastaan 33 minuuttia ja 13 sekuntia. Jokipojat oli siis matkassa vain kolmella vakiokokoonpanon pakilla, kun viisi kaveria oli samanaikaisesti sairastuvalla. Lisäksi puolustajina pelasivat uransa ensimmäistä Mestis-otteluaan A-junnu Henry Torn (joka teki heti maalinkin!) sekä pienikokoinen hyökkääjä Eetu Rissanen. Eli yhteensä viiden miehen rotaatiolla mentiin.

  Yleensähän tällaisia yli puolen tunnin peliaikoja nähdään vain kakkosdivarissa ja sitä alempana, eikä näissäkään sarjoissa kovin usein. Kysymys kuuluu siis, että saattoiko Lehikoisen peliaika 33.13 olla jopa Mestiksen ennätys? Pudotuspelien maraton-otteluista löytyy toki vielä paljon kovempiakin, mutta tämä matsihan ei mennyt edes jatkoajalle. Lehikoinen oli siis jäällä laskennallisesti jopa vähän enemmän kuin joka toisen vaihdon!
   
 10. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Saattoi ollakin ja mitään faktaa ei näin nopeasti yösydämenä jaksanut kaivaa sen enempää, mutta muistelisin, että ainakin Järvisen Pablo kellotti ajoittain todella kovia lukemia (~35 min/ottelu) yksittäisissä otteluissa. Nopealla googlauksella löytyi tämä linkki reilun viiden vuoden takaa:

  Lainaus:
  Eli ka. yli 30 minuuttia jo kauden alussa ja siis jotenkin muistelen, että tuolla KooKoo-kaudella taottiin aika kovia peliaikalukuja tietyissä matseissa.

  edit:

  Tässä nyt ainakin yksi nopea lainaus myös, vaikka ei Lehikoisen aikaan ylläkään:

  Lainaus:
   
 11. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kattelin minäkin tossa tilastoja ja huomasin että Jukurien Roope Ranta on tehnyt kolmessa viimeisessä kotipelissä jokaisessa hattrickin (Hermes, SaPKo, Hokki). Näistä kahdessa peräti neljä maalia. Yhteensä siis 11 maalia viimeiseen kolmeen kotipeliin. Eivät toki ole peräkkäisiä pelejä, mutta silti aivan huikea saldo.

  Onkohan Mestiksen aikana kukaan aiermmin edes tehnyt kolmea hattrickia kauden aikana, saatikka kahdesti neljää maalia? Lisäksi tuo Jukureissa tällä kaudella nähtyjen hattrickien määrä on takuulla ennätysluokkaa. Se on varmaan yhteensä lähellä kymmentä. Joku voi tarkentaa, joka on laskenut.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Nyt on yhteensä kahdeksan. Jokainen noista on saanut fanien toimesta palkinnon, niin sillä aika hyvin lukema pysyy mielessä.. Hattrickeista ei ole olemassa virallisia tilastoja Mestiksellä, mutta jo kuudennen jälkeen arvelivat sen olevan ennätys,eiköhän kahdeksan ole sitä jo varmasti. Rannan kolme..tuskin on kukaan muu tähän pystynyt. Enkä usko että nuo loppuivat vieläkään..
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Harmi kun ei ole kunnon tilastoja missään. Kiinnostaisi nuo yleisömäärät eri aikoina ja hattutemput ym. Mites Ässät 1989-90, Artot Javanainen ja Heiskanen molemmat melkein 60 maalia. Tekivätköhän hattutemppuja myös, onko kellään tietoa?
   
 14. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Ässistä on saatavilla varsin hyviä historiatilastoja osoitteessa patahistory

  Tuolta katsottuna sekä Javanaisella että Heiskasella oli divarikaudellaan neljä kolmen maalin, neljä neljän maalin ja yksi viiden maalin peli.
   
 15. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Olihan nuo ihan hirveitä teurastuksia. Jopa 19-20 maalia per ottelu. Hattutemppuja yhteensä 30kpl koko kaudella... Vähän on vielä Jukureilla matkaa tuohon.
   
 16. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä.. Aivan tolkuttomia tuloksia. Runkosarjan lopuksi Ässillä maaliero vaatimattomasti +211. Lienee myös jonkinlainen ennätys.
   
 17. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mikkelissä ei tuo tämän sarjatason historiallinen horisontti niin kovin kauas kanna, sattuneesta syystä. Väitän, että 90-luvulta löytynee näitä ylikylän jengejä ja pelaajia pikkaisen enemmänkin. Voi niitä aikoja, kun MM-tason ukkoja viiletti divarissakin.

  Kaikki kunnia Rannan Robadiukselle, mutta no, no joo.
   
 18. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  No juu. Kyllähän Viipurin pallossa tehtiin varmaan kanssa vastaavia temppuja joskus vuonna miekka ja kivi. Modernin jääkiekon aikaan Jukureiden statsit on täysin omaa luokkaansa. Joensuusta etenkin pitää kumartaa näille tuloksille!
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Mikähän on noina aikoina ollut tyypillisin jääkiekko-ottelun lopputulos kun nykyisin taitaa olla 2-1? Ihan eri pelistä kyse kun miettii että alle 10 maalin matsit kenen tahansa kesken taisivat olla pettymys ja esim tuossa miten tahansa dominoinneilla Ässilläkin ykkösveskan torjunta-% 90 ja kakkosella alle (nollapelejä yhteensä 3).
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  karate Mauria varmasti helpotti paljon tuon kirjoittaminen, hyvä niin.

  Milloin jääkiekkoa alettiin pelata Suomessa? Siltä ajalta voisi myös löytyä rajuja tehomerkintöjä, ehkä jopa isompia kuin Porissa.
   
 21. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Edellisten perusteella voidaan päätellä, että ainoastaan Mestis-/1-divaritason historia ei ole Mikkelissä lyhyt, vaan - kuten havaittavissa on ollut aiemminkin - myös jääkiekon historian tuntemus on vähän rajoittunutta.

  Tai sitten vaan arvon kanssakirjoittajat ovat vain nuorempaa polvea... 90-luku esihistoriallista aikaa, ohhoi. Roope Ranta, kovin ikinä ähihi.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Miksi pitää olla selitys tai puolustuspuhe joka asiaan, että voi toitottaa omaa loisteliaisuuttaan oman intressin mukaan. Jos Ässät oli samassa sarjassa ylivoimainen ja teki perkeleesti maaleja niin se tekI.
  Samalla ideologialla Puljujärvi on nyt paras U18 pelaaja U20 kisoissa kautta aikojen kun kaikki muut pistekärjet on vuosilta -90, -78, -91, -93 niin eihän niihin voi mitat koska ovat yli 25v. takaa ja pelattiin ihan erilaista peliä. Oikeastaan Bobby Orr oli myös ihan paska.
  Jukurit on ollut menestyksekäs ja on sitä nytkin mutta se ei ole "paras ikinä missään" vaikka miten perustelisi. Jääkiekon ajanlasku ei näet ala Jukureiden menestymisen alkamisesta.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Nii-i.. Jokipojat (Jokipojat/JoKP/K-Karhut) on Jukureita peräti yhden pykälän divari/mestis maratontaulukossa edellä ja SaPKo jo takana. Maratontaulukko. Pelattuja kausia toki molemmilla on reilusti enemmän. Konkurssien määrässä ei kyllä päästä edes kilpailuun Joensuun kanssa. JoKP ja Kiekko-Karhut taisi tähän pystyä. Jokipojat pystyi muistaakseni vaan velkasaneeraukseen ja Mestis-lisenssin eväykseen. No Jokipolla on ne muutama liigakausi SM-liigakausi (vai olikos se silloin vielä SM-sarja?).. kolme kautta ja niissä 120 peliä, joista kokonaista 19 voittoa. Noita liigakausia meillä ei vielä ole, niissä ei pärjätä vielä.. SaPKolla näyttää olevan 4 neljä kautta, ja 88 peliä/21 voittoa. Tällä nyt pelattavalla sarjatasolla Joensuussa on mestaruuksia 3? 4? 5?, ja Mikkelissä 6.

  Joku tykkää elellä muisteloissa ja oman joukkueen perinteissä, toiset haluaa mennä eteenpäin ja luoda uusia perinteitä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2016 klo 15.50
 24. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Kylläpä Jukurien tulo ryminällä divariin on edelleenkin iso trauma. Juurikin Joensuu, Kouvola ja Savonlinna ovat olleet ne paikkakunnat, joilla katkeruus on ollut suurinta. Muovinen, perinteetön Jukurit tuli ja pilasi "oikeiden" divariseurojen mahdin. Savonlinnassa kuulemma ollaan edelleen sitä mieltä, että Jukurit on SaPKon pikkuveli... Herätä mut unesta. Pisteitä on divarijoukkueista viidenneksi eniten, mestaruuksia eniten, ja ottelukohtainen pistekeskiarvo onkin sitten aivan omilla lukemillaan. Ja niin, onhan Jukurit tälläkin kaudella aika kovassa iskussa, Roope Rannan ja kumppanien johdolla. Peli alkaa tunnin päästä, joten käynnistä karate Mauri ihmeessä autosi ja saavu Mehtimäelle katsastamaan (ehkäpä viimeistä kertaa) mitä se tarkoittaa, kun jäällä luistelee divarin kaikkien aikojen menestynein seura!
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Jos joku päivä mun nuorempi poika alkaa väittämään veljelleen, että on sen isoveli niin ei siinä varmaan auta kuin hoitoon ohjaus tai syntymätodistusten vertailu.

  E: ja koko keskustelu lähti siitä hattutempujen määrästä. Jos ei hyväksy että Ässillä niitä on ollut yhdellä kaudella enemmän kuin Jukureilla niin se on vaan faktan kieltämistä. Kukaan muu kuin Mikkeli ei nostanut siinä vaiheessa mitään SaPKoja ja Jokipoikia framelle. Muut puhuivat Ässistä ja kun paljastui, että Jukurit ei olekaan ennätyksessä kiinni niin alkoi puolustuspuheena lässyttäminen Jokipojista ja SaPKosta.
  Noh onneksi pääsette ensi kaudella vääntämään Ipalaisten kanssa noita historia statseja.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2016 klo 18.01