Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei kai täälä kukaan marttyyriä esitä en ole tietääkseni KeuPa vaan yksityinen henkilö.
  Erving on mennyt harppauksia tänä vuonna eteenpäin en ihmettelisi jos pelaisi lähivuosina Liigaa samoin Aitola.
  Väyrynen on loukkaantumisten kautta pudonnut Lukon kokoonpanosta kun on kunnossa täys liiga pelaaja en tiedä missä pitäis olla vauhtia ottamassa uralleen jos ei KeuPassa.
  Sund tarvitsee isompaa roolia kuin Liigassa saisi saadakseen peliin pari napsua lisää.

  Oli väärä sanavalinta tuo nuori. Menee niin eri aika pelaajan kehittymiseen. Missä olis nämäkään pelaajat hakemassa vauhtia mahdolliseen Liiga uraan? Lukon kokoonpanosta löytyy tänäänkin seitsemän pelaajaa jotka ovat olleet KeuPassa. Kaikki paitsi Lehtinen on heidän vakiokokoonpanossa. Ei mikään Liiga joukkue tee pelaajan kanssa sopimusta jos ei olisi potentiaalia pelata Liigaa.

  Voi olla että en tiedä kuinka hohdokasta se ennen oli ja kyllä jaksan innostua KeuPan peleistä. Mestis on hyvä tasoista kiekkoa ja jos sitä pääsee Keuruulla paikan päällä seuraamaan mikäs sen mukavampaa.
   
 2. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Mites KeuPa tänään, kun JYP otti kasan äijiään Helsinkiin mukaan? Taitaa sielläkin vähän kokoonpano elää sitten kuitenkin.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Näyttäisi olevan ihan kelpo kokoonpano tuosta huolimatta. Tuollakin rosterilla pystyy voittamaan ja on siellä edelleen Lukosta kovat avut kun Antonen ja Väyrynen on mukana. Joukkueessa on noita omankin seuran laatupelaajia parin kentällisen verran.
  Tulee varmaan pelaamisessa näkymään, mutta ei ole ihan samaa tasoeroa paperilla kuin illan HIFK - Jyp pelissä.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Yllättävän hyvin pystyivät tosiaan paikkaamaan. Vielä kun otetaan huomioon, että omat sopimuspelaajat Pelamo ja Lehtonen puuttuvat loukkaantumisten takia. Kunnossa ollessaan olisivat kuitenkin 1. ja 2. sentterit. Toisaalta Likola ja Sund olisivat todennäköisesti poistuneet joukkueesta muutenkin viimeistään siirtorajalla, joten heidän poissaolonsa nyt ei saisikaan hyökkäystä merkittävästi heikentää.

  Puolustuksestahan tuolla lähti Aitola sekä Erving, jotka ovat koko kauden olleet mukana. Heidätkin pystyttiin kuitenkin suhteellisen näkymättömästi paikkaamaan. Hyökkääjä Paalanen siellä on puolustajana, kuten on kyllä tosin ollut lähes koko kauden silloin kun on pelannut. Jos @mrkrw yritit jotain vihjata, että JYP tekisi näin siirtorajalla, niin ei tule tapahtumaan. Tai toki JYP varmasti Likolan ja Sundin ottaa reserveihinsä, mutta Erving ja Aitola tulevat kyllä heti tämän illan jälkeen takaisin KeuPan miehistöön ja siellä pysyvät. Jos JYP:lle tulee jostain syystä tarve puolustajalle, niin varmasti lähtevät tähyilemään ensimmäisenä siirtomarkkinoille.

  Päinvastoin Jussi Nättinen on ilmeisesti liittymässä ensi viikolla KeuPaan loppukauden ajaksi. Tämä on hyvä uutinen siinä mielessä, että senttereistä alkaa olla vähän pulaa.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  JYPin kohdalla on vain se tilanne ainakin juuri nyt että Honka on ainut varapelaaja reservissä kun Lindroos on sivussa, vaikka joku pakki vielä joukkueseen tulisi niin todenäköisesti ainakin yksi pelaaja mestiksessä siiretään joukkueen mukaan siirtorajan jälkeen. Varmasti nyt viimeistään Ruotsinmatkan jälkeen miehet palaa kyllä KeuPaan, mutta mikä lienee siirtorajan jälkeen riippuu varmaan miten sarjataulukko mestiksessä menee ja miten loukkaantumistilanteet. Voisi veikata että Salmela ainakin menee tämän KeuPa kaksikon eteen, jos sarjataulukko jatkuu näin niin Rokilla on vain 2 matsia enää siirtorajan jälkeen.

  Miten muuten nää säänötkin muuten taas menee, voiko pelaaja vielä vapaasti pitää sekä mestiksen että liigan listoilla niin kauan siirtorajan jälkeen että pelaa ensimmäisen pelinsä jommassa kummassa, teoriassa vaikka Aitola pystyisi olemaan JYPin reservissä pudotuspeleissä muutaman viikon ja hyppään sitten vaikka KeuPan finaaleihin jos näyttää ettei käyttöä tuu liigassa?
   
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Mistäköhän Lempäälään saataisiin jääkiekosta jotain tietävä selostaja? En ole varma onko tuo selostaja pikkupoika vai nainen, mutta ei kyllä jääkiekosta tiedä sitten mitään. Vierasjoukkueen pelaajat hukassa, kaikki termit hukassa. Häntä siteraatakseni: "Etsitään tatsia"
   
 7. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ehkä tuon pitäisi selostaa keihäänheittoa. Ainakin twitterissä selostajan sanottiin olevan Sanni Utriainen.
   
 8. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Mikähän näissä on logiikka? Eikö siellä ole ollut jotain pesäpalloilijoitakin selostamassa...
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Logiikasta ei hajua, mutta Utriainen oli jo viime kaudella (vai sitä edellisellä) jossain LeKin pelissä kommentaattorina. Ihmettelin jo silloin minkä ihmeen takia.
   
 10. Altec Jäsen

  Lainaus:
  Opiskelee ainakin urheiluroimittajaksi, joten siinä varmaan osasyy.
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  No se selittää. Ajattelin tuolloin Utriaisen olevan lähetyksessä vierailevana "tähtenä" koska on "julkkis".
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  En tiedä itkisinkö vai nauraisinko ajatuksella, että Sanni Utriainen selostaa jääkiekkoa. Ehkä tyydyn vain nauramaan, koska minun ei tarvitse niitä selostuksia kuunnella : ) jotenkin sellainen reppanan oloinen tapaushan tää muutenkin on ja tämä kommentti nähdyn yleisurheilu"uran" perusteella. No onnea valitsemallaan tiellä. Jos oppii homman, niin tsempit, mutta tolla taustalla / nimellä ei pitäisi saada hommia, muuten tää maailma on pahemmin kierossa kuin kuvittelinkaan.
   
 13. Alkukaudesta Utrianen oli kommentaattorina, ja siinä roolissa oli mielestäni kyllä hyvä. Ymmärsi pelistä riittävästi, ja toi oman, erilaisen lisämausteen lähetykseen. Selostajana en ole kuullut, mutta pitää muistaa, ettei kukaan ole seppä syntyessään. Ei varmasti ole maailman helpointa hommaa tuo selostaminenkaan.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kuuntelin eilen hetken aikaa ottelun lopussa ja olihan se....surkeaa. Mutta tuohon lainaamaani perustuen pitää antaa aikaa opetella. Tosin kun ei tuossa selostamisessa ollut eilen yhtään mitään järjeä.
  Pari kierrosta sitten ihmettelin sitä KeuPan selostajaa joka oli sittemmin kuuleman mukaan myös aloittanut sen homman juuri. Ärsytti niin perkeleesti kun se ei tiennyt yhtään vastustajan pelaajan nimeä (ei kuulema ulkonäöltä tunne) mutta sitä varten niissä pelaajilla on hervottoman kokoiset pelinumerot. Siinä selostuksessa ihan jokaisen vastustajan nimi oli "koovantaa" ja ei sitä voinut kuunnella. Koovantaa puolusti, hyökkäsi, torjui, laukoi, blokkasi, syötti ja vaikka mitä, että varsin ehtiväinen pelaaja koovantaa on.
   
 15. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Sais olla näissä nettistriimeissä selostus on/off valinta.

  Edit: oletin siis että Fanseatin netistä ihmiset katsoo pelejä kun itsekkin niin teen. Mutta toisaalta eikö digitv:tä aikoinaan myyty sillä, että saadaan audiota vaihdettua ja jopa valittua kuvakulmia oman mielen mukaan, toteutus kyllä jäänyt hieman tuosta.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Voi olla ja siinä mielessä ihan väärästä asiasta kitisen, mutta itse ratkaisin sen kuitenkin vaihtamalla toisen pelin pyörimään jossa selostus oli hyvää, eli katsoin Hermes - IPK pelin sen sijaan että olisin katsonut tuon ensin ajattelemani KeuPa - Kiekko-Vantaa matsin.

  En muuten tiedä tuosta on/off mahdllisuudesta enempää, mutta voiko noita fansetin pelejä katsoa niin että pelkän selostuksen ohittaa, mutta muuten lähetyksen äänet jää päälle?
   
 17. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  En siis tiedä minäkään, kun ei ole ollut tarvetta henkilökohtaisesti tuolle ominaisuudelle, mutta mielestäni saisi tai pitäisi olla nykyaikana. Monessa nykypalvelussa tuota ominaisuutta ei ole tietääkseni. Tiedän, että monet eivät siedä juuri ketään selostajaa ja toiset haluaisivat aidon pelikokemuksen ilman selostajaa.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pakko antaa kyllä muutenkin kehut Hermekselle, tällä hetkellä mieluisin paikka katsoa lähetystä. Selostus on hyvää, ja monesti löytänyt itselleen myös hyvän kommentaattorin. Viime pelissä oli nykyinen tuomari, joka toi aika paljon, aikaisemmin ollut naiskiekkoilija jne. Jokaiseen mestislähetykseen kun saisi tuomarin kommentaattoriksi niin olisi aivan loistavaa, ihan siksi, kun joskus tulee niin kyseenalaisia. Ketterällä myös tosi hyvä, kun tehnyt kunnon pohjatyöt ja erätauoilla haastattelu (ei pelaaja haastattelu siis). Vantaalla kivaa ennakkopakettia ennen peliä ja hyvä selostaja. TUTOlla nyt selostus omaa luokkaan, mutta oheishommat ei niin korkealla tasolla verrattuna muihin.

  Ok selostajiin heittäisin: Espoon ja RoKin selostukset ainakin.

  IPKta en ota huomioon, kun en ole yhtään IPKn kotipeliä katsonut fanseatista. Loput nyt on syystä tai toisesta heikoimmassa kategoriassa. SaPKoa en heitä minnekkään, kun en kuollaksenikaan muista, minkälainen selostus sielä oli.
   
 19. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ei nyt pidä ihan liikoja sentään Mestikseltä odottaa, kun tuota mahdollisuutta ei ole ollut edes MM-kisojen aikana maikkarilla.

  Vakavammin vastaten niin tuo ei taida teknisesti ainakaan suurimmassa osassa halleista olla mahdollista, kun ei ole erikseen mikityksiä selostajalle ja jäälle vaan kaikki tausta äänet on niitä mitkä tulee selostajan mikin kautta.
   
 20. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Maikkarin tapauksessa se vaihtoehto mikä olis ollu valittavana olis ollut että haluaako kuvaan pelin vai Mertarannan. Ääni molemmissa vaihtoehdoissa Mertarannan.
   
 21. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Tälle kaudelle tullut jokaiseen halliin erikseen se "hallimikki". Ennen oli vain selostajalla luurit mistä kaikki ääni tuli lähetykseen. Harmi vain kun se hallimikki jätetään yleensä niin pienelle että melkein tappaa fiiliksen.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  KeuPalla tänään 12 lainamiestä IPKta vastaan.
   
 23. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Onneksi tuomarit antaa tasoitusta.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jossain vaiheessa aiemmin tuosta siirtorajasta kirjoiteltiin, mutta miten se nyt jäi.
  Äsken luin Itä-Savo ja sieltä pistää kohta silmään

  "— Sääntöjen mukaan pelaajalla pitää olla viisi pelattua ottelua ennen 15. helmikuuta, jotta hän pystyy edustamaan samaa seuraa siirtorajan jälkeen. Ei riitä, että pelaaja on merkitty kokoonpanoon, vaan hänen pitää käydä kentälläkin, Linden avasi tälle kaudella tullutta sääntämuutosta"

  Tämä viittaa minusta vahvasti siihen, että SaPKo ainakin menee tuon 15.2. mukaisessa siirtorajassa. Tuossa puhutaan noista perjantain ja lauantain Niilo Halosen visiiteistä SaPKon maalin suulla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2018 klo 19.17
 25. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Eli tämän takia Halonen kävi seisomassa minuutin verran maalilla TUTOa vastaan. Ihmeteltiinkin katsomossa että mitä helv siellä touhutaan.