Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Äläpä muuta viserrä. Jokipojat, SaPKo ja Ketterä. Nyt on hienoa.

  Ei muuta kun Iso-Mustajärvi vaan takasin Imatralle ja saattaa tuolta Kajaanista vapautuneita miehiä vielä siirtyä muitakin. Ketterän on pakko vahvistaa porukkaa ja aika monta hyvää miestä tuolla Hokkin listoilta vapautui.
   
 2. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Hieno juttu Imatralle !
  Aika pieneksi on Imatra mennyt kun väestöä enää 27 K. Isommaksi muistin mutta kyllä tuo riittää Mestikseen kun kerran Rauman 39 K riittää Liigaan.
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Kyllä kelpaa, tervetuloa Ketterä!

  Vielä vihreetmiehet (FPS) kondikseen ja ylös, niin saadaan divarin henkeä takaisin. \o/
   
 4. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Crystal Palace
  Mistä nyt keksitään hauskat lehdistötilaisuudet kun Hokki ei oo enää mukana? Kotituomarit joutuu nyt matkustaan pitemmälle :)
   
 5. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  IPK ylpeänä ja innoissaan hehkuttaa laajenevaa yhteistyötä KalPan kanssa. Wuhuu! Mitenhän tuo Ketterä? Muutama SaiPan kannattaja täällä jo herkuttelee mahdollisella yhteistyöllä ja sen tuomilla hyödyillä, niin mutta kenelle? Peliitat on vahvasti Pelicansin käsissä, KeuPa, Leki ja Vantaa täysin rähmällään liigan/KHL:n suuntaan. Ja miten käy RoKin, pyörittääkö siellä sitten Kärpät pelaajarulettiaan? TUTO, EU, Jokipojat, Hermes ja SaPKo, siinäkö nyt ovat ne joukkueet jotka saavat itse määritellä ketä pelaa mikäkin ilta?

  Kaikessa hiljaisuudessa yleisö vähenee monella paikkakunnalla ja sitä kautta tukijatkin kun ei ole mitään kiimaa tässä touhussa enää. Silti vaan vannotaan yhteistyöseurojen nimiin. Mites liitossa, laitetaanko ens kaudella yleisömääriin +300 katsojaa joka peliin, jotta voidaan taas hehkuttaa miten hyvin meillä mestiksessä menee?
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Valheen päälle on hyvä rakentaa.

  Pakotetut yleisömäärien lisäykset, sekä yksi joukkue lisää sarjaan. Keskiarvot laski siitä huolimatta. Mestis tiedottaa:

  Mestis - Mestiksen kokonaiskatsojamäärä nousi
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän SaiPa ja Ketterä tekee tällä hetkellä ja tulee tekemään myös tulevaisuudessa yhteistyötä. Yllättävänkin paljon toistensa päivityksiä esim FB:ssa on jaettu ja toista tsempattu. Mitään puhdasta farmistatusta kierrätyksineen tuskin on tulossa, mutta jonkinlaista yhteistyötä varmasti. Kyllähän jo viime kaudella Lippojoki pelasi SaiPassa pelejä, vaikka Ketterä oli Suomi-sarjassa.
   
 8. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Imatra on kieltämättä taantunut omasta lapsuudestani paljonkin, mutta paperitehdas pitää silti edelleen kaupunkia pystyssä. Uskoisin olevan Storalta se tehdas, joka on ja pysyy Suomessa "ikuisesti", koska on käsittääkseni hyvin moderni ja kannattava.

  Kuitenkin kun Ketterän nettivisuja lukee ja katsoo Vuoksen Soturien yritysverkostoa, siellä on koko kaupungin yrityselämä hyvin vahvasti takana. Okei - halvin "paketti" oli Suomi-sarjassa muistaakseni 100 euroa hinnaltaan, mutta siellä on todella hyvin saatu kaupunki joukkueen taakse. Nyt kun tuohon saisi muutaman valtakunnallisen yhteistyökumppanin vielä lisää, uskoisin suunnitellun budjetin olevan ihan tehtävissä.

  Täytyy nyt myös toivoa, että tuo urheilupaikkojen keskittäminen Karhumäki-Ukonniemi -akselille ei ole liian iso haaste yleisölle. Imatrassa on silleen vähän samaa kuin Espoossa, että kaupunginosat ovat ainakin oman käsitykseni mukaan vähän omaa elämäänsä eläviä. Keskusta on määritelty joo Imatrankoskelle, mutta Vuoksenniska, Karhumäki, Rajapatsas jne on kyllä lähes vastaavia lähiöitä kuin Imatrankoskikin. Vanha (ihan hirveä) jäähalli oli Vuoksenniskalla, pesäpalloa pelattiin taas Linnalassa Imatrankosken ja Mansikkalan välissä. Kummastakin katsoen nykyinen halli ja pesisstadion on hieman kaukana (jos Imatralla voi puhua etäisyyksistä kuten esim Espoossa voi).
   
 9. -Jonne- Jäsen

 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oho, cup-ajatuksella on tälläkin palstalla leikitty vuosia. Jos saa hyvän alun, niin jatkossa pitäisi saada myös liigaseurat mukaan ja lisäksi vielä kolmosdivarikin, niin tulisi kunnon cup-romantiikkaa. Liigaseurojen mukaansaaminen vaatisi kyllä jonkun hyvän porkkanan: CHL-paikka ei varmaan ole mikään houkutin, mutta jos tälle saisi jonkun oman sponsorin ja sitä kautta palkintorahoja? Joku RuosKa kun pääsisi pelaamaan vaikka Ilvestä vastaan ns. tosimatsissa, niin se olisi varmasti Ruovedellä talven kohokohtia.
   
 11. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Toiset ne vaan on aina negatiivisia. Asenne näköjään on, että mitään ei voi/pidä tehdä, kun mistään ei kuitenkaan mitään tule. Minusta tuo Suomen Cup on ihan mielenkiintoinen juttu ja noita pelejä on ennen sarjakauden alkua mielenkiintoisempaa käydä katsomassa kuin tavallisia harjoituspelejä. Liigaseurat on ihan hyvä pitää erillään cupista, koska tasoerot olisivat liian suuria, jos ne olisivat mukana.
   
 12. rasperi75 Jäsen

  Liigaseurat mielellään erillään cupista ja hyvä jos se pidettäisiin avoimien sarjojen välisenä siksi,että tasoero ei ole niin valtava ja esim. II-divari paikkakuntien kiekkoväki voi haistella sitä meininkiä mihin kaikilla on realistinen mahdollisuus nousta, eli mestikseen.
   
 13. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Urheiluromantiikon mielestä liigakin kuuluisi mukaan, mutta ihan realistisesti liiga jengit ei tästä kauheasti hyötyisi. Luultavasti harkkapeleissä olisi enemmän katsojia kuin cup höntsässä mestis tai suomisarja jengiä vastaan. On myös hyvin epätodennäköistä että alempien sarjojen jengit pääsisivät edes pelaamaan huippujengejä vastaan jos huippujengit liittyvät mukaan vasta cupin loppuvaiheessa. Isommat jengit pyrkisivät pelaamaan varmaan muutenkin ö-miehistöllä ja kun junnut ei riitä niin ehkä try out pelaajat lisääntyisivät.

  Pakko sanoa, että jos cup pelit eivät sisälly kausarin hintaan niin tuskin muuta kun finaalia jaksaa maksaa ja käydä katsomassa. Ja mikäli ovat ilmaisia kausikortin ostajille, niin niistä koituu vaan suurempi ylimääräinen kuluerä kyseiselle joukkueelle. Kontrasti EUlla esim. viimekauden khl joukkueita vastaan pelattuihin harkkapeleihin on liian suuri, valitettavasti.

  Edit: En kyllä kiistä hyötyä mitä pienemmät seurat varsinkin alemmissa sarjoissa saavat, tosin mikäli heidän halleihin ei mahdu katsojia niin saattaa hyöty jäädä marginaaliseksi, ellei se innosta kuluttajia käymään muissakin ko. seuran peleissä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2017 klo 12.55
 14. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eipä kyllä, paitsi jos jostain löytyisi iso sponsori ja riittävän iso rahapalkinto. Tosin jotain pr-hyötyä voisi olla. Viime vuosina liigaseurat ovat pelanneet harkkapelejä pienemmillä paikkakunnilla, varmasti tavoitteena on ensisijaisesti se että saisivat ehkä jonkun yrityksen ja jonkun katsojan sieltä kiinnostumaan heistä.
   
 15. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Itsekin cuppiajatuksella olen vuosia sitten leikkinyt ja päässäni koko sarjajärjestelmän laatinut... Hienoa, että nyt ihan oikeasti on saatu tuollainen tehtyä. Nyt on harjoituspeleistä pitkästä aikaa iloa katsojallekin, kun panosta löytyy. Jo vuosikausia Mestiksen harjoituspelit ovat olleet lähinnä vain näyttiläispelaajien testailua. Sitä se on nytkin, mutta peleissä on panosta. Suomi-sarjan ja kakkosen joukkueille tosi iso juttu. Liiga-joukkueiden saaminen joskus mukaan olisi toki hienoa, mutta tällä haavaa taitaa pelejä olla jo liikaa.
   
 16. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mitä tekemistä suljetun liigan seuroilla olisi Jääkiekkoliiton alaisessa Suomen Cupissa? Liigahan voi perustaa oman cupinsa, jos haluaa. Toisaalta Suomen Cupin pelaamisen aikaan parhaat ja kiinnostavimmat liiga-joukkueet pelaavat CHL-pelejä eivätkä voisi siksikään Cupiin osallistua.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  JYPIllä ainakin viimekausina on pelattu melkein täysillä hallilla ne harjoitusottelut mitä kotihallissa on pelattu, joko toista liigajoukkuetta tai KHL jengiä vastaan. Toki CHL takia ei noita ole kun pari kaudessa ollut. Jos liigajengit ja melkeinpä isoimmat mestisjengit joutuu otteluja järjestään kotona niin vaikea varmaan saada jengiä katsomoihin jotain suomisarja tai jopa alempaa jengiä vastaan sen sijaan että saisivat vaikka KHL ym.. jengin vastaan. Toki jos joku taho maksaa kulut koti ja vieraspeleistä niin luulisi että jengit mielellään ottaa noista testipelin junnuille ja tryout pelaajille ja ehkä vie matseja lähialueen pienempiin halleihin mainosmielessä.
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tuollaiset joukkueet eivät toisi mitään lisäarvoa Suomen Cupiin. Eli parempi että pysyvät poissa.
   
 19. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Mestis on viettänyt Vierumäellä kesäpäiviä ja sieltä kuuluu mielenkiintoisia uusia viritelmiä länsinaapurin suuntaan.

  Laitetaan vielä lainaus, jos ei joku jaksa koko uutista lukea.
  Lainaus:
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuohan olisi mielenkiintoista nähdä. Pienimuotoinen maaottelu Suomen ja Ruotsin välillä. Näkisi samalla mikä on tasoero näiden sarjojen välillä, missä toisella on panosta omassa sarjassa enemmän kuin toisella. Jos tällainen saadaan aikaan, niin täytyy kyllä nostaa hattua nykyisille päätöksiä tekeville.
   
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Tänään ilmestyneessä Aamuset-lehdessä Miika Elomo sanoo, että Suomen Cup tarjoaa alasarjojen pelaajille mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja päästä sitä kautta eteenpäin urallaan. Hänen mukaansa alemmilla sarjatasoilla on pelaajia, joilla taitojensa puolesta olisi potentiaalia pelata Mestiksessä, mutta heillä ei ole ollut mahdollisuutta panostaa kiekkouraan.
   
 22. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Tuo pitää täysin paikkaansa. Lisäksi siellä on potentiaalisia pelaajia, joilla olisi mahdollisuus, muttei haluja. Joillekin pelaajille jääkiekko on rakas ja tärkeä harrastus, mutta työtä siitä ei haluta.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Jos Espoon velkaongelmat tästä vielä kesän aikana eskaloituvat, niin kukas siellä olisi seuraavaksi Mestikseen tyrkyllä? Eikös Jyp-akatemia pistänyt pillit pussiin, eli olisiko se sitten nousukarsinnoissa viimeiseksi jäänyt JHT?
   
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eiköhän Salonoja laittaisi siinäkohden uuden seuran pystyyn.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nyt ainakin näyttäisi ettei Espoolla ole mitään aikomustakaan maksella velkojaan pois, millainenkohan rahallinen tilanne tuolla JHT esimerkiksi olisi tai onko Suomisarjassa muita jolla voisi riittää rahkeet mestiksessä?