Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  "– Mietitään nyt mitä hänen jatkonsa suhteen tehdään. Jonkinlaisille kaupoille meidän on ensi viikon alussa varmaan lähdettävä, Räsänen heitti arvoituksellisesti."

  Jaahas, minkähänlaisia kauppoja tässä tarkoitetaan? Lainaus on poimittu paikallisaviisin sivulta.
  Aika kinkkinen tilanne, kun kunnossa ollessaan SaPKon ketjuihin ei pitäisi olla mitään tarvetta laittaa "vahvistuksia". Toisaalta yhdenkin ykkösrosterin miehen loukkaantuminen näkyy heti. Toisaalta sitten tuo ylivoima niin uskomatonta kuraa, että sellaisen hyvän YV-pelaajan löytäminen olisi kova homma, vaikka koko viisikon tekemistähän se ylivoima on.
  Pakistossa voisi olla tilaa sillä ei missään tapauksessa esimerkiksi Paven ja Pulli ole ennakko-odotuksia täyttäneet ja sekin näkyy ylivoimapelaamisessa kun ei kykenevää right puolen pakkia ole ollutkaan. Nämä puolustajat ovat olleet valovuoden päässä jostain Olkkosen tasosta viivapelaamisessa.
  Maalivahti sitten, Halonen käy nyt sen vuoksi tuolla jäällä vaihtoja, että häntä voidaan keväällä käyttää ja ehkä veikkaan, että sinne osastolle sitä hankintaa ei tästä syystä ole tulossa.

  Mistäs minä tiedän vaikka tuossa heitellään kaljakaupassa käynnistä, mutta eiköhän tuo ensi viikolla selviä.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Aika nopealla johtopäätöksellä tarvitsisi saada tuohon right puolen maalintekijä vaan ei niitä ilmaiseksi puissa kasva. Se on aikalailla pakko hankkia joku jos jo nyt ennen playoffeja joku putoaa eikä varmaan kukaan ole niin tyhmä ettei tiedostaisi Lämsän loukkaantumishistoriaa ja epävarmuutta pelata koko kevättä toipumisen jälkeenkään.
  Muuten pari viikkoa ei ole mikään kynnyskysymys kun viinä jäisi vielä runkosarjaakin muutama peli jäljelle.
  Mistä muuten tuo Piitulaisen vamman vakavuus on selvinnyt kun en itse moisesta ole kuullut tai mitään juttua nähnyt.
   
 3. Lätkä Jäsen

  Alkakaahan nyt pellaamaan siellä Savonlinnassa.

  Kyllähän sarjan viimeisetkin uskottavuuden rippeet ovat hävinneet siinä vaiheessa, jos puhdas farmari voittaa sarjan! Vai...lieneekö tuolla mitään väliä?
   
 4. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  SaPKo:llahan on nyt lauantaina kärkipeli KeuPaa vastaan. Voitto siitä, niin runkosarjan ykköspaikkaan on vielä täydet saumat. KeuPa:n mestaruuteen en kyllä usko.
   
 5. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Taitaa olla SaPKon kassa melkoisen tyhjä, kun ei nyt pelaajamarkkinoilla oltukaan Räksän puheista huolimatta. Toki ei hyökkäykseen esim. ketään tarvitakkaan, mikäli Lämsä ja Piitulainen pystyvät vielä tällä kaudella pelamaan. Mielestäni hyökkäys on riittävä. Ainut mihin odotin aluksi vahvistusta oli Maalivahti osasto, mutta siinäkin varmaan lasketaan Halosen varaan tarvittaessa. Keskiviikon perusteella Toivonen antaa hyvän vastuksen Upille. Mutta se oli vain yksi peli, pitäisi nyt Toivosen saada muutama lisäpeli alle, jotta vois parempaa analyysiä vetää kunnosta. Puolustus on vahva (tiettyjen tyyppien alisuorittamisesta huolimatta). Potentiaalia siellä on riittämiin. Ketterä oli aktiivinen ja hommas kyllä kaksi todella kovaa pelimiestä.. Imatralla mestaruus on täysin mahdollinen tänä vuonna.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo en tiedä onko sellaista aikaa ollut, tai tuleekokaan sellaista aikaa että SaPKon kassassa olisi ylimääräistä rahaa. Tuo maalivahtipuoli oli ehdottomasti se oleellisin paikka ja nyt kun Halonen vaoidaan saada joukkueeseen niin siinä mielestäni on reagoitu riittävästi.
  Toivonen on itse pelin pelaamisessa parempi kuin Urpolahti, samoin on Halonen. Urpolahti edelle tuossa kuitenkin varmaan mennään ellei romahdusta tule.
  Hyökkäys on tosiaan sellainen että ykkösrosterissa on laatua siinä määrin, ettei sitä tarvinnutkaan vahvistaa, mutta yhtään pelaajaa ei saisi olla loukkaatuneenakaan jos mielii pelata mestaruudesta.

  Loukkaantuiko se Viljanen keskiviikkona kun kolmas erä jäi 13 sekuntiin?

  Salo - Lahtela - Elo
  Piitulainen - Monto - Hämäläinen
  Lantta - Keskilohko - Saramäki
  Lainio - Lämsä - Henttonen

  Ei tähän rosteriin ihan helposti olisi "vahvistuksia" tungettukaan. Ei ainakaan halpoja. Mutta tämän pitää sitten pysäkin kasassa. Viljanen on minusta pelannut aika hyvin ne pelit joissa on ollut mukana ja voi tuolta helposti stuntata. Koivunen pelannut pari peliä hyvin, mutta siinä tulee jo selvä tasoero parhaan kokoonpanoon pelaajiin.
  Toivotaan, että ei pahoja loukkaantumisia tule, muuten on kausi äkkiä paketissa. Tuolla porukalla taas mennään finaaleihin että heilahtaa, saa ottaa talteen.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Mestiksessä melkein kaikilla joukkueilla tuo päivittäinen kassavirta taitaa olla kädestä suuhun elämistä. Olisihan siellä voinut hiukan ennakkoa ottaa, kun se varma 10k -40k olisi tulossa.

  Lainaus:
  Urpolahti on saanut hiukan kasattua peliä niistä vaikeista ajoista ja Turun nollapeli oli hieno voitto. Lempäälässä antoi mahdollisuuden pisteisiin vaikka hiukan pomppikin. Toivonen pelasi viime pelissä itsensä kisaan mukaan ja minulla on vahva luotto ettei tällä kaudella tuohon kaksikkoon kaaduta.

  Lainaus:
  Minä veikkaan, että katsottiin loppuun asti Piitulaisen tilanne, ja kun ilmeisesti selvisi, ettei loppukausi olisi vaarassa niin jätettiin reagoimatta ja luotetaan tuohon ykkösporukkaan. Varalla on sitten Koivunen, Viljanen ja Lönroos.

  Sen verran pakko nusasta pilkkua, että kolmosessa Lantta pelaa sentteriä ja Keskilohko laitaa.

  Lainaus:
  Ehkä nekin tuhannet eurot ennemmin sääteltiin ensikauden juhlavuoden joukkueeseen. Ja ei ketään väkisin pidä hommata pelkästään hankkimien ilosta. Hyökkäys riittää päätyyn asti. maalivahtiosasto on myös riittävä ilman mitään katastrofia ja puolustuksen pitäisi edelleen olla tälle tasolle vähintään riittävä paperilla. Onneksi se on myös kentällä viime peleissä alkanut pelata tasollaan.

  Lainaus:
  Riittää kyllä ja parissa viime pelissä ollaan viisikkona jo pelattu sitä playoff- kiekkoa. Loukkaantumisetet pitää välttää, mutta viime playoffeissa loukkaantui Lämsä, Monto ja Pullikin oli day to day- statuksella. SaPKolla on kumminkin sen verran laajuutta, että käytännössä ykköskokoonpanossa on 4 sentteriä ja 3 (Piitulainen kunnossa, Elo ja Keskilohko) laituria, ketkä kykenevät paikkaamaan keskellä. Puolustuksessa on kasipakkina ihan ok pelannut Väinölä ja hyökkäuksessä varalla tosiaan aiemmin mainitsema kolmikko, joista Koivunen pelasi ihan hyvin sentterin paikalla viimeiset pari peliä.

  Kyllä tässä on katseltu hieman vapaita pve- ja ve- peleihin. Finaalit sitten menee vaikka omalla sairaslomalla.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minä kun omistan pari SaPKon osaketa niin tulee nuo tilinpäätöstiedot. En avaa niitä yhtään, vaikka lyhyt versionan on ihan julkista tietoa. Mutta tota noin niin, ei ole ennakkoja mahdollista ottaa, eikä myöskään mitään mitä voisi säästää. Eiköhän ne tämän kauden ylimääräiset rahat mennyt sinne sisäpiirin toimistorosvolle, jota ei tietääkseni ole pystytty selvittämään.

  Ja pilkun nussiminen on erittäin tervettä silloin kun siihen on aihetta, kuten nyt oli.

  Sieltä näyttää nyt Piitulainen ja Lämsä odotetusti puuttuvan, oliko jollakin jotakin tietoa siitä Piitulaisen loukkaantumisesta. Kait se on takaisin vielä tulossa.
   
 9. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Miun puolesta Ketterä saa pitää ennakkosuosikin viitan. SaPKo ilmoittautui vielä runkosarjan voitto kamppailuun. Sinäänsä hyvä, että itsestään se ei nyt ole kiinni, sillä KeuPan kuitenki pitäs pari peliä tässä putkeen hävitä kuitenkin. Mutta mahdollista se toki on.Kyllä maalivahti peli on tällä hetkellä voittavaa. Upi pelaa ihan eri tasolla kuin vielä pari kuukautta sitten! Salo oli kyllä tänään jälleen huikea. Hankki KeuPalle 3 vai 4 jäähyä ja teki maalinkin. Peli itsessään oli ainakin eka erän osalta aika Hawaijia, eikä kyllä ois uskonu että siellä pelas sarjan kaksi kärkijoukkuetta. Toinen ja kolmas erä olikin pääasiassa SaPKon ja pienellä KeuPan maalivahdin haparoinnilla lukemat karkas kolmannessa erässä. Tai no lähinnä Salon veto ei ainakaan Fanseatin kautta kummoiselta vaikuttanut, joten sen voinee laittaa Tervon piikkiin. Muuten toki SaPKon maalit oli ihan tekemällä tehtyjä. Tosin 2 maalista en osaa sanoa mitään, kun Fanseat katkesi juuri ennen maalia ja kun sain uudelleen päälle niin peli olikin 2-0.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  On näköjään tullut tieto et Kassun kausi on ohi. Mutta toisen epäonni on aina toisen onni ja nyt joku muu saa pelatata isoja kevään minuutteja.
  On mielenkiintoista nähdä miten tässä ketjujen kanssa räplätään.
  Harmi homm mutta oli viimekaudellakin kaksi yksikätistä kannun nostajaa, Monto ja Lämsä.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Runkosarjaa on jäljellä yhden ottelun verran, mutta runkosarjan sijoitus on varmistunut toiseksi. Tuossa loppupuolella tarjoiltiin vielä saumoja tapella voitostakin mutta LeKiä vastaan tyriminen tappoi sen sauman. Pikkuhiljaa alkaa tässä tajuta miten pirun laadukasta lätkää viime kautinen joukkue pelasi, kun tällä kaudella on tullut vähän päästä revittyä hiuksia päästä ja silti joukkue menestyi runkosarjassa hyvin.

  Playoffeja ajatellen joukkueessa on hyvää ja huonoa. Hyvää tietysti, että ollaan ihan kuntopuntarin kärjessä, eikä varsinaisella peliajalla ole hävitty peliäkään 15:sta otteluun. Koko 2018 puolella vain kaksi ottelua jossa on jääty pisteittä. Heikointa on ollut voittolaukauskilpailut, mutta ne on onneksi pudotuspelien alkaessa loppu. Tasekentin pelaten SaPKo pärjää, mutu tuntumalla väitettynä.

  Riski on rosterin koko jossa ei ole laadukasta reserviä käytännössä yhtään. Mäkisen tilanne on perjantaisen polvitaklauksen jäljiltä auki, mutta jos pitäisi veikata niin ei mennyt siinä rikki. Koivunen pystyy ihan ok pelaamiseen mutta Lönnroos on valitettavan hukassa mitä tulee puolustuspelaamiseen, eikä varsinaisesti pysty paljon hyökkäypelaamiseenkaan. Alakerrassa Väinölä pelaa hyökkäyssuuntaan ihan hyvin mutta omissa on aikalailla jännä pelaaja.

  Ylivoima pelaaminen on tuskaisan vaikeaa, ja ollut aika hauska katsella fanseatia kun vieraspelien selostajat ovat kuvailleet SaPKon ylivoimaa äärimmäisen tehokkaaksi ja todella vaaralliseksi. On tainnut jäädä muistikuvat viime sesongilta, sillä kumpikaan noista kuvailuista ei oikein sovi tuohon joukkueeseen. Matias Pulli pitäisi ottaa siitä ylivoimasta pirun vauhdikkaasti veks, ja jos on seurannut mitä tässä viime pelitkin on ylivoimalla tehnyt niin ymmärtää mitä tässä toiveessa on takana.

  Ja sitten paras homma, Jimi Kurosen tason nosto kevät puolella.

  Keskiviikoiltana sitten tiedetään tuleeko sieltä lauantaina IPK vai Jokipojat pudotuspeliavaukseen.
   
 12. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Huomenna viimeinen pakkopulla ennenkuin oikeat pelit alkavat. Positiiviset uutiset ovat tätä viikkoa siivittäneet eteenpäin ja tänään niitä saatiin lisää, kun Lämsä palaa kokoonpanoon ja Mäkinen taisi selvitä polven metsästyksestä ilman isoa loukkaantumista ja Räsäsen mukan pelannee ensimmäisessä playoff pelissä. Oman arvelun mukaa onneksi on kyseessä päivä kerrallaan osastoa eikä mitään ole rikki, mutta jätetään isommat arvelut edelleen omaan tietoon, kun ei vamman laadusta mitään ole puhuttu ja play offeissa niistä ei muutenkaan hiiskuta.

  Huomisessa pelissä ei ole muuta panosta kuin välttää loukkantumiset ja itselläkin tulee ohipeli, kun toisaalla on samaan aikaan playoff-kiekkoa ja peli 4. Tietyllä tapaa toivoisi, että ero ykkössijaan olisi mahdollisimman iso sillä itseäni edelleen kaivelee ainakin neljä peliä joissa vastustajalle hölmöiltiin 5 pistettä.Toki niitä pistemenetyksiä voisi olla enemmänkin, mutta nuo päällimmäisenä mielessä eli kaksi kauden avauspeliä ja viime sekunneilla jatkojen valuminen ohi, Heinolassa 0-3 ja jatkoile ja LeKille 3-1 johdon menetys ja turpaan jatkoilla. Joskus puhutaan kalliista hölmöilystä niin nuo 4 peliä ovat tällä hetkellä maksamassa SaPKolle 20 000 € ja kotietua finaaleihin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2018 klo 13.07
 13. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kaarlehto on kakkosmaalivahti. Pohjanoksa on selkeä ykkönen. Selkeästi Mestiksen paras torjuntaprosentti kurittomankin puolustuksen takana, ehkä jopa Mestiksen paras maalivahti, jos Heljankoa ei lasketa. Kyllä tämä menee mielestäni Tutolle. Isoin syy, miksi Tuto päästi vähiten maaleja.

  E: Paljon kertoo miehen tasosta, jos tämän puolustuksen takana Kaarlehdolla 87,06% ja Ruusulla 89.96 vertailupohjana. Pohjanoksalla 92.31. Seuraavaksi parhaalla aloittavalla playoff maalivahdilla 91,13% Aleksi Autio.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 13.11
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ihan off topic mutta äänestin Mestiksen All Stars äänestyksessä parhaaksi maalivahdiksi Reijolaa kun piti äänestää Hölsää. Oivalsin about samalla kun lähetin, mutta hyvä että Reijolakin sai ainakin yhden ääneen. häh häh hää.

  Minulla on tuohon tilastointiin sellainen lisättävä seikka huomioitavaksi, että Rässyn joukkue teki saman kuin viime keväänä ja runkosarjan loppua kohti pelaaminen muuttui voittavammaksi.
  Tammikuun pistekeskiarvo 1,82, helmikuussa 2,38 ja maaliskuussa 2,67 vaikka olikin vain kolmen pelin otanta. Edellinen tappio varsinaisella peliajalla pitää kaivella niinkin kaukaa kuin 17.1. kun Jokipojat otti kotonaan 2-1 voiton.
  Kaikenkaikkiaan vuonna 2018 on suoraan 15 voittoa ja 7 tappiota. Voitoista varsinaisella peliajalla on tullut 12 ja jatkoilla 3, tappiosta varsinaisella peliajalla 2 ja jatkoilla 5. Niistä viidestä tappiosta tuli 3 voittolaukauksissa. Vain 2/22 ottelua katkennut tappioon varsinaisella peliajalla.

  Näillä tilastoilla voi aika luottavaisin mielin lähteä kohti pudotuspelejä.

  Mutta, pitää muistaa että urheilu on urheilua ja nämä ratkaistaan jäällä, ei menneillä tilastoilla eikä millään muullakaan kuin pelaamalla.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 23.24
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Alivoimamaalien tekeminen miehille maistuu mutta YV edelleen vaikeaa, vaikka tänään kyllä luotiinkin huomattavan hyvä määrä laatupaikkoja ja kiekko löysi pussiinkin.
  Joku on kirjoittanut että maalivahtipeli oli hyvää. No ei todellakaan ollut. IPK:n toinen maali ihan lahja enaimmäinen SaPKon jäähy johtui huonosta maalivahdin suorituksesta ja lukuisa määrä räpylästä ulos oksennettuja kiekkoja joista seurauksena maalin edusmylläkät ja viisikkopuolustuksen leviäminen. Kukaan tuolla jäällä ei voi luottaa siihen jääkö kiekko kiinni vai ei eikä arvata sitä mihin se torjunnasta päätyy.
  Tuossa on tällä hetkellä todella ISO riski.
  Ja se right pikku-ukko +2 -7 viiteen peliin. Ei perkeles. Siihen päälle vielä 12 minuuttia kakkosia niin jotain tartteis tehdä. Siellä taitaa nyt kypärä puristaa kun varmasti itsekin tiedostaa tuon suoritustason.
  Tekemällä vaan pää pystyyn. Kyllä se siitä lähtee rullaamaan ennen kuin on taas kannu käsillä.
   
 16. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Hämäläisen paluun jälkeen YV ainakin Monton viisikon osalta on ollut kohtalaista. Lainion ja Hämälaisen kiekottelusta neljännessä pelissä Monto sai yhden laittaa tyhjiin ja oliko kaksi tyhjää maalia edessä. Tänäänkin Monto sai sen varman maalin, mutta suti johonkin sen.

  Lainaus:
  En ainakaan tänään kirjoittanut, että mv peli olisi ollut hyvää. Olen kyllä kauden mittaan sanonut, että tuolla mvkaksikolla taistellaan kannusta. Kurosen jäähyyn viitaten niin vaikka Urpolahti sen sylki eteen niin Kurosen olisi pitänyt ihan jotain muuta tehdä kuin ottaa kaverin mailasta kiinni. Edelleen minun ymmärrys mvpelist on heikko ja ei pitäisi arvostella, mutta maalivahti ottaa sen ekan ja kakkoskiekot on puolustuksen heiniä. Avauserässä Urpolahti otti pari gamesaveria, kun alivoimalla pelattiin. Etenkin se poikittaissyöttöön vastaantulo oli voittavan maalivahdn tekoja.

  Lainaus:
  Korjaan, että ne on +2 -8

  Täytyy sanoa, että uskoin hänen nostavaan tasoa kunhan loukkaantumisesta toipuu, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, jos Pulli vielä tänä keväänä kykenee pelaamaan niin hän on ekana kokoonpanosta ulkona. Vaikka onkin kolme Mestismestaruutta taustalla niin jokin tällä hetkellä pelissä mättää. En ihan olisi playoffeissa Väinölää nostamassa hierarkiassa edelle, mutta kaikkea närmmä sattuu.
  Maanantaina Iisalmessa tämä pakki varmaan SaPKon voittaessa 4-1 tekee tehot 1+2 ja voin taas mennä nurkkaan häpeämään arvosteluani.

  Johan minä ennen perjantain peliä kyselin onko Monto edes pelannut ja hän näytti olevan kentällä, kun sai Hämäläisen rinnalleen.

  Lainaus:
  Kyllä tässä katse on kohti kannua. Valitettavasti olympialaiset söi tämän lomajakson viimeiset päivät niin ei ole päässyt vielä IPK-sarjaan mukaan, mutta ekat lomapäivät on anottu niin, että 10.4 saavun Savonlinnaan ja torijuhla oli varattu 21.4.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Käytännössä näin, mutta minä ymmärrän että Kuronen ei voinut millään olettaa sen helpon kiekon tippuvan räpylänpussista ulos, saati sitten että se tippuisi suoraan eteen.
  Eilen Urpolahti ei saanut räpylään jäämään kun muutaman kiekon, ei saanut edes sellaisia aloituksen haku heittoja kiinni. Puolustuksen ja viisikon edessä pitää luottaa maalivahtiin, mutten tulee noita paniikin omaisia pakan leviämisiä.

  Otan esimerkin ihan eri lajista, pesäpallosta. Lyöjä nostaa viimeisen pallon pystyyn ja ei tietenkään koppari juokse toisen taakse varmistamaan sitä. Hups, toinen ei saakaan pelin helpointa palloa kiinni niin harva osoittaa sitä varmistajaa vaikka sen pitäisi periaatteessa olla takana.
   
 18. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Täysin samaa mieltä Murkulan kanssa. Pelaajien pitää voida luottaa maalivahtien peliin, mutta maalivahtien pitää voida luottaa puolustajiin ja hyökkääjiin, että pitävät omat ukkonsa. Nyt tuntuu, että pelaajat eivät luota Urpolahden pelaamiseen, mutta kyllä ne pakitkin pelaavat pääsääntöisesti niissä maaleissa itsensä pihalle. Mielestäni SaPKolla ei ole tällä hetkellä Mestiksen voittavaa maalivahtia, menee kyllä liian helppoja maaleja. Lisäksi pitäisi pystyä ottamaan aina muutama gamesaveri joka pelissä. Mielelläni olen väärässä tuosta voittavasta maalivahdista.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKon hyvä kausi lässähtää maalivahtipeliin, tämä on ollut nähtävissä koko kauden. Ei auta jos pelaa yhden tai kaksi peliä välillä, eikä auta että ottaa pelin sisällä jonkun huipputorjunnan jos muuten päästää ihan F-junioritason maaleja.
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Jos jatkojen maalia tarkoitat niin minun näkemys maalista oli se, että Näppi oli kolmen SaPKon pelaajan keskellä ja kiekko saatiin irti lavasta, mutta lhuonon puolustuspelin takia Näppi sai tuikattua kiekon maaliin. 1-0 maalisa rysty on aina maalivahdille paha, kun oikeastaan kukaan ei tiedä mihin se kiekko siitä lavasta lähtee. 2-1 maalissa Lahtela oli siinä paikalla missä hänen piti mieheen iskeä kiinni. IPK sarjassakin hän jätti maalille nousuun vastaavalla tavalla iskemättä ja Juuselaa ei voi siihen maalin eteen päästää. 3-1 maalissa Pullille kävi hassusti ja Juusela oli oikeastaan läpi.
   
 21. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Samaa mieltä Sorzan kanssa. Ei voi Upia syyttää maaleista. Eipä tuohon tarvii sen kummemmin kommentoida kun Sorza avasikin jokaisen tilanteen. 1 maalista oon sitä mieltä että ois pitänyt ehdottomasti ottaa mut muut oli enemmän tai vähemmän huonoa tuuria ja 2. maali oli kyllä pakkien maali, koska ei kulmasta saa tolla tavalla kävellä suoraan maalille..
   
 22. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Anteeksi nyt, mutta mitä aineita siellä Savonlinnassa vedetään? Otti Urpo juu pari loistavaa koppia, mutta ne ovat yhtä tyhjän kanssa kun helppoja menee omiin. Ensimmäinen maali oli naurettavan helppo: pakki paineisti Haarasen oikeaoppisesti jo pelin ulkopuolelle ja vielä rystylle. Ei voi tuollaisesta paikasta mennä rystyroiskaisu takakulmaan, varsinkin kun tilanteesta puuttuivat sekä maski että suoraan syötöstä lähtevän laukauksen yllätyksellisyys.

  2-1 maalissa juu, ensimmäinen virhe oli Lahtelan, mutta ei hänen virhe sitä tarkoita, että Urpolahti voi pelata lopputilanteen aivan päin helvettiä. Sama ongelma kun ekassa maalissa: Upi vetää itsensä mahdollisimman pieneksi ja liimaa etutolppaan kiinni, jonkalisäksi poikittaisliikkeen reagointi on liian hidasta.

  Jatkoaikamaalissa kiekko pomppi todella onnekkaasti takaisin Näpin lapaan ja pässien pakistokin siinä nukkui oikein huolella, mutta eihän se nyt herranjumala voi paketista lipsahtaa läpi tuollainen rystyripuli.
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sanasta sanaan amen. Paitsi että meistä viimeisten viestin kirjoittajista kenenkään sijainti ei taida olla Savonlinnassa ainakaan tätä nykyä.

  Jos @LL90 komppasi @sorza a niin minä komppaan tätä vähän toisenlaista näkemystä.
  Mitä yhteistä on Katosalmen IPK sarjassa laukomalla hörpätyllä kiekolla ja eilisellä rystyllä. No Urpolahden paska sijoittuminen. Kattokaapa huviksenne paljon se jättää takatolpan puolelle tilaa nii siitä löytyy syy miksi niitä kiekkoja hupsahtelee.
  Voittomaalissa oli tosiaan kaikkien pelipaikkojen virheet mutta se että kiekko meni maaliin oli ihan paskaa huumoria.
  Kolmas maali oli mitä oli, se ei mene veskarin piikkiin.
  Toistakin edelsi puolustusvirhe, eikä varsinaisesti voi ihan täysestä hörpystä puhua mutta Pohjanoksalle tai Kaarlehdolle se kiekko ei olisi uponnut.
  Siinä on nyt valitettavasti joukkueiden välillä hemmetin iso ero.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2018 klo 15.08
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Toisaalta olisiko Tuton veskat torjuneet ne muutamat gamesaverit joihin ottelu olisi ratkennut. Urpolahti antoi mahdollisuuden voittaa Tuton. SaPKo ei sitä käyttänyt ja Tuto voitti.
   
 25. Linnankundi Jäsen

  Halosen pelit Hifkin A-junnuissa loppuivat, voisi tulla SaPKoon loppukaudeksi. Onko voittava maalivahti, kun hävisi kolme peliä putkeen Kärppiä vastaan?