Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Oma kantani on lainapelaajiin, että ennemmin omilla. Jos sieltä jokin viimekauden nuorten pelaajien lainasääntöihin sopiva nelosketjun ihmiskuula löytyy niin sellaiselle olisi tilausta. Kiilholman tapauksessa oli selkeästi molemmille hyötyä lainasta: SaPKo sai paikattua sairaslistaa ja Ässät toivottavasti sai Kiilholman sopparille jonkin maksajan, kun käsitykseni on edelleen se ,että hän ei Ässissä kevättä tule näkemään ja SaPKolla tuskin on hänen sopparia varaa ulos ostaa, jos hänen palkka on melkein samaa tasoa kuin SaPKon pelaajabidjetti. Ehkä SaPKo hieman maksoi myös takaisin Wallin lainasta viime keväältä. SaPKolla tilanne on hyökkäyksen osalta se, että vemppaosasto alkaa tyhjentyä ja Hämäläinen on päivä kerrallaan ja Elo n kuukauden poissa. SaPKo ei ole yhtään runkosarjapeliä saanut pelattua ykkösmiehistöllä loukkaantumisten takia, joten tärkeintä tällä hetkellä on saaa omien sopimuspelaajien kesken saada homma toimimaan.

  Oma asenne lainoihin on, että loukkaantumisia voidaan paikata niillä tai sitten loppukauden lainoja. Tällä hetkellä esim Siikin tilanne on, että jos pelaa pelin SaPKossa, pelin Turussa ja seuraavaa peliä ei tiedä missä pelaa, niin itse en arvosta ja tuskin pelaajaa sekään kehittää. Eikä siinä kumpikaan seura hyödy eikä pelaaja itse. Tanus sitä kritisoi, kun silloin Tapparan sopimuspelaajana pelaili LeKissä, että on se eri asia olla täysin yhdessä seurassa kuin se, että pelipäivänä et tiedä ennen aamujäitä missä pelaat.

  Puolustusosastolla tilanne on se, että Pullin palatessa vempasta edelleen pidän SaPKon puolustusta sarjan parhaana. Sinne ei lainoja tarvitse, koska parhailla pelatessa pitää miettiä, kuka on se 7. puolustaja. Väinölä saa nyt paikata loukkeja ja vaikka virheitä tulee niin hänellä on paljon apuja etenkin hyökkäyspäähän ja nuo virheiden maksetut oppirahat voi olla arvokkaita, kun kannusta aletaan pelaamaan.

  Yleisesti pelaajistoon niin Räsänen sanoi sen, että tällä hetkellä pelataan kolmella sylinterillä ja aiemmin kritisoi ettei kaikki ole omaa rooliaan löytäny/tajunnut. Onhan tässä mahdollista, että ennen joulutaukoa hyökkäyksestä lähtee pari pelaajaa ja tilalle tulee pari roolipelaajaa. Mahdolliset poistujat on Räsäsen asia, jos hän näkee joillakin olevan vaikeuksia toteuttaa hänen pelitapaa, mutta tulopuolella olisi nelosen laidalle kunnon santapaperille tarvetta.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tottakai tämä on aina ideaali tilanne. Silti jos tarjolla on edullisesti jotain osaamista mitä omista ei löydy niin miksei käyttäisi tilaisuutta? Esimerkiksi pieni mutta liukas Varttinen kärsii Ässissä hirveästä gorillasta maalinteon suhteen (pääsee lähes joka pelissä hyville paikoille) ja tämä voisi hyvin aueta pelaamalla hetken aikaa sarjatasoa alempana.

  Onko tietoa jatkaako Kiilholma Savonlinnassa? Lainasopparihan oli taukoon asti mutta kai sitä voi jatkaa jossei sopimuksen ostajaa löydy.
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Onneksi minun ei näitä tarvitse päättää. Tottakai, jos Hämäläisen day to day venyy niin siksi aikaa olisi otettavissa ja jopa YV ajalla. Muuten on vaikea löytää esim YV aikaa parin pelin takia, mutta mistä näitä tietää. Tällä hetkellä on vaikea nähdä kolmessa ekassa ketjussa ja YVllä pelipaikkaa. Loukkaantumisia tietenkin tulee aina lisää ja pitäähän näitä tilanteen mukaan katsoa.

  Lainaus:
  No tuskin sen jatkamisessa mitään estettä näkyy niin Ässien, SaPKon ja Kiilholman puolesta. Kiilholman tilannehan on sinänsä aika ainutlaatuinen ja SaPKo on vain näyttöpaikka, että ulkomailta tai ehkä Liigasta se soppari ulosostetaan. Yksi iso muuttuja on se, että kannattaako Ässien päästää Kiilholmaa ilman koko sopparin ulosostoa toiseen Liigaseuraan, jos se toinen seura samoista playoffsijoista taistelee. Sehän olisi omalla tavallaan hauska käänne, jos Kiilholma pelaa loppukauden liigaseurassa x ja ko seura pudottaa Ässät pleijareissa ja Ässät vielä osan maksaa Kiilholman palkasta. Kirsikaksi voidaan heittää, että Kiilholma sen ratkaisumaalin tekee. Ässissä käsittääkseni ei tulevaisuutta ole tiedossa, koska muistaakseni Aho jo sanoi ettei hän pelaa ja sen päätöksen pyörtäminen voi päävalmentajan auktoriteetin kopissa romuttaa ja se on taas tie mitä Ässät tai mikään joukkue tuskin haluaa kulkea.

  Itse mielelläni Kiilholman näen koko loppukauden SaPKossa, mutta sen toteutuminen on taas niin monen mutkan takana ettei siitä edes kannata keskustella.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jep Kiilholma ei Ässissä enää pelaa, se on jo tullut selväksi. Eikä ole enää teoreettista tonttiakaan kun juuri hommattu Kärki & Salminen. Ulkomailtakin oli vissiin jotain sopparia tarjottu mutta vanhaa sotaratsua ei napostellut, lieneekö tämä viimeinen kausi ammattilaiskiekossa.....ikävä päätös pitkälle uralle jos se päättyy kotisohvalla eikä kaukalossa.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ei ihan tarkkaan liity tämän kauden SaPKoon, mutta harjoitushallitoimet alkavat tänään, tai taisivat alkaa jo klo. 9:00.
  Puuta kaatuu ja kaukalo lähtee, kuokka maahan ja sitä rataa. Mitään muuta siellä ei varmaan sitten tapahdukaan, mutta ilmeisesti aloittamalla tänä vuonna varmistaa myönnetyn rahoituksen säilymisen.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Paikallislehti tietää kertoa että Niko Lönroos Jokereiden A:sta olisi liittynyt joukkueeseen joulutauolle kestävällä koeajalla.
  Niko Lönnroos - Eliteprospects.com (EP)

  Nyt täytyy sanoa, että tällä kertaa on kyse pelaajasta josta minä en tiedä yhtään mitään. Tietääkö joku muu minkälainen pelaaja SaPKoon siirtyi?
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Kaveri saa ainakin mahdollisuuden onnistua, on laitettu ykköskenttään Salon ja Lahtelan kanssa.
   
 8. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Mitään en osaa sanoa, kun en junnuja Jokereissa yhtään seuraa. Sen verran kumminkin itseluottamusta löytyy, että Jokeritjunnuna on 8 ottanut selkään, joten odotukset sen puolesta on kovat.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kun kerran lainapelaajia otetaan niin olisi toivonut niitä otettavan Ässistä, koska siellä on ylimääräisenä useampia hyökkääjiä ja pakkikin olisi mahdollinen. No onhan tässä vielä kautta aikaa ja ehkä liikehdintää vielä tapahtuu...
   
 10. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Kyseessähän ei ole lainapelaaja vaan try outilla sopimusta hakeva pelaaja ja jos oikein olen ymmärtänyt niin seuralla olisi intressejä sitten 1+1 soppariin.
   
 11. Linnankundi Jäsen

  SaPKon valmentajan Räsäsen mukaan tässä koeajassa on kyse tulevaisuuden suunnitelmista eli ymmärsin niin, että jos kaveri pärjää, niin hänelle tarjotaan loppukauden ja kenties seuraavan kauden sopimusta. Ei siis mikään loukkaantuneiden paikkaus.

  Edit. Olin taas tuota v...n vesilintua hitaampi ;)
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ok luin kiireessä väärin. Ilmeisesti siirtosopparit eivät koske Mestistä, Liigaahan ei saa Jokereista ottaa pelaajia ilman sanktioita.
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Koskeekohan tuo kielto myös Jokereiden a-junnuja. Ja kieltohan on saunaseuran oma keksintö. Tuskin se laillinen on, mikäli muistan oikein noita aikaisempia tapahtumia liigan puolelta.
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Kieltohan on Liiga OYn sisäinen osakkaita koskeva "herrasmiessopimus". Laillisuus taas on oma asiansa ja sehän onkin selvityksessä eikä edes Jokereiden vaan pelaajayhdistyksen toimesta. Mestis on Jääkiekkoliiton alainen jääkiekkoliiton mestaruussarja ja Jokerit pelaa KHLssä jääkiekkoliiton siunauksella. Esim KiVa on Jokereiden farmi ja esim Mäkiset ja Gymer pelasi viime kaudella ihan Jokereiden sopimuspelaajina KiVassa ja Jokereissa. Tällä kaudella Juho Rautanen on Jokereiden sopimuspelaajana pelannut KiVassa.

  Olisi sen puolesta hyvin erikoista, jos A-junnuissa sopimuspelaajana ollut pelaaja sopimuksenpurkamisen takia toisi seuralle sakot.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  No ei varmasti tuokaan sakkoja, onhan asia selvitetty jo ennen siirtoa. Omasta puolesta tuo "herrasmiessopimus"kin voitaisiin purkaa, hyödyntäisi Liigaa jos sieltä tulisi joku Jokereiden ylijäämämies Liigaan pelaamaan. On kuitenkin lähtötasoltaan perusliigajyrää parempi pelaaja.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ja myös Kivilahti, Ratilainen, Nurmikanta, Rantaeskola ja Embrich on Jokereiden sopimuspelaajia Vantaan riveissä.
   
 17. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Kyllähän tuon tiedän, mutta esimerkkeihin halusin nimenomaan nostaa molemmissa joukkueissa sarjapelejä pelanneeita pelaajia.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Noinkohan Siiki enää palailee SaPKoon. En ole kyllä nähnyt miten Liigaa on pelannut mutta pelkkää tulos ja tilastosivua tuijottamalla sanosin että on pelaajalle perseennäyttö laittaa takasin Mestikseen.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Teemu Vuorisalo siis lainalle SapKoon ainakin 5.12 asti. Hyvä, että ilmasilta toimii edelleen Ässien ja SapKon välillä, Ässät tarvitsee peliaikaa näille kokoonpanon ulkopuolisille pelaajille jatkossakin.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Sellaista mietin, että eiköhän SaPKossa ollut kiinnostusta Vihavaisen Tatuun vai eikä Vihavaisella ollut kiinnostusta SaPKoon? Tietääkös kukaan, mahdollisesti Tatun tunteva tästä mitään?
  Kuitenkin Peliitoissa melkein pinna/peli vauhdissa ja tehotilasto +2 kun joukkueen maaliero on 29 pykälää pakkasella.
  Ei ehkä ole ensi kaudella vielä valmis Liigaan niin tänne vain.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Entäs tietääkös joku onko Huhtasalo ihan vaan viltissä, loukkaantunut vai peräti poistunut joukkuevahvuudesta?
  Onko minulla mennyt jotain ohi?
   
 22. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Pelannee tänään A-junnujen mukana eli tuo ensimmäinen vaihtoehto varmaan lähimpänä totuutta. Tai ainakin viime keskiviikkona oli junnujen kokoonpanossa.
   
 23. Linnankundi Jäsen

  Tarmo ReunanenTPS:sta tulee paikkailemaan pakkipulaa joulukuun puoleenväliin asti.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Heh, oikeastaan ei edes ollut enää pakkipulaa kun Vuorisalokin on mukana. Tosin Vuorisalo taitaa kotiutua aiemmin. Se mitä eilen kirjoiti Kurosen avaussyötöistä, niin on pantu merkille.
  Myös eilen otteluketjussa viittasin tähän samaan ongelmaan Pavenin osalta ja Marvahan on koko kauden pistänyt hasardia hasardin perään. Hyvä ettei Laamasen avaussyötöt osu parhaiten, tai Laamaselle käy monesti niin että ne jotka ei osu ei osu vastustajankaan mailaan.
  Samaa mieltä kuin @sorza , kyl SaPKolla on ihan sarjan parhaita pakistoja ellei paras mutta se pitäisi myös saada pelaamaan sillä tasolla. Kylläpä se sieltä vielä lähtee. Päästettyjä maaleja ottelua kohti vähemmän on TUTOlla, Jokipojilla, ja Kiekko-Vantaalla, mutta eipä se olekaan mikään pakiston mittari.

  Olisi muuten perin mielenkiintoista jos syöttöprosentteja tilastoitaisiin ja ne jostain löytyisi. Ei ilmeisesti.

  Onkos muuta jatkoaikalaisista kukaan menossa lauantaina SaPKon faniporukan perustamiskokoukseen? Siellä saattaisi olla hallituspaikkojakin ja vastuuta jaossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2017 klo 20.31
 25. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Nyt mennyt minulta kokonaan ohitse, että missä täällä jatkoajassa nykyään on Mestiksen otteluseuranta? kun ei ainakaan tuossa keskustelufoorumin etusivulla olevassa "otteluseuranta" osiossa sellaista ole?

  Toinen kysymys, mistä olet kuullut tuollaisesta faniporukan perustamisaikeesta? Itse en ole mistään sellaista kuullut? Seuraan SaPKoa Twitterissä ja Facebookissa, mutta ei sielläkään kyllä ole mitään mainittu.