Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Liiton siirtolistauksessa, jota pitäisin melko luotettavana lähteenä.
   
 2. melooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iikka Kangasniemi
  Lainaus:
  Jääkiekkoliiton seurasiirtolistasta näkee. Lista päivittyy kahdesti vuorokauden aikana, klo 14 ja 2.

  Tässä linkki: http://www.palvelusivusto.fi/playertransfers/
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  No hyvä juttu, jos on muutama sopimus kasassa. Ei noista juuri ole huudeltu tai tiedoteltu.
   
 4. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Totta, ja tämähän meitä Espoossa suuresti kismittääkin.
  Ihan siis ymmärrettävää, että et tiennytn näistä. Korjasin vaan virheellisen tiedon.
   
 5. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Haistaakaa....
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  En tiedä mitä edellä kirjoittanut tarkoitti lyhyellä kommenteilla. Ehkä eläkemaksujen huomioimatta jättämisen. Jääkiekkoliitolta kieltämättä heikko esitys, mutta säännöissä aukko ja siitä mentiin. Lisäksi tietysti voi olla harmituksena liigan takin kääntö ja espoolaisten lyhyt vierailu, jos monesta paikasta huhuili asia pitää paikkansa. No siinä taas kaikille muille haaste laittaa kapuloita rattaisiin.
   
 7. Rankkari Jäsen

  Hyvähän se on ollut saada uusi, ja vahva inhokki sarjaan. Eurojoukkue, joka pelaa, ainakin yrittää.. rahan voimalla. Lisää mielenkiintoa, muuten kuihtuneeseen sarjaan.
   
 8. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  SaPKon Vikke-Werner Lampén pelasi juuri ensimmäiset sekunnit mestistä, vai pelasiko sittenkään. Mies meni kärsimään Ville Paalasen 5 minuutin jäähyä ja jäähyn loputtua luísteli melkein suoraan takaisin vaihtoon, samaan aikaan Hermes teki maalin ja siitä tilastoon miinus. Peliaika näyttää 0 vaihtoa ja peliaika 0.00, mutta miinus tuli silti kun oli kentällä maalin aikaan.
   
 9. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Olipas tuloksellisesti kohtuullisen hävytön Mestis-kierros. "Everybody gets a goal!"
   
 10. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Wikipediasta tummennetut haut:

  "I-divisioona oli Suomen toiseksi korkein jääkiekkosarja, johon oli mahdollista päästä pelaamalla. "
  "Mestis eli jääkiekkoliiton mestaruussarja on Suomen toiseksi korkein jääkiekkosarja, joka perustettiin keväällä 2000 korvaamaan jääkiekon I-divisioona."

  Siinä olisi jollekkin projektia kirjoittaa uusiksi Wikipedian Mestis-osion alkukappaleet(~10 riviä). Kyseisen osan kaikki tekstit kertoo miten sarjasta on ollut mahdollisuus päästä joskus pois. :'D Melko huonoa mainosta. Taitaa olla 17 vuotta vanhat tekstit, pl. muokkaukset tilastoihin.

  Mestis – Wikipedia
   
 11. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Mestis - Mestiksen kokonaiskatsojamäärä nousi

  On tosi hieno homma, Mestis on kasvu-uralla! Kiitos Pirkko Antila ja muut, siellä on tehty hyvää työtä.

  Eiku vittu niin, tuonnehan tuli yksi joukkue lisää.

  Yleisökeskiarvohan LASKI. Toki uutiseen on nostettu myös se, että yleisökeskiarvo nousi SaPKolla, mutta koko sarjan osalta ollaan vähän hiljemmin.

  No, ei siinä mitään, posin kautta.
   
 12. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Malliesimerkki siitä miten negatiivinen asia käännetään mainosmielessä positiiviseksi. Taitavia kavereita siellä liitossa on töissä.
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  En näe asiaa noin negana. Siellä on kuitenkin ne Akatemiat ja Lekit, joitten yleisömäärät tippuu vaikka ne ovat matalia jo valmiiksikin. Nyt jos Akatemia tippuu, niin eiköhän tuo yleisöKA ainakin suhteessa nouse.
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei tuo niin kauheasti valehtele. Viimekaudella mukana oli vielä Jukurit ja heidän kotiotteluissa kävi keskimäärin 1599 katsojaa. EU keräsi tänä vuonna keskimäärin 1287 ja IPK 879. Nämä kaksi yhdessä siis 567 katsojaa enemmän. Minusta siis ihan hyvä että katsojamäärät pysyvät kohtalaisen hyvinä eikä ihan niin pahaa laskua ole mitä aikoinaan on pelätty. Tietysti tulevaisuudesta ei voi mitään sanoa ja joka vuosi seurat saavat paiskia töitä, jotta mielenkiinto sarjaan ja seuraan pysyy jollakin tasolla.
   
 15. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Skenaario: Kiekko-Vantaa menee ja voittaa Mestiksen. Ensi kauden aikana ilmoitetaan että KiVa hakee liiga-paikkaa. Pelipaikaksi valikoituu sattumalta Hartwall Arena ja budjetti on kuosissa. Samalla Kiinan poika pumppaa fyrkkaa jengiin kuten Jokereihinkin ja KiVa muuttaa nimensä Jokerit-tuotemerkin alle tai ei. Jokerit saa liigaan farmin ja Liiga ihmettelee että mitä just tapahtu. Hieman mukaillen sama Sapkon kanssa.

  Hassuttelua vain :) vai...
   
 16. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ei toivottavasti. Raha ja tuotteistaminen on pilannut Jokerit, enkä halua että Vantaa revitään mukaan.
   
 17. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Eikös se liigapaikka oltu jo sovittu syksyllä Espoo Unitedille? Liigapaikkaahan ei saa pelaamalla, joten K-Vantaan mestaruudella ei olisi liigapaikan suhteen sinänsä merkitystä.

  Rahalla on toki merkitystä, joten sinänsä kuvaamasi skenaario olisi ihan mahdollinen. Mutta kumman rahat liigahallitus haluaa, Salonojan ja kumppanien vaiko venäläis/kiinalaisen rahoituksen? Jälkimmäisestä heruisi enemmän (ja ahneita paskiaisiahan erilaiset päättävät elimet ovat täynnä), mutta Salonojan rahat olisivat todennäköisesti vähän vakaammalla pohjalla, ja lisäksi siihen suuntaan olisi varmasti helpompi operoida kuin äkkiväärän Jokerit-organisaation josta ei yhtään tiedä, mitä itädiktaattorin pikku apulaiset kulloinkin touhuavat ja koska rahahanat tyrehtyvät.
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mikä tämä juttu on, että parin vuoden sovittu "ei nousua" olisikin nyt taas jotain muuta? Vaihtaako Espoo taas nimeä? Espoon Sport vai mistä nyt on kyse? Eiköhän tässä jatketa vielä samaan malliin ja ainoa mikä voi muuttua on se että jonkun seuran taloustilanne estäisi jatkamisen. Sitäkään en toivoisi.
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Riskinähän tässä voisi olla se, että yhtäkkiä Vantaasta tulisi suositumpi joukkue Jokerikannattajien leirissä. Ei taida kuitenkaan kaikkia enää KHL pelit kiinnostaa ja jos on varaa valita niin...

  Lainaus:
  EU:n nousulla on jo arvuuteltu pitkään:

  IS: Espoo Unitedin liigaan noususta jo "henkinen periaatepäätös" | Yle Urheilu | yle.fi
   
 20. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Liigallehan tässä ois vaihtoehdot high risk-high reward tai low risk-low reward. Ero on siinä että Salonojalla on vain miljoonia. Jokereiden kiina/venäjätaustalla on miljardeja. Seuraavat 5 kautta ainakin Jokerit pelaa KHL:ää ja joku farmiviritys on pakko tulla uskottavalle sarjatasolle.


  Lainaus:
  KHL-Jokerit on vain marionettinukke isossa ja kalliissa nukketeatterissa. Ehkä mä tuota hiukan toivonkin että saisi edes jotain seurattavaa lätkää? Olen seurannut Liigan pleijareita enemmän kuin KHL-pelejä koko kautena. Kertoo jotakin kiinnostustasosta KHL-kiekkoon.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Pakko tunnustaa, että tämän kauden ensimmäinen "hyvän mielen tunne" Mestiksestä tuli kun aamun uutisia selaili..

  Mestiksen mestarit soittivat Radio Novan aamulähetykseen – ”Tässä on eteenpäin menty samoilla silmillä” - Mestis - Ilta-Sanomat

  Eteenpäin on menty.

  Samaa tunnetta, paloa ja buumia kun saataisiin läpi Mestiksen runkosarjan mitä playoffeissa, niin kaikki olisi sarjassa paremmin.

  Pirkan ja Nurmisen haastatteluja kun kuunteli, niin voi kilin pallit mitä lipertelyä sarjan tulevaisuudesta. Onkohan ne voideltu? Epäilen vahvasti korruptiota.

  "Pelaajapolku pitää olla kunnossa" "Mahtavan tasainen ja mielenkiintoinen sarja" "Laadukkaita pelejä" "Kun suuret lähti pelit parani" "tulevaisuutta pitää pohtia isolla kuvalla" "Sarjassa ei ole kykeneviä liigajoukkueita" "Mutta meillä on hienoja junnuja" Espoosta kysyttäessä: "Pilkesilmäkulmassa voinen todeta, että eiköhän ne kabinettipäätökset ole meidän osalta tehty" "Mielellään urheilullisuuden kautta liigaan" "Mutta ei ole helppoa" "Olen käynyt tänä vuonna ihan paikanpäällä peleissä"

  Näin niinku vapaasti muisteltuna. Fiilis mikä kuunnellessa jäi, että mikään ei muutu vaan pahenee. Näiden käsissä ei tule sarja ainakaan kehittymään mielenkiintoisemmaksi. Saa toki yllättää näyttämällä toteen muuta.
   
 22. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Toivottavasti jättävät sen nimen rauhaan. Luulisi tosin Jyväskylässäkin aika hyvin nyt tiedettävän ettei se ihan sama ole, millä nimellä farmijoukkue pelaa. D-team omasi sentään jonkunlaisen identiteetin myös emoseuran ulkopuolelta vaikka kuvio oli täysin sama.
   
 24. Lainaus:
  Eiköhän sieltä kesän kuluessa uutisia Jyväskylän seudulta saada ja ensi kaudella Mestiksessä tahkoaa JYP-Keupa...

  En ole ikinä ymmärtänyt näitä nimenvaihtamisia, enkä tule ymmärtämään.
  Espoossa Blues -> EU.
  Jyväskylässä Diskos (?) -> D-Team -> JYP-Akatemia.
  Ja kaiken huippuna tämä keskiuudenmaan ylpeys Suomi-sarjassa Tuuski -> Bewe Tuuski -> KJT Tuuski -> KJT. Tämä perinteikkään seuran irvikuva tippui Suomi-sarjasta, mutta huhut kertovat että tähän nimisoppaan ollaan sekoittamassa jo sinne noussutta, pitkät divariperinteet omaavaa Haukkoja.
   
 25. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Tässä ei nimeä vaihdettu vaikka miltä tuntuisi. Blues meni konkurssiin ja United perustettiin.