Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Kajaanissa Mestis-pelit pelattu? Äsken tulleen liiton tiedotteen mukaan Hokki ei saanut lisenssiä.

  Lainaus:
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Onko tarkempaa tietoa hylsyn perusteita? Raha ja velat, maksut myöhässä verottajalle?
   
 3. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Liiton tiedotteessa ei ainakaan ollut mitään. Nyt kannattaisi Hokin tulla asian kanssa julkisuuteen asap. Mitä pidempään hiljaa, sitä varmempaa on mullat linnapaitojen päälle ainakin Mestiksen ja Suomi-sarjan osalta.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Olipa ikävä uutinen. Taloudesta tietysti kuului huonoja uutisia ja mitään suurta muutosta sen korjaamiseksi ei kuulunut. No pitää odottaa vielä tehdäänkö joku valitus asiasta vai konkurssin kautta uuteen nousuun. Se on toiminut muutamalla.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Siellähän on Ketterä kieli pitkällä varmasti odottamassa paikkaa mestiksessä kabinettipäätöksellä.
   
 6. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Joensuussa taisi pari vuotta sitten olla niin että liitto vaati lisäselvityksiä ja kun ne sai, tuli lisenssikin. Toivottavasti asia ratkeaisi näin Kajaanissakin. Vaikka olisihan se Ketteräkin tervetullut...
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Toivoa sopii, että ratkeaisi positiivisesti, mutta toisaalta Mestiksen uutisessa eikä sen enempää tässä Jatkoajankaan uutisessa ollut mitään mainintaa lisäselvitysten pyytämisestä, kuten Jokipoikien tilanteessa aikanaan oli.
  Ei olisi vaikea noihin ulostuloihin lisätä lausetta, "XXX ei pelaa Mestiksessä kaudella 2017-2018" Tai vastavaavasti jos jokin lisäselvityksen mahdollisuus on niin senkin voisi kertoa. Itselleni mitään tuollaista vaihtoehtoa ei ole kun siitä ei mainintaa ole.

  Itse menetin yhteen saneeraukseen yli 80k€ joten mahdollisten velkojien puolella tässä sympatiat on. Kaikki eivät kuitenkaan omiaan saa.
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lisäselvityksiä pyydetty ja annettu, mutta eivät auttaneet. Linkki Yle uutiseen asiasta Mestis-konkari jäi ilman sarjapaikkaa: Kajaanin Hokki ei täyttänyt lisenssiehtoja | Yle Uutiset | yle.fi
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Ketterä siis ilmoittanut myös, että haluaa Mestikseen jos paikkaa tarjotaan.

  Eli siellä on kassa ja palikat muutenki kunnossa myös Mestis-lisenssiin.
   
 10. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Jos Ketterä täyttää lisenssin ehdot niin minun puolestani tervetuloa Mestikseen.
   
 11. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Hokin jääminen ilman Mestis-lisenssiä on todella harmillinen uutinen. TuTo-Hokki -pelit ovat olleet aina tiukkoja ja viihdyttäviä. Nyt näitä ei sitten ole enää tarjolla Kupittaalla. Voimia Kajaaniin!

  Iso on ollut vaihtuvuus Mestiksessä viimeisten vuosien aikana. Poistuneita seuroja: Sport, KooKoo, Jukurit, Jokipojat, HCK... Tilalle tulleita: KeuPa, RoKi, Jokipojat (vuoden tauon jälkeen), IPK ja EU. Vaihtuvuus on mielestäni ihan piristävää, joskin noiden isojen ja perinteisten Mestis-seurojen poistuminen on kyllä näivettänyt sarjaa mm. katsojamäärien osalta. EU ei ainakaan vielä ole täyttänyt Sporan, KooKoon ja Jukurien jättämää tyhjiötä. Ja jatkuvasti vellovat keskustelut siitä, miten seuraava vuosi olisi EU:n viimeinen Mestiksessä pistää vihaksi. Ketterän olisin suonut nousevan jo vuosi sitten tai tänä keväänä, joten minun puolesta myös tervetuloa Mestikseen. Kunhan pyrkisivät toimimaan mahdollisimman itsenäisenä seurana, eivätkä ryhtyisi välittömästi SaiPan puhtaaksi farmiksi.

  Lainaus:
  Oma muistikuvani tämän suhteen on sellainen, että kolme vuotta sitten Jokipojat ei saanut Mestis-lisenssiä, minkä seurauksena taustayhtiö meni konkurssiin. Sitten Joensuussa perustettiin uusi yhtiö, joka sai samalla tavalla "armopalana" paikan Suomi-sarjasta kuin uusi seura Espoo United viime vuonna Mestiksestä. Korjatkaa, jos olen väärässä. Olisiko tässä resepti myös Hokin uuteen tulemiseen? Joukkue olisi Kainuussa jo lähes valmis, millä lähteä voittamaan Suomi-sarjaa näytöstyyliin ja sitten vuoden päästä karsintojen kautta takaisin Mestikseen.
   
 12. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Kylläpä jäi riemu akkojen tippumisesta lyhyeksi. Ensin KeuPa ylpeänä ilmoittaa yhteistyöstä myös Jypin kanssa, sitten Kiekko-Vantaa ui suoraan narrihaaviin ja sitten vielä tämä Hokin korttitalon romahtaminen. Leki nyt on aina ollutkin pelkkä vitsi ja KeuPa ja K-Vantaa sitten valuvat samaan kastiin. Ei tässä oikeastaan ole muuta pelastusta mestikselle näkyvissä, kuin toivoa, että liigaa supistetaan ja karsinnat palautetaan, jolloin TuTo, Jokipojat ja ehkä joku muutama muu seura saa joskus pelata merkityksellisiäkin pelejä. Tällaisenaan tullaan näkemään lisää mestisraatoja, lähimpänä näköjään KeuPa, jota ei kyllä ikävä tule juu, jos ja kun farmina tulevat jatkamaan, kun ei vaan heilläkään riitä omat resurssit tälle tasolle.
   
 13. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Onhan Mestiksessä/Divarissa vaihtuvuus on aina ollut suurta. Onhan tuolla takavuosina ollut mm Junkkarit, Haukat, KJT, Jääkotkat, K-67, VG-62, Grani, PiTa, FoPS, K-Kissat, Ketterä jne. Sitten hissiliikettä on tehnyt ainakin Jokipojat, SaPKo, Hermes, Vantaa, Diskos, RoKi... Ja toisessa päässä samaa Ässät, SaiPa, Kalpa, Kärpät, Reipas, KooKoo jne. Välillä vaihtuvuus taas hiljaisempaa, kun sarjoja on ollut suljettuna, mutta avoimen sarjan aikaan aina joku putoaa pois ja lähtee hakemaan vauhtia alempaa.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tässä on vain se valitettava ero, että edes lähelle yhtä tasokkaita joukkueita tule tilalle. Väkisin se laskee sarjantasoa ja mielenkiintoa, kun ammattilaispelaajat ovat kuolemassa sukupuuttoon Mestiksessä.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siinähän se tavallaan koko urheilun suola että kun yksi menee nurin niin tilalle tulee toinen jolla oma nousuhde päällä. Jalkapallo ei ole ehkä paras esimerkki kun siellä ollaan jääkiekkoa enemmän harrastepohjalla, mutta aika hyvin siellä on kuitenkin jalkapallon ykkönen pysynyt elivoimaisena kun liikennettä on vaikka välillä eri divareista tippuu jengejä pois. Taitaa olla jalkapallon ykkönen kohta mennyt selkeästi ohi jo katsoja ja pelaajabudjeteissa aletaan olemaan sillä rajalla että enemmän siellä ammatiksene kohta pelaa ku lätkässä.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Herää kysymys milloin saadaan tieto täyttääkö Ketterä sarjaa vai ei. Toivottavasti heti, ja toivottavasti täyttää. Eikä vähiten SaPKon kassalippaan vuoksi.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jos olen ymmärtänyt oikein, niin mestiseurojen tulisi tästä tehdä aloite Jääkiekkoliitolle, joka sitten tekee sen päätöksen esittää kutsu. Aika moni seura varmaan ottaisi korvaavan seuran mukaan. Uskon että juurikaan eroja vaatimuksisa ei ole jos on, niin uusi saa yleensä aikaa pari vuotta tehdä asian eteen jotain. Eli odotellaan rauhassa. Tiedä sitten onko tuo sitten kolaus Suomi-sarjaan eli voisiko se painaa myös päätöksessä.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ja ei tarvinnut kauan odottaa. Ketterä pelaa Mestistä tulevalla kaudella. Tervetuloa Ketterä
   
 19. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Aivan loistavaa! Nyt saattaa olla touhutippa lähellä :)
   
 20. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Onnea Ketterä! Hieno perinteinen seura!
   
 21. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Varatkaapa Keupa-otteluun ekstramäärä makkaraa ja virvoketta, Hakalista saapuu delegaatio paikalle!
   
 22. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Onnittelut Imatralle!

  Sympatiat myös Kajaanin Hokkin faneille! Hokki oli Espoolle ainakin muistikuvien mukaan aika paha vastus. Isokokoinen joukke joka pelasi ihan kelpo kiekkoa. Olin kauden päätteeksi vähän yllättynyt jopa, että Hokki päätyi karsintoihin, kun Espoossa joukkue oli esiintynyt peleissä aika mallikkaasti tällä kaudella.
   
 23. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Toisen tappio on toisen voitto! Onnea Imatralle ja voimia Näläkämaan selekosille - kyllä se päivä sinnekin joskus vielä paistaa...
   
 24. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Ketterä-SaPKo, SaPKo-Ketterä. Voi hyvä jumala että näitä pelejä on odotettu.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnea Ketterälle! Harmi kun ei noussut pelaamalla. Tarkoitan siis sitä, että kaikki eväät olisi ollut nousta pelaamalla, mutta sattui vaan huono tuuri karsinnoissa, sekä sitä edellisvuonna tie oli myös pystyssä. Oikea tiimi nousi!