Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 24.03.2016 klo 21.30.

 1. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  12- 0 pudotuspeleissä ja voitettu runkosarja. SaPKo oli kuin olikin kevään joukkue!

  Kiitos Räpsä, Jamo, koko taustahenkilöstö ja tietenkin erittäin hieno joukkue. Tätä SaPKo ja koko Savonlinna tarvitsee! Nautitaan tästä nyt!
   
 2. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Enpä olisi uskonut tätäkään joskus näkevänsä. 80-luvun puolesta välistä saakka Talvisalossa pelejä välillä enemmän, välillä vähemmän katsoneena on ollut ylä- ja alamäkiä. Varsinkin noita alamäkiä. Melkoisen pommin kyllä seura järjesti tälle kaudelle. Kiitos toimisto, valmentajat, pelaajat ja tukijoukot. Ja tietysti fanit. Nyt on hienoa olla Savonlinnalainen. Pässilaumassa ON voimaa!!

  Tosin silloin 80-luvulla tämä olisi tarkoittanut liigaa ensikaudeksi, mutta hyvä näinkin. Mestis on ihan hieno sarja.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Onnittelut SaPKolle hienosta kaudesta. Erityisesti haluaisin nostaa SaPKon taustajoukoista Pekka Lindenin. Hän on tehnyt ilmeisen hyvää työtä useamman vuoden ajan joukkueen kokoamisessa itseään esille tuomatta. Toivottavasti jatkaa joukkueen mukana tulevillakin kausilla.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kiitokset ja onnea SaPKolle sekä vähintään yhtä suuret kiitokset myötäeläneille kannattajille. Tämä oli nyt SaPKon kausi.

  jatkoaikalaisista haluan muistaa tällä kaudella uutta väriä tuoneet nimimerkit @Näkökulma ja @Keltainen yhtään väheksymättä teitä muita.

  Minun Mestiskausi 2016-2017 oli sitten tässä, en ole koskaan jaksanut innostua enää mistään torijuhlista ja pytynnosteluista ym. Mestiksen Gaalaristeily on mielessä mutta kun on kohta lähtö tuonne MM-kevääseen niin taitaa jäädä risteily käymättä.

  Palataan sitten SaPKoon ensi kauden ketjussa sitä mukaa kun joukkue jatkaa muodostumistaan.

  Vielä kerran, onnea teille kaikille pelaajille ! ! !
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Paljon onnea täältä Vantaaltakin!! Jäi K-Vantaalta se viimeinen vaihde löytymättä joten turha jossitella! SaPKo vaan oli juuri noin kova kuin lukematkin antavat ymmärtää!
   
 6. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Olipa mahtava päivä eilen Vantaalla. Äsken katselin vielä uusintana YLE Areenasta pelin läpi ja kyllähän se kyynel tuli silmäkulmaan, kun pyttyä alettiin nostella ja We Are The Champions soi taustalla. Mahtava oli myös katsoa kun halli räjähti Ahon torjuessa rankkarin kolmannessa erässä. Paljonkohan oli paikalla SaPKon kannattajia? Sattuisiko haarukkaan 200-400?

  Pohdittiin tuossa kaverin kanssa jatkoilla, että olikohan tämä pienimmällä budjetilla koskaan voitettu Mestiksen mestaruus? Olisihan se aikamoista voittaa kaikkien aikojen ylivoimaisin mestaruus ja pienemmällä budjetilla kuin kukaan koskaan.

  Räsänen, Myllys ja pelaajisto saavat varmasti kiitoksia riittävästi, mutta itsekin nostaisin Pekka Lindenin esiin. Kaverista en ole kuullut mitään muuta kuin positiivista. Taitaa olla aika tärkeä taustatekijä koko organisaatiossa ja joukkueen päivittäisessä tekemisessä.

  Aina ei ole ollut tähän SaPKon "nykyjohtoon" ihan täyttä luottamusta, mutta kymmenen vuotta ollaan nyt Mestiksessä taisteltu ja kertaakaan ei olla oikeasti oltu lähellä tippumista ja vain kertaalleen on karsittukin. Lisäksi tekeminen ollut nousujohteista huipentuen mestaruuteen, joten paha tässä on kauheasti kritisoida.

  Laitoin SaPKon faceen pyynnön, että mestaruus-t-paitoja laitettaisiin painoon ja lupauduin ostamaan useamman kappaleen. Lisäksi nuo käytössä olleet pelipaidat voisi vaikka huutokaupata.

  Niin kauan kuin sarjajärjestelemiä ei rukata Suomessa radikaalisti uuteen uskoon, niin onhan tämä suoritus SaPKolle se aivan absoluuttinen maksimi. Voi olla, että ei tule seurattua itse enää ihan samalla antaumuksella kuin tähän asti parhaimmillaan, kun ns. "kaikki on nyt voitettu", mutta katsellaan...

  Kiitos SaPKo!
   
 7. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Myöhästyneet onnittelut mestaruudesta!

  Kyllä voi todeta, että meni oikeaan osoitteeseen. Hienolla tavalla Savonlinna sai palkinnon siitä, että siellä on uskottu omaan juttuun ja perinteen voimaan, vaikka monta vuotta on Mestiksessä kaikenmaailman farmia ajanutkin välillä urheilullisesti ohitse. Nyt kuitenkin SaPKo on paras. Mahtava juttu - onnittelut!