Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – Vegas Golden Knights (3.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Salming, 09.04.2019 klo 22.49.

?

Ottelusarjan voittaja?

 1. San Jose Sharks

  56 ääntä
  53,3%
 2. Vegas Golden Knights

  49 ääntä
  46,7%
 1. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Ja NHL liiga pyytänyt anteeksi Mcheeltä.

  Twitter


  Eli tuomio oli väärä.
   
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Vai paskottiinko housuun somemyrskyn takia?
   
  Tevoo tykkää tästä.
 3. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  No anteeksipyyntöhän se auttaa Vegasia tosi paljon tässä tilanteessa ja lisäksi tuo kotiottelujen tuotot tilille.

  Vakavissaan, suoraselkäistä toimintaa NHL:ltä tämä. Toivottavasti se avaa silmät myös tarvittaville muutoksille, kuten jokaisen ison rangaistuksen automaattinen videotarkistus.
   
  Marlboro ja Bourque#77 tykkäävät tästä.
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Plääh. Aivan turha murtuminen Friedmanin ja muiden antaman paineen alla. Tuomarit tekivät tilanteessa täysin oikean päätöksen ja paskamyrsky syntyi vain koska Vegas sössi itse niin ennennäkemättömällä tavalla. Tuomarit antoivat täysin sääntökirjan mukaisen rangaistuksen.

  Kuvaavaa on, että kun Eakin ajettiin ulos, kukaan Vegasissa ei protestoinut mitenkään voimakkaasti. Marchessaultkin oli lähikuvissa melkolailla tyyni ja vasta pelin jälkeen tulivat nämä fucking joke -tekosyyulinat.

  NHL:n pitäisi olla tällaisten kohujen yläpuolella ja seistä tuomareidensa takana.
   
  Tevoo, Esgo, Giroux ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 5. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Lampaanperse NHL:lle. Oli tuomio väärä tai ei, niin typerää heittää tuomarit bussin alle.
   
  Tevoo, Esgo, Floyd ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 6. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Jos ei olisi tapahtunut totaallista Vegasin sulamista, niin kukaan ei varmaan puhuisi tästä tuomiosta. Tosiasia on, että tuomareilta tulee ja tulee aina olemaan vihellyksiä/tuomioita suuntaan tai toiseen.

  Lainaus:
  Juuri näin, mitään merkittävää protestointia ei tässä vaiheessa näkynyt.
   
  Mad Penguin, Flyingbird, viljelmo ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Sitä paitsi lähes kaikki Vegasin kannattajat tuntuvat nyyhkiessään unohtavan, että Vegasilla oli edelleen mahdollisuus voittaa peli jatkoajalla. Eli peli ei edes ratkennut tuohon jäähyyn.
   
 8. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Mikäs tässä nyt noin paljon närästää, varsinkin kun suosimasi joukkue voitti? Onhan tämä nyt jo varmaan kaikille käynyt selväksi, että osan mielestä tuomio oli väärä, osan mielestä oikea, osan mielestä ottelu ratkesi siihen, osan mielestä ottelu ei ratkennut siihen ja osan mielestä se antoi Sharkseille mahdollisuuden nousta vielä peliin mukaan, unohdinkohan vielä jotakin?

  Se, että toistelet noita mantroja äänilevyltä ei varmaan kenenkään mielipidettä muuta enää mihinkään suuntaan. What’s done is done ja Sharks-Colorado -sarjahan alkaa jo ensi yönä.
   
  Marlboro tykkää tästä.
 9. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
 10. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kirjoittelin täällä aikaisemmin, että Golden Knightsin pelaajatkin saavat ottaa vastuuta tappiostaan. Olen edelleen asiasta samaa mieltä, mutta toisaalta ilman (väärää) jäähyä kyseinen tapahtumaketju ei olisi lähtenyt matsin lopussa käyntiin.

  Tässä kun on seuraillut parin Sharks-kirjoittelijan varsin provosoivia viestejä aikaisempina keväinä, niin olen aivan varma, että he olisivat tilanteen oikeudenmukaisuudesta/epäoikeudenmukaisuudesta täysin päinvastaista mieltä, jos se olisi ollut Sharks, joka menetti 3-0 johdon jäähyn seurauksena. Tällä kertaa tapahtuma vain suosi sopivasti heidän suosikkijoukkuettaan.
   
 11. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Lainaus:
  No ei helvetissä. Siinä kun aletaan joltain tabletilta kelaamaan, että tuliko taklauksen osuma minne ja kolahtiko polveen, niin hei hei. Ja saako valmentaja haastaa myös tilanteen mistä olisi oman jengin mielestä pitänyt tulla isompi tuomio? Aika loputon suo.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 11.36
  Saske, Töölön Tavares, Vislami ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Tarkistukset luonnollisesti vasta jos tuomarit olisivat isoa rangaistusta antamassa kentällä eikä mikään haastopohjainen tai videotuomarin ylivalta vrt. naisten finaali. Toki monet niistä (tappelut ymv.) voi kuitata sen enempää videoita kelailematta, mutta tämän kaltaisissa kyseenalaisissa tilanteissa mahdollisuus tarkistukseen olisi tarpeen.
   
 13. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  En minä niin väittänytkään. Jossakin aiemmassa viestissä kirjoitit inhoavasi Vegasia etkä ole toisaalta edes pyrkinyt objektiivisuuteen, joten aivan varmasti olet alitajuisesti ainakin jossakin määrin Särkien puolella tässä tapauksessa. Varsinaisesta kannattamisesta en olekaan väittänyt mitään.

  Mitä tuohon NHL:n lausuntoon tulee, jo sellaisen olemassaolo todistaa, että konttorilla on tuntemus siitä, että ei tämä nyt ihan niin mennyt kuin piti. Tätä ulostuloa paljon tärkeämpää on kuitenkin se, miten NHL jatkossa pyrkii ehkäisemään vastaavanlaisten kalabaliikkien syntyä, sillä tämä koko soppa ei ole missään tapauksessa kovin hyvää PR:ää itse tuotteelle, eikä tuotteen merkittävyyden myötä myöskään itse lajille.
   
  Marlboro tykkää tästä.
 14. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Jos selailee otteluseurantoja twitteristä, niin aika yksimielisesti kaikki jääkiekosta mitään ymmärtävät kommentaattorit ja ex-pelaajat ovat sitä mieltä, että tuomio meni väärin. Jo heti sillä hetkellä kun se annettiin. Kyse ei siis ole varsinaisesti mistään jälkiviisastelusta seuranneiden tapahtumien vuoksi.

  Totta kait on niin, ettei koko tapausta tarvitsisi edes muistella, jos Särjet olisivat sössineet ylivoimansa. Olisivat seivanneet liigan ja kokeneet, mutta arvailuun ratkaisevassa paikassa sortuneet tuomarit kakkoskiepille.

  Mutta nyt kävi näin, eikä takaisin saa.

  Yhtäältä olen sitä mieltä, että jonkun luistimen kärjen jäähän osumisen/osumattomuuden kelaaminen videolta on täysin triviaalia. Ei ole väliä. Ei vaikuttanut seuranneisiin tapahtumiin ratkaisevasti. On vain takaportti puolustukselle mitätöidä tapahtunut muotovirheen perusteella. Täysin pelin hengen vastaista pilkunnussintaa.

  Toisaalta olen sitä mieltä, että jonkinlainen oikeusturva pitäisi olla seuroilla ja pelaajilla. Siinä ei paljon anteeksipyytelyt lämmitä, jos seuralta menee kymmeniä miljoonia väärän tuomion takia sivu suun ja pelaajilta yksi kausi hukkaan.
   
  Lico, LostHorizon, Toby Dammit ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 15. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Paljonko noin #muuten poffit tuottaa keskiverto änärijoukkueelle? Ymmärrän toki että eri talousalueilla ja hoki-arvostusalueella rahamäärät on täysin erilaiset. Mutta otetaan nyt vaikka tuo länsi kohteeksi, kun siellä tämä tapahtui. Minkä verran vähemmän rahaa Vegas sai nyt kun matseja oli himassa kaksi, vertaa viime kauteen kun niitä oli tukuittain enemmän?

  Ei nimittäin mitään käsitystä tästä talouspuolesta. Tajuan jonkin verran matikkaa ja kuinka paljon porukkaa mahtuu halliin jne. Muttei minkäänlaista käsitystä missä hinnoissa liput liikkuu ja kuinka suuri osa on minkäkin hintaluokan osastoa. Entä miten fanikrääsän myynti ja safkat/bisset hallissa lisääntyy kiiman kasvaessa?
   
 16. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Joskus 20 vuotta sitten muistelisin, että täällä kirjoiteltiin tuottojen olevan noin miljoona dollaria per peli.

  Vegas ei menettänyt yhtään mitään jäähyn takia. Vegas menetti kaiken, koska olivat kokonaisuutena huonompi joukkue seitsemän ottelun sarjassa.
   
 17. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Tänx, melkoinen potti. Ja joo, en mä koe että Vegasilta jäi tuomion takia rahat saamatta. Ihan noin yleisesti vertailin nyt näitä kahta kautta, kun ovat vielä peräkkäisiä niin rahan arvokin liki pitäen sama.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tämäkin nyt on ihan höpöä. Vegas olisi voinut pelata 5 minuutin jäähyn paljon paremmin, mutta peli ei olisi kääntynyt Sharksille, elleivät tuomarit olisi viheltäneet tilannetta väärin.

  Toistan itseäni:
  Lainaus:
   
  aessi ja Marlboro tykkäävät tästä.
 19. Marlboro Jäsen

  0-3 ja peli täysin Vegasin hallinnassa. Siihen tuollainen uskomaton housuunpaskomis-jäähy ja Sharksit ilmaiseksi peliin mukaan. Mutta joo, ei ratkaissut peliä. Varmasti olisi Sharks noussut normaalilla pelinkululla kolmen maalin takaa reilussa kymmenessä minuutissa.

  Jäähystähän nyt ei suhteellisen nopealla vilkaisulla sosiaalisen median keskusteluihin ja henkilöihin jotka jääkiekkotaustaa ja -ymmärrystä omaavat ole isompaa epäselvyyttä, paska jäähy mikä paska jäähy.

  Eakinin syyksihän ei voi laittaa mitään. Tuskin osasi odottaa että n. 25 kertaa yhden ottelun aikana tapahtuvasta aloitustilanteen jälkeisestä poikkarista keksitään antaa vitonen. Stastnylta sen sijaan täysin turha ja älytön tönäisy tasapainonsa menettäneeseen Pavelskiin ja tuon suorituksen johdostahan mitään jälkiseuraamuksia koko tapahtumasarjasta oikeastaan edes tuli.

  Palstan Sharks-fanit taas edustavat itseään tasonsa mukaan. Täytyy ihmetellä miten tuolla yhdellä trollilla on vieläkin kirjoitusoikeudet palstalle. Viime vuonna kaivautui saman sarjan jälkeen kolostaan ja ilmoitti, ettei jääkiekkoa ehdi enää edes seurata. Nyt sitten Gm7:n jälkeen muutamat provot ja one-linerit ja ei muuta kun raiskaamaan Avs-sarjan ketjukin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 13.20
  Renato Tosio tykkää tästä.
 20. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  Edelleenkin Eakin ja Stastnyn tag-team on syyllisiä ja tuomio on annettu,joten kestäkää.
   
  Flyingbird ja Alamummo tykkäävät tästä.
 21. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Millä sääntötulkinnalla vihellys on väärin? Täysin oikea vihellys. Lisäksi yksikään tuomari tai Sharksin pelaaja ei pakottanut Eakinia antamaan tuota järjetöntä poikkaria. Sen olisi aivan täysin voinut jättää antamatta. Pelaajalla on aina vastuu mailastaan, eikä vähiten silloin kun sitä käyttää poikittain vastustajan vartalossa. Huomattavasti törkeämpi teko ja kamalampi seuraus kuin Kanen 5+20 viime vuonna, kuten olen jo monta kertaa sanonut.

  Ja edelleen, Vegas hävisi sarjan koska oli huonompi joukkue.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Missään nimessä ei tuota voi pelin aikana ruveta murehtimaan, jos rupeat pelin aikana mussuttamaan ja uhriutumaan niin se on aivan varma, että noutaja tulee nopeasti, kun keskittyminen herpaantuu oleellisesta. Ehkä juuri näin on Vegasille käynyt, eihän neljää maalia ole kovin useasti 5 min aikana päästetty. Syy on aina myös peilissä.

  Lainaus:
  Niin ja ne tuhat muutakin poikkaria olisi voinut jättää antamatta, ehkä sitten olisi omissa soinut useamman kerran vastapainoksi.
   
  Marlboro tykkää tästä.
 23. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  No tämä on kyllä ihan sitä kuuluisaa itseään. Vastaavia poikkaireita on pitkin runkosarjaa sarjatasosta riippumatta. Pavelskin loukkaantumisessa oli huonoa tuuria, mutta tilanne itsessään ihan naurettava 5min jäähylle.

  E. Ja käsittääkseni NHL:n puolelta tämä on jo myönnetty virheeksi (tästä löytyy Vegasin kausiketjussa), niin en ymmärrä miksi tästä vielä pitää vääntää...

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 17.55
  Marlboro tykkää tästä.
 24. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Vegaksen GM, sen jälkeen kun oma joukkue hävisi 3-1 johtoaseman pudotuspelisarjassa ja 3-0 kolmannen erän loppupuoliskon johtoaseman seitsemännessä ottelussa: "Hei NHL:n puolelta sanottiin, että meidän faneilla ei ole mitään syytä olla sitä mieltä, että meidän joukkue teki jotain väärin ja ihan oikeasti hei me oltiin parempi joukkue".

  Ja jotkut vielä syö tuon ahmimalla =D
   
 25. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Furlattin ja O'Halloranin osalta pudotuspelit loppuivat tuohon otteluun. O'Halloran on yleensä tuomaroinut pitkälle kevääseen, mutta saattoihan tuo vain sattumaa olla, että tuomarit joutuivat hyllylle tuon kyseisen ottelun jälkeen.
   
  Marlboro ja 5hole tykkäävät tästä.