Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Skruf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Kärpät
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ihan hienoa juttua. Tällaista tarinaa pitäisi saada esille muualle myös. Mikähän siinä on että näitä ei voisi pläjäyttää Yle Arenenaan myös. Lisäksi maalikoosteet sinne. Nyt jostain syystä tuntuu että KHL Jokerit näkyy siellä. En ymmärrä miksi Mestis ei voisi tähän satsata myös.
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Voitaisko sopia Mestis-joukkueiden kesken, ensi kaudella jokainen vetää kolmella kentällisellä tammikuulle saakka. Sitten jokainen käy shoppailemassa Liigan tammikuun alennusmyynneistä neljännen kentällisen, eli siis käytännössä ykköskentän. Tulisi mieletön kevät ja huikeat pudotuspelit.
   
  Vanhaukko tykkää tästä.
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tässähän on riski, että jos liigassa tyhjennetään joukkueita, niin paikkaajia otetaan Mestiksen puolelta. Parilla kentällisellä ei voi vetää loppukautta, joten tilalle tarvitaan halpaa täytemateriaalia joko omista junnuista tai Mestiksestä.

  Suurin osa Mestis-pelaajista olisi todennäköisesti tällaisessa tilanteessa nykyään vapaa ja valmis siirtymään loppukaudeksi liigaan, vaikka se tarkoittaisikin että playoffit jäävät pelaamatta. Porkkanana aikaisempi kesäloma, mutta siitä huolimatta isompi tilipussi ja mahdollisuus pelata itselleen ensi kauden liigasoppari. Liigaseuralle Mestis-pelaajan palkkaaminen kuukaudeksi olisi halpaa ja saisivat samalla testattua mahdollisesti potentiaalisia pelaajia. Toteutuessaan toki huonompi homma Mestikselle, eikä varmasti läheskään kaikille pelaajillekaan osoittautuisi hedelmälliseksi siirroksi urakehitystä ajatellen.

  Toinen vaihtoehto tässä skenaariossa on sitten täyttää tyhjät tontit omilla junnuilla. Olisi liigaseuroille vieläkin edullisempi ratkaisu, mutta samalla siirtäisi ongelmia ikäluokalla alaspäin. Tosin: eipä taida esim. Ässien tai KooKoon A-junnuillakaan olla merkityksellisiä pelejä enää edessä.

  Näiltä pohjilta veikkaan, että jokunen pelaaja siirtyy liigaan tai kutsutaan takaisin lainalta tyhjennysmyyntien takia.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Veikkaan että tuo kolmen kentän taktiikka vetäis miehiä lasarettiin tappavan tasaseen tahtiin, niin niitä miehiä joutus kummiski olemaan vähintään 4 kentän verran. Mutta toishan se mielenkiintoo lisää jos Mestisseurat rupeis haalimaan Liigan alemmista seuroista siirtorajan kynnyksellä miehiä joita ei muut Liiga seurat nappaa. :))

  Lainaus:
  Tässä on myös se puoli että kun Mestiksen kärkipelaaja menee valmiiks heikkoon ja häviävään Liiga joukkueeseen pelaamaan niin riski epäonnistumiselle ja paluu mestikseen tulevana kautena on oman mutun mukaan aika paljo isompi kuin nappisuoritus valmiiks voittavassa seurassa loppukausi, vaikkakin alemmassa sarjassa ja kesäks Liigaseuran rinkiin ja sitä kautta soppari.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalaisen maksuversiossa on henkilökuvajuttu Jokipoikien Miro Väänäsestä. Siellä kuvataan Mestiksen arkea, kun joukkue palasi eilisen pelin jälkeen Heinolasta:

  ”Olimme Joensuussa kahden maissa yöllä, ja kotona olin puoli kolmelta. Herätyskello soi 8.30. Kokkolan Tatu tuli hakemaan aamutreeneihin, kertoo Jokipoikien ykkösketjua johtava Miro Väänänen.”
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tiesttekös, että Ameriikan ihmemaassa onpi olemassa yhtye, jonka nimi on Mestis?

  Tässä yksi näyte Youtubesta: MESTIS - Pura Vida (feat. Mario and Erick of CHON)

  Ilmeisesti yhden miehen orkesteri keikkamuusikoilla vahvistettuna. Tekee kuitenkin keikkaa, joten tämähän olisi kova haku Mestis-risteilylle. Jos liitto on tajunnut rekisteröidä tuotemerkin, niin voisivat lakijutuilla uhkaillen saada tulemaan jopa korvauksetta :-)
   
 8. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mielenkiintoiselta vaikuttaa tämä kolmen vuoden yhteistyösoppari Veripalvelun kanssa. Mestis ja Veripalvelu aikovat mm. lanseerata virtuaalisen "Hengenpelastajaliigan" joka kannustaa Mestis-paikkakuntien kannattajia veren luovutukseen. Verenluovuttajien määrää ilmeisestikin seurataan sarjataulukkomaisesti. Tämän olisi tarkoitus alkaa kaudella 2019-20.

  Toinen on nyt helmikuussa tuleva uusi, punainen kypärä, joka annetaan joukkueen valitsemalle vastuulliselle pelaajalle. Kriteereinä on vastuullisuus kaukalossa ja sen ulkopuolella, joten kyseessä on tavallaan FairPlay-palkinto.

  Mestis - Veripalvelusta Mestiksen pääyhteistyökumppani - tavoitteena pelastaa tuhansia ihmishenkiä (linkki vie Mestiksen sivulle kyseiseen uutiseen)
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minä pidän näistä uusista jutuista paljon. Itseeni on lapsena sairastetun Leukemian aikaan pumpattu monen keskivertoihmisen verran vierasta verta ja osaan arvostaa luovuttajia aika lailla suuresti.
  Oma veri ei yllättäen kelpaa edes aikusiällä vaikka ei siinä nyt mitään vikaa pitäisi olla. Pari kertaa olen käynyt kysymässä mutta kun ei oteta niin ei oteta.
  Olisin ylpeä jos kannattamani seuran fanit saisivat tuon hengenpelastajapalkinnon. Niille luovuttajillehan se oikeutetusti kuuluisikin, vaikka sitten seuran kautta.

  Minulle on ihan se ja sama hyötyykö Mestis tästä yhteistyöstä taloudellisesti eurollakaan jos tällä tapaa pelastuu yksikin sairas lapsi, aikuinen tai kolaripotilas.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 15.53
  Musta Nuoli, JuhlaMokka, andeek ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Siellä jatkaa Peliitat upeaa rupeaamansa. Suunitelma on ilmeisesti, että Skarek pelaa jokaisen kotipelin? Jotenkin vastenmielinen asetelma, ainakin minä niin ajattelen, mutta onhan se Pelicansille hienoa varmistaa farmi alakertaan, jonka hyvinvointiniiin panostetaan vain, kun on tippumismahdollisuus.
   
 11. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei tuossa ole mitään ihmeellistä. Skarekille haetaan pelejä alle U20 kisojen jälkeen Mestiksestä, koska on ollut pelaamatta pitkään. Yhtälailla siellä esim tämä Tapparan uusi Tsekkivahvistus hakee pelituntumaa alle Lekin tolppien välistä.
   
 12. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Niin. Jos asenne on etukäteen negatiivinen, on se sitä koko kauden. Ehkäpä seuraavankin.
   
 13. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Eikös Kalpa juuri tarjonnu teille valmentajan kun hätä oli suurin?! Riko putki näkö, nouse ylös ja jatka taistelua.
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tarjosi, mistä en ole kauhean ylpeä, mutta sen voin hyväksyä kuitenkin, koska kyseessä on loppukausi, eikä satunnainen peli.


  Lainaus:
  Kauankohan Skarek hakee pelejä, kun oli maalissa jo IPKta vastaan pari viikkoa sitten.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa yksi syy olla että haluvat näille nuorille sen vaadittavan 5 peliä alle että voi loppukauden aikana siirtää pelaajia liigan ja mestiksen väliä tarvittaessa. Lähipäivinä varmaan mestiksessä nähdään enemmänkin outoja pelaajia joiden olettaisi olevan vakiinnuttanut paikkansa liigassa tuon säännön takia.
   
 16. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Mikäs on tämän illan valittamisen aihe, kun Peliitat voitti ilman Skarekkia?
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ei tässä mitään valittamista ole, ketjun nimi on "Sekalaisia kommentteja Mestiksestä", ei kannata välttämättä lukea, jos tulee paha mieli oman joukkueesi kritisoinnista.
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Valittaahan voisi vaikka siitä, että Pasi Kouvalainen iski voiton Peliitoille... Vähän cheap shot kaivella tikulla vanhoja (etenkin kun omista arveluistani löytyisi paljon pahempiakin huteja), mutta on niin hyvä paikka ettei voi olla iskemättä:

  Lainaus:
  Kouvalainen tällä hetkellä 11+10 ja olisi niillä tehoilla IPK:n kolmanneksi paras pistemies. Ja niukasti Vartiaisen (9+10) edellä.
   
 19. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Kouvalainen on kyllä löytänyt täysin uuden sykkeen Peliitoissa. Eikö sitten vaan sopinut Jasin pelisysteemiin, mutta hyvin vetää tällä hetkellä. Jos pysyy ehjänä, niin tulossa selvästi parempi kausi kuin kahtena edellisenä.
   
 20. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lisäksi tehnyt aika isoja maaleja. Jos oikein laskin niin on tehnyt tähän mennessä 4 voittomaalia. Lisäksi 2 sellaista maalia, joiden ansiosta Peliitat on päässyt jatkoajalle. Peliittojen 43 sarjapisteestä voisi siis sanoa 13:n tulleen suoraan Kouvalaisen lavasta.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Hyvä kuitti.

  Mutta lieneen saada myös perustella myös. Pidän edelleen Vartiaista parempana pelimiehenä kuin Kouvalaista, ihan merkittävästikkin. Jokainen saa määrittää omat otoskoonsa asioille, mutta Jasin IPK oli luokaton joukkue koko kauden, toisinkun Peliitat ovat pitäneet sen tietyn rutiinin, vaikkei se vahva ole myöskään ollut nykyistä virettä huomioimatta.

  Väittäisin, että Miettisen alaisuudessa pelannut/pelaava Vartiainen tekee paremmat tehot kuin Kouvalainen samana aikana. Jos tämä menee huti, niin sitten en pysty enää perustelemaan.
   
 22. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Isoja maaleja. Ei voittomaali ole yhtään isompi kuin "tavallinen" maali. En syytä sinua sen kummemmin, koska toimittajatkin yhä höpöttävät tätä "nollainformaatiota"..Poikkeuksena matsin lopulla tehdyt voittomaalit, jotka toki ovat niitä mainitsemiasi isoja maaleja.
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen ihan samaa mieltä, siis siltä osin että joku 4-0 maali ei välttämättä ole sen merkittävämpi kuin muutkaan, jos peli päättyy 4-3.

  Mutta Kouvalaisella on myös näitä kiistattomia isoja maaleja:

  24.11. IPK-Peliitat 3-4
  Kotijoukkue johti 3-0. Kouvalainen teki 3-3 tasoituksen ajassa 44.43 ja voittomaalin ajassa 52.38.

  15.12. Peliitat-LeKi 4-5 ja
  Kouvalainen tasoitti pelin 4-4:ään ajassa 54.23 ja sen maalin ansiosta Peliitat pääsi jatkoajalle.

  25.1. Peliitat-Ketterä 4-3 ja
  Kouvalainen teki jatkoaikamaalin.
   
 24. Lieminen Jäsen

  Keuruulla hieno juhlat Kapteeni-Maasalolle.

  Alkuverryttelyssä KeuPalla pelkkiä Maasaloja. Sitten paita kattoon ja puheita pidettiin. Myös KeuPan tulevaa Liiga-paikkaa sivuttiin.

  Hienoa, nämä ovat sitä kulttuuria mitä sarja kaipaa. Kiitokset myös Maasalolle pitkistä päivistä KeuPan eteen aina Suomi-sarjasta Mestis-kannuun asti.
   
 25. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tarkoitit varmaan Suomi-sarja paikkaa?
   
  Emryt ja OCE tykkäävät tästä.