Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 24.03.2016 klo 21.30.

 1. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  12- 0 pudotuspeleissä ja voitettu runkosarja. SaPKo oli kuin olikin kevään joukkue!

  Kiitos Räpsä, Jamo, koko taustahenkilöstö ja tietenkin erittäin hieno joukkue. Tätä SaPKo ja koko Savonlinna tarvitsee! Nautitaan tästä nyt!
   
 2. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Enpä olisi uskonut tätäkään joskus näkevänsä. 80-luvun puolesta välistä saakka Talvisalossa pelejä välillä enemmän, välillä vähemmän katsoneena on ollut ylä- ja alamäkiä. Varsinkin noita alamäkiä. Melkoisen pommin kyllä seura järjesti tälle kaudelle. Kiitos toimisto, valmentajat, pelaajat ja tukijoukot. Ja tietysti fanit. Nyt on hienoa olla Savonlinnalainen. Pässilaumassa ON voimaa!!

  Tosin silloin 80-luvulla tämä olisi tarkoittanut liigaa ensikaudeksi, mutta hyvä näinkin. Mestis on ihan hieno sarja.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Onnittelut SaPKolle hienosta kaudesta. Erityisesti haluaisin nostaa SaPKon taustajoukoista Pekka Lindenin. Hän on tehnyt ilmeisen hyvää työtä useamman vuoden ajan joukkueen kokoamisessa itseään esille tuomatta. Toivottavasti jatkaa joukkueen mukana tulevillakin kausilla.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kiitokset ja onnea SaPKolle sekä vähintään yhtä suuret kiitokset myötäeläneille kannattajille. Tämä oli nyt SaPKon kausi.

  jatkoaikalaisista haluan muistaa tällä kaudella uutta väriä tuoneet nimimerkit @Näkökulma ja @Keltainen yhtään väheksymättä teitä muita.

  Minun Mestiskausi 2016-2017 oli sitten tässä, en ole koskaan jaksanut innostua enää mistään torijuhlista ja pytynnosteluista ym. Mestiksen Gaalaristeily on mielessä mutta kun on kohta lähtö tuonne MM-kevääseen niin taitaa jäädä risteily käymättä.

  Palataan sitten SaPKoon ensi kauden ketjussa sitä mukaa kun joukkue jatkaa muodostumistaan.

  Vielä kerran, onnea teille kaikille pelaajille ! ! !
   
 5. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Paljon onnea täältä Vantaaltakin!! Jäi K-Vantaalta se viimeinen vaihde löytymättä joten turha jossitella! SaPKo vaan oli juuri noin kova kuin lukematkin antavat ymmärtää!
   
 6. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, sympatiat KalPalle
  Olipa mahtava päivä eilen Vantaalla. Äsken katselin vielä uusintana YLE Areenasta pelin läpi ja kyllähän se kyynel tuli silmäkulmaan, kun pyttyä alettiin nostella ja We Are The Champions soi taustalla. Mahtava oli myös katsoa kun halli räjähti Ahon torjuessa rankkarin kolmannessa erässä. Paljonkohan oli paikalla SaPKon kannattajia? Sattuisiko haarukkaan 200-400?

  Pohdittiin tuossa kaverin kanssa jatkoilla, että olikohan tämä pienimmällä budjetilla koskaan voitettu Mestiksen mestaruus? Olisihan se aikamoista voittaa kaikkien aikojen ylivoimaisin mestaruus ja pienemmällä budjetilla kuin kukaan koskaan.

  Räsänen, Myllys ja pelaajisto saavat varmasti kiitoksia riittävästi, mutta itsekin nostaisin Pekka Lindenin esiin. Kaverista en ole kuullut mitään muuta kuin positiivista. Taitaa olla aika tärkeä taustatekijä koko organisaatiossa ja joukkueen päivittäisessä tekemisessä.

  Aina ei ole ollut tähän SaPKon "nykyjohtoon" ihan täyttä luottamusta, mutta kymmenen vuotta ollaan nyt Mestiksessä taisteltu ja kertaakaan ei olla oikeasti oltu lähellä tippumista ja vain kertaalleen on karsittukin. Lisäksi tekeminen ollut nousujohteista huipentuen mestaruuteen, joten paha tässä on kauheasti kritisoida.

  Laitoin SaPKon faceen pyynnön, että mestaruus-t-paitoja laitettaisiin painoon ja lupauduin ostamaan useamman kappaleen. Lisäksi nuo käytössä olleet pelipaidat voisi vaikka huutokaupata.

  Niin kauan kuin sarjajärjestelemiä ei rukata Suomessa radikaalisti uuteen uskoon, niin onhan tämä suoritus SaPKolle se aivan absoluuttinen maksimi. Voi olla, että ei tule seurattua itse enää ihan samalla antaumuksella kuin tähän asti parhaimmillaan, kun ns. "kaikki on nyt voitettu", mutta katsellaan...

  Kiitos SaPKo!
   
 7. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Myöhästyneet onnittelut mestaruudesta!

  Kyllä voi todeta, että meni oikeaan osoitteeseen. Hienolla tavalla Savonlinna sai palkinnon siitä, että siellä on uskottu omaan juttuun ja perinteen voimaan, vaikka monta vuotta on Mestiksessä kaikenmaailman farmia ajanutkin välillä urheilullisesti ohitse. Nyt kuitenkin SaPKo on paras. Mahtava juttu - onnittelut!