Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2017–2018

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 21.12.2016 klo 09.49.

 1. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Lainaus:
  Lauantaina pronssipeli, toki voi pelata täällä myös siinä välillä. Joukkue matkaa kohta Oulusta Helsinkiin joten siinähän pomppaa pois kesken matkan tarvittaessa. Onneksi ei itse tarvitse valita kuka kolmesta olisi paras vaihtoehto.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Itse en jaksa millään uskoa, että Halosta ruvetaan kesken playoffien joukkueeseen ottamaan.
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kannattaa käyttää ja pelata tuokin kortti. Halonen oli henkilökohtaisesti ollut pääosissa kun HIFK A pudotti ylivoimaisen runkosarjavoittajan HPK:n. Nopeasti ajateltuna ei se ainakaan huonompi voi olla kun nämä SaPKon kaksi nykyistä.
   
 4. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Lainaus:
  Vaikea sanoa onko tilanne muuttunut kun pääsivät välieriin, mutta tuo ilmoitettiin IPK-sarjan jälkeen.
  "Takataskussa on kuitenkin HIFK-vahti Niilo Halonen. Punapaitojen A-nuoret pelaavat tänä iltana ratkaisevan pudotuspelikamppailun HPK:ta vastaan. Jos helsinkiläiset ottelun häviävät, on Halonen SaPKon käytössä loppukauden ajan."
   
 5. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  ¨
  Joo lähinnä mietin sitä, että minkä signaalin maalivahdin hankkiminen ulkoa antaa joukkueelle.. Eri asia, jos se olisi hankittu ennen poffeja. En siis osaa siihen sanoa mitään, mutta edelleenkin eilen Urpolahti pelasi hyvän matsin. Pelasti pari varmaa maalia ja vastapainoksi sitten meni 1 helppo omiin. Pitää viel tsekkaa uusintana se voittomaali. Toisinsanottuna Upi antoi eilen kuitenkin mahdollisuuden voittoon. Kolmaserä oli aika pitkälti SaPKon ja jatkoeräkin pääasiassa. Jatkoerässä huomasi, että molemmat joukkueet rupes hieman väsähtämään, mutta mielestäni TuTo jopa pahemmin ja siinä olisi ollut SaPKon mahdolisuus ratkaista. Ei tällä kertaa. Tiistaina uusi peli..
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  @VapaahetoisGM ja @Murkula
  Valitettavasti jatkoajan ongelmien takia vastaus jää myöhäiseksi

  Parempi maalivahti olisi ottanut jokaisen neljästä hyvänä päivänä kiinni. En tosin kantaani minkään suhteen muuta. Kolmea (tai kahta*) maalia edelsi SaPKon pelaajalta tai pelaajilta suoritus minkä oikein pelaamalla ei edes koko maalintekotilannetta olisi muodostunut. Vaikka ja maali meneekin läpi ja maalivahti ei saisi olettaa mitään, niin ei herran jumala voi päästä kolmen pelaajan välistä enää uudestaan kiekkoon, kun se on jo saatu irti lavasta.

  *= Voi myös olla puolustuksen ja maalivahdin kanssa sovittu, että siinä maalinkierrossa annetaan tulla maalille ja se pelaaja kiekolla on maalivahdin, jolloin tietenkin se on Urpolahden virhe, jos maalin menee. Tuli vain mieleen, kun Lahtelan tasoiselle sentterille on kahdesti täysin sama tilanne sattunut playoffeissa.

  En minä Urpolahtea nosta sarjan parhaiden maalivahtien joukkoon, mutta edelleen Turussa Urpolahti antoi oikeilla hetkillä SaPKolla mahdollisuuden voittaa. Ja mitä sitä varomaan sillä varmasti kaikki on videot selailtu ja ne heikkoudet katsottu, kun tänäänkin Juuselan AV-maalissa (vaikka Montolla ja Lainiolla pakkiparina hieman paketti sekosi), Urpolahtea on koko kauden vaivannut etutolpan ylipelaaminen ja takakulman järkyttävä tila.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Syntymäpäivänäni pari viikkoa sitten kirjoittamassani, lainatussa, viestissä on pohjimmiltaan täysi osuma. SaPKon kausi ei täysin lässähtänyt sillä toinen vuosi peräkkäin neljän joukkoon ja mahdollisuus toiseen perättäiseen mitaliin ei ole lässähdys. Mutta, tuo joukkue olisi ansainnut pelata finaaleissa ja pelaisikin mikäli maalivahtipeli olisi ollut lähelläkään viisikon tasoa.
  Voi aina viisastella tehtyjen maalien määrässä mutta totuus on, että SaPKo hävisi maalivahtipeliin välieräsarjan kolme peliä neljästä. Sitä asiaa voi käännellä ja väännellä mutta se ei muuksi muutu.
  Esimerkiksi G7 maaleista yksikään ei olisi mennyt vastapuolen veskarille ja kaksi kolmesta oli täysiä lahjoituksia, yksi vaan huonolle veskarille pussiin mennyt kiekko.
  Ei ole järkeä enempää lyödä lyötyä sillä sen verran olen itsekin urheillut, että pystyn sanomaan. Virheen tekijää se vituttaa aina enemmän kuin ketään muuta. Kukaan ei ole tahallaan huono, ja kaikki yrittävät aina parhaansa. Ei ole siltikään syytä kaunistella kun mitään kaunisteltavaa ei ole.

  Minun Mestiskausi oli tässä, katson Fanseatilta pronssipelin ja finaaleita, mikäli ne eivät ole Tapparan matsien kanssa päällekäin. Halliin ei kiinnosta enää mennä.
  Onneksi on tälläinen monen joukkueen symppaaja ja Tapparan sekä Maajoukkueen kausi on vielä kesken.

  Ei myöskään haitannut yhtään että Juve - Real vie tässä loputkin ajatukset illan matsista.

  Tsemiä joukkueelle pronssipeliin. Voittaminen on aina parempaa kuin häviäminen.
   
 8. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  @Murkula
  Ihan oikein kirjoitit. Minä varmaan olin ainoa, kuka edes missään vaiheessa uskoin, että mv peli voitaisiin voittaa tässä sarjassa. Yksittäiset tilanteet pitää aina katsoa yksittäisinä, mutta isossa kuvassa, jos maalivahdit olisivat olleet toisin päin niin edes seiska peliä ei olisi nähty. Itsellä olisi enää maajoukkue pelit edessä, mutta Marjamäki ei paljoa uskoa luo ja sitä pitäisi ainakin kaksi seuraavaa vuotta kestää toisessa seura joukkueessa.

  Perjantain pronssipelin varmaan katselen kaljan kera fanseatilta, jos muistan. Onhan SaPKolle pronssipelikin loistava saavutus, kun Mestishistorian aikana kahdesti on päästy puolivälieristä jatkoon ja molemmilla kausilla on mitali haarukassa, mutta katsellaan löytyykö se lataus sieltä perjantaiksi.
   
 9. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Joo kyllähän siinä niin kävi että eilen meni kaksi helppoa Upille. Käytännössä jälleen kerran muuten hyvä peli Upilta mutta kaksi helppoa ei vaan voi mennä.. llen kanssa samaa mieltä että maalivahtipelihän tämän ratkaisi. Jos TuTolla olisi ollut edes hieman huonompi veskari nii SaPKo olisi mennyt jatkoon jo ennen game7.

  Kait se pronssipeli pittää perjantaina kyttäillä. Toivon vaan että yleisö ei täysin hylkäisi joukkuetta tämän takia ja että perjantainakin hallilla olisi muitakin kuin järkkärit...
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Aika nopeasti mieli muuttuu ja varmaanpa kuitenkin menen pronssipelin katsomaan. Tosin oma mieli ei muuttunut mutta pieni poika meinasi herkistyä itkuun kun sanoin että me ei enää tänä talvena mennä jäkistä katsomaan. Olen katsonut hallissa 38 SaPKon matsia tällä kaudella ja kaikenkaikkiaan vain la 28.10. Ketterää vastaan pelattua peliä en katsonut mistään. Kaikki muut paitsi harjoituskauden vieraspelit ja tuon yhden runkosarjamatsin katsoin.
  Edelleenkään oma mieli ei muuttunut, mutta kun lapsi haluaa niin minun mieli siinä ei paina. Lapsilleen ei voi olla takautuvasti hyvä isä, vaan sitä on oltava aina. Kun minulla ei ole oman jääräpäisyyden lisäksi mitään estettä mennä halliin niin menenhän minä.

  Pientä lohtua toki, että se vastaantuleva joukkue on Jokipojat ja onhan siinä vähän maajoukkuehenkeä ilmassa. Se vaan että jos vielä yksikin peli hävitään maalivahtiin niin itku pääsee.
  No en usko, veikkaan että SaPKo kuitenkin ottaa pronssit pelituntumansa edulla.
   
 11. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo itse tosiaan joudun taas Fanseattiin tukeutumaan viimeisen kerran tällä kaudella. Itse tosiaan olen katsonut tällä kaudella lähes kaikki matsit Fanseatilta plus 2 peliä Vantaalla ja yhden Espoossa. Savonlinnassa pelejä taisi meikäläiselle kertyä 4 tai 5 ja sitten yksi välierä Turussa. Ei siinä nyt vaan kyttäilemään tulevia sopimuksia. SaPKolla kova sentterikalusto ensvuonna. Viitannee siihen että Monto lähtee menemään. Eikä siis yllätä, sillä on huikee pelaaja, toivottavasti sais liigassa mahdollisuuden.
   
 12. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Yhden ottelun kokemuksella suosittelen lämpimästi pronssiotteluun menemistä ja mukavaa kuulla, että yleisöä on menossa. Kaudesta selviää vain yksi joukkue ilman suurta pettymystä, mutta kaksi joukkuetta päättää kautensa juhlien ja jos ne vähäisemmätkin juhlat sattuvat oman joukkueen kohdalle, edellisen ottelun pettymyksestä pyyhkiytyy iso osa pois. Omalla organisaatiolla menee nyttemmin niin kuin menee, mutta vieläkin vetää tippaa linssiin kun muistelee viime kevättä, kun pojan kanssa tallusteltiin keväisellä Kupittaalla autolle ja pojalla oli vielä Uomalan maila kotiintuomisina. Eli sinne vaan, poikien, tyttärien, puolisoiden ja kavereiden kanssa.
   
 13. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Ainakin SaPKon kotisivuilla mainittiin, että lippujen hinnat pitäisi ollla Pronssiottelussa samat kuin välierissä.

  Hyvä homma, että lippuja mennyt. Tiesin tosin myös sen, että se perus 600 vakiokatsojaa on vuorenvarmasti pelissä, mutta jos yli 1000 pääsee niin on se jo hyvä saavutus. Ja kyllähän yleisö voisi kannustaa mitalit joukkueelle, kun ei niitä mitaleja kuitenkaan ole kuin se yksi kappale! Itse elän mukana fanseatin kautta.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Pronssipeliä kuvaili hyvin aikanaan pelaajien mielipiteenä Keinänen tai Virkki. Sama pätee katsojaan. Alkuun ei oikein syty hommaan pelata peliä, mutta sitten kun summeri soi ja peli on hävitty, niin on ketutus melkoinen. Ainakin itselleni tämä piti täysin paikkansa katsottua joskus jotain Tuton pronssipeliä. Sen sijaan MM-kisojen pronssipelit ei kyllä napostele pätkääkään. Se mitä olen pronssipelejä nähnyt Tutolta useita vuosien varrella, niin kaava on melko sama aina. Intensiteetti nousee huomattavasti loppua kohti.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä tulee olemaan hyvä yleisömäärä tähänkin prossipeliin. Jopa Joensuussa on näköjään fanit mentaliteetilla "vielä kerran pojat", kun bussiin on löytynyt täytettä ja "yksinäiset sudet" lähtee liikkeelle ympäriinsä.

  Rumpujen pärinää ja vittuuntuneita savolaisia tiedossa.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jes, tänään on sauma ottaa seurahistorian toinen Mestis-mitali. Luulisi kuitenkin että kausi on mukavampi lopettaa pronssiin kuin neljänteen sijaan ja olisi turhan raaka kohtalo joukkueelle sekä kannattajille hävitä G7 ja mitalipeli putkeen.
  Ei ihan parhaat lähtökohdat kun kokoonpanosta on pudonnut vielä Lämsä ja Laamanen. Kaikkiaan kohtuullisen kova viisikko puuttuu kun voisi olla

  Piitulainen - Lämsä - Saramäki
  Pulli - Laamanen

  Olisi kaikkiin Mestisjengeihin kelpo kakkosketju jos vanhan hierarkian mukaan miettii.

  Eipä mennä valmiiksi poissaolojen taakse vaan tapelkoot miehet sen mitalin itselleen.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Niin vaan kausi päättyi voittoon ja mitaliin. Kyllä se pronssinkin voittaminen katsomosta tuntui hyvältä, mutta on se riemu tavallaan teennäistä. Sen uskon että nyt on poikien mukavampi tempaista päät täyteen.
  Nyt vielä viimeisen kerran takerrun tuon maalivahtiasiaan. Tänäänkään viimeistely ei ollut tehokasta, mutta kun omassa päässä maalivahtipeli toimi niin kaksi maalia riitti siihen että voitto otettiin. Ensimmäistä laukausta lukuunottamatta Toivonen ei päästänyt yhtään kiekkoa torjunnasta holtittomasti irti. Kiekot jäi kiinni tai ne torjuttiin kulmiin.Viisikkoon ei tullut kaaosta ja koko peli pysyi paketissa. Ei vastustajakaan ollut yhtä kova, mutta hyviä maalipaikkoja saivat. Ne vaan eivät näytä niin hurjilta kun veskari nollaa rauhallisesti.

  Mutta toinen kausi peräkkäin mitaleilla ja se on SaPKolta koko seurana hieno suoritus. Kaikkiaan minulle Mestiksessä on kyse viihteestä ja siinä suurinta osaa näyttelee koko runkosarja. Kausi on nyt tältä osin loppu ja Tapparan kanssa jatkuu.

  Muki XO Frapin ja kausi pakettiin. Jatketaan ensi kauden ketjussa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2018 klo 22.52
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Onnea vaan SapKolle pronssista. Toveri Murkulalle sanoisin, että ei se pronssin juhliminen oikeastaan teennäistä ole. Kyllä se ilo ihan aitoa on, mutta samalla vaan mielessä on tietynlainen haikeus. Ajatus kuitenkin rullaa ”jos” -rataa ja kausikin siinä samalla päättyy.

  Kyllä mä vaan sitä mieltä olen, että ei noita pronssipelejä turhaan pelata. Jos nyt tuota Jatkoajan kuvakollaasiakin katsoo, niin kyllä nuo pelaajat vaan ihan iloisia on. Aidosti.

  Jaa ja Murkulakin on konjakkimiehiä. Itsellä on jemmassa yksi korkkaamaton Hennessy XO, joka jäi avaamatta kun TUTO finaalipaikan otti. Ehkä hyvä niin, sillä nyt se saa odottaa mestaruutta.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Murkula veti jossain vaiheessa kolme vuotta juomatta tippaakaan muuta viinaa kuin konjakkia. Kyllä tuossa kaapissa näyttäisi olevan täälläkin hetkellä 7 eri sorttimenttia.
  Lopetin muun viinan juomisen kun hövelinä jätkänä tarjosin sitten tutuille ja tuntemattomille iltoja. Loppujen lopuksi älysin että on halvempi tarjota kossuvissyä kun Camusta.
  Toivottavasti saat tuon Hennesyn mestaruudelle avata. Mutta avaa se kuitenkin hyvä mies. Viina tykkää siitä että se juodaan.

  Jos ei se riemu pronssista ole teennäistä niin olisiko se sitten vähän väkinäistä. Itselle ehkä suurin ilo tuli siitä että ei ole tappio mikä vituttaisi.
  Minua vaan syö ihan rotanlailla tuo maalivahtisekoilu ja varmaan mietin sitä vielä kesäiltoina kuhaa vedellessä. Onneksi olen kuullut, että ensi talven juhlavuotena SaPKolla tulee olemaan kova jengi kasassa. Johan tuo runko nyt on kova, mutta mielenkiinnolla odottelen ketä jatkossa julkaistaan. Siihen palataan siis toisessa ketjussa.
   
 20. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Onnittelut Sapkolle! Hienoa duunia rajallisilla resursseilla. Kaksi mitalia kolmeen vuoteen, on hieno saavutus.
   
 21. SideburnsPsycho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Hyvä lopetus kaudelle, ei voi muuta sanoa.
  Pudotuspeleihin lähdettäessä ajattelin että olisi se toinen finaalipaikka peräkkäin jo "liikaa" joten kyllä tuo pronssikin maistuu. Aika paljon on tapahtunut kymmenessä vuodessa.
  Nyt vaan ensi kaudeksi maalivahtipeli parempaan kuosiin. Tänä kautena oltiin liikaa yhden maalivahdin varassa (varsinkin pudotuspeleissä) ja kun ihan huippupelejä ei sattunut niin näkyi tuloksessa. Myös ylivoima takkusi. Oliko kuitenkin ajoittain pientä mestaruuskrapulaa?
  Mutta ei moitita enempää, hieno kausi tämäkin. Kiitokset koko joukkueelle!
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Yes, minäkin nautin siitä että täällä kirjoittavilla sapkolaisilla on aika isosti ymmärtämystä pelistä ja vaikka ajoittain näkemykset vähän poikkeavat niin ei vittuilla vaan ollaan rehellisesti omien näkemysten takana.
  @Näkökulma on laadukas kirjoittaja ja näin kuvakollaasista että poikasi oli käynyt kopissa. Minä itse olen tavallaan niin kunnianhimoinen mies että tavoittelen itsekin vain voittoa. Kaiken muun aika kultaa. Pronssi on hieno saavutus mutta silti b-finaalin voitto.
  Realiteetit huomioiden erittäin kova suoritus mutta joukkue olisi ollut mestaruustasoa ja se jäi kaivamaan mieltä.
   
 23. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Olen erittäin ylpeä joukkueen suorituksesta, vaikka mahdollisuudet toki olisi ollut vaikka piätyyn asti! Jokatapauksessa eilinen peli osoitti että ei ollut jokipojilla mitään sanottavaa pelissä. Aina voi jossitella näissä maalivahtiasioissa ja itsekin sorrun välillä siihen. Jokatapauksesssa haikea mieli jää ja innolla odotan taas ensi kautta. SaPKolla on tällä hetkellä jo hemmetin kova runko kasassa ja uskon että ensikaudella taistellaa taas kärkisijoista. Innolla odotsn myös juhlakauden tapahtumia mitä seurajohto keksii. Jos jotain voi toivoa olisi se että saataisiin SaPKo fanien osalta kasaan kunnon kannustusporukka. Itse olen etäfani mutta olisi todella hienoo kun aina harvoin kun savonlinnaan peliä katsomaan pääsen olisi kasassa porukka jolla voidaan yhdessä kannustaa organisoidusti ja yhdessä omaa joukkuetta!

  Iso kiitos kaikille mukana olleille ja varsinkin TuTo fanit ansaitsee erityismaininnan välierien aikaisesta asiallisesta ja analyyttisestä keskustelusta! Toivon sydämestäni että TuTo korjaa potin tällä kaudella !!