Ilmoitukset

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Leijonat - Finhockey - Kilpailusäännöt 2017-2018

  Tuossa linkistä löytyvistä kilpailusäännöistä kohta 4.3 minusta viittaa siihen että se siirtoraja on 15.2. Kilpailusäännöt on kauden 2017-2018 eli pitäisi olla ihan oikein. Mistä löytyy sellainen tieto, että olympialaisten vuoksi rajaa olisi siirretty kuun loppuun?
   
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tuliko kellekään tuota KeuPan ketjua lukiessa sellainen "mitä V.'-*a" -fiilis.
  Vähän surkuhupaisaa että oikein kukaan ei tiedä miten pelaajat siirtorajan jälkeen liikkuu ja mihin ja milloin koko siirtorajatkaan on.
  On ikäänkuin päin persettä koko sarjan tila kun näitä sääntöjäkään ei voi yksiselitteisesti julkaista kilpailusäännöissä.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tuli. Ymmärsin jotenkin näin: KeuPa voi hommata maalilleen vaikka Petri Vehasen, jos Rauman Lukko tekee hänen kanssaan sopimuksen, jonka jälkeen tiputtaa hänet farmiin.
   
 5. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Näin olen asian noista tiedotuksista tulkinnut. Eikä tarvitse edes olla liigasopimusta. Voisi tehdä sopimuksen ihan suoraan Vehasen kanssa.Vaatimus liigasopimuksesta koskee vain nuorten pelaajien listalla olevia. Ja se listahan on jo lyöty lukkoon. Uutisoinnin perusteella maalivahteja ei koske muut siirtosäännöt kuin, että loppukauden seura pitää ilmoittaa 7.3. klo 23:59 mennessä. Oudoltahan tuo tuntuu, mutta niin se menee jos uutisia sanatarkasti tulkitaan.
   
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Pitääkö tässä tehä joku adressi eduskuntaan että saadaan noi saatanan Räsäset ja Vuohtoniemet pois pilaamasta jääkiekko-otteluita. Tasaisen paskaa suorittamista illasta toiseen. Ja arvatenkin ovat puhaltamassa TUTOn ja Vantaan sarjaa.
   
 7. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Saattaapi nousta melkoinen paskamyrsky tuosta LeKi-Peliitat ottelusta, jos EU omansa K-Vantaata vastaan hoitaa. EUn maaliero ennen iltaa -5 ja LeKin -12. LeKi johdossa ennen puoliväliä 8-0 ja livestä näyttää ettei Peliitat edes yritä.
   
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  10-0 jo :D ei helvetti mitä touhua, nähdään pleijareissa ekalla kierroksella kahden farmititaanin taisto. Tätä on mestis 2018
   
 9. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Kyllä näin on, melko paskamainen paikka EU:lle pudota sit kuitenkin voitosta huolimatta maalierolla. Ois kuvitellu että Peliitoissakin ymmärretään että heilläkin on vielä joku rooli tämän pelin osalta, eikä ihan lyötäis läskiks.
   
 10. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Osaako kukaan Leki-Peliitat peliä seurannut sanoa voisiko kyseessä olla sopupeli? Mites Peliittojem maalivahti? Yrittikö edes torjua?

  Jo on ihme jos ei aleta tutkia kuka on pelannut ja millaisilla summilla...
   
 11. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Sama käyny mielessä. Peliitat ilmeisesti aika konkurssikypsä, ja Suomisarjaakin tällä kaudella seuranneena voin sanoa että putoaminen on todella lähellä.
   
 12. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Tähän voin sanoa ihan pokkana sen, että Peliittojen talous on paremmalla pohjalla kuin monella muulla Mestis seuralla. Pelillisesti tiputaa muttei taloudellisesti jos tiputaan.
   
 13. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  No, omaan silmään näyttää ettei puolustusta kiinnosta ja veskari ei toisessa erässä edes yrittänyt.
   
 14. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Sanoo Kiekko-Jokereitten kannattaja :'D
   
 15. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Osuiko hermoon, kun piti mennä henkilökohtaisuuksiin? xD
   
 16. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Ei mitään henkilökohtaista ajattelin vaan onko paljon varaa huudella.
  Kiekko-Vantaan paidassa Jokeri logo...
  Tätä on Mestis 2018.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2018 klo 20.56
 17. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ei tarvitsisi Mestiksen olla tätä vuonna 2018. Kysykää vaikka SaPKolta. Tai Jokipojilta. Tai EU:lta. Tai TUTOlta.
   
 18. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Ja Räsäseltä hyvin on Heiskanen saanut muukalaislegioonasta irti ei voi olla kuin tyytyväinen.
   
 19. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Niillä mennään mitä on. Vaikea se täällä Vantaalla on kilpailla ilman mitään yhteistyötä. Ja sit voi tehdä niin kuin KeuPa eli suhmuroida mahdollisimman paljon farmisoppareita. Sitten ne sinunkaltaiset tosifanit herää että koko joukkuetta ylipäätään on olemassa kun ollaan keikuttu 40 peliä kärjessä. Eipä sua täällä hirveästi ennen tuota KeuPan piikkipaikalla keikkumista ole näkynyt, mutta kovasti on pitänyt jokaiseen ketjuun päästä lällättelemään jossa KeuPasta jollakin on sanansa sanottavana.

  Lohduttaudun kuitenkin sillä ajatuksella että KeuPa ei tule voittamaan mestaruutta. Saatte ainakin unelmapleijarivastuksen kun jopa vielä kovempi farmikuningas Lemböölestä asettuu toiseen päätyyn.
   
 20. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Kuka nyt menee henkilökohtaisuuksiin en ole ollut tällä palstalla kovin montaa kuukautta enkä ole alunperin Keuruulta ja siten hypännyt vauhdista KeuPan kelkkaan...

  Eipä KeuPan pitänyt tehdä eniten maalejakaan runkosarjassa saatika voittaa runkosarjaa olkoot lainoja kaikki pelaa KeuPan logolle ja se näkyy tuloksena!
   
 21. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Erikoinen tulkinta, jos epäilet mahdollisen sopuilun liittyvän vedonlyöntiin(ainakaan ensisijaisesti). Eiköhän siinä ole haluttu Eu pois pleijareista. Arvelisin Peliittojen ihan omasta halustaan halunneen Eu-n ulos, jos ovat tietoisesti pelanneet haluttomasti.
   
 22. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Niinpä niin. Sitä voitkin miettiä itse. Kovasti aina olet pätemässä ja uhoamassa joukkueesi ylivertaisuutta missä tahansa yhteydessä joku sen mainitseekin vähääkään negatiivisessa mielessä.

  Mutta ei siinä, myönnän olevani väärässä jos KeuPa onnistuu itsensä mestaruuteen kairaamaan.
   
 23. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  No yleensä sopiminen vaatii rahaa. Sitä löytyy enemmän vedonlyöntipiireistä kuin Lekiltä. Enkä nyt tosiaan tiedä oliko kyseinen peli sopupeli vai ei, mutta ei 10-0 2.erän jälkeen ole kovin tyypillistä. Ei varsinkaan silloin kun toinen sattumalta juuri tuollaisen voiton tarvitsee.
   
 24. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ei tuo nyt sopupeliksi kyllä sovi oikein mitenkään. Vedonlyöntipiirit ymmärtävät sopia sellaiset pelit, jotka eivät ketään kiinnosta ja tämä nyt taisi olla meikäläisellekin ensimmäinen kerta kun katsomossa seuraa oikeasti kiinnostuneena toisen pelin tilannetta ja erätauoilla Fanseat-lähetystä. En jaksa uskoa myöskään LeKin taustalla vaikuttavan niin maksuhaluista porukkaa, että tällaiseen olisi valmiutta. Ottelussa olivat vastakkain päättäväinen nälkä ja täysi apatia.
   
 25. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  https://www.aamulehti.fi/urheilu/ta...-seura-pystyy-jatkamaan-mestiksessa-200819445

  "On karu fakta, että epävarma rahatilanne vaikutti väistämättä joukkueen tekemiseen. Palkat viivästelivät. Uusien mailojen ja luistimien saaminen oli työlästä ja aikaa vievää. Kaikesta oli pulaa."

  Nyt sitten odotellaan josko tästä päästäisiin, ja sitten odotellaan runnooko Tappara ja Ilves KooVeen kabineteista LeKin tilalle.