Sari (ja Jari) Sairaanhoitajan kuulumisia

  • 607 791
  • 5 631

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Haluttomuutesi vastata kysymykseeni on jo ihan riittävä vastaus itsessään.

Haluttomuuteni vastata kysymykseesi taitaa kuitenkin olla pienempi kuin kyvyttömyytesi lukea selvästi kirjoitettua vastausta. Ei siinäkään ole sinänsä mitään hävettävää, rohkeasti vaan kohti uusia älyllisiä seikkailuja!
 
Haluttomuuteni vastata kysymykseesi taitaa kuitenkin olla pienempi kuin kyvyttömyytesi lukea selvästi kirjoitettua vastausta.

Daespoon kysymys siis oli: "Kerroppa vielä ihan omin sanoin mikä tekee suojelutyölainsäädännön porsaanreikien tukkimisesta suunnitelmataloutta?"
Tässäkö se selkeä vastaus on?

Sen sijaan alkuun oli yllättävää havaita, kuinka moni Jatkoaikaan kirjoittava Kokoomuksen kannattaja suorastaan vaatii joissakin asioissa siirtymistä markkinataloudesta suunnitelmatalouteen. Enää se ei yllätä, se vain vahvistaa näkemystä siitä, että jokainen suomalainen on pohjimmiltaan demari, vaikka muuta väittäisikin: mitä muuta kuin sosiaalidemokratiaa ovat puheet esimerkiksi "vastuullisesta markkinataloudesta"?

Koska tuota ennen tuota tai tuon jälkeen, ei mitään yhden rivin kommenttia enempää ole sinulta aiheeseen tullut.

Ja väittäisin, että aika hakemalla saat hakea sanaparia "vastuullinen markkinatalous" tästä ketjusta. Vastuullisesta valtiontaloudenhoidosta on kyllä puhuttu.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Haluttomuuteni vastata kysymykseesi taitaa kuitenkin olla pienempi kuin kyvyttömyytesi lukea selvästi kirjoitettua vastausta. Ei siinäkään ole sinänsä mitään hävettävää, rohkeasti vaan kohti uusia älyllisiä seikkailuja!

Palataan asiaan kun kirjoitat vastauksesi myös Jatkoaikaan ja mielellään jopa samaan ketjuun.

Ei pitäisi olla liian vaikeata, edes teille vasureille.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Siis kaikki hoitajat ovat lähtökohtaisesti alipalkattuja, lisätöillä ja tekemällä edellä mainittuja paskavuoroja voi palkkaansa saada muutaman satasen lisää kuukaudessa ja päästä lähelle keskipalkkaa. Siis sitä palkkaa jonka 2/3 suomalaisista tienaa tekemällä duunia klo 08.00-16.00 arkipäivisin.
Kerrotko meille kaikille paljonko 2/3 suomalaisista keskimäärin tienaa 08.00-16.00 tehdystä työstä. Samaan viestiin voit laittaa paljonko hoitohenkilökunta tienaa keskimäärin vastaavana aikana tehdystä työstä.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Ei pitäisi olla liian vaikeata, edes teille vasureille.

Miten minusta, markkinatalouden kannattajasta, tuli vahvan valtion puolustajan silmissä "vasuri"? Ymmärrän, että poliittinen terminologia on joskus haastavaa, mutta tällaisia häränpyllyjä heitetään lähinnä orwellilaisessa kielenkäytössä, ja silloinkin tarkoituksella asioiden sotkemiseksi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Minä en tuota huhupuhtta saa kyllä hyvällä tahdollakaan väännettyä omassa päässäni siihen muotoon että Suomen Hallitus olisi neuvotteluiden kuluessa tehnyt myönnytyksiä, eli pelkkää pohdintaahan tuo siis vain oli.

Siinä kyllä olen samaa mieltä kanssasi että valtio tulee jossakin vaiheessa vastaan, sillä kun ei minun mielestä muuta vaihtoehtoa jollei se sitten halua ehdoin tahdoin ajaa kuntia konkurssiin.

Tuo oli huono linkki. En löytänyt parempaa. Laitan heti jos löydän.

Kyllä se asia on monessa puheenvuorossa tullut selväksi, että valtio on tässä asiassa huomattavasti myöntyväisempi kuin tehy. On se varsin erikoista, jos et ole asiantuntijoiden suusta tuota kuullut. Valtio haluaa nopean ratkaisun asiaan. Tällä hetkellä tehy kiristää valtiota, ja valtio yrittää vastata takaisin. Molemmat kusevat omiin muroihinsa, mutta minkäs teet.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Väännetäänpä tämä palstallamme enemmistönä olevalta näyttävä ajatusmalli nyt rautalankamuotoon. Voitte korjata, jos tässä on jotain väärin.

1. Jos saavutettu neuvottelutulos ja tarjottu sopimus eivät miellytä, niin senkun vaan vaihtamaan työpaikkaa ja alaa. Tämä on vapaa maa. Kukaan ei pakota sinua pysymään nykyisessä työssäsi, jos et siinä halua jatkaa. Paitsi että sairaanhoitajat voidaan pakottaa töihin, ja se on ihan ok.

2. Sairaanhoitajat eivät ansaitse vaatimiaan palkankorotuksia, koska heidän koulutuksensa ei ole kummoinenkaan eikä heidän työnsä ole kovin vaativaa. Se työ on silti niin tärkeää ja arvokasta, että valtiovallan pitää voida pakottaa sairaanhoitajat tekemään sitä. Lähes minkä tahansa muun alan kohdalla tällainen töihinpakottaminen olisi suorastaan fasistista yksilönvapauden loukkaamista, mutta sairaanhoitajien työ on yhteiskunnallisesti niin tärkeää, että se menee yksilönvapaudenkin edelle. Se ei silti kuitenkaan loppujen lopuksi ole niin tärkeää, että sen tekemisestä voitaisiin maksaa tekijöitä tyydyttävää palkkaa.

3. Valtiovallan interventio työmarkkinoiden toimintaan on markkinatalouden vastaista ja ehdottomasti väärin - paitsi, jos kokoomus on hallituksessa.

Minusta tuo HN:n kiteytys on täysin asiallinen, eikä sitä täällä mitenkään ole edes kumottu vaikka kauheasti onkin siellä vastapuolella puhkuttu ja pahkuttu närkästyksestä. Näitä irtisanoutumisia pidetään sekä niin legitiimeinä että niin katastrofaalisina, että ne laajalti pakkolain avulla kumotaan. Eli nähdään kyllä että kyseinen hoitaja on irtisanoutunut tehtävästään aivan oikeasti, mutta silti komennetaan hänet takaisin töihin koska muuten jälki olisi aivan liian pahaa (”ruumiita kaduilla, kuolevia lapsia” jne. jne.). En näe, että tilanne olisi toinen, jos tälläinen joukkopako tapahtuisi täysin työtaistelun ulkopuolella: yhtä lailla hallituksen velvollisuus olisi kai silloinkin turvata ihmisten henki ja terveys. Eli tämä henkilöstö, kollektiivina, on sidottu työhönsä, koska se työ on niin keskeisen olennaista yhteiskuntajärjestykselle.

Tämä on sinänsä ok, jotkin asiat vaan ovat niin paljon tärkeämpiä kuin vaikka jonkin suuryrityksen toiminta, etteivät ne voi katketa edes muutamaksi tunniksi. Sairaanhoitajien työ on siis tällä tavoin paljon kriittisempää ja tärkeämpää kuin vaikka Nokian tuotekehittelijöiden homma. Kun siis on käytännössä kollektiivinen työssäolopakko ja siten vakavasti rajoitettu työtaisteluoikeus niin silloin on tietysti kehitettävä jokin toinen mekanismi, joka takaa tyydyttävän palkkakehityksen tässä niin kriittisen tärkeässä työssä. Varmasti suurin piirtein kaikki täällä ovat samaa mieltä? Paitsi nyt tietysti ne, jotka näkevät sairaanhoidon miestenvaatteiden myyntiin verrattavissa olevana toimintana (kiinnostavaa olisikin lukea sen pakkolain teksti, joka sallisi viranomaisten määrätä myyjiä sinne Stockan vaateosastolle). Mikä kohta tästä päättelystä on vaikea ymmärtää?
 
Viimeksi muokattu:

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Minä taas tiedän sen, että eduskunnan vasemmistosiipi on ollut hallituksessa yhtä kyytiä 12 vuotta tekemättä yhtikäs mitään naisvaltaisten matalapalkka-alojen ongelmien ratkaisemiseksi. Nyt sitten oppositiossa istuu koko helvetin vasemmisto ja puheet on sen mukaisia - hups, yht'äkkiä tästä tulikin juuri se asia jolle täytyy tehdä jotain. Edes se ei tunnu riittävän että Kokoomus on asialle jo tehnyt jotain. Ei, lupaukset on jätetty toteuttamatta, äänestäjät on petetty. Vasemmisto harrastaa tällä hetkellä räikeintä populismia mitä Arkadianmäellä on konsaan nähty. Oppositioon joutuminen oli ilmeisesti niin kova paikka että nyt kolhiintunutta julkisuuskuvaa koitetaan kiillottaa äärimmäisin keinoin.

Mutta miten kävisi vasemmiston hallituksessa? Löytyisikö kunnille ylimääräistä valtionosuutta, joilla rahoittaa naispalkkojen jälkeenjääneisyyttä? Itse veikkaisin että turhaan kinuatte, meiltä ei tipu mitään -linja olisi jatkunut ja putkessa olisi 16 mitääntekemätöntä vuotta.
Erittäin hyvää tekstiä, joka on mielestäni vielä aivan asian ytimessä. Tuo monesti jää vain niin julkisesta kuin muustakin keskustelusta huomiotta. Toki oppositio-politiikkaan kuuluu tuollainen turha huutelu. Aika vähän kuitenkaan saa Kokoomus kiitosta hyvän asian esilletuomisesta. Toki SDP "olisi tuonut" saman asian esille, ongelma vian on siinä, että sitä ei enää kukaan voi tietää. Kokoomus toi hyvän asian esille, joskin nyt riidellään yksityiskohdista. Kaikesta huolimatta kyseessä on asia jota ei saatu kuntoon aiemman 12 vuoden aikana. Sitä vastuuta SDP ei voi paeta.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaikesta huolimatta kyseessä on asia jota ei saatu kuntoon aiemman 12 vuoden aikana. Sitä vastuuta SDP ei voi paeta.

Tästä viestistä kuultaa läpi nuoruuden naivius ja käsittämätön SDP:n tuntemus. SDP on aina paennut kaikesta vastuusta ja syyttänyt ihan kaikesta ketä tahansa muuta paitsi SDP:tta. Kyseisen puolueen moraalisella joustavuudella ei ole mitään mittaa eikä määrää, mikä nyt nähtiin perustuslakivaliokunnassa. SDP:n äänillä siellä tämä ns. pakkolaki voidaan säätää normaalissa järjestyksessä.

Se tarkoittaa sitä, että Tarja "keskoset kylmäksi" Filatov ja kumppanit voivat jatkaa lain arvostelua ja äänestää vastaan tarvitsematta pelätä, että lasku ruumiista kasautuisi kotiovelle.

Toistan vielä keskeisen:

1. SDP:n edustajat kannattivat lakia perustuslakivaliokunnassa, mutta tulevat vastustamaan sitä varsinaisessa käsittelyssä.

2. SDP kannatti rajavartioiden pakkotyöhön määräämistä lailla urheilukilpailujen vuoksi, mutta vastustaa hoitsujen työllistämistä keskosten ja syöpäpotilaiden vuoksi.

Siinä teille vastuuta à la Sossut & Tehy
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Minusta tuo HN:n kiteytys on täysin asiallinen, eikä sitä täällä mitenkään ole edes kumottu vaikka kauheasti onkin siellä vastapuolella puhkuttu ja pahkuttu närkästyksestä.

Mjr varmaan osoittaa ne viestit joissa on puhkuttu ja pahkuttu närkästyksestä HN:n viestiä kohtaan?

Ja lisäksi varmaan mjr huomioi kaikki ne asialliset vastaukset HN:n viestiin ja vastakysymykset joihin ei ole vielä kukaan yrittänytkään vastata.

Mikä tässä on niin vaiketa sinulle?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Laitetaan tähän ketjuun:

Aika hyvää viihdettä tuo Eduskunnan keskustelu mahdollisesta pakkolaista.
Ei voi kun nauraa kun meidän kansalaisten äänestämät kansanedustajat kilvan huutavat toisten puheen päälle ja syytelevät toisiaan.
Ihan kuin kyseessä olisi lastentarhan limukestit, mutta pakko se on uskoa, että kyseessä ovat meidän kansalaisten äänestämät luottamushenkilöt, joiden pitäisi ajaa kansalaisten etuja.

Edes menny Nylon Beat lauloi aikanaan: 12 apinaa tanssii taas tjsp.
Uusi versio voisi olla 200 apinaa nyt kansaa taas kyykyttää...

Niin ja mitä sitten tulee itse sairaanhoitajien työhön. Omasta mielestäni he ovat ansainneet korotuksen palkkoihinsa. Itsellä oli "mahdollisuus" seurata aika läheltä pari päivää sairaanhoitajien työtä ja se aukaisi silmäni paremmin siitä mitä sairaanhoitajat oikeasti tekevät. Sairaanhoitajat "joutuvat" työskentelemään sairaiden ihmisten kanssa. Joku voi olla loukkaantunut liikenneonnettomuudessa tai joku on voinut tuhota terveytensä alkoholilla? Potilas on aina potilas, jokainen ansaitsee suomessa tasapuolisen hoidon. Kaikki on hoidettava. Jos potilas on niin huonossa kunnossa että makaa sängyssä, on potilas syötettävät, kylvettävä, paskat ja pissat on vaipoista kaivettava kellon ajasta riippumatta...
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Jos potilas on niin huonossa kunnossa että makaa sängyssä, on potilas syötettävät, kylvettävä, paskat ja pissat on vaipoista kaivettava kellon ajasta riippumatta...

Niin tätähän tekevät enimmäkseen kai ne sopimuksen jo tehneet lähihoitajat, joiden palkka siis on nyt puheena olevia sairaanhoitajien palkkoja vähemmän?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Mjr varmaan osoittaa ne viestit joissa on puhkuttu ja pahkuttu närkästyksestä HN:n viestiä kohtaan?

Ja lisäksi varmaan mjr huomioi kaikki ne asialliset vastaukset HN:n viestiin ja vastakysymykset joihin ei ole vielä kukaan yrittänytkään vastata.

No, kuten sanottu niin minusta HN:n argumenttiin ei ole vastattu millään olennaisella tavalla - termi "närkästynyt puhkuminen" kuvaa aika hyvin noita reaktioita, siksi sitä käytin. Eikä siihen noin faktisesti juuri vastattavaa kai olekaan. Anyway, lieneekö taas puna-YLE asialla, mutta aika huvittavia kuvia tuolta eduskunnasta: hallituksen penkit tyhjillään, opposition täynnä ja hallituksen penkeillä istuu vain kaksi kalpeaa naisministeriä. Muistuu aivan Jäätteenmäen ero aikoinaan, eipä taida olla suosittu laki tämä... No, Zyskowicz tietysti taistelee miehuullisesti ja kyllähän Brax ja Risikko myöskin ovat sinänsä pätevästi puhuneet.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
No, kuten sanottu niin minusta HN:n argumenttiin ei ole vastattu millään olennaisella tavalla - termi "närkästynyt puhkuminen" kuvaa aika hyvin noita reaktioita, siksi sitä käytin.

Mitä tarkoitat "olennaisella tavalla"? Yritätkö sanoa että vastaukset eivät olleet sinun mielestäsi hyviä? Jos näin on niin voisitko perustella väitettäsi, kertomalla esimerkiksi mitä minun vastauksissani oli epäolennaista?

No, Zyskowicz tietysti taistelee miehuullisesti ja kyllähän Brax ja Risikko myöskin ovat sinänsä pätevästi puhuneet.

On aika säälittävää kuunnella tuota vasemmiston kitinää, Korhonenkin aivan pokkana väittää että Kokoomus lupasi 500€ palkkaa lisää vaikka hyvin tietää että tuo 500€ korotus tulee useammassa erässä Kokoomuksen suunnitelmassa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Mitä tarkoitat "olennaisella tavalla"? Yritätkö sanoa että vastaukset eivät olleet sinun mielestäsi hyviä?


On aika säälittävää kuunnella tuota vasemmiston kitinää, Korhonenkin aivan pokkana väittää että Kokoomus lupasi 500€ palkkaa lisää vaikka hyvin tietää että tuo 500€ korotus tulee useammassa erässä Kokoomuksen suunnitelmassa.

No, niissä ei siis juuri ole ollut olennaista asiasisältöä, toki paljon vilpitöntä tunnetta. Vaikea tietysti olisikaan väittää esimerkiksi, ettei tämä työ olisi olennaisen tärkeää jne. Mutta tuosta 500 eurosta olet oikeassa - aika yllättävää, että sitä vieläkin käytetään. Onkohan tosiaan niin että merkittävä osa kansasta edelleen uskoo siihen, että tälläinen "vaalilupaus" annettiin? (Nyt näkyy muuten tyhjentyneen suurin piirtein koko sali, oli varmaan värikästä keskustelua tähän asti, mutta en sitä ehtinyt kuuntelemaan.)
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Aika hauska eduskuntakeskustelu. Harvoin on tuollaista älämölöä salissa kuin tämän keskustelun alussa oli. Ihmettelin vähän, ettei kumpikaan keskustelua toistaiseksi vetäneistä puhemiehistä juurikaan asiaan puuttunut - sinänsä vastauspuheenvuorojen taso oli puolin ja toisin melkoista dadaa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
No, niissä ei siis juuri ole ollut olennaista asiasisältöä, toki paljon vilpitöntä tunnetta.

Pyydän että perustelut vastauksesi tarkemmin, voit käyttää vaikkapa minun vastaustani HN:lle esimerkkinä. Samalla voit vastata esittämiini vastakysymyksiin jos pystyt.

Itse en näe HN:n viestissä mitään sellaista erikoista asiasisältöä jota vastauksissa ei olisi ollut. Sinä ehkä näet toisin ja kerrot mitä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Pyydän että perustelut vastauksesi tarkemmin, voit käyttää vaikkapa minun vastaustani HN:lle esimerkkinä. Samalla voit vastata esittämiini vastakysymyksiin jos pystyt.

Itse en näe HN:n viestissä mitään sellaista erikoista asiasisältöä jota vastauksissa ei olisi ollut. Sinä ehkä näet toisin ja kerrot mitä.

Minusta se teksti kiteyttää tilanteen erinomaisesti, enkä oikein näe sinunkaan vastauksessasi kohtaa missä varsinaisesti olisit eri mieltä. Taustoitat vain miksi olet päätynyt kannattamaan näitä tietystä näkökulmasta vähän eksentrisiä kantoja, mikä toki on ansiokasta, ja hyvinhän - tai vähintään itsessään loogisesti - pystytkin perustelemaan miksi olet samaa mieltä HN:n tiivistelmän kanssa...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Minusta se teksti kiteyttää tilanteen erinomaisesti, enkä oikein näe sinunkaan vastauksessasi kohtaa missä varsinaisesti olisit eri mieltä. Taustoitat vain miksi olet päätynyt kannattamaan näitä tietystä näkökulmasta vähän eksentrisiä kantoja, mikä toki on ansiokasta, ja hyvinhän - tai vähintään itsessään loogisesti - pystytkin perustelemaan miksi olet samaa mieltä HN:n tiivistelmän kanssa...

Jos luit vastaukseni niin että ole samaa mieltä HN:n tiivistelmän kanssa niin olet lukenut pahasti väärin. Toki joissain kohdissa olemme samaa mieltä mutta monessa kohdassa olen myös eri mieltä.

Ja toivoisin vieläkin että joku (sinä?) vastaat esittämiini vastakysymyksiin kun HN itse ei näkäjään niin halua tehdä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ja toivoisin vieläkin että joku (sinä?) vastaat esittämiini vastakysymyksiin kun HN itse ei näkäjään niin halua tehdä.

Eivätköhän minun vastaukseni ole jo tulleet aika selviksi, sopii toki käydä lukemassa. En muuten usko, että kantani ovat kaikissa kohtaa ollenkaan niin kaukana omistasi, kuten yleensä on ollut tapana näissä poliittisissa keskusteluissa. Esimerkiksi tämä kysymys perustuslaillisuudesta näyttää ratkenneen isompia vahinkoja tekemättä, mikä oli ainakin itselleni suuri yllätys.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
En äkkiseltään ko. uutista löytänyt, mutta Tehy siis laajentaa työtaisteluaan. Uusia irtisanoutuvia on n.3600.

"Uusia paikkoja on muun muassa Hyvinkään ja Porvoon sairaanhoitoalueilla sekä Lounais-Suomessa ja Hämeessä. Jo mukana olevissa paikoissa joukkoirtisanoutumiseen osallistuvien määrä kasvaa."

Uutinen
 

kalevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kerrotko meille kaikille paljonko 2/3 suomalaisista keskimäärin tienaa 08.00-16.00 tehdystä työstä. Samaan viestiin voit laittaa paljonko hoitohenkilökunta tienaa keskimäärin vastaavana aikana tehdystä työstä.
Suomalaisen kuukausipalkkaisen keskiansio on 2750 euroa/kk ja näiden 1/3 vuorotyöduunarien palkasta on epäsäännöllisen työajan korvausta n. 30%. Tilastokeskuksen sivuilta ei löytynyt kysymääsi virkatyöaikaa tekevien keskiansiota, mutta on näiden edellä mainittujen faktojen nojalla on helposti peruskoulun matematiikalla laskettavissa että virkatyöaikaa tekevien keskiansio on melko tarkkaan 2500 euroa/kk.

Ja kun tilastokeskus kertoo että sairaanhoitajan peruspalkan, eli tuon arkipäivisin 8-16 välillä tehdyn työn keskiansio on 1889 euroa/kk, ja kun kokemuslisät ovat keskimäärin n. 90 euroa/kk niin voidaan päätellä että päivätyötä tekevä sairaanhoitaja on n. 500 euroa jäljessä verrattuna päivätyötä tekevään duunariin.

Tuo oli huono linkki. En löytänyt parempaa. Laitan heti jos löydän.

Kyllä se asia on monessa puheenvuorossa tullut selväksi, että valtio on tässä asiassa huomattavasti myöntyväisempi kuin tehy. On se varsin erikoista, jos et ole asiantuntijoiden suusta tuota kuullut.
Väitän seuraavani tätä työtaistelua keskimääräistä suomalaista tarkemmin ja en ole sovittelulautakunnan työn aikana kuullut valtion esittäneen minkäänlaista halua osallistua hoitajien palkkoihin eurollakaan. Uskoakseni sinulle on tullut nyt jonkinlainen väärinkäsitys, ethän sekoita jotain aikaisempia puheita tähän meneillä olevaan palkkakierrokseen ja tämän päivän lupauksiin..?

En äkkiseltään ko. uutista löytänyt, mutta Tehy siis laajentaa työtaisteluaan. Uusia irtisanoutuvia on n.3600.

"Uusia paikkoja on muun muassa Hyvinkään ja Porvoon sairaanhoitoalueilla sekä Lounais-Suomessa ja Hämeessä. Jo mukana olevissa paikoissa joukkoirtisanoutumiseen osallistuvien määrä kasvaa."

Uutinen
Odotettu ratkaisu hallituksen temppujen jälkeen. Tehyn listoilta löytyy tarvittaessa 4500 nimeä vielä lisää, saa nähdä onko näille vielä käyttöä..
 

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
HN; kirjoitti:
En. Mielestäni 5000 € / kk olisi verovaroista maksettuna kohtuuttoman suuri palkka sairaanhoitajan työstä. Uskon, että valtaosa sairaanhoitajista olisi tyytyväinen 2500 € peruspalkkaan.

Olisi kai, parin vuoden ajan. Sitten alkaisi sekin tuntua pieneltä ja muistaisi millä keinolla sitä sai nostettua.

Mitenköhän muuten muut saman työnantajan palveluksessa työskentelevät suhtautuisivat siihen, että yksi ryhmä saisi tuntuvasti suurempaa palkkaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös