Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Skruf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Kärpät
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ihan hienoa juttua. Tällaista tarinaa pitäisi saada esille muualle myös. Mikähän siinä on että näitä ei voisi pläjäyttää Yle Arenenaan myös. Lisäksi maalikoosteet sinne. Nyt jostain syystä tuntuu että KHL Jokerit näkyy siellä. En ymmärrä miksi Mestis ei voisi tähän satsata myös.
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Voitaisko sopia Mestis-joukkueiden kesken, ensi kaudella jokainen vetää kolmella kentällisellä tammikuulle saakka. Sitten jokainen käy shoppailemassa Liigan tammikuun alennusmyynneistä neljännen kentällisen, eli siis käytännössä ykköskentän. Tulisi mieletön kevät ja huikeat pudotuspelit.
   
  Vanhaukko tykkää tästä.
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tässähän on riski, että jos liigassa tyhjennetään joukkueita, niin paikkaajia otetaan Mestiksen puolelta. Parilla kentällisellä ei voi vetää loppukautta, joten tilalle tarvitaan halpaa täytemateriaalia joko omista junnuista tai Mestiksestä.

  Suurin osa Mestis-pelaajista olisi todennäköisesti tällaisessa tilanteessa nykyään vapaa ja valmis siirtymään loppukaudeksi liigaan, vaikka se tarkoittaisikin että playoffit jäävät pelaamatta. Porkkanana aikaisempi kesäloma, mutta siitä huolimatta isompi tilipussi ja mahdollisuus pelata itselleen ensi kauden liigasoppari. Liigaseuralle Mestis-pelaajan palkkaaminen kuukaudeksi olisi halpaa ja saisivat samalla testattua mahdollisesti potentiaalisia pelaajia. Toteutuessaan toki huonompi homma Mestikselle, eikä varmasti läheskään kaikille pelaajillekaan osoittautuisi hedelmälliseksi siirroksi urakehitystä ajatellen.

  Toinen vaihtoehto tässä skenaariossa on sitten täyttää tyhjät tontit omilla junnuilla. Olisi liigaseuroille vieläkin edullisempi ratkaisu, mutta samalla siirtäisi ongelmia ikäluokalla alaspäin. Tosin: eipä taida esim. Ässien tai KooKoon A-junnuillakaan olla merkityksellisiä pelejä enää edessä.

  Näiltä pohjilta veikkaan, että jokunen pelaaja siirtyy liigaan tai kutsutaan takaisin lainalta tyhjennysmyyntien takia.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Veikkaan että tuo kolmen kentän taktiikka vetäis miehiä lasarettiin tappavan tasaseen tahtiin, niin niitä miehiä joutus kummiski olemaan vähintään 4 kentän verran. Mutta toishan se mielenkiintoo lisää jos Mestisseurat rupeis haalimaan Liigan alemmista seuroista siirtorajan kynnyksellä miehiä joita ei muut Liiga seurat nappaa. :))

  Lainaus:
  Tässä on myös se puoli että kun Mestiksen kärkipelaaja menee valmiiks heikkoon ja häviävään Liiga joukkueeseen pelaamaan niin riski epäonnistumiselle ja paluu mestikseen tulevana kautena on oman mutun mukaan aika paljo isompi kuin nappisuoritus valmiiks voittavassa seurassa loppukausi, vaikkakin alemmassa sarjassa ja kesäks Liigaseuran rinkiin ja sitä kautta soppari.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalaisen maksuversiossa on henkilökuvajuttu Jokipoikien Miro Väänäsestä. Siellä kuvataan Mestiksen arkea, kun joukkue palasi eilisen pelin jälkeen Heinolasta:

  ”Olimme Joensuussa kahden maissa yöllä, ja kotona olin puoli kolmelta. Herätyskello soi 8.30. Kokkolan Tatu tuli hakemaan aamutreeneihin, kertoo Jokipoikien ykkösketjua johtava Miro Väänänen.”
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tiesttekös, että Ameriikan ihmemaassa onpi olemassa yhtye, jonka nimi on Mestis?

  Tässä yksi näyte Youtubesta: MESTIS - Pura Vida (feat. Mario and Erick of CHON)

  Ilmeisesti yhden miehen orkesteri keikkamuusikoilla vahvistettuna. Tekee kuitenkin keikkaa, joten tämähän olisi kova haku Mestis-risteilylle. Jos liitto on tajunnut rekisteröidä tuotemerkin, niin voisivat lakijutuilla uhkaillen saada tulemaan jopa korvauksetta :-)
   
 8. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mielenkiintoiselta vaikuttaa tämä kolmen vuoden yhteistyösoppari Veripalvelun kanssa. Mestis ja Veripalvelu aikovat mm. lanseerata virtuaalisen "Hengenpelastajaliigan" joka kannustaa Mestis-paikkakuntien kannattajia veren luovutukseen. Verenluovuttajien määrää ilmeisestikin seurataan sarjataulukkomaisesti. Tämän olisi tarkoitus alkaa kaudella 2019-20.

  Toinen on nyt helmikuussa tuleva uusi, punainen kypärä, joka annetaan joukkueen valitsemalle vastuulliselle pelaajalle. Kriteereinä on vastuullisuus kaukalossa ja sen ulkopuolella, joten kyseessä on tavallaan FairPlay-palkinto.

  Mestis - Veripalvelusta Mestiksen pääyhteistyökumppani - tavoitteena pelastaa tuhansia ihmishenkiä (linkki vie Mestiksen sivulle kyseiseen uutiseen)
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minä pidän näistä uusista jutuista paljon. Itseeni on lapsena sairastetun Leukemian aikaan pumpattu monen keskivertoihmisen verran vierasta verta ja osaan arvostaa luovuttajia aika lailla suuresti.
  Oma veri ei yllättäen kelpaa edes aikusiällä vaikka ei siinä nyt mitään vikaa pitäisi olla. Pari kertaa olen käynyt kysymässä mutta kun ei oteta niin ei oteta.
  Olisin ylpeä jos kannattamani seuran fanit saisivat tuon hengenpelastajapalkinnon. Niille luovuttajillehan se oikeutetusti kuuluisikin, vaikka sitten seuran kautta.

  Minulle on ihan se ja sama hyötyykö Mestis tästä yhteistyöstä taloudellisesti eurollakaan jos tällä tapaa pelastuu yksikin sairas lapsi, aikuinen tai kolaripotilas.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 15.53
  Musta Nuoli, JuhlaMokka, andeek ja yksi muu tykkäävät tästä.