Se Suuri Joukkotappelu Stadissa

  • 61 976
  • 166

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
En vain ymmärrä?

"Ota kato asioist selvää ennenkö tuut avautuun bönde"

Tää on sitä kulttuuria, mistä juntit ei ymmärrä mitään. Näin ne kato isossa maailmassa vetää, niin nurmijärveltä täytyy löytyä myös.

En kyllä myöskään ymmärrä. Toisaalta niin kauan kun mukaan ei vedetä ketään sinne haluamatonta, tyyliin pelkän paidan värin takia, niin tapelkoot.
Mutta tämän toiminnan ihannointi ja hehkutus on yhtä sairasta, kun vaimon ja lasten hakkaamisella elvistely.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
No niin, eli oikeastaan yhtäläisyyttä ei oikeastaan muuten ole, kuin että molemmissa käytettiin väkivaltaa. Hyvin eri asteista sellaista. Eli ei juuri siinäkään mitään yhteistä sitten ole, kun hieman ajattelee.

Tähän palaan vielä hieman: Hakemani yhtäläisyys on se, että molemmissa väkivaltaa harrastettiin ilman "hyvää syytä". Vain väkivallan tuoman mielihyvän tahi adrenaliinipiikin takia. Ja minusta myös molemmissa tapauksissa näkyy piittaamattomuus toisen ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista, täydellinen empatian puute. Haetaan äärimmäisiä elämyksiä, kun mikään ei tunnu enää miltään. Toki bussikuskin tapauksessa potenssiin 10. Ja evoluutioon sen verran, että eiköhän molemmissa tapauksissa oman porukan(heimon) voimannäytön tarve mene sitten sinne alkukantaisten vaistojen ja selviytymismallien puolelle. Toki ne edelleen vaikuttavat, mutta mielestäni tasapainoiset ihmiset osaavat työntää ne sopivissa määrin taka- alalle ja sopeutua elämään "ihmisiksi". Toki tietyissä tilanteissa(vaikkapa makuuhuoneessa) se alkuasukas toki kannattaa päästää vähän tuulettumaan. Onpi elämä mukavampaa;)
 
Viimeksi muokattu:

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Paljon huolestuttavampaa, kuin kaksi ryhmittymää, jotka sopivat keskenään, omasta tahdostaan tappelun, joka järjestetään sivullisilta syrjässä ja niiden kärsimättä, ovat juurikin sivullisiin kohdistuvat väkivallanteot. Ja niitä eivät nämä myllylarppaajat tee, vaan katkerat ja känniset, henkiset sikaniskat. Samat tyypit, jotka tekevät sitä snägärillä tai vaikka baarissa.
<...>
Nämä porukat kun tappelevat niiden kanssa, jotka sitä oikeasti haluavat. Ja tulevat jatkossakin tappelemaan. Toivottavasti jossain metsässä. Sanomattakin selvää, ettei myllyjä edes ehdoteta kenellekään sivulliselle.
Ajatuksesi on kaunis, ja jollain tasolla olen samaa mieltäkin kanssasi. Ikävä kyllä todellisessa maailmassa kaikki lutuurilasset eivät aina noudata "koodia", vaan koittaa se hetki kun halu tehdä cooleiksi tai jännittäviksi tai ehkäpä vain huvittaviksi kokemiaan juttuja ajaakin koodin ohi. Lisäksi aktiiviporukoiden ympärillä pyörii aina väkeä jotka eivät ole koodista tai mistään muustakaan perillä, esimerkiksi ikänsä takia.

Tästä omakohtaisia kokemuksia löytyy parin vuoden takaisesta puolivälieräsarjasta. Tuolloin kourallinen lutuurilasseja sai hetkessä kerättyä ympärilleen toista sataa teiniä, ja tämä sakki sitten yritti parhaansa mukaan haastaa riitaa Hartwall-areenan ulkopuolella, mm. tukkien poistumisreitit hallilta. Teinilauma ei varmasti tiennyt koodista mitään, tai muutenkaan tajunnut kuinka vakavia seurauksia tuollaisilla tilanteilla voi pahimmillaan olla. Tuolloin kärppäfanien nuorempi kaarti sai jo vähän osumaa pihalla, kunnes hetken päästä vähän varttuneemman ja kenties hieman roisimmassa kunnossa olevan jaoston (Valkeat Valaat!™) saapuminen rauhoitti tilanteen.

Samaa puolivälieräsarjaa voidaan tosin käyttää esimerkkinä myös toiseen suuntaan. Ensimmäisen pelin tohinat saivat aika suuren mediahuomion, ja ilmeisesti siitä vittuuntuneena jotkin toimijat sieltä eteläisestä päädystä sitten varmistivat, ettei sarjan viimeisen pelin jälkeen ongelmia syntynyt. Tuolla kertaa koodi siis toimi.

Kuitenkin, palatakseni viestin alkuun, jo tämänkin joukkotappelun koodinmukaisen väkivallan hyväksyminen aiheuttaa väistämättä ongelmia myös sivullisille. Ennemmin tai myöhemmin. Se ei vielä riitä, että koodi toimisi 99 kertaa sadasta.

Linkitänpä vielä loppuun ihan vaan esimerkkinä ja muistutuksena "Kukaan ei taaskaan kuollut"-linjan kannattajille vielä melko tuoreen uutisen Skotlannista. Kertoo tapauksesta, jossa teinityttö tappoi aikuisen miehen yhdellä nyrkin iskulla. Elämä voi joskus olla aika pienestä kiinni.

Siltä osin olet kyllä täysin oikeassa, että tätä vielä nykyään onneksi satunnaista huligaanilarppia paljon isompi ongelma on ns. normiväkivalta, eli siis tämä yhtälö: muutama tuhat ihmistä + alkoholi = tarpeettomia ongelmia.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Hienoa, että nykynuoriso joka ei meinaa selvitä edes 6kk:n asepalveluksesta hengissä tai ainakaan ilman isompia henkisiä vaurioita, pitävät taisteluvirettään yllään pienillä nyrkkihippasilla, heti tuli turvallisempi olo.

...Ollos huoleton, poikas valveil´ on!
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tappeluttaa niin tapelkaa, oma valinta. Mutta miksi sitä pitää tehdä jääkiekon fanikamat päällä? Siinä menee maine muiltakin faniryhmiltä ja sillä on vaikutusta miten faneihin ja heidän toimintaansa yleensä suhtaudutaan. Kohta kaikenlainen faniryhmätoiminta on todella tiukkaan kontrolloitua viranomaisten tai järjestäjien puolesta. Pian on kaikenlaiset kulkueet ja kokoontumiset kielletty tai ne tehdään jossain poliisin mellakkaryhmän ringin sisällä. Fanipukuiset viedään matseihin kumihanskapisteen kautta, ettei kellään vain ole puukkoa tai muuta teräasetta piilossa tulevaa tappelua varten.

Jos siihen tappeluun pitää nyt sitten saada puolet ja värit mitä tunnustaa, niin perustakaa omat tappelukerhonne. Ilmalan Isot Pojat vs. Töölön Tosi Kovat. Siinä, saa käyttää.
 

Fordél

Jäsen
Jos rattijuopot päättää yhdessä lähteä ajelemaan pellolle tai järven jäälle, menköön. Kolaroikoon keskenään niin ei sivullisille satu vahinkoja. Se että rattijuopot ajaa normaalien ihmisten keskellä ja lähes aina onnettomuuksissa tappavat ja vahingoittavat sivullisia on aivan eri juttu kuin tämä.

Aina on olemassa riski, että sielllä pellolla tai järven jäällä on joku ulkopuolinen tai että joku juopoista saa yhtäkkiä ajatuksen ettei se pelto tai järvi enää riitäkään. En myöskään näe hienona asiana sitä, että juopot tapattavat itsensä vaikka se olisi kuinka vapaaehtoista. En yksinkertaisesti näe tässä kohdin yhtään mitään hyväksyttävää.

Mutta, se että asian olemassaolon hyväksyy, ei tarkoita mun kohdalla sitä, että se täytyisi tuomita tai olla sen puolustaja.

Kannatan vain ajatusta "out of sight, out of mind." Tapelkoot keskenään jossakin poissa ihmisten silmistä, aiheuttamatta kellekään sivulliselle vahinkoja. Jos kaksi tai viisikymmentä ihmistä keskenään sopii näin, fine. Hakatkoot toisiaan jossakin syrjäkylässä. Omilla verorahoillaan he ovat lääkäripalvelutkin maksaneet.

Nämä ovat onneksi Suomessa vielä todella erityislaatuisia tapauksia. Niiden olemassa oloakaan ei pidä hyväksyä, sillä jos näihin suhtaudutaan yhtään leväpäräisesti, ovat ne kohta arkipäivää Suomessa. Sitä en todellakaan tahdo.

Näen myös, että tämän maan poliiseilla ja lääkäreillä on parempaakin tekemistä kuin hoitaa tällaisia tapauksia, joten itse kannatan ehdottomasti nollatoleranssia. Noillekin verorahoille löytyy taatusti parempaa käyttöä.

Jep, mutta näkökantoja on monenlaisia ja tästä tuskin päästään yhteisymmärrykseen.
 

Colin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä kysymys. Miksi tämä edes yhdistetään jääkiekon kannattamiseen? Tietääkseni tässä ei apinoida mitään NHL-matsien jälkeisiä flaidiksia, tai sitten meitä on todellakin pidetty uutispimennossa vuosikymmeniä. Eikö nämä kannattajienväliset kuulu aivan toiseen lajiin?
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue

Kummankin seuran tunnukset kuuluvat helsingin arkikatukuvaan: tarroja puskureissa, pikkupelipaita roikkumassa auton takalasilla tai takin rinnuksessa pinssi. Jos nuoret kaverit lähtevät kapakasta selvittämään naapurikylän kundien kanssa vanhoja kalavelkoja, mukana kulkee taatusti jokunen seuratunnus. Luultavasti siellä on heilunut yön kuutamossa myös niin HJK:n kuin paikallisten kaikkien muidenkin urheiluseurojen tunnukset samalla lailla.
kaikkea se MTV keksii kun sotkee viattoman jääkiekko-ottelun joidenkin kalavelkoja maksavien kapakkahaiden keskinäiseen välienselvittelyyn. Pitäisin paremminkin tapahtumaa paikallisten moottoripyöräkerhojen keskinäisenä tervehdyksenä, jos loogista selitystä etsitään.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kannatan vain ajatusta "out of sight, out of mind." Tapelkoot keskenään jossakin poissa ihmisten silmistä, aiheuttamatta kellekään sivulliselle vahinkoja. Jos kaksi tai viisikymmentä ihmistä keskenään sopii näin, fine. Hakatkoot toisiaan jossakin syrjäkylässä. Omilla verorahoillaan he ovat lääkäripalvelutkin maksaneet.

Minkähän vuoksi olen lähes varma, että noista janttereista ei ole paljon verosenttejä kertynyt. Tuskin koskaan kertyykään.
 

scholl

Jäsen
Nyt juttu Kympun Uutisissa. Joukkotappelun jäljiltä veriset jäljet Laaksossa. Aika punaista lunta, joten aika erikoista, jos olisi joku kevyt kahakka ollut. Toinen asia on tämä työväen marssi. Siitä amatöörivideo. Jokereista joku heitti poliisia kohti soihtuja ja muutama mulkero huuti hata, hata IFK. Ei ihme, että saivat osumaa nämä vasemmistonuoret. Poliisi ei kuitenkaan laittanut nippusiteisiin kuten aateveljensä Arhinmäki aikanaan laitettiin Smash ASEM -kahakassa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Nyt juttu Kympun Uutisissa. Joukkotappelun jäljiltä veriset jäljet Laaksossa. Aika punaista lunta, joten aika erikoista, jos olisi joku kevyt kahakka ollut. Toinen asia on tämä työväen marssi. Siitä amatöörivideo. Jokereista joku heitti poliisia kohti soihtuja ja muutama mulkero huuti hata, hata IFK. Ei ihme, että saivat osumaa nämä vasemmistonuoret. Poliisi ei kuitenkaan laittanut nippusiteisiin kuten aateveljensä Arhinmäki aikanaan laitettiin Smash ASEM -kahakassa.

Kyllä ne olivat ne teidän kultamunanne, jotka kuin naamioituneet ja viekkaat YYA-ajan kommunistit heittelivät pulloja täysin sivullisten päälle, jotka hienossa, äänekkäässä ja upeassa kulkueessa kulkivat.

Vi hatar IFK!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tappeluttaa niin tapelkaa, oma valinta. Mutta miksi sitä pitää tehdä jääkiekon fanikamat päällä? Siinä menee maine muiltakin faniryhmiltä ja sillä on vaikutusta miten faneihin ja heidän toimintaansa yleensä suhtaudutaan. Kohta kaikenlainen faniryhmätoiminta on todella tiukkaan kontrolloitua viranomaisten tai järjestäjien puolesta. Pian on kaikenlaiset kulkueet ja kokoontumiset kielletty tai ne tehdään jossain poliisin mellakkaryhmän ringin sisällä. Fanipukuiset viedään matseihin kumihanskapisteen kautta, ettei kellään vain ole puukkoa tai muuta teräasetta piilossa tulevaa tappelua varten.

Jos siihen tappeluun pitää nyt sitten saada puolet ja värit mitä tunnustaa, niin perustakaa omat tappelukerhonne. Ilmalan Isot Pojat vs. Töölön Tosi Kovat. Siinä, saa käyttää.

Itse olen samoilla linjoilla. Jos tässä halutaan vaan hakea sitä adrenaliinipiikkiä ja tyydyttää jotain tyhjiötä sisällä, niin miksi se pitää tehdä jääkiekkoon liittyen? Jos kerran nämä porukat hakevat toisistaan vastapuolta ja kutsuvat toisiaan nyrkkihippasille koodiston mukaan, niin miksi sitä ei voisi tehdä ilman mitään linkkiä jääkiekkoon tai johonkin muuhun joukkuelajiin?

Perustakaa vaikka tappelukerhonne/jenginne, joiden nimissä hoidatte nämä jutut. Pelipäivinä sitten kattomaan lätkää tai mitä ikinä seuraattekin ja silloin keskitytte siihen peliin. Välipäivinä voi harrastaa extremeä keskenään millä tavalla sitten harrastaakin. Näin ei kaikkien fanien maine menisi. Nyt tästä kärsii väistämättä kaikki faniporukat tavalla tai toisella.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Nyt juttu Kympun Uutisissa. Joukkotappelun jäljiltä veriset jäljet Laaksossa. Aika punaista lunta, joten aika erikoista, jos olisi joku kevyt kahakka ollut. Toinen asia on tämä työväen marssi. Siitä amatöörivideo. Jokereista joku heitti poliisia kohti soihtuja ja muutama mulkero huuti hata, hata IFK. Ei ihme, että saivat osumaa nämä vasemmistonuoret. Poliisi ei kuitenkaan laittanut nippusiteisiin kuten aateveljensä Arhinmäki aikanaan laitettiin Smash ASEM -kahakassa.

Voinen taas käyttää lausetta mikä täällä aiheuttaa närkästystä eli "kannattaisi ottaa asioista selvää" Se oli ainakin minun silmieni ja korvieni mukaan ifk-fanit,jotka aloittivat huutelun manskulla ja he olivat ne jotka viskelivät marssin sekaan pulloja, siis väkijoukon jossa oli ihan pikkulapsiakin mukana, joten voitaisiin melkein kääntää toisin päin tämä " ei ihme että saivat osumaa". Jokainen voi miettiä jos olisi oma taapero jonka päähän pullo kolahtaa. Eihän sekään tietysti nyt mitenkään mallikansalaisen tasoista käytöstä ole, jos poliisia viskelee soihdulla, mutta heillä oli sentään kypärät päässä :D Pitää vielä muuten mainita, että ainakin minun mielestäni marssin aikana poliisit toimivat erinomaisen ammattimaisesti. Pikkukuseksimisiin tai muihin ei puututtu ja tilanne pysyi suht hyvin hallinassa koko ruljanssin ajan, kiitos siitä!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Potkupallo on se laji, jossa apinannäköiset apukoululaiset harvemmin tappelevat kentällä, mutta jonka samannäköiset fanit tappelevat matsin jälkeen. Jääkiekko on sivistyneiden ihmisten ja maiden laji, jossa myllyt otetaan kaukalossa ja sanktiot niiden vallitsevien sääntöjen mukaan ja yleisö käyttäytyy sivistyneen asiallisesti. Näitä vitun urpoja metsämyllyttäjiä en edes pidä minään jääkiekon kannattajina, vaan nämä on just sellaisia vitun pullamössösukupolven paskahousuja, joiden pitää saada kicksinsä mistä vitun älyttömyydestä milloinkin. Ja tähän on turha vetää mitään esim. politiikkaa mukaan, sillä ette te hämää ketään, samaa saatanan bättre folk-hyvinvointi-ihmissaastaa kaikki. Jos minä olisin maailman diktaattori, sinne hevoskentän laidalle olisi lyöty konekiväärit pystyyn ja laskettu läpi koko isänmaan toivoista.
Samat terveiset pullonheittelijöille. Juuri tuollaisten vesipäiden takia hävettää suunnilleen tunnustaa minkään suomalaisen joukkueen väriä. Hävetkää.
 
Viimeksi muokattu:

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensisijaisesti HIFK-kannattajille osoitettu avoin kirje väkivaltaa vastaan (linkki vie HIFK:n kotisivuille):

Uutiset - HIFK

Pitäisi olla aika helppo allekirjoitettava jokaiselle täysi-ikäiselle. Tällaisilla jupakoilla on rivikannattajan vinkkelistä niin korkea nuisance value, että parempi typistää tämä "kulttuuri" alkuunsa.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Voinen taas käyttää lausetta mikä täällä aiheuttaa närkästystä eli "kannattaisi ottaa asioista selvää" Se oli ainakin minun silmieni ja korvieni mukaan ifk-fanit,jotka aloittivat huutelun manskulla ja he olivat ne jotka viskelivät marssin sekaan pulloja, siis väkijoukon jossa oli ihan pikkulapsiakin mukana, joten voitaisiin melkein kääntää toisin päin tämä " ei ihme että saivat osumaa". Jokainen voi miettiä jos olisi oma taapero jonka päähän pullo kolahtaa.

Joo. Urpilainenkin kertoi Hjallikselle, että joutui lapsena marssimaan vappuna. Kauas eivät tovereiden omenat ole pudonneet. Mitä selvää ottamista siinä on, että videolla huligaanit huutavat hata, hata IFK. Ei kai silloin ole ihme, jos joku känniläinen tuon kuulee, että tämä alkaa vastatoimiin. Keskittyisivät omiin työväen lauluihinsa kuten aiemmin mainittu Yhteisrintama ja jättäisivät IFK:n marssiteemasta pois.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Joo. Urpilainenkin kertoi Hjallikselle, että joutui lapsena marssimaan vappuna. Kauas eivät tovereiden omenat ole pudonneet. Mitä selvää ottamista siinä on, että videolla huligaanit huutavat hata, hata IFK. Ei kai silloin ole ihme, jos joku känniläinen tuon kuulee, että tämä alkaa vastatoimiin. Keskittyisivät omiin työväen lauluihinsa kuten aiemmin mainittu Yhteisrintama ja jättäisivät IFK:n marssiteemasta pois.

Larpataksesi edes maltillisesti oikealla poliittisessa aatemailmassa olevaa henkilöä kirjoituksesi ovat ihmeellisesti kuin suoraan Voima-lehden keskustelupalstalta.

"Yhyy, ne huusi vihaavansa hifkiä, ja vieläpä mun kotikieli ruattiks. Heitän pullolla, vitun vassarit."

Jos ihmisen ymmärrystaso ja kompetenssi ajatella asioita on noin rajallinen, niin toivoisin hänen pysyvän kaukana sivistyneistä oikeistolaisista. Äänesi toki kelpaa jatkossakin, vai livahtaako sittenkin lappuun kirkkovene?

Pulloja vaan sivullisten päähän, aivan oikein niille jokerifaneille. Ne ovat sikoja, ne ovat sikoja, ne ovat sikoja...

Edelleenkin, vakavinta, mitä tässä koko uskomattomat mittasuhteet saaneessa "kohussa" oli, ja silti nämä suurimmat tissiposkijeesukset ovat hyväksymässä ko. toimintaa. Tai no, eihän niitä ollutkaan enää kuin yksi.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ensisijaisesti HIFK-kannattajille osoitettu avoin kirje väkivaltaa vastaan (linkki vie HIFK:n kotisivuille):

Uutiset - HIFK

Pitäisi olla aika helppo allekirjoitettava jokaiselle täysi-ikäiselle. Tällaisilla jupakoilla on rivikannattan vinkkelistä niin korkea nuisance value, että parempi typistää tämä "kulttuuri" alkuunsa.

Erittäin fiksu kannanotto Hifkin fan clubilta. Pisteet sinne. Kuulapäät (tai kuka ikinä tappeluun onkaan osallistunut) lopettakoot tappelunsa. Poimikaa sieltä Euroopasta ne positiiviset kannattamiseen liittyvät asiat ja jättäkää tappelut briteille.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kyllä ne olivat ne teidän kultamunanne, jotka kuin naamioituneet ja viekkaat YYA-ajan kommunistit heittelivät pulloja täysin sivullisten päälle, jotka hienossa, äänekkäässä ja upeassa kulkueessa kulkivat.

Vi hatar IFK!

Jep jep, ne meidän kultamunat. Noh, eivätpähän revi tuoleja katsomoissa, hakkaa järkkäreitä tai käy pyörätuolissa istuvien kimppuun saati että heiluisivat soihtujen kanssa joka paikassa niinkuin narrinulikat tekevät. Turha osoitella toisia sormella kun omasta faniporukasta löytyy henkilöitä joiden pitäisi istua kakkua jossain laitoksessa tai muuten vaan pysyä pehmustettujen seinien sisällä.

Yhtäkaikki tuollainen flaidaaminen on turhaa, tosin tuollaista on tapahtunut Suomessa ennenkin. Skidinä matsia kävivät Etelä-Haagalaiset ja Pohjois-Haagalaiset keskenään mm. Eipä ollut raflaavia otsikoita silloin. Tosin ei tainnut olla paskalehtiäkään tyyliin IS ja IL.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
Jep jep, ne meidän kultamunat. Noh, eivätpähän revi tuoleja katsomoissa, hakkaa järkkäreitä tai käy pyörätuolissa istuvien kimppuun saati että heiluisivat soihtujen kanssa joka paikassa niinkuin narrinulikat tekevät. Turha osoitella toisia sormella kun omasta faniporukasta löytyy henkilöitä joiden pitäisi istua kakkua jossain laitoksessa tai muuten vaan pysyä pehmustettujen seinien sisällä.

Tässä ketjussa keskustellaan käsittääkseni Talviklassikon läheisyydessä tapahtuneista tapauksista.

Fiksu ihminen ei leimaa kaikkia jokerifaneja, ei edes niitä narrinulikoita, vain sen takia että joku muu joukkuetta kannattava on jotain tehnyt. Ja sama pätee kaikkien joukkueiden faneihin.

Soihtujen kanssa heilumiselle annettiin hyväksyntä ihan poliisin toimesta, kun totesivat, ettei siihen ole järkeä tilanteessa puuttua. Muutenkin on aika halventavaa niitä viattomisa sivullisia kohtaan, että rinnastat jonkun parin penkin irtoamisen kiitos sen että Hämeenlinnassa survottiin noin 2-3 kertaa liikaa jengiä yhteen katsomoon tai soihduttelun siihen, että joku saa pullosta päähän. Tai se kertoo enemmänkin omasta tyhmyydestäsi.

Pyörätuolissa istuvan kimppuun tai järkkäreiden hakkaamiseen en osaa sanoa mitään, kun tällaista en ole ikinä kuullut. Mutta ei se ole jokerifanien vika, jos joku on näin mennyt tekemään. Ei sekään ole IFK-fanien vika, että minua kuristettiin ottelussa 13-vuotiaana keski-ikäisen riemuidiootin toimesta.

Nyt puhuttiin siitä marssista, jossa ne teidän faninne heittelivät jokerifanien kulkueeseen pulloja. En väitä, että me olisimme täydellisen puhtoisia, mutta kyllä se vika on ollut jossain muualla, kuin jokerifaneissa. Se on niin totaalisen yksiselitteistä, ettei siitä edes tarvitse vängätä. Niin ikävältä kun se saattaa tuntuakin myöntää.

Esimerkillisesti HIFK onkin jo virallisesti vedonnut faneihinsa, koska aihetta siihen todellakin on. Saman tullee Jokeritkin kohta tekemään, aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Esimerkillisesti HIFK onkin jo virallisesti vedonnut faneihinsa, koska aihetta siihen todellakin on. Saman tullee Jokeritkin kohta tekemään, aiheesta.

Sikäli kuin asialla on merkitystä, vetoajana tuossa avoimessa kirjeessä toimi HIFK Fan Club. En näe että HIFK:lla mitään vetoamista olisikaan, syystä että tämän härdellin ytimessä oleva joukkoteurastus käytiin totaalisen irrallaan ottelutapahtumasta, joka ei ollut edes HIFK:n järjestämä.

Ja epäilemättä Jokerit tosiaan tekee kohta perässä.

Mitä tulee väitettyyn pullojenheittoon (väitettyyn vain siksi, että olen tietoineni 100% Jatkoajan varassa), luonnollisesti tuomitsen sen. Kahden lapsen isänä en voi muuta sanoa kuin että jos siellä joku pikkuihminen on ollut vaarassa saada flindasta, niin voi perse sentään. Valitettavasti Brändi ei voi valita fanejaan, Brändi vetää erityisesti parempina aikoina puoleensa myös ns. paskasakkia.

Muistuttaisin lisäksi, että jokerifanit pahoinpitelivät taannoin kärppäpaitaisen naiskannattajan jossain Pasilan asemalla. Täydellisissä rimanalituksissa kuten pullojen heittelyssä - jos niitä ruvetaan laskemaan - Helsingin herruus on toistaiseksi aika tukevasti sillä puolella. Sen tilaston toivoisi kyllä voivansa unohtaa kokonaan mahd. pian.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös