Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kysymyksiä Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 26.01.2005 klo 09.45.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Oliskohan tälläinen ketju tarpeen? Tiedä häntä.

  Kuitenkin, tuleeko Mestis-pelejä nettiradio-selostuksina? Onko kellään tietoa?
   
 2. KooPee Jäsen

  Itse en tiedä muuta kuin Aurinko-ohjelmien torstain kierroksen Mestis ennakon netissä.
   
 3. Rocco Jäsen

  Sportin pelien nettiradioselostuksista on ollut usein puhetta, mutta ainakaan vielä ei netin kautta matseja ole nettiin saatu. Ilmeisesti hinta tulisi olemaan korkea jos erätaukojen aikana soittaa musiikkia. Nettiradion teostomaksut ovat korkeat.

  Muutenhan ei pitäisi olla työläs homma.
   
 4. Salama44 Jäsen

  Pitääkö Mestiksessä paikkaansa sääntö että jos yrittää jatkoajalla voittoa ilman maalivahtia ja häviää niin menettää muuten jo saamansa pisteen?

  Mistä nämä säännöt löytyvät?
   
 5. Sammakkoprinssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, KiPe, Tempuntekijät
  Lainaus:
  Kyllä pitää, § 21 ja oikein alleviivattuna. Säännöt löytyvät Suomen Jääkiekkoliiton kotisivuilta.
   
 6. Dhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jos tästä jatketaan, niin miten tuo peli kirjataan tilastoihin, siis sarjataulukkoon? Voittajalle se on tietysti voitto, mutta hävinneelle joukkueelle jatkoaikahäviö (1 piste) muuttuu häviöksi (0p)? Taitaa olla niin harvinaista, ettei omaa saraketta...
   
 7. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Voisin melkein lyödä vetoa että merkataan kuten tappio varsinaisella peliajalla sarjataulukkoon. En ole yhtään tällaista tappiota nähnyt Suomessa.
   
 8. Salama44 Jäsen

  Aikamoista riskipeliä olisi siis ottaa maalivahti pois jatkoajalla ja yrittää voittoa. Ainoa tilanne missä tätä voisi kokeilla olisi runkosarjan viimeisellä kierroksella jos jonkun joukkueen jatkoon pääsyyn tarvittaisiin voitto eikä tasapeli riittäisi. Se olisi viimeinen oljenkorsi yrittää voittoa eikä tappiolla olisi siinä tilanteessa enää mitään merkitystä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan meneekö yhdenkään joukkueen jatkoon pääsy niin tiukalle.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2005 klo 17.58
 9. Afan Jäsen

  Lainaus:
  Minä olen. Ahmat halusi päättää kahdeksan vuoden I divisioona/Mestis-taipaleensa voittoon karsintasarjan viimeisessä ottelussa TuToa vastaan viime keväänä ja otti maalivahdin pois jatkoajalla, mutta TuTo iski tyhjiin.

  Tilastoista:

  Lainaus:
  Tilastoarkistosta löytyvän sarjataulukon mukaan Ahmat olisi pisteen tuosta saanut, mutta muistaisin sellaisenkin version nähneeni, jossa kyseistä haamupistettä ei ollut. Ilmeisesti tulospalvelu ei veny ymmärtämään pisteetöntä jatkoaikatappiota, vaan taulukko täytyy muokata sellaisen sattuessa käsin.
   
 10. Emilio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Newcastle
  Onko kellään tietoa Timo Willmanin mahdollisesta paluusta mestikseen? Muistanko oikein, että mies lähti täksi kaudeksi Ranskaan? Tietävätkö lähinnä FPS-fanit miehestä mitään?
   
 11. haaZa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS , Jokerit
 12. Sumu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
  Koska siirtoaika umpeutuu?

  nimim. tietämätön.
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  31.1.2005 klo 24
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko muilla Mestis-joukkueilla omaa musakappaletta kuin Jukureilla? Jukureiden biisi on "Sinikeltainen hurrikaani", esit. Acu & Monza. Soi aina ensimmäisenä, kun Jukurit tekee maalin, sitten vasta maalintekijän oma veisu. Tulkaa Kalevankankaalle kuuntelemaan. Siellä se soi loppukaudestakin todella usein.

  Sinikeltainen hurrikaani
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2005 klo 15.33
 15. Rocco Jäsen

  Sportilla on ainakin kaksi.

  Taisi olla vuosi ennen vuosituhannen vaihdetta kun bändi nimeltä Toinen Lapsuus teki kappaleen nimeltä "Kaatuu, Kaatuu". Tätä kuullaan joskus hallilla edelleen.

  Toinen uudempi on Klamydian kappale "Sportti voittaa" ja se on hieman useammin soitettu versio.
   
 16. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Jokipojilla on. Alkujaan Pepe Nissisen, viime talvena The Mehtimäkeläisten uudelleen levyttämä Jokipo maaleja! Kappaletta käytetään lähinnä kotiotteluiden maalibiisinä. Lisäksi on olemassa jostain 1970-luvulta toinen biisi, muistaakseni nimeltään Jo-Ki-Po, jota ei ole kyllä soitettu missään varmaan enää vuosikymmeniin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2005 klo 17.27
 17. Scotty Jäsen

  Farmiin 1.3?

  Lainaus:
  Eikös farmiin pääse vielä helmikuussakin - mutta ei pois?
   
 18. Micco! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu muutos
  Lainaus:
  KalPalla on kolme kappaletta. Ensimmäinen on tehty jo 80-90-lukujen taitteessa, nimeltään KalPa - Luistelee taas jäällä. Toinen kappale näki puolestaan päivänvalon 90-luvun puolivälissä, nimeltään Fair Play. Kolmas kappale syntyi Suomi-Sarjan aikana, tosin kappale on vain uudelleen sanoitettu Urjalan Taikayö. Lisäksi Can Can soi maalibiisinä.

  Eiköhän valtaosalla Mestis-joukkueista ole oma kappale. Ei Mikkelissä mitään järisyttävän uutta ole keksitty.
   
 19. Scotty Jäsen

  Farmiin pääsee vielä

  Sportin sivuilla käytiin samaa keskustelua ja sieltä lainaus

  .............
  Liiton kilpailusäännöistä

  14.3. Farmiseura

  Kaksi eri seniorisarjatasolla pelaavaa seuraa voi tehdä keskenään ns. farmi-sopimuksen..
  ----
  Em. sopimuksen piiriin kuuluva pelaaja voi 31.1. jälkeen edustaa vain sitä seuraa, jonka joukkueessa hän ko. päivän jälkeen ensimmäiseksi pelaa.

  Eli farmiin saanee siirtyä kauden loppuun, ellei ole pelannut 31.1. jälkeen ´pääseurassa´.
  ..........................
   
 20. Jukka L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Mistähän tuon kappaleen löytäisi mp3 muodossa? Joku voisi ripata sen ja laittaa jakoon.
   
 21. Marcus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, VPS
  Lainaus:
  1997-1998 kaudeksi tuli toi kappale, sen muistaa siitä, kun kappaleessa lauletaan Jukka Jalosesta, joka oli sen kauden valmentaja.
   
 22. Jugorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
  Lainaus:
  Itse omistan tuon "Sinikeltainen Hurrikaani" cd:n. Olen yrittänyt saada siirrettyä tuon biisin levyltä koneelle, mutta siinä on jokin esto ja se ei ole onnistunut eikä onnistu. Joku tekijänoikeus-homma kyseessä, joten tuota ei voine laittaa jakoon. Netistä tuskin mistään kyseistä kappaletta löytyy..

  Poikkesin vähän ... Jatkakaa...
   
 23. Rok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Mun mielestä ainakin Salamoiden ensimmäisellä Mestis-kaudella Kirkkonummen hallissa soi jokin kappale jossa hoilattiin jotakin Salamoista - kuulosti ihan Popedalta. Eipä tuo kappale ainakaan haukkakannattajan korviin liian hyvältä kuulostanut, enkä tiedä, onko se enää käytössä.

  Lisäksi TuTollahan on tämä ärsyttävä "Lättyä pussiin, lättyä pussiin... Nyt on TuTolla sellainen henki..." -maalilaulu. Toivottavasti sitä ei tarvitse huomenna kuunnella kovinkaan usein.
   
 24. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:

  "Virtaa riittää, virtaa riittää, Salamat, Salamat!" Kyllä, se on - valitettavasti - käytössä vieläkin. Soittavat sitä ainakin ennen peliä. Ei miellytä.

  Lainaus:
  Hyi helvetti, se on järkyttävimpiä kiekkohumppia ikinä missään. Nyt vain täytyy toivoa, että illalla tilanne ei ole se, että "TuTolla on sellanen henki". Vastustajan maali kun vituttaa jo muutenkin ihan tarpeeksi.
   
 25. osh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Salamat
  Virtaa näyttää riittävän omien laulujen sorvaamiseen. Tavoite on todella kannatettava, mutta lopputulokset ovat olleet järjestään kauheita. Hyvät sanalliset oivallukset ovat hukkuneet huonoon muuhun toteutuksee tai useimmin sävelmän olemattomuuteen.

  Mutta olisi todella upeata, jos edes kansallisella tasolla saataisiin aikaiseksi jotain sellaista kuin norjalaisten "Seiern er vor". Sitä norjalaiset ovat jaksaneet laulaa taistelun, voiton ja tappion hetkellä jo vuosikymmeniä. Eikä ihme, sillä siinä sanat ovat oikeat ja yksinkertaiset sekä sävel helposti tarttuva ja laadukas.