Juuri näin. Olisi kiva tietää miten sitten suu pannaan, kun 100 000 rikkainta suomalaista sanoo hyvästi Suomelle ja he lähtevät ulkomaille töihin.
Ohessa konkreettinen esimerkki siitä mihin tämä puolirikollinen ja vasemmistopopulistinen ryöstöverotuspolitiikka voi johtaa.
Eräs henkilö myi yrityksensä liiketoiminnan pois ja kääri kaupoilla ymmärtääkseni melko hyvät rahat. Olisi harhaanjohtavaa väittää, että liiketoiminnasta luopuminen, eli yrityskauppa, olisi johtunut nykyisestä hallituksesta, koska ymmärtääkseni sitä alettiin valmistelemaan jo aikoina ennen kuin nykyinen hallituspohja oli tiedossa.
Kuitenkin tällä hetkellä kyseinen henkilö kartoittaa kansainvälisiltä markkinoilta potentiaalisia sijoituskohteita rahoilleen ja kansainvälisiltä nimenomaan siksi, ettei hänellä ole tällä hetkellä pienintäkään luottamusta kotimaisen talouden tulevaisuuden näkymiin. Asia on hyvin yksinkertainen, koska hallitushan tämän toimillaan sekä viesteillään indikoi ja niiden muodostama näkymä on, että lähitulevaisuudessa paremman tuoton saa muilla keinoilla kuin sijoittamalla kotimaisiin yrityksiin. Tämänhetkinen ilmapiirihän on suorastaan yritysvihamielinen.
Tällaisista pienistä puroista syntyy lopulta suuri joki ja pahimmillaan se saa aikaan kansantaloudellisen ketjureaktion.
Jos hallitus haluaisi edistää vastuullista talouspolitiikkaa, niin se ei pelkästään ottaisi helppoja veroeuroja välistä kun yrityskauppa jossain tapahtuu, vaan edistäisi niitä elementtejä, jotka edesauttaisivat sitä, että se verosta jäljelle jäävä osuus jäisi kiertämään ja tuottamaan kotimaahan, työllistävät vaikutukset mukaanlukien.
Sen sijaan hallitus keskittyy lietsomaan 70-lukulaisella retoriikallaan lähinnä polarisaatiota ja Agit Prop-henkisiä julistuksia siitä kuinka rikkaat eivät osallistu yhteisiin talkoisiin ja kuinka yritykset toimivat vailla vastuuta vaikka todellisuudessa juuri Suomi on se valtio, joka puree ruokkivaa kättä ja kairaa hyvinvointivaltion rahoittavaa pienilukuista kansanosaa kuivana kakkoseen.