SaPKo 2016–2017

Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Hyvä, SaPKo!
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
Onnea SaPKo! Ehdottomasti oikea joukkue vei mestaruuden!
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Onnittelut SaPKo:lle. Runkosarjan voitto ja siitä voittamattomana loppuun asti. Hieno suoritus ja ansaittu mestaruus.
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Kiitokset SaPKo!!! Pienillä resursseilla kasattu joukkue, mikä hitsaantui mestaruuden arvoiseksi. Vauhti vaan parani loppua kohden eikä porukan sulamisesta ollut tietoakaan.
 

Lätkä

Jäsen
No niin SaPKo! Onnea vielä kerran aidolle ja itsenäiselle seuralle....

Mehukannu on sitten kaapattu. Ei muuta, kuin kohti unelmia.... Aivan, unelmia! Muuhun ei ole tässä vaiheessa varaa. Olotila ei kuitenkaan ole ikuinen. Vuorinen totesi, että kabinettipäätökset ovat tehty ja tulevaisuus on aivan muuta. Muuta lienee, että sarjat avataan urheilulle. Siihen kohtaan täytyy SaPKon ja tietty kaikkien muidenkin divarijengien iskeä.

Näytetään mihin saakka intohimo "paras voittakoot"-mentaliteetilla pääsee!

PS. Sarjojen "vapaamatkustajat" voisivat olla ensisijaisesti tulilinjalla.
 

SgtMarkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Redskins, Nationals, Wizards
Onnea Savonlinnaan!

Ansaittu mestaruus ja jos suomessakin ymmärrettäisiin urheilullisuudesta jotain niin ne hienoimmat pelit olisivat vielä edessä. Valitettavasti täällä ei siitä tajuta mitään, eikä järjestelmään kannata odottaa muutosta ennen kuin nykyiset päättäjät ovat pellolla horsmaa kasvamassa, eli toivottavasti siis TODELLA pian.. heh!

Mutta tämä oli kerrassaan piristävä uutinen, etenkin kun omista suosikkijengeistä toinen veti aivan reisille tämän(kin) kauden, ja toisen henkinen kantti pleijareissa tiedetään.

Kaikesta huolimatta, raivatkaa torilta risut ja männynkävyt SaPKoa varten. Minäkin soitan täältä Porilaisten marssin teidän kunniaksi!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Seuran mukana on elinkautista kärsitty sieltä Fazerliigan ajoista asti ja yksi karvaimmista tappioista on koettu Ilvestä vastaan karsinnoissa. Tämän jälkeen käyttiin hakemassa Suomi-Sarjasta vauhtia, tuli oltua Kotkassa kannustamassa SaPKo takaisin Mestikseen, ja pelailtiin kiihkeä karsintasarja, jossa Machulda kävi huudattamassa Näreharjulla, kun karsinnassa Ketterä voitettiin 0-1. On ollut konkurssi uhkaa ja vaikka mitä, mutta nyt kutakuinkin itsenäisenä seurana Mestismestaruus tuntuu aivan vitun hyvälltä.

Kiitokset kaikille onnittelijoille, ja onnitellaan itsekkin SaPKon joukkuetta, ketkä tämän riemun Savonlinnaan toi. Ei tässä mitään järkeviä sanoja saa ulos. Moderaattorit antakoot bänniä, mutta:

VITTTU JEEEEASSSSSSSS
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Hieno kaupunki, hieno seura, hieno joukkue. Tulos puhuu puolestaan. Onnittelut!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
SaPKolle ja sen kannattajille suuret onnittelut. Onnittelut myös Vantaan suuntaan äärimmäisen tiukan vastuksen tarjoamisesta. Hyvää mainosta Mestikselle kaiken kaikkiaan.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnittelut Savonlinnaan. Joukkue oli ylivoimaisesti paras, joten täysin ansaittu mestaruus.

Toivottavasti Sapkon seuranjohto hakee liigapaikkaa ja jos sitä ei tipu, niin veis homman eteenpäin. Vois tulla liigalle sanktioita kilpailun rajoittamisesta, mikä todellakin olis ihan oikein!
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paljon onnea SaPKo ja kaikki SaPKo -henkiset! Pässi oli rautainen tänä vuonna, nauttikaa!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Onnea SaPKolle! Hieno seura, hienot fanit!

Komeita yleisömääriäkin pitkin playoffeja! Nauttikaa nyt, ensi vuonna sarja on taas piirun kovempi. ;)

Ai niin tosiaan, Ei kun hakemus Liigaan!
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onnittelut SaPKo.! Jännä peli tänään, mutta kaikesta kyllä aisti että joukkue halusi ottaa nyt sen mestaruuden, siitäkin huolimatta että vantaalaiset pistivät hyvin kampohin...!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Onnea SaPKolle mestaruudesta! Sen suo mielellään pässipaitojen kaltaiselle perinteiselle pitkän linjan seuralle.

Vielä kun olisi mahdollisuus liigakarsintoihin ja rehelliseen mahdollisuuteen nousta liigaan pelaamalla. Valitettavasti tilanne on sama kuin TuTolla ylivoimaisen mestaruuskauden 2007-2008 jälkeen, eli suvereenisti otetun mestaruuden jälkeen ei ole mahdollisuutta mitata tasoa liigajoukkuetta vastaan ja pahimmassa tapauksessa kärkipelaajia imetään liigaseuroihin sitä tahtia, että seuraava kausi onkin selvästi hankalampi. SaiPa-SaPKo -ottelusarja olisi ollut tämän kevään päätteeksi kova.

Onnea yhtä kaikki, oikeaan osoitteeseen meni Mestiksen mestaruuskannu!
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
SaPKolle ja sen kannattajille suuret onnittelut. Onnittelut myös Vantaan suuntaan äärimmäisen tiukan vastuksen tarjoamisesta. Hyvää mainosta Mestikselle kaiken kaikkiaan.
Juuri näin. Nämä pelit oli kyllä mielenkiintoisia, tasaisia, tunteikkaita ja urheilullisesti erittäin hienoja tapahtumia, joissa kaikenlaiset muovisuudet, dynastiamaisuudet ja diivailut loisti poissaolollaan. Mestikselle, tai varsinkin Mestiksen joukkueille todella iso peukku, vaikka tiedossa on, että sarjassa itsessään ei tavallaan ole mitään vikaa, vaan lähinnä sarjojen taustalla osataan kyllä suhmuroimalla hoitaa asiat juuri niin, miten niitä ei pitäisi hoitaa. Sääli. Pakko toivoa Mestikselle kaikkea hyvää, nämä pelit eivät ainakaan mielikuvia hyvästä jääkiekosta romuta. Erittäin hyvää mainosta.


Ainiin, onnea SaPKo!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös