Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Laskinpa joukkueiden käyttämät lainaukot pudotuspeleissä, lista näyttää tältä:

  Hermes: 3kpl Loponen, Pennanen ja Koskenkorva
  LeKi: 6kpl Rautiainen, Tanus, Seppälä, Puistola, Latvala ja Laavainen
  Ketterä: 4kpl Kaarlehto, Alho, Jääskeläinen ja Mäntykivi
  SaPKo: 4kpl Laakso, Mutikainen, Pylkkänen ja Palojärvi
  TUTO: 2kpl Viitasalo ja O Mäkinen
  Jokipojat: 5kpl Halonen, Seppälä, Teräväinen, Winberg ja Hämäläinen
  RoKi: 1kpl Sedlak
  KeuPa: 3kpl Stråka, Honka ja O-P Viinkainen
   
  Sergei Fedorov ja Pakki-pakki tykkäävät tästä.
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Laskujeni mukaan TuTon mestisjoukkueessa pelasi kauden aikana 11 omaa A-junnua.
   
 3. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Jos suomisarjasta nousee mestikseen jollakin kaudella kolme joukkuetta niin voitko sanoa ettei koko sarjassa toiseksi tulleella joukkueella oli urheilullista perustetta nousuun? Oli ihan nyt mielenkiinnosta pakko kysyä.
   
  daerok tykkää tästä.
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  En.

  Tosin Hermes olisi tuolla kaudella nostettu Mestikseen vaikka olisivat tippuneet pudotuspelien avauskierroksella, kuten esim RoKi. Eikä siinäkään olisi ollut mitään väärää, tuolla kaudella nuo kyseiset kolme joukkuetta olivat ne, jotka Mestikseen kuuluikin nostaa tai muuten olisi pelattu tynkäsarjaa seuraava Mestis-kausi.

  Hieman vain huvittavaa, kun kaudesta toiseen se on aina KeuPa, joka nostetaan tikunnokkaan asiasta kuin asiasta ja samaan aikaan kiukutellaan kilpailullisuuden puutteesta suljettujen sarjojen luvatussa maassa keksien aina uutta vinguttavaa KeuPan toiminnasta. Kaipa se menestys tuo mukanaan kateutta oikeiden seurojen kannattajilta.

  E: Eikä tässä myöskään ollut tarkoituksena käyttää mitään Hermestä vastaan, hieno seura, lukuunottamatta eilisen pelin loppuhetkiä muutaman nimeltämainitsemattoman pelaajan osalta.
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Pakko kommentoida KeuPaa paljon kritisoineena, että tällä hetkellä tekemisessä ei ole mitään moitittavaa. Hermestä vastaankin toivoin, että KeuPa jatkoon menee ja uskoin yllätysmahdollisuuteen, mutta en sitä realistisesti odottanut. Ei ole tällä kaudella KeuPa pelleilyt lainapelaajien kanssa samaan tapaan (tosin, ei siihen ole ollut kunnon mahdollisuutta edes) ja ylipäätänsä, joukkueen kärkiosaaminen on perustunut omiin sopimuspelaajiin.

  Ainoa mikä vituttaa KeuPassa on se vitun rumpali siellä hallissa, jonka peruskompin soittaminen kuuluu vähän liian kovaa lähetyksessä. Toistan, meteli = tunnelma on epätosi. Mutta nää on pieniä asioita, ehkä se kuuluu KeuPan identiteettiin ja mikäs mä sitä oon tuomitsemaan.

  Pihlikselle tsempit.
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Onkos jollain muistikuvia siitä mitkä joukkueet ovat viimeksi nousseet pelaamalla Mestikseen, tarkoittaen sitä että ovat pudottaneet sieltä Mestis-joukkueen. Ei sitä että on ollut paras Suomi-Sarja joukkue tms ja nousu tapahtunut sen perusteella?

  Tai siitä että mikä joukkue on viimeksi pudonnut Mestiksestä vastaavasti pelaamalla?

  Ja lopuksi yhteenvetoa, mitkä nykyisistä Mestis-joukkueista ovat nousseet sarjaan muuten kuin pudottamalla Mestis-joukkueen?
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  D-Kiekko tiputti Kirkkonummen Salamat kauden 2007-2008 päätteeksi karsintasarjan jälkeisen uusintaottelun jälkeen.

  Tätä seuranneella kaudella 2008-2009 RoKi tiputti Kotkan Titaanit. Puolestaan kaudella 2009-2010 RoKi tippui Mestiksestä hävittyään karsintojen uusintaottelussa K-Laserille.

  Kaudella 2011-2012 HCK nousi Mestikseen oltuaan karsintasarjan toinen, tämä tosin johtui siitä, kun K-Laser meni nurin. Muutoin karsintasarjan voittanut LeKi olisi ollut ainoa joukkue, joka Mestis-paikan itselleen olisi seuraavalle kaudella lunastanut.

  Nykyisistä joukkueista sarjaan ovat nousseet pudottamatta varsinaisesti Mestis-joukkuetta otteluparissa/karsintasarjassa: Hermes, IPK, Jokipojat, Ketterä, KeuPa HT, Koo-Vee sekä RoKi. K-Vantaa ja TuTo ovat kuuluneet Mestikseen sen perustamisesta saakka. LeKi taitaa nykyjoukkueista olla ainoa, joka on noussut sarjaan pudottaen Mestis-joukkueen Suomi-sarjaan, tämä tapahtui kauden 2006-2007 karsintasarjassa. SaPKon ja HeKin (Peliitat) sarjanousuja en jaksa muistaa, liian pitkä aika näistä.

  E: Wikipedia auttaa. HeKi ja SaPKo nousivat sarjaan karsintasarjan kautta kauden 2005-2006 päätteeksi. Samaisessa karsintasarjassa Hermes tippui Mestiksestä ja aloitti oman korpitaipaleensa.
   
 8. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Eli 7/12 nykyisistö joukkueista on Mestis-paikkansa hankkinut muuten kuin ”pelaamalla”. Ja edellisen kerran sarjaan on karsintojen kautta noustu 12 vuotta sitten. Sinällään jopa hivenen murheellista.
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Mestiksestä on vuosien varrella aika moni seura mennyt nurin ja joutunut hakemaan vauhtia alempaa tai sitten Sportin, Jukurien ja KooKoon nostamiset Liigaan. Näissä tapauksisssa ei ole ollut oikein edes mahdollista nousta karsimalla.

  Esimerkiksi KeuPa, Jokipojat sekä IPK nousivat sarjaan Suomi-sarjan mestareina, kun oli etukäteen ilmoitettu Mestis-paikan SS-mestarijoukkueelle avautuvan. Ketterä nousi, kun karsintasarjassa sen edelle sijoittunut Hokki ei täyttänyt vaatimuksia. Koo-Vee nousi, kun Espoo United meni konkurssiin. Tähän sitten päälle nuo Liigaan viedyt joukkueet, joten joukkuemäärää oli pakkokin kasvattaa.

  Toki SM-Liigassa täytyy mennä pitkälle viime vuosituhannen puolelle, että löytää joukkueen, joka on noussut sarjaan divarista tiputtamalla Liiga-seuran. 2009 vuonna käytiin tunnetusti lähellä, tosin emme saa koskaan tietää olisiko Sportia edes hyväksytty tuolloin SM-Liigaan talousvaikeuksiensa vuoksi.
   
 10. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Itseasiassa niitä taitaa olla seitsemän (!) + läpsytinmeri...

  Ei jatkoon
   
  Vanhaukko tykkää tästä.
 11. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Harmittaahan se varmasti Hermes kannattajaa kun bussilastillinen KeuPalaisia pitää enemmän meteliä kuin tuhat Kokkolaista.

  Itse pidän rumpuryhmästä ja kyllä sitä meteliä muutenkin löytyy. Jännästi viimmevuonna TuTo hankki ensimmäisen rummun kun pelasi finaaleja ja Hermes hankki rummut kun tulivat Keuruulle..

  Toiset hakkaa rumpuja toiset käsiä ja sit onhan niitä sankoja ja läpsyjäkin.

  Tärkeintä on saada tunnelmaa halliin.
   
 12. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Voi että, nyt vähä rupes Imatralaisena Mestis seuraajana hävettämään kun tuo Ketterä pelaa väärin perustein Mestistä. Pitäsköhän Ketterässä ruveta harkitsemaan sarjapaikan luopumisesta ja yrittää sit urheilullisin perustein. Ehkä sitä sit sais sitä oikeaa kunnioitusta muilta jo vuosia Mestistä pelanneilta ja seuraajilta. :-(
   
 13. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kyllä Kokkolassa on rumpu käytössä kans sen takia että tahti pysyy chänteissä ja että istumakatsomoa saadaan mukaan. Mutta sitä ei hakata satalasissa että lähtisi maksimaalinen ääni siitä...

  Ja on se ihan hyvä sääntö että 1 rumpu per ensimmäisen sata kannattajaa. Kannustetaan laulaen ja taputtaen eikä ämpärejä ja rumpuja hakkaamalla, puhumattakaan niistä läpsyttimistä!
   
  Sergei Fedorov ja Knap tykkäävät tästä.
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Jypin rumpuryhmän farmi?
   
 15. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Lainaus:
  Haha. Provohan tuo on. Kaikki Tuton peleissä käyneet tietävät siellä olleen 1-2 rummun paukuttelijaa jo useamman vuoden. Kuulun itse siihen koulukuntaan, jonka mielestä kaikki meteli on hyväksi, vaikka rauhallisesti omalla paikallani aina istunkin.
   
 16. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Rupesin myös miettimään kuulinko aiemmin rummun TUTOn peleissä vai KeuPan olemassaolosta.
   
 17. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Eikö siitä ollut joku juttukin jatkoajalla?
   
 18. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hattua pitää nostaa kun Keuruulta tuli Kokkolaan porukkaa niinkin sankoin joukoin omiaan kannustamaan, mutta onhan tuo läpi pelin jatkuva sambapärinä aivan helvetillistä kuunneltavaa sama kuunteleeko sitä paikanpäällä vai television välityksellä. Ehkä sekin on vain juurtunut jo Keupan perinteisiin niin vahvasti ettei sitä kukaan enää halua lähteä muuttamaan.
   
 19. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Sinä puit sen sanoiksi miksi se niin käy hermoon, ainakin telekkarin välityksellä. Rytmillinen, sambapärinä läpi pelin, hallissa jossa riittää 40 ihmisen nahkahanskojen yhteen hakkaaminen.
  Ihailin kyllä K-Vantaan vierasfanien (n.10 kpl) kannustusta Lappi Areenalla. Yksi iso rumpi ja sillä haettiin rytmit kannustamiseen. Meän oma pikku shamaani porukka jäi aivan jalkoihin. Rovaniemellä se luo juuri rytmin mihin iso yleisö tarttuu. Kuka käsin, kuka läpsyttimellä ja joku jopa hakaten moralla autojen renkaita parkkiksella.
   
  Big Bear tykkää tästä.
 20. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Faktat haltuun ennen kuin huudellaan. Hermeksellä ollut rumpu fanikatsomossa muistaakseni vuodesta 2001. Pari kautta konkurssin jälkeen 3-2 divaria tahkoessa tais rumpu olla kaapissa mutta muuten.. ja TUTOlla ollut rumpu tai kaks jo useamman vuoden.
   
 21. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Minun mielestä rumpu on hyvä asia JOS rummutus on rytmikästä ja sillä saadaan siten kannustukseen rytmiä, eikä sellaista että koko pelin ajan samaa hakkaamista soitetaan ja sitten ei välttämättä edes kannusteta muuten. Sen rummutuksen ei todellakaan pitäisi olla jatkuvaa rämistelyä. Se on hemmetin rasittavaa..
   
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
 23. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarjasta riippuen
  Lainaus:
  Eteenpäin mennään loistavaa. Tulevasta kaudesta voi tulla parhaita Mestis kausia aikoihin, jos ennusmerkit pitävät paikkaansa. Lainarallia suitsitaan lisää. Pelit siirtyvät Ruutu+ palveluun = parempi näkyvyys ja laatu. Tähän jos kylkeen saadaan jotain lisäohjelmaa edes harvakseltaan Nelonen median järjestämänä (makasiini, tv otteluita, studioita?). Toivottavasti myös nyt aloitettu some näkyvyys jatkuu ensi kaudella sekä kauden mittaan mukaan tulleet Mestis podcast ja Veripalvelu yhteistyö. Kenties jotain uuttakin keksitään mukaan.

  Jos itse saa heittää vielä toivetta kehiin niin maali-/ottelukoosteet jos saisi yhteen paikkaan koottua niin iso plussa. Tässä asiassa ei olisi edes vaikea peitota Liigaa jossa koosteet ovat tylsän lyhyitä ilman mitään pohjustuksia tai lopetuksia. Mallia saisi ottaa suoraan NHL:n game recap koosteista.
   
 24. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Loistavaa jos näin on! Samoin olisi voinut vähentää tuota kokonaismäärää ja koskemaan kaikkia lainapelaajia, myös 1999 jälkeen syntyneitä.

  Lainaus:
  Kyllähän Mestiksen ympärillä pyörii niin paljon rakkaudesta lajiin toimijoita niin tälläiset voisivat olla ihan mahdollisia. Pitäisi vaan löytää ne tekijät siihen. Toivottavasti ainakin tuo podcast jatkuu ja jotain siihen saataisi vielä kylkeen, joku Mestis weeklyn tapainen esim. Jokatapauksessa hyvään suuntaan tässä ollaan menossa.
   
 25. juhahujanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, SaPKo ja kaikenlainen laatukiekko
  Lainaus:
  Pahoin pelkään, että lainojen rajoittaminen tarkoittaa vain sitä, että Mestis-seurat joutuvat pitämään leveämpää rosteria läpi kauden ja se näkyy raskaalla kädellä Mestis-seurojen taloudessa. Ja kenen etu on se, että ne nuoret kehittyvät kaverit, jotka eivät mahdukkaan säännöllisesti liiga-joukkueiden kooonpanoon, istuvat penkillä, eivätkä pelaa Mestiksessä?
  Tämä ei ole suomen kiekon kannalta hyvä uudistus. Ehkä Matti Mestiskannattaja saa tästä jotain lisäarvoa.
   
  HOOLIGAN_ ja Ilmestyskirjanpitaja tykkäävät tästä.