Hmm, okei. Eikös toi Juntheikki ollut joskus Jukureissa voittamassa Mestiksen mestaruuttakin? Ihme homma, että tuon tason pelimies on sitten valinnut pelailla jossain Ketterässä. Mutta joo, se mitä kuulin, niin oli perus kaljaveikon pulinaa toiselle. Toki joskus noissa huhuissa on jotain totuuden siementäkin, eli voihan se vielä olla, että SaPKo jonkun imatralaisen sieltä kaappaa.
 
"The ontological fallacy of expecting a light at the end of the tunnel, well, that's what the preacher sells, same as a shrink. See, the preacher, he encourages your capacity for illusion. Then he tells you it's a fucking virtue. Always a buck to be had doing that, and it's such a desperate sense of entitlement, isn't it?" - Rust Cohle

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
TPS on näköjään tänään kirjoitellut, että Lämsä jatkaa toistaiseksi SaPKossa. Voisi kuvitella, että seuraava etappi on vähintään siirtorajalle saakka. Toivotaan, että miehestä purkautuu se viime kautinen vahvistus esiin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Vie kuitenkin Elolta peliaikaa ja Elo on ensi kauden pelaaja. Jotenkin kaksijakoinen "tunne" koko tilanteesta! Elo ansaitsisi peliaikaa, tekisi hyvää tulevaisuuttakin ajatellen...Hiukan "hankala juttu", kun hyökkääjät kyllä riittävät kevääseen!
Eläpä muuta sano, Elo on läpi kauden pystynyt luomaan paljon maalipaikkoja. Minulla ei ole mitään tilastoja väitteeni pohjaksi, mutta väitän että vastustaja on ottanut paljon jäähyjä juuri sitä ketjua vastaan jossa Elo on kulloinkin pelannut.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eläpä muuta sano, Elo on läpi kauden pystynyt luomaan paljon maalipaikkoja. Minulla ei ole mitään tilastoja väitteeni pohjaksi, mutta väitän että vastustaja on ottanut paljon jäähyjä juuri sitä ketjua vastaan jossa Elo on kulloinkin pelannut.
Samaa mieltä. Kyllä ihan silmämääräisesti voi sen johtopäätöksen tehdä, että Elo on ollut Lämsää vaarallisempi ja maalipaikkoja enemmän tuottavampi. Edellinen ottelu Hermestä vastaan oli Lämsältä vahva suoritus, mutta usein jäänyt vain varjojen maille + muutamat aivopierut kuormittaneet joukkuetta ihan omasta takaa.
 
Jossakin aikaisemmissa peleissä on jäänyt itselleni mieleen, että Lämsää on aika usein rikottu jäähyn arvoisesti eli on tuonut ylivoimamahdollisuuksia SaPKolle. Tosin tätä tasoittaa nuo turhat itse ottamat jäähyt.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Jossakin aikaisemmissa peleissä on jäänyt itselleni mieleen, että Lämsää on aika usein rikottu jäähyn arvoisesti eli on tuonut ylivoimamahdollisuuksia SaPKolle. Tosin tätä tasoittaa nuo turhat itse ottamat jäähyt.
Totta, Lämsäkin on hankkinut paljon jäähyjä. Tosin ottanutkin niitä ja niissä ei ole tainnut olla edes yhtään "hyvää jäähyä".

Mitenhän tuo Kettusen tilanne kehittyy jos / kun SaiPasta alkaa lappaa porukkaa ulos?
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olen entistä vakuuttuneempi että loppukauden laina Pelli ei ainakaan Liigan runkosarjan aikana Savonlinnaan enää tule. Voin olla ihan väärässä mutta nämä "loppukauden" lainat on ihan samanlainen vitsi kuin koko Liigakin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Ei varmaan tulekaan, varsinkin kun KooKoo on aloittanut tyhjentämään ihan urakalla joukkuettaan. Samanlainen "vitsi" ovat Mestisjoukkueeet, mitkä puhuvat omavaraisuudesta tai omillaan toimeen tulemisesta! Silti ollaan Liigalainojen varassa, toivotaan, toivotaan ja petytään..! SaPKo:lla kauden aikana pelaajia Ketterästä, SaiPa:sta, KooKoo:sta, Ässistä ja TPS:stä oikea "ryntäys"!

S-Sarjan Playoff.t ja karsinnat ylöspäin ovatkin kevään mielenkiintoisin kohde!
Mitkähän joukkueet ne puhuvat omavaraisuudesta ja omillaan toimeen tulemisesta? Ja yleisöä kiinnostaa kuitenkin se joukkueen menestys ennen kaikkea, ihan sama mistä ne pelaajat tulevat, kunhan on pässi rinnassa ja sen puolesta pelataan. Ja totta, Suomi-sarjan playoffit ja siten Mestiksen karsintasarja ovat todella mielenkiintoinen kohde, koska niissä on sitä PANOSTA, mikä kilpaiurheilussa pitääkin olla.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Ei varmaan varsinaisesti joukkueista mitkään, mutta kannattajien paikallislehden kommenttiosiossa mm. Jukurien suuntaan olevaa "nokittelua", yms, en ymmärrä! Kaikille ei ole ihan sama tuo teidän ajattelutapa! Heille tuntuvat vain "oman kylän kasvatit" olevan se tärkein asia ja vaaditaan välillä kovaankin ääneen kentälle Liigalainojen sijaan. He eivät ymmärrä, mikä tasoero on SaPKo:n A-Nuorilla ja miesten Mestiksellä! Liigan "hölmöily/kabinettipelleily" ja sitä kautta Mestiksen farmisuuntaus on ikävää ja Liigan yleisömäärät vain ovat silti kääntyneet nousuun useammalla joukkueella! SaPKo on käyttänyt sarjan vähiten pelaajia, yhteensä EU:n kanssa! Silti lainattu on noinkin paljon!

Samoin Liigalainat+loppukauden sopimus! Sehän todetaan olevan ihan vitsi ja sitä se onkin! Viittasin tuossa ehkä "kommettiosioon", mitä et ole lukenut tai ymmärtänyt, mutta Murkula:n tiedän lukeneen ja luultavasti ymmärtävän vastaukseni?! Onko tälläisen sopimusnimen käyttäminen miltään osin järkevää?

Espoo voi väittää olevansa omavarainen ja Jokipojilla on myös pientä suuntausta siihen!

En olisi yleisön kiinnostavuudesta ihan niin varma, koska kärjessä paahtanut SaPKo on saanut viime aikoina mukavasti yleisöä. Silti potentiaalia olisi vielä savonlinnalaisen ykkösketjun Konsti-Koponen-Piitulainen, Virkki+ (Hana ulkopuolinen), ilmaisottelun n. 2100:n katsojaan ollut mm. Hermespelissä kolmasosa! Väitän kuitenkin hiukan enemmän löytyessä oman kylän pelaajia, myös yleisömäärän hiukan kasvavan. Ei tästä hetkestä kyllä juurikaan, mutta nyt ollaan kärjessä, eikä vielä ole ihan menestyksen verran väkeä katsomoihin saapunut. Itse väitän Fanseat:n vievän noin jopa 200 katsojaa parhaimpina iltoina. Vaikka tilastoja televisioinnista on tehty, ne ovat isompien kaupunkien osalta. Muuten Mestiksen näkyvyys, televisiointi, niin on positiivisiakin asioita!

Nimenomaan tämä nousumahdollisuus ja aito karsintasarja onkin se pointti, minkä halusin nostaa esille! Tuolla S-Sarjaosiossa joku kirjoitti, kun Kaarinan ja Naantalin paikalliskamppailut eivät vedä yleisöä, kuten mm. Jyväskylän Riemu-D-Kiekko! Riemun Yliopiston harrastejoukkuetta tulevat ystävät, heidän ystävät, jne katsomaan ja määrät ovat huikeita! Taas viimeisimmässä ottelussa 809! Alkukaudesta 1037 tai KooVee-Pyry 899..!

TPS ja TUTO vievät parhaat päältä ja TPS:n menestys, yllätysmestaruus ja nyt hyvät mahdollisuudet ovat nostaneet heidän kiinnostustaan. TUTO:n kohdalla kukaan ei tunnu tietävän, mistä pelaa! Niinpä..! Tätä luettuani ja tietysti 40000 euroa runkosarjavoitosta+80000 Mestaruudesta, mutta sitten ei olekaan nousumahdollisuutta, ei karsintasarjaa, mikä olisi väistämättä ollut mm. KooKoo:n tyhjennysmyynnille selkeä este!

Onko tarpeeton lainaaminen joukkueen tai kannattajien etu? Onko Lämsää ja Siikiä todella tarvittu vai ovatko olleet Liigaseuran sanelemia "pakkolainoja" puolustajaa toivottaessa? Pakkolaina em. tavalla ja suora farmijoukkue ei eroa paljon toisistaan! Jokipojat ovat menettäneet kärkipelaajiaan Liigaan ja tekee joukkueesta jonkin verran heikomman. Ei tämäkään ole mikään Mestiksen etu! SaPKo on pitänyt kiinni Tanuksesta, ym varmaankin mm. Jokipoikia kovemmin, mutta katsotaan, näkyykö tämä pelaajien otteissa keväällä. Kumpulaisesta jäi sellainen vertaus, että en toivo toista enää näkeväni!

Eloa halutaan kentälle, kuten henkilökohtaisestikin. En vain silloin näe mm. Siikin lainalla mitään käyttöä? Lämsän kohdalla olisi voitu sanoa myös ei. Forsström oli juuri parantumassa, Kettunen tullut, hyökkääjiä tarpeeksi omasta takaa ja jos ollaan siinä tilanteessa, että pakko lainata, Kojoa/puolustajaa toivottaessa, niin silloin Liigajoukkue sanelee ja Mestisjoukkue tekee...!

Liigan ja Mestiksen välillä olisi kehitettävää ja mallia voisi ottaa suoraan S-Sarjan karsintasarjasta! Tässä ydin koko jutulle! Samoin, nuorten pelaajien sääntö palvelee näitä nuoria, muttei välttämättä sarjaa. LeKi Ilveksen tippuessa, saadessaan Juho Liuksialan, ym aiemmin kaudella pelanneita, Tapparan kokoonpanon ulkopuolella olevat nuoret ja vielä HPK:n voi aiheuttaa yllätyksen puolivälierissä päästessään sinne!

Pidän tätä sääntöä myös "vitsinä", koska se luo jo muutenkin vaikealle, lähes mahdottomalle nousulle S-Sarjasta ikävän piirteen. Akatemian, Hokin tai LeKi:n joutuessa sinne, ovat nämä nuoret kovia vahvistuksia. S-Sarjan joukkueilla ei tätä mahdollisuutta taas ole ja vaikeaa muutenkin!

Olisiko SaPKo todella tarvinnut lainaan muita, kuin Kojoa, Pelliä ja Wallia? Lippojoki yhden ottelun täytteenä, mutta moni muu Mestisjoukkue olisi tyytynyt pelaamaan viidellä puolustajalla, vaikka toisen ottelun peräkkäin. Peliitat Pelicans:n loukkaantumissuman aikaan, Hokki alkukaudesta ja hekin menettivät Seppälän Liigaan. Tämä näkynee joukkueiden osalta myös sarjataulukossa!

Joukkue, millä ei ole velvoitteita, ainakaan julkisia Liigaseuroja kohtaan, on jatkossakin Mestiksessä vahvoilla. Miten sitten SaPKo:n käy, kun Selin lähtee TPS:stä? Tuskin enää ihan niin paljon sieltä tulee lainoja! Näkyykö joidenkin mahdollisten tulijoiden tai jatkajien kohdalla tämä Elon pelaamattomuus sitten jatkossa? Näitä ei voi tietää, mutta aina olisi jatkoa ajatellen etu, kun ei omien sopimuspelaajien tilalle otettaisi "turhia lainoja"! Myös tämä sana kiertää pelaajien keskuudessa, kuten SaPKo:n hyvin hoitamat asiat!
Taitaa sitä nokittelua olal siellä ihan molempiin suuntiin. Samaa mieltä siinä, että SaPKo:n A-Mestisjunnut eivät miesten joukkueseen millään mahdu. Tuskinpa Jukureidenkaan A.-pojat mahtuisi. Tietysti tuo lainasysteemi on ikävää juuri sen lainaajan kannalta, kun ei koskaan tiedä, milloin se lainaaja sitä pelaajaa takaisin tarvitsee. MIkä nyt sitten olisi parempi/edullisempi systeemi, jos sitä rahaa on tietty summa X käytettävissä?

Ja ehdottomasti liigakarsinnat takaisin! Se on Suomen jääkiekkoilun elinehto.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pidän tätä sääntöä myös "vitsinä", koska se luo jo muutenkin vaikealle, lähes mahdottomalle nousulle S-Sarjasta ikävän piirteen. Akatemian, Hokin tai LeKi:n joutuessa sinne, ovat nämä nuoret kovia vahvistuksia. S-Sarjan joukkueilla ei tätä mahdollisuutta taas ole ja vaikeaa muutenkin!
Menee vähän offtopic mutta eihän LeKi saa pitää esim. Koivulaa ja Liuksialaa enään karsinnoissa, koska liitto näin päätti, jotta olisi reilumpaa SS-joukkueita kohtaan. Sama pätee muihinkin karsijoihin paitsi Jyp-A, koska on samaa seuraa Jypin kanssa. Ihmettelen kyllä tätä edun antamista Jyp-A:lle.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Akatemian, Hokin tai LeKi:n joutuessa sinne, ovat nämä nuoret kovia vahvistuksia. S-Sarjan joukkueilla ei tätä mahdollisuutta taas ole ja vaikeaa muutenkin!
Pistin jo toiseen osioon tuon ja aiemmin Tuleva Mestari sanoi kans. Mutta liiton säännöissä lukee että tuo nuorten pelaajien siirto pykälä ei koske karsijajoukkueita. Mutta koska JypAkat on samaa seuraa kuin Jyp, ne saa peluuttaa kaikkia vähintään 4 ottelua akoissa pelanneita omia sopimus pelaajia kauden loppuun asti.

Ote liiton kilpailusäännöistä

5.4. Pelaaminen eri joukkueissa samassa seurassa/seurayhteisössä
1b. Pelaaminen saman seuran/seurayhteisön eri aikuisten joukkueissa
Aikuisten sarjoissa kenttäpelaaja voi siirtyä rinnakkaisjoukkueeseen 15.2. saakka vapaasti. 15.2. jälkeen alemman sarjan joukkueeseen voi siirtyä vain jos kenttäpelaaja on pelannut aiemmin kauden aikana vähintään neljä (4) ottelua alemman sarjatason joukkueessa.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Kaikilla sopimus Liiga-JYP:n kanssa, niin miten erotellaan ne pelaajat?!
On siellä erikseen sopimuksessa kumman joukkueen miehiä ovat, vaikka sillä ei suurta merkitystä ole. Taitaa jypin sivuilta nähdä parhaiten.

Poffeissa saa olla mukana lainat sekä valitut nuoret.

Siiki ei täytä neljän ottelun vaatimusta, joten, ihmettelen vielä enemmän, miksi oli lainassa..?!
Tuo neljän ottelun sääntö ei koske muita seuroja kuin Jyp/Jyp-Akatemiaa. Ne on ainoat joukkueet jotka on samaa seuraa/organisaatiota. Yhteistyösopimus tai normaalit lainat ei kuulu kuulu tähän pykälään, seurojen tulee olla osa samaa organisaatiota. Lainat on voimassa normaalisti, en tiiä tarkalleen miten tuo takaisin kutsu pelaajan "omistavalta" seuralta onnistuu.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olisihan se melkoinen jymy-yllätys jos SaPKo siirtorajalla vahvistuisi. Sitä ei nimittäin ole ihan äsken tapahtunut. Muistelisin että viimeksi niihin aikoihin Machulda liittyi Tirkkosen vanavedessä joukkueeseen ja sitä voi pitää vahvistuksena. Pelasi 17 ottelua runkosarjaa ja karsinnat. Olisiko ollut niin, että siirtorajan aikoihin saatiin yksi vuosi Nuutinen & Rasi joista Rasi oli silloin jopa kovempi vahvistus.
Pari päivää tässä menee niin sitten lienemme viisaampia.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Voisiko joku nyt vielä kertoa tuon maalivahtien siirtosysteemin?
Tämä ei varmastikaan ole salaista tietoa, mutta minä kysyin pari viikkoa sitten tätä asiaa Pirkka Antilalta, joka siis toimittaa kilpailupäälikön virkaa.

Lyhennän vähän omia kysymyksiäni ja kerron mitä niihin vastattiin seuraavassa.
Minä - "Onko sinulla laittaa mitään linkkiä siirtorajaan ja siihen liittyvään nuorten pelaajien siirtorajan jälkeiseen liikkumiseen välillä Liiga - Mestis?" johon vastaus
-"liigaseurat saavat nimetä 5 kpl -96 tai myöhemmin syntyneitä joilla oikeus liikkua yhden mestisseuran ja liigaseuran välillä myös siirtorajan jälkeen"

Minä -"Tuliko hiljattain muutos siihen, kun maalivahdit saivat myös siirtyä ikään katsomatta ja muistelen, että siitä nousi pienimuotoinen älinä" ja siihen vastaus "maalivahdit saavat siirtyä runkosarjan loppuun saakka"

Näihin vastauksiin en sen enempää kysellyt täsmennyksiä, mutta en löydä tuosta esim. mainintaa, että maalivahdin tai pelaajan olisi pitänyt edustaa seuraa aiemmin kaudella. Maalivahtien liikkumisesta vastaus on selvä, voi siirtyä runkosarjan ajan. Ja ymmärtäisin, että mikäli maalivahti on noita nimettyjä nuoria niin pystyy liikkumaan siinä missä muutkin pelaajat. Onhan tässä vielä pari tulkinnanvaraista seikkaa mutta minä olen näiden vastausten myötä ollut omasta mielestäni ihan kartalla tämän kuvion kanssa.
Nuoret pelaajat nimetään varmastikin nyt siirtorajan aikaan. Niitä ei ole vielä tarvinnut nimetä, eikä niitä varmaan ole nimettykään. Ja saa korjata jos olen väärässä.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kaikenkaikkiaanhan tämä homma on ihan spedeilyä. Voidaan pelata kausi jollain porukalla, eikä vielä siirtorajallakaan ole kiire. Voi sitten runkosarjan lopulla ottaa mukaan ketjullisen nuoria kovia pelimiehiä ja maalivahdin pelaamaan mestaruudesta. Näin perseestä tämä systeemi on. Tässä ei ole pienintäkään järjen hiventä, paitsi nuorten pelaajien kehittymisen kannalta.
Tullaan taas siihen, että mitäpä jos noilla Liigan jämäjoukkueillakin jatkuisi pelit, ei sieltä ketään läheteltäisi toiseen sarjaan ja varmasti nuoret pelaajt kehittyisivät vieläkin enemmän ja ennenkaikkia saisivat pelata kovan paineen alla.
Tämä menee sihen, että periaatteessa kaikki Mestiksen playoffjoukkueet voivat vuokrata itselleen playoffmaalivahdin Liigassa kauden päättäneiltä.

Tuohon äskeiseen lisäkysymykseen en löydä vastausta, eli en tiedä onko tarvinnut aiemmin kaudella edustaa sitä seuraa johon siirtyy siirtymärajan jälkeen. Veikkaanpa, että sitäkään sääntöä ei enää ole. Uskon, että Liigajoukkueet voivat nimetä sellaisiakin pelaajia jotka eivät ole pelanneet koko kaudella yhtään Mestispeliä. Silloin ne vaan siirtyvät yhteen seuraan. Tuo Antilan vastaus ei myöskään viittaa että sitä liikkumista olisi rajoitettu yhteen kertaan, ainoastaan se on rajoitettu yhden Liiga ja yhden Mestisseuran välillä tapahtuvaksi liikkumiseksi.
Tässä kirjoitan vähän mutua, eli en tiedä onko näin. Minusta vaan mikään ei viittaa noihin edellisvuotisiin sääntöihin.

Vahvistuukohan tuo SaPKo ollenkaan, aika perseestä jos eivät sitä puolustajaa löydä ja ollaan jonkun loppukauden lainan varassa. Vahvistusta ei tosin muualle tarvita kuin puolustukseen ja nyt ilmeisesti maalivahtiosastolle.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tästä saa taas sen kuvan, että siirtyminen vaatisi kauden aikana aiemmin pelaamista siirryttäessä Mestisseuraan nuorten kohdalla...!

Linkki juttuun: http://www.jatkoaika.com/Haastattel...floppia-ei-ole-täksi-kaudeksi-hankittu/187566
Totta, tosin tuossakin on sellainen hauska välisana Aittolalla kuin "käsittääkseni"
Otapa tästä nyt sitten vituraisenkaan selkoa. Alkaa vaan vituttaa kun tämän järjestelmän mielettömyyttä miettii.

Eipä tässä muuta kuin odottelemaan mitä rajalla tapahtuu, vai tapahtuuko mitään.

Ei ainakaan voi huonommin mennä kuin viime vuoden NHL-siirtorajan spektaakkeli kun valvottiin kuuden miehen voimin vahtimassa kaikkia medioita watsapp linjat kuumana, ja mitään ei tapahtunut.
Tuo liittyi varmaan isoilta osin yahoo fantasy peliin, mutta myös etenkin mielenkiintoon lajia kohtaan.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
mutta en löydä tuosta esim. mainintaa, että maalivahdin tai pelaajan olisi pitänyt edustaa seuraa aiemmin kaudella.
En tiiä ymmärsikö @Näkökulma väärin mun tekstin vai selitinkö heikosti, vai viittasko edes mun tekstiin. Tuo neljän ottelun sääntö koskee vaan ja ainoastaan rinnakkaisseuroja, eli Jyp ja Jyp-Akatemian välistä liikennettä. Muilla seuroilla en ainakaan ite tiiä että olis noita rinnakkais seuroja, poislukien omat junnut.

Ps. Tai sitte ite ymmärsin väärin.


Pps. Olis kyllä mielenkiintosta saada jotain faktaa tuosta nuorten siirto pykälästä, sen verran sekavalta tuo tuntuu.
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
SaiPan Koponen kävi peliitoissa vetäisemässä ekassa erässä pari vaihtoa juuri tuon siirtohomman takia. Ei tuossakaan ole mitään järkeä, että pelaaja ajaa 150 km päähän pelaamaan yhden vaihdon, että saa nimen tilastoon.
 
Hakali!

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Itselle tuli ainakin ihan "puskista"! Sitä en ole vielä varmuudella "ymmärtänyt", onko näiden nimettyjen nuorien täytynyt käydä aiemmin kaudella joukkueessa, mihin siirtyy, esim. TPS:n Oskari Siiki kävi juuri yhden ottelun SaPKo:ssa, niin kävikö sen vuoksi, että voi tulla mahdollisesti siirtorajan jälkeen..?!
Siiki on -95 eli ei enää mene niihin nuoriin pelaajiin (-96 ja nuoremmat). Sen lainan tarkoitus oli joku ihan muu.

Muistan että tuollainen sääntö on aiemmin ollut, että siirtorajan jälkeen edustettavaa seuraa on täytynyt edustaa aiemmin kaudella. Nyt en olisi siitä asiasta niinkään varma, koska sellaista tietoa en ole mistään löytänyt ja jos sellainen pykälä olisi niin kaiken järjen mukaan se jostain pitäisi löytyä.
Enpä tosin tiedä onko näillä kiemuroilla järjen kanssa muutenkaan mitään tekemistä, mutta tuo on niin suuri sääntö, että erikoista jos se olisi olemassa ja kukaan ei siitä tietäisi muutoin kuin "käsittääkseni" asteella.
Tämä on edelleen ihan minun omassa päässä tehtyä pyörittelyä ja voi pitää tai voi olla pitämättä paikkaansa.

E: tuo keltaisen Hakalin miehen kirjoittama tosin viittaa edelleen tuollaisen säännön olemassaoloon.

E: ja nyt jos joku Mode sattuu lukemaan niin tehkää toimituksen puolesta selko tähän asiaan jota on puitu jo viidessä eri ketjussa ja kukaan ei oikeasti tiedä mikä menee ja miten. Jos saatte siitä ihan jutun kirjoitettua niin takaan että moni kumartaa ja kiittää kauniisti.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Toistaiseksi ollaan siirtorajan "häviäjiä" kun Lämsä lähti SaiPaan ja veikkaan, että sinne jää Kettunenkin. Lämsää en oikeastaan osaa jäädä kaipaamaan, en juuri Kettustakaan mutta määrällisestikin joukkue on nyt kahden miehen verran vajaa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Muistan että tuollainen sääntö on aiemmin ollut, että siirtorajan jälkeen edustettavaa seuraa on täytynyt edustaa aiemmin kaudella. Nyt en olisi siitä asiasta niinkään varma, koska sellaista tietoa en ole mistään löytänyt ja jos sellainen pykälä olisi niin kaiken järjen mukaan se jostain pitäisi löytyä.
Ei ole tälläistä sääntöä, ainakaan aiemmin ollut. KeuPan ensimmäisellä Mestis-kaudella, siirtoikkunan jo sulkeuduttua, joukkueeseen tuli näitä nimettyjä nuoria Sevänen, Smedberg jne. Jotka eivät aiemmin kaudella olleet KeuPaa edustaneet. Pelasivat silloin runkosarjasta parit viimeiset ottelut ja lisäksi olivat pudotuspeleissä mukana.

Hyvähän aiheesta olisi löytää faktaa, mustaa valkoisella, todella erikoista ettei löydy.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Lassi Yrjölä näyttää olevan tänään 2. veskarina ja SaiPasta 15 ottelua kaudella Liigaa pelannut Santeri Koponen 7 puolustaja.
Nyt kokoonpano on ketjujen osalta tasan se millä pelattiin huimaa alkukautta.

Ongelma on tällä hetkellä taas se, että joukkueen koko on niin pieni, että yhtäkään loukkaantumista se ei salli. Tietääkö kukaan onko Paven totaalisesti laskuista pois kun playoffien alkua ajatellaan?
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
SaPKo etsinyt pakkia, mutta ei ole löytänyt. TUTO, Hermes, Peliitat ja EU on kyllä löytäneet. Jääköhän Koponen loppukaudeksi?

Lämsä ja Kojo loppukauden SaiPassa... Toivottavasti toimisto nyt osaa pelata korttinsa oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy