Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Uskoisin JHT:llä riittävän rahkeet Mestikseen. Yhtälailla sitten kolmanneksi viime kaudella sijoittuneella Nokian Pyryllä riittää varmasti rahkeet Mestiksessä. Molempien seurojen osalta on ainakin paljon ollut puhetta halusta nousta Mestikseen heti kun se on mahdollista. Mutta tulisiko tähän kohtaan sauma hieman liian lyhyellä varoitusajalla ensi kautta ajatellen, sitä en tiedä.
  Sitten on myös esim. FPS, Titaanit ja Hunters joilla voisi riittää Mestikseen.
   
 2. Kolaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PPS, Hokki
  Mitkä ovat Mestis-lisenssin saamisen ehdot nykyään?
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Aamulehti kertoo LeKin veloista, joita on noin 100000€. Lisäksi on muutama lasku unohtunut maksaa. Toimitusjohtajan mukaan ei ole mitään hätää. Liikevaihto 250000€ ja velkaa siis vain 40% liikevaihdosta. Osakeanti menossa ja velkojien kanssa hyvät puhevälit eli vahva kausi tulossa.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tappara teki vajaan miljoonan voittoa, Ilves pikkuisen enemmän persnettoa. Toivottavasti tapparaleirin puolelta löytyy ymmärtäjiä (=maksajia) LeKille.
   
 5. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Vaikuttaisi siltä että velkaa ei saa olla yli 100 % liikevaihdosta kun viimeaikaisia uutisia lukee.
   
 6. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Eikä ole niin tarkkaa noiden palkkojen maksunkaan kanssa, jos on uskominen noita Ylen tämän aamuisia uutsia.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Eipä tainnut lisenssitoimikunnalla olla kristallipallo siinä kunnossa, että olisivat toukokuussa tienneet jonkun jättävän kesäkuun viimeisenä päivänä liksat maksamatta. Siitä ei kyllä voi lisenssitoimikuntaa syyttää.
   
 8. swingwood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk , Hokki, Kalpa
  Niin en tiedä ketä tässä nyt syytellään eikä se nyt niin tärkeää olekkaan. Mutta jos ensin rahaa ei löydykkään junioritoimminnan pyörittämiseen kuten on sovittu ja joka on yksi lisenssin myöntämisen ehto. Heti perään on palkat maksamatta niin kai se sitten kaikille yllätyksenä tulee.
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Nythän voitaisikin kabinetissa nostaa ensi kaudeksi Mestikseen velaton ja perinteikäs Mestis-joukkue Kajaanin Hokki. Vaikka Suomi-Sarjan neljänneltä tai viidenneltäkin sijalta. Alkaa olla melkoista saippuaoopperaa tämä.
   
 10. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Mä en tiedä mitä se Mestiksestä kertoo kokonaisuutena mut onhan se aika surullista että pronssijoukkue (joka oli käsittääkseni vielä suht halvalla jengillä liikenteessä? Korjatkaa toki jos oon väärässä) ei pysty olemaan omavarainen. Puhumattakaan siitä että hopeajoukkue päätti ruveta KHL-jengin farmiks, tod.näk taloudellisista syistä.

  Jääkiekkoliitto vois herätä ja tajuta että Liigan puuhastelu tappaa lajia liigapaikkakuntien ulkopuolella.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Mestiksen tilanne näyttää jollain tapaa pientä valonpilkahdusta valoisammalta, kun Ketterä nousi remmiin mukaan. Imatralla varmasti halli melko turvoksillaan. Iisalmessa myös hyvä hönkä päällä. SaPKo saa varmaankin jokusen kausikortin myytyä enemmän mestarin meriiteillään. Rovaniemellä paremmalla menestyksellä kasvaa varmasti katsojamäärät hyviin lukuihin. TUTO ja EU vetävät väkisinkin kansaa paikalle +1000 naamaa peliä kohden. Kokkolassa kansaa käy aina kohtuu hyvin paikalla. Voisi olla asiat toisinkin, jos Mestiksessä pelaisi KooVeen tai Akatemian tapaisia yleisöä vetämättömiä joukkueita.

  Nyt kun saataisiin sarjasysteemeihin jonkunlainen järki ja viisaus lähivuosina, niin sarjasta kehkeytyisi varsin mielenkiintoinen.
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Espoo unitedilla taisi olla joku 400 000 euron pelajaabudjetti jos en väärin muista foorumilta, toki tilanne varmaan elännyt kauden aikana joten voi olla lopulta vähemmäkin tai enemmän. Iso mestiksen mittapuussa, mutta ei rahamääränä. Isoin ongelma on siinä että nykyinen mestis vaatii että koko organisaatio pyörisi amatöörivoimin eikä oikeastaan paljon muille kun valmentajalle voisi maksaa palkkaa. Sen verran toiminta kuihtunut joukkueiden noston jälkeen. Nyt jos Vielä united tippuu niin pienenkin näkyvyys mestikseltä katoaa.

  Puuhastelua on mun mielestä myös se ettei kukaan onnistunut saamaan mestistä samaan TV-Sopimukseen liigan kanssa. Se olisi ollut oikeastaan vihoviimeisiä mahdollisuuksia käynistää hengityskone. Toki eihän se ihmeitä olisi vielä saanut aikaan, mutta se olisi lähentänyt sarjoja enemmän ja kyllähän semmoinen edes 150k sopimus olisi mahdollistanut muutaman ammatihenkilön palkkaamisen seuroihin, olkoon se sitten pelaajia tai toimihenkilöitä. Ehkä muutama kymppitonni siitä käyttänyt sarjan kehittämiseen. Sen lisäksi vielä vaikka tuplattu nuo palkintorahat mitä nyt saa sarjasijoituksesta boonuksena. Äkkiä olisi elinvoima edes pienessä mittakaavassa kasvanut mestiksessä. Nyt ei varmaan kenellekään tullut edes tuo mieleen. Olisihan liigan tv-katsojat ollut oiva lisä myös näkyvyyden osalta ainakin niille päiville kun liigaa ei pelata.
   
 13. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Ainoa oikea ratkaisu olisi Espoon kippaaminen ulos Mestiksestä, heti. Uusi otteluohjelma ja kausi käyntiin.
   
 14. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Kyllä tää nyt asettaa tass myös Mestiksen lisenssitoimikunnan huonoon valoon. Tammikuussa Espoolle ekat maksuhuomautukset, ja silti annettiin lisenssi, joka perustuu pitkälti talouteen. Upottakaa nyt se EU jo suohon ja Salonojalle elinikäinen toimintakielto urheiluun.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Alkaa kyllä kieltämättä ihmetyttämään, miksei liitto ole reagoinut tuohon Espoon puuhasteluun, jolle ei oikein keksi edes sopivaa sanaa. Farssi-sanan käyttäminen tässä yhteydessä olisi suorastaan farssi kaikkia oikeita farsseja kohtaan.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo no jos Hokki ei kerta saanut lisenssiä niin miksi Espoolaiset ei vähintään varoituksia saanut. Taisi tuossakohti olla jo verovelkaakin ja isot maksut rästissä junnujoukkueelle joka oli peruste lisenssille. Naurettavaa. Toki jokaisella seuralla taitaa olla enemmän tai vähemmän velkaa, mutta kyllähän vähintään tuon maksun maksamista olisi pitänyt vaatia että sarjapaikka saa.
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 18. Kolaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PPS, Hokki
  Lainaus:
  Antilan mukaan Hokilla oli keväällä "paskat housussa". Olisi lingvistisessä mielessä mielenkiintoista kuulla, miten Antila kuvailisi EU:n nykyistä tilannetta. "Torttu uunissa, jytky poikittain?"

  Eikun niin, eihän se olisikaan seuran maantieteellisen sijainnin takia soveltuvaa.
   
 19. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Eiköhän syy ole vain ja ainoastaan se, että silloin kun lisenssitoimikunta seuroja tarkasteli, niin Espoon tilanne ei poikennut normaalista oikeastaan mitenkään. Kajaanissahan tilanne oli ihan levällään, ei tässä nyt mikään maantiede yms vaikuta. Tarkastelun jälkeen toki seurat menneet eri suuntiin, Hokki nurin ja uusi poppoo ainakin nyt saanut positiivisen pöhinän Hokin ympärille, kun Espoossa taas on vaikeudet alkaneet ja kasvaneet kiihtyvään tahtiin.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Isoin ero taisi olla siinä että Hokilla oli iso verovelka yli 300 000e kun taas EU:lla oli vain kymppitonni joka taitaa olla aika lähellä normaalia että välillä jollain jää se kesällä maksamatta hetkellisesti ja on muita maksumuistutuksia, tosin edelleen näkisin että on ihan eri asia olla 100 000 euroa velkaa junnujoukkueelle joka pitäisi olla jonkinlainen vaatimus maksaa.
   
 21. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Sama tulos (yli 10000e) näkyi julkisissa lähteissä myös Hokilla niin kauan ennen kuin ry tuli kaapista ulos saranapuolelta kertoi todellisen velan määrän. Eli verovelan määrää ei Suomessa näe muut kuin sen omistaja tarkalleen. Unitedilla on siis verovelkaa vähintää se 10k ja se mitä siellä saldossa oikeasti on mysteeri voi 10k tai voi 300k.. mutta noin isoon tulokseen en usko vuodessa edes Espoossa päästävän.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Näyttäs Leki nousevan nyt protestilistoille tiuhaan ja verovelkaakin on. Tässä taitaa olla kypsymässä seuraava raato. Meneekö kausi läpi ongelmitta?
   
 23. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Eivätköhän Tappara ja Ilves pidä farminsa pystyssä ainakin tulevan kauden ajan. Pidemmässä juoksussa jääladossa pelaajan seuran kohtalo voi olla kylmä.
   
 24. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Itärajalla väännetty eilen ilmeisesti talvisodan hengessä ottelussa Ketterä - SKA-Neva.

  Ketterän sivuilta lainattua:
  "Ottelu oli ajoittain varsin kuuma ja siinä jaettiin yhteensä peräti 292 rangaistusminuuttia. Ottelun kolmannessa erässä peliajassa 52.55 nähtiin tilanne, jonka seurauksena molemmista joukkueista viidelle pelaajalla tuomittiin pelirangaistus väkivaltaisuudesta. Ketterästä suihkukomennuksen saivat Valtteri Niemi, Saku Viskari, Ville Heikkilä, Erno Ripatti ja Juho Mättö."
   
 25. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Taitaa lähteä Ketterä vajaamiehisenä Mestikseen. Viime vuonna samaista joukkuetta vastaan harjoitusottelussa Kalle Moisio tappeli, kun ensin SKA:n pelaaja löi poikittaisella mailalla kasvoihin. Moisiolle spontaanista ja aivan aiheellisesta tappelusta kaksi ottelua pelikieltoa Mestiksen peleihin.