Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tuolla otteluketjufoorumissa on pysyväisketjuna Mestiksen otteluseuranta.

  Faniporukan perustamisesta kuulin kun minulle soitettiin, siitä kerrottiin ja tarjottiin paikkaa hallitukseen. Muuten en ole siitä nähnyt tai kuullut mutta se perustamiskokouksen aika taisi näkyä viime kotipelissä videotaululla.
  Nyt en ole ihan varma ajasta mutta ennen launtain peliä se pidetään. Itse en ole menossa sinne koska olen pelamassa reikäpalloa.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Jaahas, ei se ketju kyllä siinä etusivulla ainakaan ole. Pitänee kaivella vähäsen.
  Jännä juttu että siitä faniporukan perustamisesta ei sitten ole mitenkään uutisoitu. Itse olen etäfani ja asun pk-seudula, joten en luonnollisesti pääsisi kokokoukseen. EI se kuitenkaan estäisi liittymistä porukkaa.


  edit: löyty se ketju!
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Haha, no nythän tämä menee veikeäksi. Vuorisalo ja Reunanen tulee Liigasta lainalle SaPKoon ja Ruuskanen lähtee Pelicanssiin niin ikään lainalle.
  Melkoista huumoria.
   
 4. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  No on kyllä aikamoista. Ruuskanen siis on ollut loukkaantuneena ja lähtee hakemaan (pelituntumaa!) Pelicansiin 13.12 asti ulottuvalla lainasopparilla. Samaan aikaan Vuorisalo Ässistä ja Reunanen TPS on SaPKolla lainalla pakistossa.

  Kummallista pallottelua. Ruuskanen ei voi olla liigakunnossa varsinkaan kun on juuri vielä loukkaantumisestaan toipunut vai miten helvetin huono pakisto Pelicansilla on että sinne mahtuu? No mennään nyt sitten näin kun Liigan ja Mestiksen kuppaiset siirtosäännöt antaa mahdollisuuden kikkailla hamaan tappiin asti. Kun välillä katsoo tätä Mestiksen touhua niin alkaa tehdä mieli vetää jojot pönttöön. LeKilläkin välillä sellaset 10-15 ukkoa samassa pelissä lainassa...ei hyvää päivää....
   
 5. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  On se järjetöntä touhua se, että kun LeKi:llä oli kolmesta ligajoukkueesta 13 pelaajaa yhdessä ottelussa! Sen taas jotenkin ymmärrän, jos SaPKo:lla on muutama pelaaja. Sääntö pitäisi olla, että koko kevätkaudella ei saisi enää lainata liigasta yhtään pelaaja, eikä päinvastoin. Kävisi selville sitten joukkueiden todelliset voimasuhteet, kun tärkeät pelit alkavat.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hahahhaaahhahah, ei näy enää Reunasta päivän kokoonpanossa. EIhän tässä ole mitään järkeä. No ollaan tyytyväisiä että tänään pelataan jälleen kokonaan omilla.
  Saisi se Elo kuntoutua niin tulisi hyökkäsypelaamiseen vähän vauhtia ja ryskettä.
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Mika Huhtasalon sopimus on purettu, hän on vapaa etsimään uusia haasteita. Ei onnistunut SaPKossa, ehkä jossain Suomisarjan joukkueessa saisi nostetta uralleen.
   
 8. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Näyttää olevan tänään Peliittojen 13.hyökkääjänä.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tänään Reunanen näyttää olevan ykköspakkiparissa entistä seuraansa TuToa vastaan.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Varsin kovassa iskussa SaPKo on. Nyt viiden ottelun voittoputkessa ja viimeisestä kymmenestä pelistä vain kerran on jääty kokonaan ilman pisteitä.
  Joukkueen pelissä on silti vielä paljon korjattavaa ja uskon, että ne tulevat vielä korjaantumaan.
  Vielä kun Elo saadaan tuohon mukaan niin uskoakseni on melko vaikea joukkue voitettavaksi.
  Oman maalin edessä pitää pystyä parempaan ja kovempaan puolustuspelaamiseen.

  Mutta se mikä on hienoa, niin kolme ketjua on löytynyt toimivasti kasaan. Tuo Lainion kenttä ei tuota vielä maalipaikkoja siinä määrin kun kolme muuta mutta luulen, että Elo päätyy juuri siihen ketjuun kuntouduttuaan ja sen jälkeen sekin parantaa.
  Jokohan se Ruuskanen on keskiviikon pelissä SaPKossa vai vasta lauantain RoKi pelissä.

  Tai miten lie pelannut Pelsuissa ja mikä siellä tilanne. En pitäisi mahdottomana lainan jatkoakaan.
   
 11. Linnankundi Jäsen

  Ruuskasen plus/miinus tilasto näyttä neljän pelin jälkeen 0 eli sillä tavalla on onnistunut, mutta JA:n Pelicans-keskusteluissa ei juuri kehuja saa, turistiksi mainitsivat.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Laitetaan tänne jo ensi kauden asioita, kun ei vielä viitsi uutta ketjua avata. Kasper Piitulainen ja Niko Lönroos ovat tehneet jo ensi kaudelle sopimuksen. Piitulainen on ottanut tällä kaudella isoja askeleita eteenpäin, on tällä hetkellä joukkueen paras maalintekijä ja pelaa muutenkin hyvin. Fyysisyys ja taklaukset ovat pistäneet silmään tällä kaudella. Niko Lönnroos tuli SaPKoon tryoutille ja vakuutti valmennusjohdon kiikaritehoillaan. Pelannut kuitenkin hyvin vaikka pojoja ei ole vielä tullut. Otettiinkin SaPKoon tryoutille ensi kautta ajatellen. Valmennuspuolellakin saattaa olla pian uutisia paikallisaviisin mukaan.
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Tänään Itä-Savo uutisoi Pasi Räsäsellä jatkavan SaPKon valmentajana myös ensi kauden. Ei voi moittia valintaa. Lisäksi SaPKo aikoo koota ensi vuodeksikin vahvan joukkueen Itä-Savon mukaan.
   
 14. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Lainaus:
  Seuran 90v. juhlakausi tulossa. Ikimuistoinen 80v. kausi 2008-09 on edelleen muistissa. Pelattiin suomen ensimmäinen "Winter Classic" ulkoilmaottelu Kirkkopuistossa Jukureita vastaan. Pelaajia tuli ja lähti, Pekka Tirkkonen aloitti valmentajauransa kun saapui joukkuetta auttamaan kun karsintapaikka oli jo käytännössä varma, sai vielä vanhan pelikaverinsa Vladimir Machuldan mukaan talkoisiin sarjapaikan puolesta, joka sitten tyylikkäästi hoituikin voittamalla 4 ensimmäistä karsintapeliä.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ja Mönkäre SaiPasta lainalle täksi viikoksi. Siellä on varmasti jollakin miehelle pieni kinkkuähky päällä, tai sitten ei mutta jokuhan tuolta rosterista edelleen täytyy puuttua ja Elokaan tuskin on pelikunnossa kun tuollainen parin pelin stuntti taas on hommattu.
   
 16. Linnankundi Jäsen

  Hämäläinen on varmaan vielä loukkaantuneena, Itukan mukaan katsellaan päivä kerrallaan. Mutta hyökkääjiä pitäisi kyllä riittää nippa nappa neljään ketjuun, vaikka Elo ja Hämäläinen olisikin poissa. Oiskohan tämä Mönkärekin sellainen hätäapu kevättä varten, jota voidaan sitten käyttää siirtorajan jälkeen, jos tilanne vaatii. Peli tai kaksi SaPKossa nyt, niin voidaan käyttää, jos tarvetta ilmenee.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Noniin, uusi vuosi, mutta mitenkäs meillä menikään vuoden 2017 puolisko tästä kaudesta.
  Sanoisin itse, että tuloksellisesti hyvä, mutta muuten vähän niin ja näin. Tietysti on ollut paljon pahoja poissaoloja, ja sitten osin niiden seurauksena paljon lainapelaajia ja tuostakin hommasta on jäänyt vähän kaksijakoinen maku. Toisaalta niitä ei haluasi, toisaalta kun niihin on valtaosaan syy loukkaantuminen niin voi hyväksyä ja lopulta ilman noita lainoja pisteitä luultavasti olisi kuitenkin vähemmän.

  Mutta pistetäänpä ihan hatusta sellaiset väliarvosanat pelaajille.

  MV
  Toivonen, - (onkohan mies saman loukkaantumisen vuoksi sivussa kun aiemminkin)
  Urpolahti 6,5 tässä on tällä hetkeläälä valitettavasti yksi iso syy miksi kannua ei nostella

  Pakit
  Väinölä 6, kiekon kanssa ihan ok tekemistä hyökkäyssuuntaan mutta puolustuspelissä ihan totaalisen ulapalla
  Kuronen 7 Ajoittain hyvää pelaamista mutta ISOJA virheitä liikaa
  Pulli 7 Kuitenkin parempaa puolustamista kun odotin mutta kiekon kanssa pitäisi pystyä parempaan
  Paven 6 En anna enää mitenkään paljoa aikaa "pelaamattomuus näkyy" selitykselle, ei vaan lähde.
  Laamanen 9 Alkukauden heikon pelaamisen jälkeen on yksi parhaiten roolins pelaava puolustaja
  Ruuskanen 7,5 Aika vähän pelejä mutta ihan ok pelaamista
  Mäkinen 8 Pääasiassa pelaa ihan hyvin mutta jotain siitä hommasta puuttuu.
  Marva 6 On odotuksiin nähden suorittanut mukavasti alle riman, ISOJA virheitä paljon.

  Hyökkääjät
  Salo 9 on pelannut aika odotusten mukaan ja onnistunut hyvin, asenne on illasta toiseen tapissaan
  Lahtela 9 pelaa hyvin kuten odottaa saattaa, vähän turhia jäähyjä ottanut mutta on siellä ollut paskoja vihellyksiäkin
  Saramäki 8,5 tykkään virheiden vähyydestä ja kovasta duunista. Osunut ihan mukavasti verkkoonkin mutta arvosana paranee kun paikat tulee vieä tehokkaammin hyödynnettyä
  Monto 8 pelaa pääasiassa hyvällä tasolla, mutta vielä ripaus lisää pelirohkeutta niin tuottaisi tulosta enemmän
  Piitulainen 9 maalipörssin kärjessä, joukkueen toinen taklaava pelaaja niin pakko olla tyytyväinen
  Elo 8 on ollut paljon poissa, mutta pelatessaan jäällä yleensä aina tapahtuu jotain, hyvällä energialla pelaakin ja on se joukkueen toinen taklaaja
  Lainio 8.5 pinnoja tulee ja muutama komea pelin ratkaisu, ongelmapuolella puolustuspään pelaaminen
  Lantta 9 Hyvä pelaaja, pelaa pääasiassa vain hyvin, mutta on pelannut vähän mielestäni turhan pientä roolia
  Keskilohko 7 aika vaikeaa alkuun, mutta nyt näyttäisi peli pikkuhiljaa paranevan, se on hyvä merkki joukkueelle.
  Koivunen 7 ei ole vielä ihan Mestis mies mutta aika hyvin pystyy pelipaikan täyttämään
  Lönroos 7,5 pelaa ihan yritteliästä kiekkoa ja mailaosaamistakin on, mutta tarvitsee vielä aikaa.
  Hämäläinen 8,5 odotuksiin vähän vaisu mutta silti hyvää pelaamista, maalintekemisen prosentit vähän ylemmäs niin arvosana nousee
  Lämsä 8 oli pitkään alussa pois mutta näyttäisi löytävän ketjussaan hyvän roolin
  Henttonen 8 energista ja varsin viihdyttävää pelaamista, nyt on toimivassa ketjussa mutta alkukausi meni vähän rosterissa seilatessa.

  Sitten vielä jaoteltuna

  MV peli 6,5
  puolustuspelaaminen 7
  hyökkäyspelaaminen 8
  Alivoima 7
  Ylivoima 6

  Eli näillä arvoin alkukausi ja sijotus silti mojovasti kolme. Itse teksiin näistä omista arvioistani päätelmän että on lupa odottaa joukkueelta paljon enemmän. Kevät puolella on enemmän vieraspelaamista ja muutenkin ehkä hieman hankalampi otteluohjelma mutta ainakin viime kaudella joukkue oli kevätpuolella parempi kuin syksyllä. Se mikä minua huolestuttaa niin on tuo veskarihomma. Urpolahdella on mielestäni riittävä osaaminen voittavan veskarin rooliin, mutta näyttää ihan siltä että pää ei ole siinä kunnossa. Toinen veskari on klesaukko ja kolmas junnu. kun en siitä Toivosen kunnosta tiedä niin vaikea sano miten akuutti tuo tilanne on.
  Toinen niin tuo pakkien kiekollisten isojen virheiden määrä on aivan liian suuri, ne hazardit pitää saada karsittua pelistä pois.

  Tässä tämä vähän kieli poskella kipulääketokkurassa kirjoitettu arvio. Ei kannata ottaa liian vakavasti.
   
 18. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Murkulan arvioihin ei ihan hirveästi ole sanottavaa,mutta Laamanen ei ole ainakaan absoluuttisella asteikolla paras pakki. Parantanut paljon syksystä ja olen ollut siitä samaa mieltä, että on pelannut hyvin. Viime pelissä kuitenkin antoi taas aivan karmean syötön vastustajalle omassa päässä paineettomana. Tällaiset pois niin hyvä tulee. Muutenkin pakistossa syötellään turhan näppäriä syöttöjä. joissa ei pelikaveri ole aina mukana. Mäkistä pitäisin syyspuolen parhaana pakkina.
  Lainaus:
  Lainio ei ole ehkä se kaikkein rajuin puolustaja, mutta yllättävän monesti kaivaa kiekon toisten jaloista, kun ruuhkaa pukkaa. Toinen silmiin pistävä juttu, joka nähtiin kahdesti viime viikon peleissä, Lainio polki läpiajoon päässeen vastustajan kiinni ja esti maaliyrityksen aiheuttamatta jäähyä. Sellaista ei kovin montaa kertaa näe.
  Urpolahti on hieman erikoinen tapaus, kiekot ei tahdo tarttua ja välillä menee helpohkoja maaleja, mutta esim. Joensuun pelissä oli sellaisissa paniikkipyörityksissä mies paikallaan. Samaa mieltä, että maalivahtiosasto on tällä kaudella ilmeinen akilleen kantapää.
  Maalivahtipeli ollut vaihtelevaa välillä 5-8, puolustus vähän kuutamolla noin 7 ja hyökkäys hieman tehotonta pörräystä ja laukominen saisi olla terhakampaa noin 8. Kaikesta huolimatta kärkikahinoissa mukana, kertooko se sitten Mestiksen tasosta vai SaPKon rutiinitasosta, vaikea sanoa.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Juu, totta. Laamasen paras arvosana perustui siihen että mielestäni on paras oman roolinsa täyttäjä ja kyllä se Mäkinen varmastikin on kaikkiaan ollut ykköspakki.

  Ja nuo Lainion läpiajojen kiinnipolkemiset olivat varsin komeita suorituksia.
   
 20. Linnankundi Jäsen

  TPS:n maalivahti Karolus Kaarlehto tulee lainalle SaPKoon kolmen ottelun ajaksi. SaPKo on ollut jo pitkään yhden maalivahdin varassa, kun Joonas Toivonen on ollut pitkään loukkaantuneena. Kakkosmaalivahtina on ollut A-junnujen Sairanen, jota tarvitaan myös A:n Mestiksessä.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen laina. Tutossa oli tällä kaudella aivan katastrofi, mutta potentiaali nähtiin viime kaudella. Toivottavasti onnistuu.
   
 22. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Loistavaa, että saa pelejä alle. Edelleen Tepsin sopimusveskari, jonka uumoilin jo raivaavan hieman paikkaa Palloseuraan kenties pelaavaankin rooliin muutamiin peleihin, mutta alkukausi ollut farssi. Nyt mahdollisuus ottaa uusi startti. Niin se Setänenkin pari kautta sitten haki SaPKosta onnistuneesti vauhtia loppukauteensa juuri samoihin aikoihin eli tammikuussa.
   
 23. Linnankundi Jäsen

  Kaarlehto jatkaa tämän viikon SaPKon mukana. Tällä viikolla vastassa Espoo ja Hermes, saa nähdä pelaako molemmat pelit. Jokipojat pelissä kaikki jokipoikien maalit oli hieman harmittavia, mutta toisaalta torjui kyllä sitten muutaman varman paikan. Imatran peliä en katsonut, joten en osaa osaa siitä mitään sanoa. Mutta jos voitto tulee joka pelissä, niin onhan se silloin ok.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Imatralla mennyt maali oli helppo, mutta sitä Kaarlehto ei nähnyt. Toisaalta Nurmisen Pasi sanoi taannoin, "mitä sä siellä levittelet käsiä, näe se kiekko, se on sun hommas" Tässähän kehuttavana maalivahtina oli muistaakseni Jonas Hiller.
  Jokipoikia vastaan en laittaisi kahta ensimmäistä kuitenkaan veskarin piikkiin kun kumpikin joko ohjattiin tai lyötiin sisään maalin edestä niin että Kaarlehto oli sivuttaisliikkeessä. Olisi voinut ottaa toki kiinnikin. Kolmas maali oli hupsista.
  Muuten Kaarlehto kuitenkin pelasi sellaiset pelit, että uskoakseni kummassakin olisi ollut omalla veskarilla edessä pistemenetykset. Ainakin oman veskarin viimeaikaisella tasolla.
  Mitenhän pitkään se klesaukko on klesana, ja onko hänellä sama vamma kuin vuosi sitten. Jos on sama vamma niin vähän erikoista koomailua sopimusta tehdessä. Räsänen kuvaili Kaarlehdon pelaamista jotenkin niin, että toi puolustuspelaamiseen rauhallisuutta, ja tämä lausunto viittaa, että ihan tyytyväisiä ei olla Urpolahden peliin oltu penkin takanakaan.
  Minä olen nyt siinä mielentilassa, että väitän SaPKon päätyvät maalivahtijahtiin mikäli mielii jatkaa ensimmäistä playoffkierrosta pidemmälle. Siellä ei saa antaa yhtään maalia lahjaksi.
   
 25. Yläneen Jätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Tappara
  SaPKon twitteriin lisätty äsken vihjaileva twiitti. Viittaa uusiin pelaajiin selvästikin, kenelläkään mitään käryä näistä?