Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Viime kaudella Twitterissä Mestiksen selostajat kyselivät ja ihmettelivät samaa, ja pian sen jälkeen Mestiksen kotisivuille ilmestyi uutinen, jossa kerrottiin tuomareiden paitanumerot. Tuo lista on varmasti jossain sivujen kätköissä tallessa, mutta en tiedä pitääkö tuo lista enää paikkansa. Kait sitä voisi tägäillä twitterissä taas Mestistä ja kysellä, olisiko uutta listaa tarjolla.

  Lainaus:
  Ei nuo ainakaan paitanumeroita ole, mitä tuolla linkin takaa on.
   
 2. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
  Lainaus:
  Tässä jotain
  Mestis - Tuomareiden paitanumerot
   
 3. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kiitoksia! Nyt tietää jollain tasolla kenelle sieltä katsomosta "hurraa".
   
 4. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Huh. Tulipa luettua Miska Kouvalaisen juttu Mestiksestä ei voi nousta pelaamalla Liigaan, tai voittaa rahapalkintoja - "Tälle sarjalle helpointa olisi, jos sarjat olisivat auki". Mestiksen operatiivisen johtajan Olli Aron huikeaa kehittämisvisioiden vyöryä. Siis ei minkäänlaista konkretian hitustakaan löydettävissä. Kaveri on ollut puoli vuotta duunissa, ja puheet ovat tasoa -- " minä olen täällä töissä ja Tatu Virtanen toimii sisällöntuottajana. Me ollaan maksettu ulkopuoliselle konsultille, joka on kiertänyt seuroja ja käynyt tukemassa seurojen oman strategian tekemisessä." ja "Meillä on myös liuta erityyppisiä kehityshankkeita. Tavoite on saada tämä tuote kuntoon ja se tarkoittaa montaa eri asiaa."

  Mitenkäs Aro muuten kyseiseen pestiin päätyi? Oliko paikkaan joku haku, vai pääsikö saunakaverina kehittäjäksi? Vieläköhän Mestis-seurat ovat tyytyväisiä valintaansa luopua palkintorahoista? Hämmästelenpä vain. Hiukan ahdistaa, myös.
   
 5. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Luin jutun kahteen kertaan läpi, eikä edelleenkään ole mitään käsitystä mitä on tehty, tai tullaan tekemään Mestiksen kehittämiseksi. Hirvittävää liirum laarumia. Sekään ei selvinnyt mistä tälle Arolle maksetaan, jos kerran markkinointipäällikkö tuottaa sisällön ( mm. julkaisee viikon ja kuukauden pelaajat), ja ulkopuoliselle konsultille on maksettu seurojen oman strategian tukemisesta.

  Mielenkiintoista on myös se, että eteenpäin pitää mennä, ja tavoitteena on olla sitä mitä oltiin joskus ennen. Eikö se ole taaksepäin menemistä?
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  No, jos ajatellaan missä tilassa Mestiskiekko on tällä hetkellä, niin paluu menneisyyteen olisi kyllä monella tavalla tavoiteltava asia. Kun farmeja oli vähän, katsojia oli halleissa, liiga oli auki...snif.
   
 7. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Joo, ymmärsin kyllä mitä hän tarkoittaa. Se kertoo valitettavaa kieltään sekä nykytilanteesta että tulevaisuuden näkymistä, jos tavoitteena on menneisyyden tilanne.
   
 8. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Tuollahan se tekstissä seisoo Aron itsensä kertomana. Hän on siellä töissä ja siitä maksetaan. Ennen töissä oleminen vaati myös jotain tekoja ja päätöksiä, mutta Mestiksessä riittää ainakin tuon tekstin perusteella että on vaan "töissä". Olihan tuossa tekstissä itsestään selvä totuuskin, tosin ei Aron suusta vaan itse toimittajan: " Siihen asti, kun Mestiksestä ei voi nousta Liigaan tai saada menestymällä rahapalkintoja, on kyseessä urheilullisesti teoriassa panokseton sarja." Niin kipeän totta. Mitä Aro voi tälle asialle tehdä käytännössä johtajana? Tekstin mukaan ei mitään. Odottaa niin kuin muutkin Matti Meikäläiset että avaako joku korkeampi voima sarjan ja rahapalkintojen jaon vastuun hän sysää seuroille. Hyvää johtamista, ihan Mestiksen näköistä.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jos nyt ihan negailuksi ei menisi, niin kehityshankkeita tuossa mainittiin, mutta niiden toteutumin onkin sitten ehkä hankalaa.
  Siinä mainittiin kaupallisia puolia (mitä sitten ovatkaan), jakelusopimuksia (voisko olla tv-soppari, kun Elisa kai viimeistä vuotta. Haastava homma, jos rahaa toivotaan saatavan), yhteistyökumppaneita (vaatii ehkä onnistuakseen näkyvyyden parantamista).

  Eri ihmisten työrooliin en ota kantaan, mutta oisko tuo ostettu palvelu Tommi Kerttulan hommia. Hän käsittääkseni kiertelee eri seurojen luona.
   
 10. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Olli Aro on ollut tuossa pestissä vasta muutaman kuukauden. On vähän liian aikaista arvioida työn tuloksia. Ensi kesänä varmaan ollaan vähän viisaampia siitä mihin suuntaan ollaan menossa. Itsellä on kovin ristiriitaiset ajatukset kaverista. Kiekkopuolella historiaa on Bluesin myyntijohtajan pestistä Jääkiekko-Espoon ajalta sekä Espoo Unitedin toimitusjohtajan pestistä. Kumpaakaan ei oikein voi pitää meriittinä. Molemmissa toki lähtökohdatkin olivat miestä vastaan. Bisnesspuolella kaveri on käsittääkseni hyvinkin arvostettu ja tehnyt hyvää työtä.

  Tosta takaisinpäin menemisestä senverran, että onhan Mestis tällä hetkellä todella heikossa jamassa verrattuna esim 10 vuoden takaiseen. Kuilu Liigan ja Mestiksen välissä on kasvanut järjettömän suureksi. Mestis on kovaa vauhtia ajautumassa puhtaaksi farmisarjaksi, ollen jo nyt hyvin lähellä sitä. Sarjassa pärjää se joka saa parhaat lainapelaajat.

  Rahapalkinnot ovat kaksiteräinen miekka. Ne antaa panosta sarjalle (joskaan ei urheilullista vaan taloudellista). Samalla ne eriarvoistavat seuroja. Jalkapallossa on hyvin nähtävissä miten yksi joukkue on yli muiden kun pelaa joka vuosi europelejä ja saa sitä kautta rahaa. Mestiksessä tuollainen 80 000 on iso raha. Mitäs jos seuroja ei palkittaisi, mutta menestyneiden joukkueiden pelaajille maksettaisiin bonuksia sarjan toimesta.

  Mestiksen ongelma on selvästi se, että se ei isossa kuvassa kiinnosta juuri ketään. Siksi se ei näy TV:ssä eikä oikeastaan muissakaan medioissa Mestispaikkakuntien paikallisia lukuunottamatta. Kun se ei näy ei se myöskään kiinnosta sponsoreita. Viime kaudella kun sarjaa tuli enemmän seurattua niin isommin esillä oli kaksi asiaa. EU:n talousvaikeudet ja KeuPan farmiyhteistyö. Kummankin näkyvyyden hyödyt ovat hyvin kyseenalaiset. En tiedä johtuuko siitä mihin oma kiinnostus tällä hetkellä kohdistuu, mutta oman näkemyksen mukaan tällä kaudella Kiekko-Espoon Suomi-sarjajoukkue on ollut enemmän esillä TV:n ilmaiskanavilla kuin koko Mestis yhteensä.

  MInulla ei ole mitään reseptiä miten Mestis saataisiin edes entisaikojen "loistoon". Joillain tempauksilla varmaan voidaan tilannetta jonkinverran parantaa, mutta en usko isoon muutokseen ilman isompaa sarjaremonttia. Koska Liiga on osakeyhtiö eikä yksikään osakas varmasti vapaaehtoisesti luovu paikastaan näkisin, että paras vaihtoehto olisi Mestiksen liittäminen jotenkin Liigaan.
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Mestis pitäisi kuopata ja tuo nimikin on ihan naurettava, mestaruussarja ”Mestis”. Ei ole tällä sarjalla mitään tekemistä minkään mestaruuden kanssa. Ei kannata vanhaa soppaa enää lämmittää tai hometaloa korjata.

  Sarjajärjestelmien uudistus ja uusi alku tarvitaan.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Itse olen kallistunut hissukseen siihen, että koko sarjan voisi lopettaa ja sulattaa Mestiksen joukkueet Suomi-Sarjaan. Kukaan ei jäisi kaipaamaan ja matti meikäläinen moista tapahtumaa huomaisikaan. Mestis on caput, dead, broken, the end.
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Suomi-sarja ois hyvä nimi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. 1960-luvun lätkäkin vaikuttaa olleen mielenkiintoisempaa kuin nykyisin. Suomi-sarjan itälohkossa oli meininkiä, kun Jokipojat, PeTo, Sapko ja Varkaus tappelivat kaukalossa ja myös katsomossa tapeltiin, kun oli katsojilla ”omat eväät” mukana.
   
 14. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Totta. Siellähän se luki. Töissä olemisesta hänelle maksetaan, niin kuin monelle muullekin palkansaajalle. Se mitä töissä tekee onkin sitten toinen juttu.

  Ei synkistellä liikaa, mutta olisin kyllä toivonut, että Aro olisi hiukan kertonut, mitä Mestiksen operatiivinen johtaja käytännössä tekee, ja mitä se "liuta erilaisia kehityshankkeita" konkreettisesti tarkoittaa, siis muutakin kuin "kaupallista puolta, jakelusopimuksia ja yhteistyökumppaneita". Mestiksen hallituksella on varmaan jokin missio, millainen Mestiksen pitää tulevaisuudessa olla, ja Aro on sen mission toimeenpanija. Ennen kaikki oli paremmin, mutta jos missio on esim. 10 vuoden takainen tilanne, niin pahoin pelkään, ettei Sport, KooKoo, Jukurit ole tulossa Mestikseen takaisin, eli jotain muuta pitäisi keksiä.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Olisi myös luullut, että Aro mainitsee sarjajärjestelmän uudistuksen, jos kerta sellainen on juuri käsittelyssä ja siihen voisi olla näköpiirissä jotain uudistusta...Mielenkiintoisen hiljaista on asian kanssa. Ja herättää vain negatiivisia odotuksia.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hiljaista on. Minä kans veikkaan, että liitto ja liiga eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen sarjojen avaamisesta. Tällöin jää jäljelle se, että liitolla on jatkossakin omat avoimet sarjatasot ja Liigaan pääsee vaan kabinetin kautta, jos täyttää ehdot. Esim. Espoo voisi olla seuraava. Urheilullisella menestyksellä ei ole merkitystä siinä asiassa.
   
 17. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tässäkö on liiton ja liigan parin vuoden pituisten sarjajärjestelmän neuvottelujen tulos? Tuo on pahempi kuin pahimmissakaan kuvitelmissa olisi voinut kuvitella. Ei muuteta mitään, paitsi että Liiga suljetaan vieläkin tiukemmin. Ketään ei enää oteta. Ei edes Espoo pääsis Liigaan.
   
 18. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  "Koko suomalaisen jääkiekkokentän näkökulmasta on todella hienoa, että sopimus syntyi. Huippukiekkoilu saa nyt työrauhan ja toimintaa voidaan kaikilla rintamilla kehittää yhteisesti sovittujen pelisääntöjen pohjalta, Liigan ja Liiton puheenjohtajat Heikki Hiltunen ja Harri Nummela toteavat yhdestä suusta."

  Nyt on kyllä niin järjetöntä paskaa. Kenen etu on se että Mestistä näivetetään entisestään? Ehkä joidenkin konttaavien liigajoukkueiden, kun voidaan näin marraskuussa aloittaa tyhjennysmyynti ja seuraavan kauden rakentaminen vailla huolta putoamisesta. Tästä tulee mieleen jatkosota, päätä hakataan taas siihen Karjalan mäntyyn tajuamatta, että se ei kaadu, vaikka miten olisikin kova pää.
   
 19. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  "Merkittävä rahallinen tuki Mestikselle". Olisi mielenkiintoista tietää millaisista summista tässä puhutaan.

  "Joukkuemäärä pysyy lähtökohtaisesti ennallaan". Miksi ei sanota joukkuemäärän pysyvän ennallaan? Tarkoittaako tuo kummallinen "lähtökohtaisesti" sitä, että liigaan voidaan ottaa Jokerit tai joku espoolainen joukkue sopimuksen ollessa voimassa.
   
 20. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Eipä ole mestis-joukkueiden faneilta mitään ryntäystä kommentoimaan tätä uutista. Kertoo siitä että tämä nykysysteemi on suurimmalle osalle ihan fine. Ainoastaan TuTo ja Jokipojat ja heidän faninsa olisivat tahtoneet avoimia sarjoja. Eli eihän tässä nykysysteemissä ole kuin pari-kolme väliinputoajajoukkuetta, joilla tuo uutinen on isku vasten kasvoja.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Nousuhumalassa en viitsi enempää kommentoida, mutta tietoa tämän sopimuksen kestosta?
   
 22. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Voi prkele, ”koko suomalaisen jääkiekkokentän näkökulmasta” millähän perusteilla? No eihän tää oo ku liigan puolelta hieno sopimus. Siellä saavat kikkailla sitten keskenään. Eihän tää nyt mikään shokkiyllätys ole mutta kylläpä pistää korpeamaan kun on mustaa valkoisella.
   
 23. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Eiköhän aivan jokainen Mestistä vähänkin seuraava kannata näitä avoimia sarjoja. Tällä nykyisellä systeemillä Mestis vain yksinkertaisesti kuolee pikkuhiljaa kokonaan.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sopimus mallia toistaiseksi eli pysyvä.

  Ei siis mitään, ei siis yhtään mitään tehty. Ai vittu, nyt riittää. Jospa saisi julkisuuteen esim. Jokipoikien pj. Immosen ajatuksia. Miltäs nyt tuntuu? Se humisee Mehtimäen pyhättö entistä tyhjempänä kun tämä hieno uutinen saavuttaa tavan tallaajat.

  Se oli puukko niskaan ja kääntö Mestikselle.

  Nyt se on varmaa: Liiga pysyy suljettuna – sopimuksessa on kuuden kuukauden irtisanomisaika

  Lainaus: