Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kyllä siellä oli A ja B-liigat pöydällä. Mutta sitten Liiga torppasi kaiken kehityksen. Vuosi sitten Espoo-Roki-ottelun erätaukohaastattelussa pelaajayhdistyksen Saarela aivan kuin olisi tiennyt jotain sarjojen nimien muuttumisesta lipsautti puhuessaan:

  "...täytyy sitten todella harkitusti vielä miettiä se, että kuinka monta joukkuetta 'tää tavallaan liiga' ja sitten 'se tuleva sarja', olkoon se sitten b-sarja tai mestis tai mikä tahansa, että taloudellisesti ne pystyvät hoitamaan asioitaan"
   
 2. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Eli perinteinen pää pensaaseen, turvataan oman p*rseen hyvinvointi hetkeksi -ajatusmalli voitti saunakabinetissa. Yllättyneet käsi ylös hep.
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Idioottimaisuus jatkuu suomalaisessa jääkiekossa. Nyt päästään taas odottelemaan mistä sammuu valoja. Jääkiekkoliiton pomoille täysi lampaanperse, miten voittekin osata tuhota noin systemaattisesti Mestiksen? Hävetkää lampaat ja erotkaa tehtävistänne. Tekisi mieleni avautua urakalla mutta jätetään nyt pelikielto ottamatta, saatana.
   
 4. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Taisi olla viides Jokipoikien peli nyt putkeen, jota ei tämäkään vannoutunut seurafani jaksanut enää lähteä vuosien jälkeen katsomaan. Ei vaan enää kiinnosta, kun sarjojen tilanne on nyt tämä. Kyllä kummaksuttaa sivustakatsojaa miten on menty jopa viidessä vuodessa järkyttävästi alaspäin. Ja ne päätökset ja uudistukset joita Mestistä varten tehdään eivät näy missään, tai kääntyvät Liigan hyväksi. Palkintorahoista luovutaan, niill palkataan joku uusi ekspertti johtoon ja tilanne ei muutu millään tavalla parempaan suuntaan. ”Kehitetään Mestistä” Ihan saatana uskomatonta.

  Taitaa jäädä loppukauden pelitkin katsomatta tuon viimeisimmän sarjapäätöksen takia. Toivottavasti muissa lajeissa ei pelleillä tulevaisuudessa kiekon tapaan.

  Terveisin kausikortin omistanut.
   
 5. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Lainaus:
  Ei, muissa lajeissa ei todellakaan olisi vara toimia näin lyhytnäköisesti ja törkeästi. Jääkiekko nyt vaan (tässä tapauksessa valitettavasti) on Suomessa se "ykköslaji", jolloin ei tarvitse miellyttää läheskään kaikkia seuraajia, vaan voidaan toimia eliittikerhon ehdoilla.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Mistä löytyisi tilasto ylivoimatehokkuudesta prosentteina? En ole löytänyt sitä Mestis-tilastojen palvelusta.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipoikien Toni Leinosella oli tänään erikoinen kahden maalin ilta. Toinen maali tuli rankkarista ja toisessa Leinonen oli aloittajana ja siitä aloituksesta pamautti tyhjään rysään. Erikoistilanteiden mies tämä Leinonen.
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Eilen oli Paavo Hölsä erätauolla kommentoimassa. Miehelle ihan ok, että Liiga pysyy suljettuna. Kertoi, että asiat ei voi tehdä täällä niin kuin Ruotsissa, joka on kaksi kertaa isompi maa. Luulin, että tästä maasta ei pelaajaa löydy, joka puolustaisi suljettuja sarjoja, mutta näköjään erehdyin.
   
 9. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Taas täälä halutaan vetää johtopäätöksiä yhden lauseen perusteella...

  Sanoi myös että olisi hienoa että sarja olisi auki.

  Kun kysymys oli esitetty muodossa vaikuttaako se henkilökohtaisesti hänen antamaansa panokseen peliin. Mikä luonnollusesti ei pitäisi ammattimiehen peliin vaikuttaakaan onko liiga auki vai ei.
   
 10. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eikös tuo nyt pelaajille ole muutenkin paskan hailee onko sarjat kiinni vai ei? Ei vaikuta oleelliseen.
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Niin ja antoi myös ymmärtää ettei Suomessa se ole mahdollista. Näin ainakin pystyi päättelemään.
   
 12. kendomiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Noniin, tämä on ensimmäinen päivitys täällä. Itsekin olisin kyllä toivonu että sarjat oltaisiin avattu mutta vaikeaa se on. A ja B liiga kuulostas tosi hyvältä mut milllä perusteella tehtäisiin niiden jako? Liigan ja Mestiksen joukkuemäärää pitäisi pienentää mutta sekin aiheuttaisi parranpärinää putoavien seurojen kohdalla. Kukaan ei kuitenkaan oo vapaaehtoisesti käsi pystyssä jos kysytää, ketkä haluais pudota :D

  onneks tuo soppari on toistaiseksi voimassaoleva niin muutokset mahollisia. Jos niitä nyt sitten edes koskaa tulee..
   
 13. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Joo pitää paikkansa ja aikas vaikeeta se varmasti onkin.
   
 14. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Parranpärinää aiheuttaisi, mutta jos vaikka nyt ilmoitetaan, että kauden 2022-2023 päätteksi Liigan 3 heikointa putoaa kaudelle 23-24 alkavaan B-Liigaan. Tällöin homma olisi kaikille sama. Mestiksestä voitaisiin samalla tavalla karsia 9 seuraa mukaan tai valita vaikka kabineteissä vaatimukset täyttävät. Ei tosin tule tapahtumaan.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Missähän ketjussa oli niitä kovimpia lasarettiketjuja. Nyt alkaisi olla SaPKolla taas aika kova

  Piitulainen-Lahtela-Keskilohko
  Kuronen - Laamanen
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Oma analyysi on se, että Jasille ei sovellu noin taitopitoinen joukkue. Viime kaudellahan oli hyvin työmiesmäinen joukkue, mikä sitten kans toimi.

  Mutta tota, kyllähän IPK paperilla nimenomaan oli todella kova. Mulle kaikki muu kuin pudotuspelipaikka on pettymys, mutta nyt meni usko siihen lopullisesti. Jasin potkiminen lienee hankala homma siinä mielessä, että veikkaisin palkkashekin olevan ihan kivan tuntuinen.
   
 18. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Paperinsa kullakin, mutta tuo pointti Jasin irtisanomisesta on varmaankin totta. Riski Suomi-Sarjaan putoamisesta pelaamalla lienee todella marginaalinen jos edes mahdollinen.
   
 19. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Jos pelaa karsinnoissa yhtä hengettömästi kuin IPK tänä viikonloppuna, niin suomisarjalainen ajaa karauttaa kepeesti ohi. Ja karsintoihinhan tässä ollaan menossa. Varsinkin, jos seurajohto seisoo niinkuin Jasi kädet housun taskuissa.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En ole katsonut miten muilla joukkueilla on otteluohjelmat, enkä valita niistä vaan kummastelen.

  SaPKo pelasi marraskuussa 5 kertaa kotona ja kerran vieraissa, joulukuulle jatkunut jakso sisälsi 5 kotipeliä peräkkäin.
  Tammikuu alkaa neljällä peräkkäisellä vieraspelillä ja jatkuu viidellä peräkkäisellä kotipelillä.

  Mikä taika tässä on? Syntyykö näin pelimatkasäästöjä tai jotain muuta vastaavaa? Tuo ei ainakaan ole hyväksi yleisömäärille että samassa kuussa on noin paljon peräkkäisiä kotipelejä, koska siinä iskee jo monilla lompakko vastaan.
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Meillä on 3 pelin ryppäät pisimmät ja niitä on kyllä aika monta. Matkojen takia lienee Rokilla noin kun aika monesti on myös kolmen pelin vieraskiertueita.
   
 22. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee pelaa koko joulukuun vieraissa. Että silleen
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Just, mikähän noita on vitassu otteluohjelmia tehdessä. Tuossa näyttää tulevan 6 vieraspeliä putkeen ja 24.11. Alkaen seuraavat 14 peliä niin 11 vieraissa ja 3 kotona. Hallelujaa.
  Jossain siellä on sitten vastaavat kotiputketkin mutta en jaksa enää selata.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nämä ottelut on tietääkseni vanhaan tapaan hyväksytetty seuroilla, joten kai niillä joku ajatus asiassa on ollut. TUTO pelasi alkuun aika tasaisesti, mutta nyt näyttää että joitain putkia tulee. Varmasti satunnaiskatsojia tuollaiset pitkät kotiottelut rajoittaa. Hiukan vaikeaa on tietää mikä ajatus seuroilla on ollut.
  Tässä TUTO:n loput ottelut runkosarjassa
   

  Liitetyt tiedostot:

 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Millonhan viimeksi Mestiksen pistepörssin 5 parhaan joukossa on ollut yhdestä joukkueesta 1 kokonainen ketju.
  Tai nyt kysymyksenä niin ilman faktojen tutkimista. Ketkä muistatte omien joukkueidenne kovimpina ketjuina MESTIS aikana. Tämän kauden parhaasta kolmikosta ei liene kenelläkään eriävää näkemystä, se löytyy Vantaalta.

  Löytyi muuten ainakin SaPKon vanhasta ketjusta vuonna 2009 että 17 kierroksen jälkeen ketju Konsti - Eskelinen - Essen ovat olleet pistepörssin sijoilla 1, 3 ja 5.

  Toinen SaPKon huima ketju on tietenkin Lepaus - Monto - Tanus.

  Mielenkiintoinen yksityiskohta, että Monto on tälläkin kaudella parhaan ketjun keskellä, mutta yhä pelaa Mestistä. Tosin KHL peli vyöllään.