Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 24.03.2016 klo 21.30.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Puolustajista aloittaa playoffsarjan Pulli, Pelli, Jurgens, Laamanen, Jekunen ja Marva ja näistä nimistä olen aika varma.

  Hyökkäysketjuja sekoittaa Lämsän paluu, mutta varmasti tuo Monton ketju pysyy kasassa.
  Itse toivoisin, että Forsström siirtyisi laitaan, mutta koska luultavasti ei siirry niin sentterit ovat Lahtela, Lämsä ja Fortssröm. Siiki pelaa siinä tapauksessa joko Lämsän tai Lahtelan vieressä. Salo-Lahtela-Siiki oli muutamassa pelaamassaan pelissä erittäin hyvä mutta parikin kertaa Siikin tilalle vaihdettiin pääasiassa sitä paikkaa pelannut Henttonen tilalle. Näin tulen siihen tulokseen, että huomenna KeuPaa vastaan aloittaa jotakuinkin tälläinen hyökkäyskoostumus

  Henttonen - Lahtela - Salo
  Tanus - Monto - Lepaus
  Lehtonen - Forsström - Hämäläinen
  Siiki - Lämsä - Saramäki

  Paalanen

  Katotaan moniko arvaus osuu...
   
 2. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mielestäni ihan kummallinen tapa arvioida maalivahteja keskenään. Miten SaPKon puolustamisen ja hyökkäämisen toimivuus liittyy maalivahtiin, ja niiden miten toimimattomuus? Voittotilastokin on pääasiassa joukkuetilasto. Yrjölä on osoittanut muutamia epävarmuuksia lukuun ottamatta olevansa kakkosmaalivahdin tontin arvoinen, ei sillä.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kylläpä vituttaa tuo Monton poistippuminen. Ei vituttaisi niin paljon ellei edellisen pelin alussa olisi ollut niitä selkeitä päähän kolautuksiakin joista näki että on täysin selvä tarkoitus vahingoittaa tai vähintään satuttaa kovaa. En sen enemmin ota kantaa siihen missä Monto loukkaantui kun en sitä pelin aikana edes huomannut, mutta ainakin Räsänen antoi ymmärtää, että tilanteen ulkopuolelle ja selästä, eli menee tuohon samaan settiin noiden pääkolausten kanssa.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Joo, aika pitkälle oma mielenkiinto koko jatkokauden seuraamista silmälläpitäen riippuu tän illan pelin hengestä. Jos sieltä seuraavaksi päätetään Tanuksen tai Lepauksen kausi jollain törkeydellä, niin alan keskittyä karsintasarjan seurailuun. Toivotaan, että tuomarit ovat hereillä tänään. Huonot fiilikset illan suhteen näin etukäteen.
   
 5. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tänään Paalanen pakkina, eli ainakin sen 17 minuutin peliajan verran on kentällä omiin kohdistuneisiin törkeyksiin takuuvarmasti reagoiva pelaaja. Sen enempää vanhoja kaivelematta, niin meillä Hakalissa toimitaan.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Monto on menetys, mutta Forsström on petrannut peliään loukkaantumisen jälkeen jatkuvasti ja on minun silmään ollut yksi parhaista SaPKossa viime peleissä. Tuo varmasti oman lisänsä kakkosketjun peliin ja varsinkin karvaukseen. SaPKo kun saa vielä Lämsän kokoonpanoon, niin on edelleen suht. kovat ja aika tasaisetkin neljä ketjua.
   
 7. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Se tässä tietty on lohtuna, että paskasta säkästä (tolpat kilahteli) ja pelistä (hätäily, hermoilu) huolimatta SaPKo tuon vei, joten jos sattuisi edes normipäivä tai jopa pöljäpäivä, niin homman pitäisi hoitua. Mutta illemmallahan tuo nähdään.
   
 8. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Huutelenpa Savon suunnalle hieman. En nyt millään jaksanut enempää ketjuarvontaa suorittaa.

  Eli olisiko teillä mainita jotain kuppilaa, jossa vahingossa näkisi lauantaina liigaa? Vietän viikonlopun Savonlinnassa, eikä majoittajani tiedä jääkiekosta oikein mitään. En toki usko huipennukseen, että Tepsin peliä jossain vilahtaisi, mutta kiitollinen olisin vihjeistä.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  En ole Savonlinnasta minäkään, enkä tarkemmin tiedä mutta Pub Playoffissa uskoisin näkyvän. Mikäli olet viitseliäs niin pyytämällä saatat saada sen Tepsin näkymään. Sillansuu näyttää myös jotain, mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä siellä pyörii futis. Ehkäpä sieltäkin pyytämällä saa jotain muuta näkymään.
  Muist Liigaa näyttävistä minulla ei ole tietoa. Paikalliset saavat lisätä.
   
 10. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  On tullut viimeaikoina hiukka vähemmän baareissa pyörittyä mutta liigaa on ainakin joskus nähnyt Murkulan mainitsemassa Pub Playoffissa ja torin taksiaseman kulmalla sijaitsevassa Happytimessa. Kummassakin paikassa on iso screeni joten kait noista jompikumpi saattaa liigaa näyttää tänäkin vuonna. Kumpikin on kyllä ihan viihtyisä paikka urheilua katsella.
   
 11. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Tattikset @Murkula ja @Makopide

  Hyvää mutuilua teiltä. Viitseliäs osaan olla, joten ehkä osaan korostaa olevani hieman turistina paikalla.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo, erittäin MAHTAVAA. On siis aivan varmaa, että tänä keväänä Talvisalossa pelataan mitalista. Millään muulla metallilla ei tietysti ole merkitystä kuin kullalla ja siitä pelatakseen pitää pelin parantua KeuPa-sarjasta.
  Muutama yksittäinen pelaaja joilla on parannettavaa ja ylivoimaan pitää saada enemmän laukauksia tavalla tai toisella.
  Oman alueen puolustaminen toimii aika mukavasti ja se on tietysti tärkeä homma tässä lajissa.

  Seuraavaksi haastamaan EU tai Hermes jotka pelaavat vielä vähintään kaksi ottelua omaa sarjaansa.
   
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vakuuttavaa. Hienoa työtä, toivottavasti SaPKo menee päätyyn asti.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jumaleissöni sällit mimmit ja misut. SaPKo on Mestisfinaaleissa 2017. En ehkä olisi ihan tähän kauden alussa uskonut, mutta jo hyvissä ajoin kuluvaa kautta alkoi vaikuttaa siltä, että on täydet saumat mennä finaalisarjaan saakka ja vielä voittaakin se. Voittamisesta on vielä kovasti aikaista puhua kun ei ole edes tietoa ketä vastaan sarja pelataan, mutta sen voin sanoa että ainakaan 50:50 huonommat saumat eivät tule olemaan.

  Toivon, että vastaan saadaan Kiekko-Vantaa. Siellä on monta hienoa miestä ja tarkoittaisi varmasti SaPKo-kasvatille mestismestaruutta. Ja etenkin, Jani Säterin juttuja ei tarvitsisi kuunnella sanaakaan.
   
 15. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Vai että Savonlinnassa ja Talvisalossa pelataan seuraavaksi Mestiksen finaaleja. On siinä paikallisille luvassa herkkua. Ja tekee varmasti hyvää alueen kiekolle.

  Itse näkisin TuTon parempana vastuksena finaaleissa, sillä se on perinteikkäämpi ja onhan niillä nyt vetonaulana vielä Petukin. Talvisalon lehterit voisivat täyttyä herkemmin TuTolla kuin K-Vantaalla. Ei mulla mitään K-Vantaata vastaan ole, mutta jotenkin TuTo vaan tuntuisi sopivammalta. Ja SaPKohan saisi kunnon huilin alle, kun odottelevat, että TuTo hoitaa G7:nin.

  Finaaleja odotellessa
   
 16. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Itse näen nimenomaan K-Vantaan parempana vastuksena. Ei fanibussi ja fanit varmaankaan lähde jonnekin Turkuun reissaamaan. Liian pikä reissu. Muutenkin on molemmille joukkeille kova rasitus matkustaa 5,5 tuntia yhteen suuntaan. Voihan TUTO toki viedä sarjan Game 7:niin, mutta Vantaa sitten voisi hoitaa sen. Molemmat ovat kovia vastuksia joka tapauksessa. Ikämies-Nummelinia en pidä sen kummempana vetonaulana, enää.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo, minäkin olen käynyt tuota Nummelinia katsomassa maju paidassa niin monessa paikassa että ei enää jäähdyttelijästatuksella Mestiksessä niinkään houkuta, vaikka hieno pelaaja varmasti edelleenkin on.

  Eilen en älynnyt, että 2017 saadaan jokatapauksessa sapkolainen mestari. Joko Jekunen, Henttonen ja Piitulainen SaPKon kanssa, Virkki TUTOn kanssa tai Hyttinen Kiekko-Vantaan kanssa.
  Kiekko-Vantaassa myös Niemimaan Pekka, sekä jäykkä mutta hidas Iiro Sulin. Viime kauden pelaajista vielä Ylipainokin.
  Tosin TUTOssakin täältä menneitä pelaajia Toivanen, Wilenius ja Hyvärinen, sekä se Virkki.

  Ei ole mikään tarkoitus etukäteen lohduttautua, vaan olisi mukava katsoa pelejä joissa on noita pitkään SaPKon kanssa pelanneita miehiä.

  Hallin tulee saamaan täyteen niin Kiekko-Vantaa kuin TUTOkin, en usko, että se on mikään ongelma. Tai jos halli ei täyty niin, se ei ole vastustajasta kiinni.
  Ja tosiaan tuo matkustaminen Vantaalle olis aika paljon mieluisampaa, siitäkin syystä, että siellä on paikallisia kavereita ja matka on huomattavasti lyhyempi.
   
 18. HMenthal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Minä ajattelin tuota asiaa lähinnä pelkkien joukkueiden kautta, en niinkään matkojen ym. kautta, mutta onhan se ymmärrettävää, että myös vieraspeleihin matkustavat fanit ajattelevat myös tuota puolta koko kokonaisuudessa. Ja kyllähän se niin on, että finaaleissa Talvisalon pitäisikin olla täynnä, oli vastustajana mikä jengi tahansa, sen verran harvinaista herkkua on nyt tarjolla. Onko noiden turkulaisten ja vantaalaisten faneissa eroja, eli tulisiko esim. toisesta isompi lössi myös Savonlinnaan ym. ym?
   
 19. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Uskomaton kausi. Mitkähän olisi olleet prosentit että sarjan ylemmän keskikastin joukkue vetää murskavoitolla runkosarjan kuninkuuden kotiin ennätyksiä rikkoen ja pätkii sekä puolivälierä- että välieräsarjan puhtaasti 4-0? Joka tapauksessa aivan jossain todennäköisyysjakauman hännässä mennään.

  Itse asun Joensuussa, mutta jokaisen finaalin aion katsoa paikan päältä. Toivon mieluummin vastaan TuToa, vaikka onkin vielä hankalemman matkan päässä, mutta kyseessä on niin perinteinen seura, että sen ottaisin mieluummin mitenkään Vantaata vähättelemättä.

  K-Vantaahan se selvästi todennäköisempi finaalivastus edelleen kuitenkin on. Katsellaan.

  Tällainen kausi ei ihan heti toistu. Ei ehkä koskaan. Nautitaan.
   
 20. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  No, joukkueiden kannaltahan olisi juuri paljon lyhempi välimatka kaikkein suotuisin palautumisen kannalta, kun on monta peliä viikossa. Ja tietysti tunnelman kannalta, kun molempien joukkueiden fanit voivat helpomin matkustaa vieramatseihin. Muttä ne pelaavat vastakkain, ketkä sen ansaitsevat ja sitten pitää sopeutua tilanteeseen.
   
 21. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Onneksi olkoon SaPKo! Mestispytyn paikka on etelä-Savossa, joten Jukurit luovuttaa sen varmasti mielellään juuri teille :D

  Jos meinaatte vääntää ihan G seiskaan saakka, niin mulle sattuu sopivasti työvuoro Savonlinnaan sille viikonlopulle.

  Finaalitunnelma on parasta mitä voi kokea housut jalassa.

  Murkulan kanssa olen pienellä varauksella samaa mieltä Säteristä. Kaverilla on hyvä ääni ja tietoa pelistäkin löytyy, mutta omille jaloilleen kaveri kusee kusipäisillä letkautuksilla, millä ilmeisesti saadaan katu-uskottavuutta jonkun turkulaisen kuppilan baaritisikillä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 14.25
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onnittelut täältäkin SaPKolle!

  Ylivoimapelin kun pidätte samassa kuosissa mitä se on nyt ollut, niin on aivan sama kumpi tulee vastaan.

  Ps. Sori spoileri:Ellu Laamanen tekee mestaruuden ratkaisevan maalin viidennessä pelissä. (yks peli kannattaa hävitä, niin saatte bileet kotihalliin)
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Täytyypä itsekin muistaa onnitella tätäkin kautta SaPKoa finaalipaikasta. Itse toivoisin KiVa:a vastustajaksi kun voisi käydä vilkaisemassa finaalipelin sekä Talvisalossa, että Tikkurilassa. Lisäksi menestys on karttanut lohipaitoja siitä asti kun Pablo sai aikoinaan miehen kyyneliin ja Puuha-Pete naulasi viimeisen arkunnaulan jatkoilla. Kannun toivon luonnollisesti pysyvän maakunnassa.
   
 24. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  No niin. TUTO vei kotonaan K-Vantaata puhtaasti 4-0, joten vielä ei saatu SaPKo:lle finaalivastustajaa. Jotenkin oli K-Vantaa yllättävän vaisu tänään, varmasti pistävät kaiken likoon perjantaina kotonaan, ettei tarvitse enää Turkuun lähteä. Ottelun Turun Fanseat-selostaja totesi aika itsevarmasti, että Mestismestari löytyy näiden kahden joukosta. Ilmeisesti hän ei pidä SaPKo minään vakavasti otettavana vastustajana, vaikka pässipaidat ovat raivanneet tiensä pudotuspeleistä finaaliin hävimättä yhtään kahdeksasta ottelusta! Että näin.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Niin, Säterihän ei oikeastaan näe minkään muun kuin TUTOn olevan yhtään mitään. Se on saakelin raskasta kuunneltavaa kun pitää lähes alentavaan sävyyn puhua vastustajan pelaajista. Osaisi selostaakin jos malttaisi olla kirkumatta kuin teinityttö ja pitäisi nuo halventavat lausunnot omana tietonaan.
  Sinällään tuollainen väitekin meni väärin, mutta onhan siinä noin 33% mahdollisuus että TUTO tai Kiekko-Vantaa on tuleva mestari, siis siinä mielessä hyvä veikkaus että 66,67% varmuudella se on toinen tuosta otteluparista.
  Onneksi urheilu ei ole todennäköisyylaskentaa, joten pitää varmaan pelaamalla ratkaista se mestari.
  Mitä pidemmälle tuo meneillään oleva sarja venyy niin sen suuremmiksi näen SaPKon mahdollisuudet menestyä finaaleissa.
  Lähtökohtaisesti itse pidän kuitenkin finaalijoukkueiden mahdollisuusksi fifty-fifty eikä finaalisarjassa ole ennakkosuosikkia, pelaapa siellä sitten SaPKon kanssa TUTO tai Kiekko-Vantaa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017 klo 12.34