• 3 742
  • 45

teroz

KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Olikohan Kultasen hommat taas siinä? KooKoo veti 5 pakilla lähes koko erän ja Kultanen pelasi ainoastaan 2:09...

Rovaniemellähän Kultanen alkujaan loukkaantuikin, toivottavasti ei taas tila pahentunut.

No toivottavastí voitto kuitenkin irtoaa.

Blackorange

KooKoo, Mestis
Perkele! Kultasen selkä ei taida kestää, 2.09 toisessa erässä. Se selittää Taren jäähyt osaltaan..

Blackorange

Noilla bussimatkoilla en ihmettelis vaikka ois selkä paskana.. Makuuvaunu ois ollu poikaa, mut noilla aikatauluilla Kultsi ois ollu varmaan maanantaina Roviksella.

Wiipuri

KooKoo
Harmillista. Kultanen ehti pelata tänään tehokasta peliaikaa 9:14 minuuttia ja homma taisi sitten olla siinä. Nyt sitten tarvittaisiin Niemi äkkiä takaisin kehiin, muuten ei kunnian kukko laula.

cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers

Helsinkiin kentälle ~tunnissa ja sitten koneella Roihin? Mamba näemmä päässyt seisomaan yhden vaihdon yv:ssa maalin eteen, muuten nelonen näyttää pelaavan lehkoismaista 8-10 minuuttia/ottelu.

K.Pylkkänen

Kookoo
Ice Hockey arvasi aika hyvin: Kultanen 3 ja Mattila 1, tais vaan olla maalien sijasta vaihtojen määrä. Vähän surkea loppu kyllä äijien kaudelle, jos tähän Kouvolan poikien taival jää.

Putte

KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Helsinkiin kentälle ~tunnissa ja sitten koneella Roihin?

Eikö KooKoo lennäkkään noihin pohjoisen peleihin yksityiskoneella Utista? Pitääkö sitä mennä ihan Helsinki-Vantaalle asti ensin?

Ei tullut sitten Peltosuonkaan jäähyn aikana vielä illan ensimmäistä yv-osumaa. KooKoolla ollut kyllä laukausukartan mukaan huippupaikkoja kolmannessakin erässä, mutta Lindström kestää.

Dynamite

KooKoo
Kultanen ei ole pystynyt pelaamaan lainkaan kolmannessa erässä. Olikohan Kultasen ura sitten tässä eli tekeekö seuraa Mamballe tämän pelin jälkeen?

Blackorange

Ykkösketjulla 1 laukaus kahden viime erän aikana..ekassa erässä Julkunen pommitti jo 4 kertaa. Älä nyt Luigi säästele kutia, muista Mikkeli!

Niksi

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ja näin KooKoo varmistaa runkosarjavoiton (Ellei nyt aivan uskomatonta tapahdu) Julkusen maalilla. Sport kiittää!

Blackorange

2-4!!

Kiekko-Kolli

Chicago Blackhawks & KooKoo
Julkunen 2-4 runkosarjan voitto on sitten siinä!

Putte

Uskaltaisikohan tästä lähteä jo juhlistamaan KooKoon runkosarjan voittoa?
Peliaikaa 3 ja puoli minuuttia jäljellä.

K.Pylkkänen

Kookoo
Jatkon kannalta olisi ollut mukavaa, jos Bakerin kenttäkin olisi päässyt maalien makuun, nyt kaikki maalit ykkösen tekemiä.

Dynamite

KooKoo
Pablo on pelannut tänään taas yli puolet peliajasta.

Kokonaisaika 31:37

1.erä: 08:07
2.erä: 10:41
3.erä: 12:49

Varsinkin kolmannessa erässä Pablo joutunut urakoimaan oikein kunnolla peräti 12 min. 49 sekuntia peliaikaa hänellä.

KIITOS KOOKOO!!!!!! Ensimmäinen runkosarjan voitto 23 vuoteen maistuu kyllä hyvälle!

Putte

Kiitos KooKoo! Runkosarjan voitto varmistui tänään. Harvinaista herkkua tosiaan.

Edellisen kerran kun KooKoo voitti runkosarjan niin kauden päätteeksi juhlittiinkin liigapaikkaa. Toistaako historia itseään?