Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mitäs sitä maahan kaatunutta maitoa itkemään. Taisin viimekin kauden jälkeen aika pian avata tätä kulunutta koskeneen ketjun, niin kait sen voi tälläkin kertaa tehdä.

Mitäs SaPKolla ensi kaudeksi on? On valmentaja Pasi Räsänen ja on muutama pelaaja - Joonas Hyttinen, Rasmus Hämäläinen, Casimir Jurgens ja Lasse Tiilikainen. Voisi siis sanoa, että on hyvinkin laadukas alku joukkueen kasaamisen suhteen.
Jurgens aloittaa toisen vuoden, ollen ensimmäisenä vuotenaan joukkueen 2. laadukkain puolustaja. Tiilikainen ei saanut paljon pelata, mutta pelasi vähintään kohtuullisesti silloin kun ruudun sai. Hyttinen ja Hämäläinen ovat tasavarmoja ja hyviä suorittajia.

Toisekseen meillä on aika varmaa tietoa, että vaihtuvuus tullee olemaan taas suuri. Melko varmasti liigaan menijöitä on Kumpulainen ja Lehtinen. Ihmettelen ellei Ventelä lähde myös sillä oli sitten Lasse Lappalaisen paras puolustaja joka SaPKossa on nähty.

Sitten nimi nimeltä henkilökohtaiset toiveet pienillä saatesanoilla.

Olli Kälkäjä - ei jatkoon
Antti Leskinen - jatkoon jos saa olla puhtaasti 2. veskari ja ykkönen pelaa isolla jääajalla

Sameli Ventelä - pitäisi olla hullu ellei haluaisi pitää joukkueessa, mutta siis lähtenee menee.
Kai Lehtinen - lasketaan menemään, ei tarvitse edes kamppaila pitääkseen, ei onnistunut kuten piti
Nikke Kettukangas - Mestis ei ole oikea sarjataso tämän talven näytöillä
Iiro Sulin - jatkoon, hidas, mutta kankea. Silti tasavarma TUTOn upottaja ja statsien valossa melko hyvä kausi
Paavo Ylipaino - jatkoa vain, alkukausi oli hyvä, mutta loppukausi huono. On se riittävä taso kuitenkin olemassa.

Samu Markkula - jatkoa jos miehelle sopii, en usko että jää
Mikko Lahtela - ehdottomasti jatkoa jos on mahdollisuus pitää
Joonas Toivanen - jatkoa, mutta noinkohan on enää paloa pelata SaPKolle
Tomi Wilenius - jatkoon laukauksen vuoksi, muun pelaamisen ei pitäisi Liigaan riittää
Kristian Kangas - pitäisin vaikka kausi ei ollut hyvä. Edellinen kausi taas oli hyvä.
VIlle Paalanen - ei näkemystä, ei huono, ei hyvä. Välimallin jätkä.
Viljami Wacklin - Voisi jäädäkin ja ottaa vielä isomman roolin 1. - 2. sentterinä
Teemu Lepaus - jatkoon, oli mielestäni ihan hyvä sentterivisiittiään lukuunottamatta.
Jarkko Kainulainen - mukaan rotaatiopelaajaksi, vielä tällä kaudella taso ei riittänyt.
Toni Henttonen - jatkoon, kehitys menee eteenpäin
Juuso Forström - tää on paha, ei oikeastaan näkemystä. Periaatteesa ihan jees pelaaja, mutta vähän valjuksi mennyt kausi jäi.

Sitten pitää myös jostain löytyä korvaavia pelaajia. En oikeastaan tiedä mistä tai ketä eikä ole mitään huhujakaan. Jekunen jäänee Mikkelissä ilman sopimusta niin voisi palata SaPKoon.
Muuten on se tuttu tilanne, että kärkiosaaminen pitää taas jostain kaivaa. Toivottavaa olisi että sieltä saataisiin ensi talveksi vähän kookkaampia ja kovempia lätkäjätkiä, edes muutama.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
Olen antanut itseni ymmärtää että Wacklinin kanssa olisi jo tehty jatkosopimus ja Kasper Piitulaisellehan tehtiin jo sopimus edustuksen kanssa myöskin.

Kumpulainen ja Lehtinen sopimukset liigaan (varma), tuskin muualle kun Jukureihin mahtuvat (oma mielipide).
 
"Savonlinnasta on tullut enemmän NHL-pelaajia kuin Mikkelistä SM-liigapelaajia" - Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olen antanut itseni ymmärtää että Wacklinin kanssa olisi jo tehty jatkosopimus ja Kasper Piitulaisellehan tehtiin jo sopimus edustuksen kanssa myöskin.

Kumpulainen ja Lehtinen sopimukset liigaan (varma), tuskin muualle kun Jukureihin mahtuvat (oma mielipide).
Juu, näin taisi muuten olla, hyvä huomio. Piitulaisella on varmasti sopimus. Wacklinin kohdalla EP tietää sopimuksen olevan 15/16, mutta minullakin tuli nyt jostain syystä sellainen tunne, että jatko on saatettu tehdä.
Kumpulainen on varsin varma Jukuri, mutta Lehtisestä en itse tiedä. En pitäisi mahdottomana, etteikö voisi olla Sport, KalPa, Ilves tms. En tiedä, kulunut kausi oli melkoinen pettymys. Kiekon kanssa valtavasti hasseja ja oman maalin edessä ihan pullataikinaa. Oli siitäkin huolimatta ihan kantavia pelaajia, mutta näkisin että ensimmäinen kausi tulee Liigassa olemaan vaikea. Tämä ei sinällään liity SaPKon seuraavaan kauteen, mutta tulipahan todettua.

Se nyt taisi olla tiedossa vähän siellä sun täällä, että kolmella pelaajalla olisi Liigasopimus ja kuten todettua nuo kaksi on niin varmoja, kuin ne ennen julkistamista voi olla. Kolmas ei mielestäni voi olla kuin Ventelä tai Lahtela, varauksella Toivanen, enkä myöskään usko että kukaan muukaan sopimusta Liigaan saisi.
Se tässä nyt vaan on että kun Liiga kasvaa niin sinne mahtuu Mestismiehiäkin mukaan. Toisaalta jos Blues ei ensi kaudella Liigassa kiekkoile niin pelipaikkoja on yhtä paljon. Jo tällä kaudella maan ykkössarjassa pelasi varsin mittava määrä kakkossarjan tasoisia pelaajia.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Lainaan jälleen kiekko.itukkaa ja sieltä yhden Pasi Räsäsen haastatteluun antaman lauseen

"– Osa pelaajista on urallaan siinä vaiheessa, että heidän on vakavasti mietittävä mitä he jatkolta haluavat. Tietty määrä pitää kuitenkin jättää rutiinia ja kokemusta."

Ketähän tuo lause sitten koskettaa on se kysymys, joka tästä heräsi. Kun lasketaan Kumpulainen ja Lehtinen pois, sekä ainakin liigaan tunkeutumista yrittävät Toivanen ja Ventelä, niin ketäs ns. kokeneita tuohon jäi. Hyttinen jolla jo on sopimus ja sitten Forström, Kettukangas, Sulin, Ylipaino, Lahtela ja Kangas.

Itse voisin kuvitella Kankaan roolista, että jatkoa ei ole tulossa, sitä ei ehdottomasti voi tulla Ketulle. Luulen, että Forströmkään ei ole siinä joukossa jota ensimmäiseksi haluttaisiin jatkamaan, ei välttämättä Ylipainokaan, eikä Sulin. Eli Lahtela on ainoa selvä tapaus. Seuraavaksi laittaisin nimen paperiin Sulinin kanssa ja jos vielä joku niin Kangas tai YP, mutta kun ei näitä minulta kysytäkään niin eipä auta kun odotella.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Iiro Sulin ei todennäköisesti SaPKossa jatka kun uutisoitiin menneen koeajalle Ässiin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Wileniusta huhuillaan TUTO:on.

SaPKo tiedottaa kuulemma torstaina. Jukurit myös samana päivänä, mutta toivottavasti nämä asiat eivät liity toisiinsa... Vähänpä on huhuja kuulunut kylillä. Maalivahtikuviot herätti paljon polemiikkia päättyneellä kaudella ja toimisto taisi kertoilla että kokeneempaa kaveria haetaan tällä kertaa, vaan kun näyttää nuo varteenotettavat veskarit toisensa perään löytävän pelipaikkoja ihan muualta kuis Savonlinnasta. Edelmannia salaa toivoin tänne, kun tiesin Joensuusta lähtevän, mutta Hermes vei. Ketäs kokeneempia realistisia kassareita olisi jäljellä? Liigassa pienille minuuteille jääneitä vapaana on oikeastaan enää Kristian Järvinen (menee kai TUTO:on) ja vanha tuttu Petteri Similä. Nieminen, Tarkki, Lassila, Noronen eivät liene vaihtoehtoja. Viime kauden mestisvahdeista mahdollisia voisi olla Joonas Kuusela, Juhana Aho tai Antti Rautiola. Suomisarjasta voisi potentiaalisiia ehdokkaita olla Ketterän Toivonen tai Hostikka. Kalajoen Holly voisi olla mielenkiintoinen myös, mutta Hermes taitaa olla tässä vahvoilla.

Vähiin käy ennenkuin loppuu. Noista jos pitäisi veikata niin ykkösveskari löytyy porukasta Similä, Kuusela, Aho, Rautiola ja kakkosena jatkaa Leskinen. Oma suosikki noista olisi Aho. Veikkaan että Similä tulee.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Sen verran korjausta Al Denten viestiin, että Jukurit julkistaa ensi kauden joukkueensa keskiviikkona ja SaPKo torstaina.
Tiistaiaamun Itä-Savossa kerrottiin SaPKon ja Warkiksen aloittavan yhteistyötä junnupuolella.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
SaPKolle jatkosopimuksia ja uusia vahvistuksia - Mestis-mestari Aho tolppien väliin - MESTIS - 28.04.2016 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Jatkosopimukset:

(H) Juuso Forsström
(H) Teemu Lepaus
(H) Mikko Lahtela
(H) Sami Aksila, SaPKo A (2v)
(P) Niko Jakonen, SaPKo A (2v)

Uudet pelaajat:

(MV) Juhana Aho, Jukurit
(MV) Joonas Toivonen, Ketterä (Suomi-Sarja)
(P) Jarno Pavén, Jukurit
(H) Niklas Salo, TPS (Liiga)
(H) Matias Lehtonen, TPS A (ASM)
(H) Kalle Saramäki, JYP-Akatemia

Ulos:

(H) Joonas Hyttinen
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ahosta saatte hyvän veskarin joukkueeseen. Pelasi todella hyvin Jukureissa ennen harmittavaa loukkaantumista keväällä. Tarvittaessa luikauttaa vielä esim. maammelaulun, jos on sellaiseen tarvetta jossain pelissä..Jarno Pavèn on valmis ottamaan paikan ykköspakkiparista. Hyvä liike ja suht hyvä laukauskin.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Aho kun on laulumiehiä, niin hyvä haku oopperakaupunkiin. Toivotaan että kiekotkin tarttuu. Loppukaudesta oli Norjaa varmemman oloinen, ennen kuin jotain hajosi.

E: Ja Tuusa ehtikin jo samoja asioita miehestä mainitsemaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Miksihän minusta noissa sopimuksissa haiskahtaa Etelä-Savolainen yhteistyö...ja mikähän Hyttiselle sitten on tullut?

Lahtela ja Aho tuossa on lähtökohtaisesti kovimmat sopparit, mutta aika vähäinen on toistaiseksi jatkajien määrä.
Kaikenkaikkiaan ihan hyvä aloitus.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Nyt on ainakin maalivahtiosastolle tehty jotain Nyyslotissakin, hyvä juttu. Pavén ei taida mikään kiekollinen liideri olla edes SaPKon mittapuulla, mutta täytti yllä Jukureissa paikkansa ihan hyvin muiden mukana.
 
"The ontological fallacy of expecting a light at the end of the tunnel, well, that's what the preacher sells, same as a shrink. See, the preacher, he encourages your capacity for illusion. Then he tells you it's a fucking virtue. Always a buck to be had doing that, and it's such a desperate sense of entitlement, isn't it?" - Rust Cohle

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Jatkajista tuosta listasta jostain syystä puuttuvat Toni Henttonen, Viljami Wacklin ja Ville Paalanen. Eli ovat siis tehneet sopimuksen SaPKon kanssa ensi kaudesta.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Sieltähän nuo molemmat veskarit löytyi allekirjoittaneen kaavailuista. Oikein hyvä että nyt on veskariasiassa otettu homma kerrankin kunnolla haltuun. Aho on mestistasolle oikein hyvä kassari ja Toivonen hyvin kehityskelpoinen kaveri. Mahtaakohan Leskinen lähteä paluukuormassa Imatralle?

Hyttinen lähtee opiskeluja jatkamaan etelään. Vantaan miehiä ensi kaudella?

Etelä-savolaista yhteistyötä tuli sen verran että nuo signatut A-junnut pelaa ensi kauden lainalla Jukureiden A:ssa.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämän hetkinen kokoonpano näyttää kutakuinkin tältä:

x - Lahtela - x
Saramäki - x - Forsström
Lepaus - Wacklin - Hämäläinen
Henttonen - x - Lehtonen
Salo, Paalanen

Jürgens - Pavén
Tiilikainen - x
x - x
x

Aho
Toivonen

Vielä puuttuu uudet kumpulaiset ja wileniukset. Sentteriosastolla myös Toivasen lähdön (?) myötä vajaus.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tämän hetkinen kokoonpano näyttää kutakuinkin tältä:

x - Lahtela - x
Saramäki - x - Forsström
Lepaus - Wacklin - Hämäläinen
Henttonen - x - Lehtonen
Salo, Paalanen

Jürgens - Pavén
Tiilikainen - x
x - x
x

Aho
Toivonen
Luulen että Wacklinin varaan on laskettu 1. - 2. sentterin rooli ja toisen ylivoiman pyörittäjä ja kieltämättä Wacklinista on sen roolin ottajaksi.
On mielenkiintoista nähdä onnistuuko tulevaksi kaudeksi signaukset yhtä upeasti kuin ne onnistuivat viime talvena. Itselleni entuudestaan tuntemattomat Wacklin, Ventelä ja Jurgens onnistuivat vähintäänkin hyvin.
Tuosta Pavenista ei jäänyt oikein mielikuvaa, mutta muistaakseni Talvisalossa räppäsi kertaalleen kiekon verkkoon. Onkos Saramäki niin kova, että olisi kärkikenttien laituri?
Jos voisin veikata niin tuohon tupataan vielä ehkä 2 sopimushyökkääjää ja sitten pari lainamiestä jostain sieltä sun täältä ja sillä mennään.
Pakkeja tulee varmasti vähintään 3-4 +1 ja toivotaan nyt että sinne osastolle löytyy vähän isompia, vahvempia ja ilkeämpiäkin miehiä vaikka jäähyilyn uhmalla. Kyllä se on totuus, että katsomossa ei montaakaan hermoja kiristävämpää asiaa ole kun hävitä maalineduskiekko maalin arvoisesti omiin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
SaPKo on tehnyt sopimuksen Sami Jekusen ja Elmeri Laamasen kanssa. Molemmat puolustajia. Jekunen on SaPKo-kasvatti ja pelasi viime kauden Jukureissa ja Elmeri Laamanen pelasi viime kauden Jokipojissa, kasvattajaseura Jukurit.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Jaahas, vai niin ja hyvä. Laamasen Ellussa on sitä kokoa jota ei viime kauden joukkueessa liiemmin ollut. Jekusta pidän aika varmana suorittajana.
Ennestään kun alla oli Paven, Tiilikainen ja Jurgens niin missäs muiden mielestä mennään. Ollaan taas siinä veden jakajalla. Jos 6 ja 7 tai edes toinen on liideri niin pakisto on hyvä ja jos 6 ja 7 tai molemmat ovat samaa tasoa niin pakisto on "tasainen". Jos ne ovat viimeisten pelipaikkojen miehiä niin pakisto on heikko.
Lähtökohtaisesti nyt on jo kasassa suoritusvarmempia puolustajia kuin edellisellä kaudella pelanneet. Viime talven kokonaistasoon taas on matkaa jonkun verrankin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Olen varmaan kysynyt tätä aiemminkin mutta onko Elmeri kenties jotain sukua J-P Laamaselle? J-P:hän on alunperin savonlinnalaislähtöinen mutta muistaakseni pelannut myös Jukureissa.
 
Espoolainen ja ylpeä siitä

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olen varmaan kysynyt tätä aiemminkin mutta onko Elmeri kenties jotain sukua J-P Laamaselle? J-P:hän on alunperin savonlinnalaislähtöinen mutta muistaakseni pelannut myös Jukureissa.[/QUOT
Tietääkseni ei ole, mutta en ole asiasta yhtään varma.

YP meni sitten Vantaalle. En ole asiasta suuremmin pettynyt, mutta vähän huvittunut olen kun on lausunnossaan sanonut, että kiekkovarmuus on Paavon juttu. Nimenomaan kiekkovarmuus on yksi suurimmista heikkouksista. Tai tarkemmin sanoen kiekollinen suoritusvarmuus on se heikkous.
Pavenista ja Laamasesta ei ole ihan tarkkaa muistikuvaa, mutta muuten väittäisin, että kaikki sisään tulleet ovat kiekkovarmempia kuin poislähtenyt.

En tarkoita nyt katkerana lytätä Paavoa, koska ihan kelpo pelaajasta on kuitenkin kyse.

En tiedä, enkä osaa sanoa, onko nuo poislähteneet omasta tahdostaan poislähteneitä vai eikö näitä ole haluttu pitää. Toistaiseksi en ole nähnyt mitään yllättävää joukkueen muodostumisessa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Ylipaino oli tosiaan kuten Murkula sanoi hieman epävarma viime kaudella. Kiekkovarmuus ei ollut sitä samaa luokkaa kun toissakaudella.

Hyvinhän Ylipaino olisi SaPKossakin vielä mennyt, ihan kelpo pelaaja mutta toivotan onnea Loheen. Pekka Niemimaahan pelasi loistokauden nyt K-Vantaassa sinne siirtyessään joten miksei Ylipainokin voisi tuossa onnistua.

SaPKon pelaajiston kokoaminen näyttää ihan hyvälle mutta kyllä tuonne tarvitaan niitä kokeneita maalinsylkijöitä lisää. Nuoruus ja sen tuoma into on hieno asia mutta tuppaa joskus kostautumaan varsinkin pleijareissa joissa kokemus on valttia.
 
Viimeksi muokattu:
Jesus saves, but Selänne takes the rebound

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
x - Lahtela - x
Saramäki - x - Forsström
Lepaus - Wacklin - Hämäläinen
Henttonen - x - Lehtonen
Ihan ok hyökkäys, mutta vaihdetaan hieman:

Lehtonen - "Rajala" - x
Henttonen - Lahtela - Forsström
Lepaus - Wacklin - Hämäläinen
Paalanen - x - Saramäki

Rajalan kanssa on tietojeni mukaan keskusteltu, mutta vaatisi SaPKon budjetille "mottipäisen" summan taakse. Ehkäpä sponssit löytää jostain vaadittavat eurot. Pelasihan Jan- Mikael Järvinenkin täällä ihan kohtuullisella palkkapussilla viimeisen kautensa. Täytyy vaan toivoa ettei tuleva ykkössentteri sula samalla tavalla play offeissa, kuten Järvinen ja Kumpulainen.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Matias Pulli ja Joona Monto siirtyvät SaPKoon tulevaksi sesongiksi.
Molemmat ovat varmasti ihan hyviä pelaajia ja tulevat ison roolin pelaajiksi, ainakin Pullille on varmasti kaavailtu pakistosta isoa tonttia.

Joukkueeseen liittynee sopimuspelaajiksi vielä 1 tai max 2 puolustajaa ja 2-3 hyökkääjää. Niiden laatu määrittelee joukkueen tason. Sanoisin, että vähintään kohtuullisen joukkueen runko on kasassa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Jaa, ei varmaan ollut tuota Tiilikaisen lopettamista vielä silloin itukan uutisessa kun luin. Kukas tietää mitä meinaa tehdä. Opiskelemaan tai duuniin vai tuliko fysiikassa joku stoppi.
Oli mielestäni edelleen kehittyvä pelaaja ja olisi ollut tulevaisuudessa vielä Mestistasolla arvonimen, vahvistus, ansaitseva mies.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy