Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kysymyksiä Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 26.01.2005 klo 09.45.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Hieman eri mieltä tästä taas. Näin kauden alla tulisi Urheilulehden kattaa yksi Suomen seuratuimmista sarjoista suhteellisen laadukkaasti, mikä tällä kertaa osui ihan hyvin. Jääkiekkolehti näytti taas, kuinka kiinnostunut lehti on seuraamaan Mestistä. Jätän lukematta koko roskan.
   
 2. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Niin oliko siinä Urheilulehdessä joku juttu Mestiksestä vai meneekö vain lehtien nimet sekaisin?
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Jep. Annan itselleni tämän päivän kirjoituskieltoa, koska en kestä sekoiluani.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mestis-info on paraikaa käynnissä Tsadissa.

  Twitteristä poimittuna:
  * "Mestiksen on asemoiduttava kilpailutilanteeseen (liiga,CHL, KHL, muut palloilusarjat). Brändistrategiatyö on käynnissä" J. Toivakka

  * Mestismestari KooKoon liigapaikka selviää syksyllä. Tulevalla mestarilla myös mahdollisuus hakea lisenssiä.

  * "10 uutta pelaajaa, vaihtelu on isoa ja omassakin ajattelussa on tullut muutoksia" päävalmentaja Antti Pennanen.

  Yle Etelä-Savon twitter näköjään seuraa tuota tiiviisti.
   
 5. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mestiksen brändi.. Asemoituminen kilpailutilanteeseen.. Voisivat aloittaa ihan perusasioista, kuten Mestiksen tuhoamisen lopettamisesta. Ei siihen kovin kummoista SWOT-analyysiä tarvita. Odotan suurella mielenkiinnolla lopputulemaa.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Oikea tv-sopimus olisi ensimmäinen askel kohti oikeaa. Mieluiten maksuttomalle kanavalle. Vaikka kaksi peliä/viikko vaikka aluksi.
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Se juna meni jo vuosi-kaksi sitten. Brändin pitäisi olla ensin kunnossa, sitten voidaan harkita TV:tä. Ja se brändijunakin meni jo. Maitojuna on vielä asemalla, mutta ei kauaa.

  Sitä paitsi vaikka joku haluaisikin jostain syytä näyttää kamppailuita, niin ainakaan LeKillä ja KeuPalla ei ole tarvittavia fasiliteettejä hallissaan. Saati sitten ensi kauden Rokeilla, FPS:illä sun muilla.
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Tämähän on mahtava uutinen, hienoa että informoivat meitä tästä.

  Lisäksi en odota yhtään tai yhtään mitään tuolta brändityöltä. Ainakin tämä vetovastuussa oleva porukka on edelleen käytännössä se ja sama, ja jo näyttönsä sarjan kehittmäisessä antanut. He ovat jo vakaata asemointityötä tehneet, toki muiden avulla. Kuten tuossa jo mainittiin, niin se paras apaja viedä sarjaa näkyvyydessä eteenpäin meni jo TV sopimuksen kuin monen muunkin asian osalta. Mutta pamahtihan sieltä kuitenkin yleisöennätys, joten kaikki on kunnossa.
   
 9. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  TV-sopimus oli ehkä relevantti haave pari vuotta sitten, ennen kuin tiedettiin että liiga tullaan taas sulkemaan. Suljetun liigan aikainen Mestis tulee olemaan samanlaista läpsyttelyä puolityhjille katsomoille kuin viimeksikin. Ainut vaan että nyt ei ole näkyvyyttä juuri teksti-tv:tä enempää kun ulkomaiset palloilusarjat ja muu viihdebisnes on onnistunut valtaamaan puuhastelevan suomikiekon jättämää aukkoa. Näissä parissa vuodessa onkin tapahtunut paljon, mm. nettilähetykset menneet huimasti eteenpäin, sittemmin liigakin on reagoinut. Pallo näkyvyyden suhteen on nyt seuroilla itsellään, omakustanne meininki ehkä elisan mestistv:n tyylisellä keskusjakelulla se fiksuin malli on. Ansaintalogiikka tosin kaivannee hieman päivitystä, en usko varsinaisesti että yli 500 euron hintaiset pikselimössökaudet mitään jymymenestyksiä on varsinkaan brändin rakentamisen näkökulmasta, vaikka muutama sata meitä hölmöjä onkin sitä rahaa taloon kantanut. Televisioon voi ajatella ehkä korkeintaan mainoksia näistä kyläseurojen omakustannelähetyksistä esim. liiga- tai leijonapelien yhteyteen. Todennäköisesti nekin jää tekemättä, kiekkoliitto varmaan keksii rahoilleen tärkeämpiäkin käyttökohteita kuin tasokkaimman sarjansa.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Oliko Mestiksellä nyt mitään sopparia edes Elisan kanssa? Tänään alkaa sarja mutta Elisalla ei ole mitään tietoa otteluista saati hinnoista. Kyllähän sitä sarja avauksen voisi väijyä
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä kovasti mainostavat ja hinnnat ja ottelut taisivat myös ilmestyä elisa viihteen mestis osaan
  https://online.elisaviihde.fi/mestis
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt näyttäisi olevan ottelut Elisan sivuilla. Seuraavaksi sitten jännätään, että tuleeko sitä kuvaa ja ääntä..
   
 13. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tällä kaudella lainapelaajia saa käyttää syksyllä 15 ja keväällä myös 15 (näistä 5 pitää olla samoja kuin syksyllä). Kuinka monta lainapelaajaa esim. Keuruulle voidaan vielä syksyllä roudata vai joko sielä on kiintiö pikkuhiljaa saavutettu?
   
 14. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Entäs Korea-Espoo-Tuusula-Vantaalla? Siellä on ollut jo ainakin 44 pelaajaa kokoonpanossa, joten kohta raja paukkuu rikki vai onko farmijoukkueilla jokin erillinen sopimus asian suhteen?
   
 15. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Tässä pitää muistaa, että yli kuukauden mittaisella sopimuksella olevia pelaajia ei lasketa lainoiksi.
  Mestiksen tiedotteessa kesäkuussa luki:
  Kiintiöön ei lasketa: vuokra- tai lainapelaajia joilla on vähintään 1 kk vuokra- tai lainasopimus Mestis-seuraan.
  Käsittääkseni Osvaldon mainitsema kokoonpanosääntö rajoittaa vain lyhyitä lainoja, eikä niitäkään missään nimessä tarpeeksi.
  Toki odotan mielenkiinnolla sitä hetkeä, kun joku ei tunne kalenteria eikä osaa laskea viiteentoista.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuo lainakiintiösääntö oli ainakin minun mielestäni niin hankalasti muotoiltu, että omat laskut jää tekemättä. Veikkaan, että jossain seurassakin vielä napsahtaa, mutta tuskin siitä kukaan välittää.
   
 17. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Minkä vuoksi Mestis pitää tauon samaan aikaan Liigan kanssa? Vaikka Mestis-brändi ei ole tällä hetkellä kovinkaan kovassa huudossa, olisi nyt kuitenkin ollut pientä saumaa tuoda sarjaa esille edes vähän paremmin, kun esim. Nelonen Pron samanaikaiset televisioinnit eivät ole syömässä katsojia. Alkavalla viikolla olisi voitu pelata kierrokset keskiviikkona ja perjantaina, jolloin ne eivät olisi menneet päällekkäin CHL:n pudotuspelien tai Leijonien höpöturnauksen kanssa. Tuskinpa ne hallit olisivat pullistelleet silloinkaan, mutta ainakin olisi voitu edes yrittää.
   
 18. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vaikka KooKoon kannalta tauko tulee hyvään paikkaan (5 hyökkääjää telakalla) niin ihan samaa mietin itsekin.

  Liigakiekon ollessa tauolla Mestikselle olisi voitu saada jopa jonkinlaista näkyvyyttä. Olisivat Liitossa voineet piruuttain kysäistä Neloselta, että kiinnostaako televisioida yksi Mestis-peli ja avata kanava pelin ajaksi. Tauon olisi voinut pitää Liigan taas jatkuessa. Jonkinlainen tauko on pidettävä, eiköhän pelaajayhdistyskin sen jo vaadi, mutta tarviiko sen tauon olla samaan aikaan kuin Liigan tauko..
   
 19. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Mitäköhän Elisa tästä tykkäisi? En usko, että ihan tuosta vaan suostuisi ko järjestelyyn. Niin kauan kuin Mestis-tv sopimus on päällä niin Mestistä ei taida televisiosta nähdä. Harmi. Koska se sopimus loppuu?

  edit: boldaus omani
   
 20. Steus Jäsen

  Elisallehan tuon pitäisi juurikin olla mieleen. Yksittäinen ottelut tuskin tuo edes neljää numeroa firman kassaan, joten tuollaisia pieniä koukkuja pitäisi heitellä vesille. Nykyiset palvelunkäyttäjät lienevät varsin vakiintunutta käyttäjäkuntaa, joka oletettavasti jopa pieneni Jokipoikien ja Sportin poistuttua sarjasta.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Näyttäähän VeikkausTV:kin mestis-otteluita, joten tuskin tuosta isoa ongelmaa saataisiin (ellei siitä haluta tehdä sitä). Elisalla joku saattaisi jopa ajatella asian niin, että parin mestis-ottelun näkyminen valtakunnallisesti saattaisi tuoda heille lisää katsojia ainakin pariin seuraavaan peliin. Kuinka moni liigapuolen jatkoaikaan kirjoittaja edes tietää, että Mestis-tv on olemassa? Vaikka omalla paikkakunnalla sattuisi olemaan Mestis-joukkue..
   
 22. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  En usko, että sillä on mitään tekemistä Elisan haluista jne. Ottelukohtaiset tulot ovat varmasti niin pieniä pähkinöitä, että jääkiekkoliitto olisi voinut tässä omaa "pääsarjaansa" sen verran tukea, että järjestely olisi kuitenkin saatu aikaan. Suurempi ongelma on se, että etsikkoaika saada tämä sarja telkkariin meni jo - esim. YLE ei halunnut Mestistä palloiluviikonloppuihinsa, koska se ei ole pääsarjaa. Kaupallisten kanavien kiinnostuksen laskun syyt taas on jo todettu jokaisessa ketjussa useaan kertaan.

  Sinällään ihan hyvä kysymys tuosta tauosta, olisivat vaan pelanneet. Divarista ei paljoa maajoukkueisiin mennä, ellei ole NHL-työsulkua ja sitten aikanaan oli case Jere Lehtinen ja Jarmo Myllys.
   
 23. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Kuinka moni Ruotsin kakkosliigan (olko se Alsvenskan) seuroista on (olko se Elitserien) farmeja?
   
 24. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuskin yksikään, joitain osittaisia lainoja saattaa olla, mutta esim. Allsvenskanin häntää pitävän AIK:n riveistä löytyy tällaisia pelaajia:

  - Micheal Nylander
  - Jordan Hendry
  - Ryan McKiernan
  jne...
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Niin siis viittaan edellisellä kysymyksellä, että ketä oikeasti kiinnostaa tuo farmin seuraaminen tai miten me saataisiin Suomeen samanlainen fanikulttuuri Mestikseen jos se meinataan muuttaa farmiksi? En usko, että kansaa kiinnostaa tämänkään vertaa mitä nyt. Viittauksena viesteihin Liiga sulkeutuu keskusteluun farmisarjan puolesta puhujille.