Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Avataanpa ihan uusi ketju kun viimeisimmät uutiset koskettavat enemmän seuraavaa kautta vaikka sen alkuun on vielä pitkä aika. Seuraillaan sitten tässä ketjussa uuden joukkueen koostumista.

  Kuten tuolla toisessa ketjussa todettu niin jatkosopimuksen SaPKo on saanut sorvattua Elon, Pavenin ja Saramäen kanssa.
  Paven pääsee ottamaan uuden alun SaPKossa ja hyvä niin.
  Saramäki on hyvä jääkiekkoilija ja Elossa näkisin kovan potentiaalin kun pelistä saadaan turha höntyily pois.

  Ennestään ensi kautta koskevat sopimukset taisi olla Piitulaisella ja Hämäläisellä niin lähtökohtaisesti ovat joukkueessa.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  On jäänyt vähän huomioimatta, että Marva on mukana myös tänä vuonna alkavalla kaudella. On ollut mielestäni melko virheetön kelpopelaaja. Mailan kanssa ei ole mikään taikuri, mutta peruspelaaminen on hyvää. Eniten huolimattomuusvirheitä tulee hyökkäyspäähän syvään pelatessa. Siihen viimeiseen kiekonsiirtoon viivan yli tai viivan alla pitäisi keskittyä niin että se onnistuu 100/100.
  Edelleen joukkue rakentuu varsin mieluisasti ensi kautta ajatellen.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017 klo 19.56
 3. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Mikko Lahtela aloittanut hiljattain opiskelemaan fysioterapeutiksi ammattikorkeakoulussa Savonlinnassa eli Saramäen ja Hämäläisen jalanjäljissä kulkee. Näinköhän jatkaisi SaPKossa kun opinnot kuitenkin sen kolme vuotta kestävät? Olisi kyllä hyvä jos jatkaisi. On pelannut tosi hyvin viime aikoina.
  Lämsäkin ilmeisesti jatkaa SaPKossa kevään, koska ei ole lähtenyt kaupungista pois.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Tänään pitäisi tulla sopimusuutisia. Näin oli Linden Itä-Savossa kertonut. Saa nähdä, minkälaisia pelimiehiä sopimuksen tekee. Ilmeisesti kuitenkin jatkajia.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Sieltähän ne ensi kauden sopparit tuli. Hyökkääjistä jatkaa Mikko Lahtela ja Niklas Salo, puolustajista Elmeri Laamanen ja Matias Pulli sekä maalivahti Joonas Toivonen.
  Erittäin hyvältä näyttää ensi kautta ajatellen. Mikko Lahtela olisi erittäin hyvä ja tärkeä pelaaja mille tahansa Mestisjoukkueelle. Elmeri Laamasen kehitystä tulen seuraamaan mielenkiinnolla. On minusta sellainen Jukurikasvatti jolla on rahkeet pelata tulevaisuudessa Liigaa kokonsa, malttinsa ja pelinlukemisensa vuoksi.
   
 6. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Hyvältä tosiaan näyttää ensi kausikin jo tässä vaiheessa.
  Minua kuitenkin lämmittää enemmän nuo kolme muuta sopimusta. Toivonen on ehjänä pysyessään ollut tosi hyvä, Pulli rightin kiekkotaitava pakki ja Salo painanut koko kauden täysillä väsymättä, loukkaantumatta ja periksiantamatta. Hyviä nuo kaksi muutakin, ei sen puoleen.
  SaPKon tekemisessä on nykyään uskottavuutta ja jatkumoa.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaahas kerrankin voin sanoa, että jatkoajan uutiseen viitaten, SaPKon ensi kauden joukkueeseen mukaan Jaakko Lantta, Henri Keskilohko ja Jimi Kuronen.
  Lantasta ensimmäinen mielikuva, että pelasi runkosarjan lopulla SaPKoa vastaan hyvin, muuta en tuosta irti saa.
  Keskilohkon olisin halunnut kauden alla SaPKoon kun oli hetken vapaana. Sitten kun pelaamista vähän seurasi niin näkyi, että hyvä pelaaja olisi ollut ja on. No ensi kaudella pelaa sitten Talvisalossa.
  Kurosella on edellytykset ottaa pari askelta eteenpäin ja olla joukkueessa kantava pelaaja. Oletan, että saa tuon roolin lunastettua.
   
 8. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  SaPKohan on mukavassa aikataulussa jo ensi kauden joukkueen kokoamisessa. Murkulalla näköjään näistä pelimanneista tietoa oli jotain itsellä aika vähän.
  SaPKo on kuitenkin viime kausina onnistunut todella hyvin joukkueen kokoamisessa enkä epäile etteikö nämäkin veijarit paikkaansa pässipaidassa ansaitse ja tulevat sen lunastamaan. Kuronen ja Lantta ovat nimenä vielä tuttuja mutta tämä Keskilohko on mulle uusi tapaus. Mutta koska palstaveli Murkula miestä kehui niin luotan. Ensi kaudellahan se nähdään mitä nämä uudet pässipaidat saa aikaan.
   
 9. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Keskilohko on kyllä erittäin hyvä haku SaPKolta, tunnollinen kahden suunnan sentteri. Harmittavasti katkesi tämä kausi loukkaantumisen jo joulukuussa, samassa kuussa mies valittiin Mestiksen kuukauden tulokkaaksi. Potentiaalinen tulevaisuuden liigapelaaja, onnittelut SaPKolle sainauksesta.
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Hyviä pelaajia tulevalle kaudelle on saatu jo tässä vaiheessa mukaan. SaPKon toiminta on kehittynyt vuosien saatossa. En tiedä, millä tavalla nämä pelaajat löydetään ja saadaan joukkueeseen, mutta nykyisin on aika vahva usko siihen, että yhtään täytemiestä syksyllä joukkueessa ei ole.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Otetaas tässä Mestareiden Liigaa katsellessa päivitys ensi kauden joukkueen tilanteesta, vaikka tämä kautinen vielä juhlii kannattajille on torijuhlaa tiedossa. Mutta kuten todettua, itse urheilu ja sen mukana jokapäiväinen tunteiden vuoristorata juhlineen ja vitutuksineen on se mikä itseäni kiinnostaa, ei niinkään jälkimainingit, eikä kenenkään glorifiointi.

  Mutta 2017-2018 SaPKossa on vähintäänkin seuraavanlaisia pelaajia.

  MV: Joonas Toivonen (juuri äsken jatkoaikaan tulleen uutisen mukaan Roope Urpolahti, ei seuran puolesta julkaistu)

  D: Jarno Paven, Matias Pulli, Elmeri Laamanen, Julius Marva, Jimi Kuronen

  F: Kasper Piitulainen, Kasper Elo, Rasmus Hämäläinen, Mikko Lahtela, Niklas Salo, Jaakko Lantta, Kalle Saramäki ja Henri Keskilohko


  Ensinnäkin, aivan perkeleen hyvä runko jo näin ajoissa kautta. Maalivahteihin ei kaaduta, sen voin jo luvata. Puolustuksessa kolme voitetuissa finaaleissa pelannutta puolustajaa, kauden todella hyvin aloittanut Paven sekä kaikki edellytykset 1. korin pakiksi oleva Kuronen.
  Hyökkääjistä jatkamassa mestarijoukkueen 2. paras sekä 3./4. paras maalintekijä. Mestarijoukkueen paras kahden suunnan sentteri ja kolme hyvää tulokaskauden pelannutta miestä. Lantta ja Keskilohko jotka ennakkoon molemmat hyviä sopimuksia.

  Kerrankin tilanne, että ei tarvitse tehdä mitään jatkoon - ei jatkoon koreja kun ihan jokaisen 2016-2017 pelaajan jatko olisi mukava nähdä. Ennenkaikkea toivoisin kuitenkin Jekusen ja Henttosen jatkoa. Matias Lehtonen olisi hyvä jatko, samoin tietysti vaikkapa Joona Monto ja C Foppa. Muutama mies jokatapauksessa lähtee Liigajäille ja se on aivan varma homma.

  Jos tuohon runkoon saadaan pari kovaa pelimiestä ja loppujoukkue saman tason jätkiä niin ainakaan heittopussia joukkueesta ei tule. Tulee nimittäin aivan potentiaalinen mitalijoukkue mutta sen aika näyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 22.06
 12. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Vai Urpolahti. Salaa toivoin että Yrjölä olisi saanut paperin eteensä, kun hoiteli hommansa kovinkin mallikkaasti häviämättä peliäkään pässipaidassa maalilla ollessaan. No Urpolahti on kyllä ihan lupaava veskari, ja pelasi KeuPassa hyvin, mutta ei aivan edeltäjänsä Karjalaisen tasolla. Mutta varmasti Jamo tietää mitä saa.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En ole ihan täysin varma, mutta eikä Keskilohkokin ole sentteri? Jos on niin tuossa joukkueessahan on jo neljä sentteriä, eli se osasto ei enää monella miehellä kasva. En osaa sanoa, onko tuossa kolmikossa Elo, Keskilohko, Piitulainen kuka voisi Lahtelan takaa ottaa isot saappaat. Piitulainen tuskin, Elo ei ehkä vielä ja Keskilohko mahdollisesti. Jos tohon saadaan yksi tekijämies keskeen niin hyvä tulee. Silloin ei lähtökohtiasesti joukkueen keskikaista heikkenisi yhtään.
  Voisi käyttää jopa sitä viisasta sanontaa "hyvä joukkue on keskeltä vahva"

  Samoin tuo pakisto näyttää todella lupauksia herättävältä.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Vihavaiselle odotan itse paikkaa Jukurien harkkaringissä ja ainakin muutamaa harjoitusmatsia syksyllä. Sopisi tähän "maakunnan tiimi" teemaan ja kyllähän tuo sen verran monta kautta Jukurien A:ssa on ehtinyt tahkota että puoliksi on omittu.

  Laamasen Ellun suhteen on itselläni suuret toiveet, oli jossain vaiheessa jopa potentiaalisimmaksi mikkeliläislähtöiseksi rankattu (samoihin aikoihin Epi Ripatin kanssa, sittemmin toki tullut Turkulainen ja luonnollisesti Kokkonen&kumpp. ihan viimeisimpinä aikoina), mutta kehittyminen tuntui hieman hyytyneen b-junnuvuosista (Elluhan debytoi jo keväällä -12 Suomi-sarjassa HydO:n riveissä vuotta nuoremman Ripatin kanssa). Tosin onhan noita myöhäisheränneitä huippupakkeja ja tämä kausi oli jälleen selkeästi nousujohteinen edelliseen verrattuna joten eiköhän Elmerikin vielä ole seuraavalle tasolle ponnistamassa.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Laamanen petrasi kauden aikana melkoisesti peliään ja pelasi pudotuspelit mielestäni erityisen hyvin. Perusvarmaa pelaamista ilman taidot ylittäviä temppuja. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, on ensi kaudella Mestikseen kova luu.
   
 16. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  @Murkula
  Lisätään hyökkäykseen vielä Saramäen soppari

  Olet siinä oikeassa, että mestaruusjoukkueesta on turha tehdä mitään listoja ulos/jatkot periaatteella, koska jokaisen panos on tarvttu mestaruuteen. Henttonen ja Jekunen olisi pakko saada kiinnitettyä ensi kaudeksi, että olisi edes joitai SaPKotaustaisia (Piitulaisen lisäksi) pelaajia. Monto ja Forssrtöm saisi jatkaa, mutta ainakin Fopan jutuista sain kauden aikana kuvan, että Mestis on jo nähty. Katsellaan torin ja ensi viikon sopparien jälkeen mitä joukkue vaatii. Voisin jo heittää helpot täkyt toimistolle, että Gymer&Mäkiset isolla riskillä kiinni.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Yes, muokkasin mukaan. Miksi lie unohtunut, vaikka varmasti tiesin sen olevan mukana.
   
 18. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Näitä sattuu kaikille. En muistele pahalla ;D

  Joukkue näyttäisi seuraavanlaiselta varmistettujen sopparien ja huhujen jälkeen:

  Hämäläinen - "Forsström"/Keskilohko - "Maslovskis"
  "Henttonen" - Lahtela - Salo
  Saramäki - Keskilohko/Lantta - Lantta/"Lehtonen"
  "Paalanen" - Elo/Piitulainen - X/"Lehtonen"

  Pulli - Marva
  Paven - Kuronen
  Laamanen - "Jekunen"

  Toivonen- "Yrjölä/Urpolahti"

  Voinee sanoa, että mestaruuskrapulasta huolimatta, kaikki muu kuin mestaruus on pettymys. Vittu että on kova joukkue paperilla.
   
 19. Portier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HIFK
  Lainaus:
   
 20. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mitä tarkoitat noilla koodinimillä? Kyllä luulisi sen verran halukkuutta olevan pelaajien keskuudessa liittyä joukkueeseen, että nuo puuttuvat paikat saadaan korvattua ainakin osittain paremmilla pelaajilla.

  Henttonen ja Forsström hyökkäyksestä jatkosopimuksen arvoisia, sillä täyttäisivät paikkansa laidassa varsinkin hyvin. Joona Monto voisi jatkaessaan sopia tuohon keskelle.

  Hämäläinen - x - x
  x - Lahtela - Salo
  x/Saramäki - Keskilohko - Lantta
  Saramäki/x - Elo - Piitulainen
   
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  @Portier
  Koodinimet tarkoittaa mitä on huhuissa pyörinyt. Esim häkkyrän Maslovskis. Tämä on toki samasta seurueesta mistä itse olin jo Bruunia & TP Heikkistä SaPKoon tunkemassa edeltävälle kaudelle. Toki kuulemiini huhuihin pitää ottaa sen verran malttia, että Leino esim olisi pelannut kaksi viimeistä kautta Jokereissa sekä SaPKossa, jos kaikkiin juttuihin uskoisi. Ja ei. Leino ei ole tulossa Suomeen vielä parin vuoteen, kun ulosostosta saa sen n 1,2 miljoonaa dollaria.

  Lainaus:
  Itsehän unohdin täysin Monton. Ja varmaa huomaat, että koodinimissä oli jo Henttonen ja Forsström.

  Mutta puhuit paremmista pelaajista, niin Hämäläinen tulee hätyyttelemään Tanuksen maaliennätystä. Forsström tosiaan heittomerkeissä, että olen saanut kuvan, että Mestis on nähty. Toki parempia pelaajia on. esimerkkinä Gymer, mutta realistisesti tuossa on jo avauskentällinen, johon jo EU saa pistää parastaan, että paperilla on kovempi.
   
 22. Linnankundi Jäsen

  Toni Henttonen jatkaa SaPKossa ensi kaudella ja maalivahti Roope Urpolahden sopimus vahvistettiin myös. Lepaus on ensikauden Ilveksen mies. Tanuksen ja Lepauksen ero tekee sen, että SaiPa ja Ilves todennäköisesti saa kummastakin vähemmän irti kuin jos nämä kaverukset olisivat jatkaneet samassa joukkueessa. Kumpikin on pelimies, mutta yhteinen sävel pelatessa näillä kahdella on tavallista parempi.
   
 23. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Teillä paketti tyhjenee aika kovalla kädellä, viimeisimpänä siirtona maalivahti Aho Jukureihin. Tuosta Tanuksen ja Lepauksen pakettidiilissä olisi mille tahansa jengille kova riski, koska menestyminen Mestiksessä ei takaa samaa Liigassa. Lisäksi pojat on parhaimmillaan tulosketjuissa, joihin on jo muutenkin tunkua, niin kahden "kokemattoman" pelaajan palkkaaminen niihin rooleihin ei ole kannattavaa.

  P.S. On Lepauksen ja Tanuksen myös pystyttävä pärjäämään yksin jos haluaa Liigassa pelata.
   
 24. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  On kovin luonnollista ja ymmärrettävää että mestiksessä dominoineet pelaajat siirtyvät rahakkaampia sarjoihin. Yhtä lailla sieltä kartellisarjasta siirrytään edelleen isompiin kaukaloihin jos vaan on mahdollisuus. Ei SaPKon kannata väen väkisin yrittää pitää pelaajiaan itsellään jos liigaseurat ovat rahatukon kanssa houkuttelemassa niitä. Kukapa ei silloin lähtisi?

  Olispa ollu hyvät karsinnat vielä tähän kauden loppuun.
   
 25. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Ei tuo tyhjenemisvauhti hirvitä yhtään, kun kuitenkin on jo 16 laatupelaajaa kiinnitetty ensi kaudeksi ja niistäkin mestarijoukkueesta taitaa olla kaksitoista.
  Esimerkiksi Lepauksen suhteen ei hirveitä odotuksia tähän kauteen ollut kun vertaa edelliskauteen, jolloin ei aina mahtunut edes pelaavaan kokoonpanoon. Eli aivan hurja tasonnosto ja toivotaan, että riittää Liigassa.
  Tanus taas tuli ihan sarjan kynnyksellä kysymysmerkkinä. Potentiaali oli tiedossa, mutta lopputulos kerrassaan mahtava.
  Jürgensistä taas tiedettiin, että vielä yksi kausi Mestiksessä isolla vastuulla jalostaa hänestä liigakelpoisen pelimiehen.
  Aho oli hyvä ja finaaleissa maaginen, mutta oli myös loukkantuneena pitkän tovin. Uskon Toivosen ja Urpolahden olevan hyvä veskarikaksikko SaPKolle.
  Mikään ei estä sitä, etteikö sapkosta ensi kaudellakin joku tee lepaukset, joku toinen tanukset ja kolmas jürgensit.
  Varsinkin kun paikkoja on vielä avoinna ja imua seuraan varmaan on.