Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – Vegas Golden Knights (3.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Salming, 09.04.2019 klo 22.49.

?

Ottelusarjan voittaja?

 1. San Jose Sharks

  56 ääntä
  53,3%
 2. Vegas Golden Knights

  49 ääntä
  46,7%
 1. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Itse en mitenkään usko että jos tuosta olisi annettu 2 minuuttia, niin Sharks olisi mennyt jatkoon tuosta. Jäähyn luonteella oli iso vaikutus. Onko koskaan annettu vastaavista tilanteista 5 min vai oliko kyseessä ennakkotapaus ?
   
 2. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Meinaatko että poikittainen maila, jonka seurauksena pelaaja kaatuu päin toista pelaajaa ja siitä jäähän on enemmän kuin maksimissaan 2 min jäähyn arvoinen?

  Nämä isot rangaistukset pitäisi kyllä katosa jo kentällä videolta. Ei mitään järkeä ratkaista seitsemättä peliä tälläiseen aivopieruun.
   
  Marlboro tykkää tästä.
 3. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Niin siis pelihän ei ratkennut tähän jäähyyn vaan vasta jatkoajalla. Sitäpaitsi Vegasin PK oli niin luokatonta ja Gallantin reagointi surkeaa, että voivat katsoa siltä osin peiliin.

  Vegasin putoaminen ei itketä ollenkaan.
   
 4. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hämmentävän paljon saa lukea jauhantaa tuosta jäähystä. Tuskin olisi näin, jos Sharks olisi tehnyt kyseisellä ylivoimalla vain 1-2 maalia ja loput tarvittavat myöhemmin. Kakkosen viheltäminen ei välttämättä olisi ollut liian vähän, mutta ei vitonenkaan ollut liikaa. Rangaistuksiin kun tunnetusti vaikuttaa rikkeen seuraukset, jotka verilammikoineen olivat tällä kertaa varsin karut. Kuuluuhan se tietysti asiaan etsiä ulkopuolinen syntipukki, jos mitenkään mahdollista.
   
 5. Saske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks
  Niin, eihän Sharksin pelaajat sitä jäähyn pituutta päättäneet. Tuomarit tekee tuomion ja sillä mennään (paitsi jos on selittelijä-Crosby).
  Nyt vaan sattui kolikko kääntymään vitoseen. Yhtä lailla sattumaa ovat kaikki tolppakudit, katkeavat mailat yms.
   
  Vislami tykkää tästä.
 6. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Öö, eikö tässä just niin käynyt? Tosin tuomarit oli sitä mieltä että töötti tuli puhelimeen. Ja antoivat vitosen katsomatta videoita. Ilman verta tuskin olisi isoa rangaistusta tullut.

  Olettaisin että jos ajelee maalivahtia poikittaisella vaikka maalin takana ei selviä kakkosella.
   
 7. Tornados Jäsen

  En ollut täysin tyytyväinen tuomioon, mutta olen jo päässyt tilanteesta yli. Tuomarit tekevät virheitä ja tämä oli inhimillinen virhe. Paljon vaikeampi on hyväksyä niitä pelejä, joissa selkeästi suositaan toista joukkuetta. Näin ei mielestäni ollut tässä ottelussa kokonaisuutena katsottuna.

  Yleisesti ottaen luulen, että hieman tiukemmalla tulkintalinjalla tuomarien toiminta olisi helpompaa. Pelaajatkin tunnistaisivat tällöin toiminnan rajat paremmin.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hyvä, että tarkensit tuota. Alkuperäisestä viestistä tuo ei oikein auennut. Siis että mitä Mäkinen oli sanonut ja ennen kaikkea miten. Se nyt ei tule yllätyksenä, että Antti ei-koskaan-väärässä Mäkinen naulasi tuonkin omaan tuttuun tyylinsä. Ja onhan se tyyli hieman raskas, mutta siihen on jotenkin jo tottunut ja oppinyt suodattamaan tietyt jutut. Ja eipä sillä, itsekin olisin veikannut Vegasia jatkoon ennen ensimmäistäkään peliä ja varsinkin sarjan ollessa tilanteessa 3-1.

  --

  Mutta olipahan hieno sarja tämäkin, jonka kruununa tuo eeppiset mittasuhteet saanut game seven. Kaipa tämä on sitä Vegasin kasvutarinaa, vaikka se ei ehkä siltä nyt siellä tunnukaan kun jo viime kaudella olivat finaaleissa. Sharksille kova päänahka ja tämän jälkeen tie on auki ihan päätyyn saakka. Ja kyllähän sen Jumbolle soisi, vaikka en muuten särjistä oikein pidäkään.
   
 9. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Pistin ihan mielenkiinnon vuoksi äänestyksen hfboardsiin Eakinin 5min niin tulos vaikuttaa aika yksimieliseltä. 38 sanoo, että tuomio oli oikea ja 236 sanoo, että tuomio oli väärä.

  Was Eakin's 5min major right call?
   
  Kipinä tykkää tästä.
 10. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Hieno kirjoitus, joten lainaan kokonaisuudessaan. Minullakin oli pahoja nukkumisongelmia pelin katsomisen jälkeen. Tässä on nyt vähän sellainen olo, että ehkä minun iässäni pitää jättää jääkiekon katsominen ja seuraaminen vähemmälle tai kokonaan. Ei näköjään pysty enää käsittelemään noita tunteita tässä iässä. Olenkin aina ihmetellyt, että minne katoavat kaikki kiekko- ja muutkin urheilufanit kun ikää alkaa tulla. Ehkä tämä alkaa nyt selvetä minullekin. Kiinnostus vaan vähenee kun kuolema lähestyy. Ehkä se kuoleminen on pitkä prosessi. Minulla alkoi ainakin jo 30 täytettyäni, ei enää voinut syödä kuin sitä ennen tai muuten näkyi heti lanteilla.

  Tuosta Eakinin poikittaisesta mailasta, kukaan ei ole sanonut mitään siitä, miksi Eakin poikkarin antoi. En löytänyt mitään haastatteluakaan netistä, jossa Eakin selittelisi tekoaan. Kai hänellä joku "hyvä" syy oli tuohon tekoonsa. En nähnyt aloituksessa Pavelskin tekevän mitään Eakinille ennen tuota poikkaria, mutta ehkä joku aikaisempi tilanne sitten oli jäänyt Eakinille päähän.

  Ja kuten TV-selostaja tai kommentaattori pikemminkin NBC Sports Networkilla sanoi, niin ellei Stastny olisi tuossa töninyt The Captainia lisää, niin Pavelski olisi voinut ottaa iskun jäähän vastaan käsillään. Nyt ei sitä mahdollisuutta ollut, koska Stastny töni ja sinkautti Pavelskin ruumista lisälentoon, joten olkapäät edellä ja sitten pään napsahdus jäihin. En sitten tiedä osuiko Stastnyn luistin vielä Pavelskia iholle ja siitä johtuen tuli sitä verta, vai tuliko veri suusta tai nenästä pelkän iskun voimasta. Kai jossain selitetään nämäkin, mutta en ole linkkiä löytänyt vielä, joten jos jollain on, niin kiitos.

  Gallantiin alkaa kyllä mennä maku jo, juu. Kutsuu DeBoeria pelleksi ennen peliä ja sitten itkee vitosesta. Joo, Randy Carlyle vaan kehiin sinne Vegasiin niin saadaan minut taas kiertoliikkeeseen jonkun toisen joukkueen faniksi.
   
 11. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  hfboards, universaalin totuuden lähde.

  Ainoa asia, mitä olet tuolla mitannut on, että vähän yli 30 ketjun lukijaa on Sharks-faneja ja pari sataa taas vihaavat Sharksia :D

  Pete DeBoer sanoi sen parhaiten:
  "You have a guy who is obviously out cold on the ice. If you're a referee that's obviously a distressing sign. As far as the calls go, you go back in the series and there are calls we didn't get too that changed games at different points. You deal with it. We found a way to deal with it on the negative one and the positive one."

  Ja silti, 5min on ihan oikea jäähy tuollaisesta poikkarista. Missään ei puhuta säännöissä siitä, että poikkarin pitää osua naamaan niinkuin jotkut, eh, asiantuntijat täällä olettavat. Kontakti ja seuraukset ovat ainakin kertaluokkaa kovemmat kuin esimerkiksi Kanen 5+20 viime keväältä.

  Ja lopulta, parempi joukkue meni jatkoon. Vegas voi alkaa keskittymään seuraavaksi draftiin ja Sharks seuraavaan kierrokseen.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2019 klo 07.29
 12. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tuosta jäähystä voi keskustella loputtomiin, mutta mielestäni sen loppujen lopuksi turhaa. KuseksivaPuu kiteyttää homman (jälleen) aika täydellisesti -> https://www.youtube.com/watch?v=XM3HQ9aptBk (linkki youtubeen)
   
  Alamummo ja Vislami tykkäävät tästä.
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Aika täydellinen kiteytys :D
   
 14. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Elliott Friedmänniki puolsi ettei Eakinin tilanne ollut 5min arvoinen. Tässä on aika vahvaa kantaa vastaan ollut vastaan tuomiota suurelta ja vähemmän suurelta yleisöltä. Mielenkiintoa tekeekö Bettman ja NHL mitään muutoksia näihin tilanteisiin, jotta hommat ei kusisi käsille isoissa peleissä. Vääryydellä särjet jatkoon ja toivotaan, että karma näyttää naamaan vielä särjille.

  NHL Now: Elliotte Friedman joins NHL Now to talk hockey news Apr 24, 2019
   
  Hockey Puck, 5hole, Kipinä ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. Kipinä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset
  Lainaus:
  Virheitä tulee aina ja pitkässä juoksussa nää menee ehkä tasan. Siitä olen kanssa samaa mieltä ettei missään nimessä ollut 5 minuutin arvoinen jäähy ja se joka on toista mieltä, niin ei kyllä paljoa jääkiekosta ymmärrä.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Onkos Donskoi muuten rikki vai eikö vaan mahtunut kokoonpanoon?
   
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Olihan tuo jäähy aivan vitsi, mutta se että Sharksien jatkoonmeno olisi vääryys on aivan paskapuhetta. Käsittääkseni Vegas johti sarjaa jo 3-1.

  Niin ja olisihan se Vegasin alivoimanelikkokin voinut jotain tehdä siinä seiskapelin pitkällä alivoimalla. Turha kaataa kaikkea paskaa tuomareiden niskaan.
   
  Walkin tykkää tästä.
 18. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Uskoisin saaneen aivotärähdyksen tästä. Tietoa toki ei ole mulla. Aika jäätävän pommin otti vastaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=BSMtL6uNJyY
   
 19. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Seitsemässä pelissä ei ehkä mene.

  Olihan tuo nyt ihan paska tuomio, mutta toisaalta oon ihan tyytyväinen, koska selvä todiste siitä, että pomppujen lisäksi myös tuomarityöskentely voi viedä paras seitsemästä sarjassa huonomman joukkueen jatkoon.

  Loppuu se paremmasta joukkueesta lässytys. Voittaminen on voittamista eikä paremmuutta. Pudotuspeleissä etsitään voittajaa.
   
  Bourque#77, Hockey Puck & tsajari tykkäävät tästä.
 20. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri tästä syystä jauhaminen on ihan turhaa. Tosiaan, mitä hemmettiä Vegas teki tuossa alivoimalla? Mitä Fleury teki? Hemmetti tuolla määrällä pihalla seisoskelua olisi jo joku E-junnujoukkuekin saanut vähintään 2 maalia tehtyä Vegasin verkkoon. Jos konseptit sekoaa noin pahasti jostain ihmeellisestä tuomiosta, niin parempi vaan lähteä lomille ja jättää kiekko osaavammille.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Ihan turha noista aikaisemmista peleistä on syitä hakea, pitkässä (ja aika tasaisessa) sarjassa kiekot pomppivat puolin ja toisin. Fleurynkin syyttäminen vähän kyseenalaista, McKenna jo miestä ehtikin puolustella: "So you all realize that when Hertl went to shoot, his stick hit the D's just before release and changed the trajectory of the shot, right? That's not where he was aiming or where Fleury read it going. Any goalie can tell you how hard that is to deal with."

  Viimeisessä pelissä toivoisi tietysti tasapuolista viheltelyä, ihan nyt lopputuloksesta välittämättä niin olihan tuo peli kokonaisuutena taas aika huonosti vihelletty. Siitä nyt ei pääse mihinkään ja vaihteeksi oli näin selkeä vaikutus lopputulokseen. Yleensä se vaikutus ei konkretisoidu, kuten jonkun selvän kampituksen viheltämättä jättäminen. E: Mut joo eihän tämä tule ikinä varmaan mihinkään muuttumaan, jos nyt kritisoidaan huonoa tuomiota niin samalla pitää myös muistaa ne lukuisat tilanteet, kun pelaajien "annetaan pelata".
   
  tinkezione tykkää tästä.
 22. lai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks
  Olipahan tunteiden vuorsitorataa tuo seitsemäs peli. Sharkseilta reipas alku ja hyviä maalipaikkoja riitti, mutta ei ollut onnea tällä kertaa ja Fleurykin vaikutti olevan hyvällä pelipäällä. Vegasi sitten laittaa pari hienoa pomppumaalia, joille Jones ei mahda mitään, ja kolmas tais mennä heti Sharksien tolppavedon jälkeen seuraavassa hyökkäyksessä maaliin. Ei enää jännittänyt yhtään ja jäin vain kättelyitä odottelemaan tuumaten, että ehkä tämä on ihan reilua näin, kun Sharksi Vegasin hallinnasta huolimatta vei Game 6:n niin nyt roolit vaihdettu.

  No sitten tapahtuu se tilanne, jossa Pavelski loukkaantuu ja Sharkseille annetaan ehkä hieman kyseenalainen viiden minuutin ylivoima. Ajatukset oli lähinnä, että pitikö tämäkin tähän peliin nyt sattua, Pavelskin loukkaantuminen. Kaveri totesi chatissä: "ironisesti tää voi olla Sharksien viimeinen oljenkorsi". Ja sehän se oli ja hyvin Sharks sen käytti. Couturen eka maali heti ylivoiman alkuun, ja Hertl iski melkein perään Sharkist maalin päähän. Alko taas jännitys ja volyymitasot nousemaan, mitä pitemmälle ylivoima ja peli eteni. Rahat meni 3-4 johtoasemassa ostettuun vitutusvakuutukseen, mutta ei liiemmin haittaa.

  Ja joo, eihän se Eakinin vitonen varmaan ihan putkeen mennyt tuomareilta, mutta eipä tuota tappiota voi yksin tuomareiden päälle kaataa. Ihan oli Vegasin peli vielä siinäkin vaiheessa. Näitä paskoja vihellyksiä tai viheltämättä jättämisiä nyt sattuu aina pitkin peliä ja sarjaa. Saa ritarit kahtoa ihan peiliinkin. 4 maalin antaminen reiluun 4 minuuttiin, ei sellasta vaan sais tapahtua voittavalle joukkueelle tommosessa paikassa oli alivoimalla tai ei. Toivottavasti tästä ei nyt tehdä tapaus-Duchenea ja aleta jäähyjä katsomaan videolta.

  Hyvää kesää Vegas-faneille! Katsellaan ja vihastellaan sitten näissä merkeissä taas vuoden päästä (ja pitkin kautta varmaan)
   
 23. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Viiden minuutin tuomio oli tosiaan kova, mutta näyttää joiltain unohtuneen kyseenalainen hylkäys toisessa pelissä Sharksilta sekä kyseenalaiselta näyttänyt maali seiskapelissa Eakinilta. Mielestäni Eakin maali oli korkea maila, ainakin se siltä näytti.

  Sulamiseksi sitä voi ihan hyvin kutsua, jos päästää neljään minuuttiin neljä maalia alivoimalla Gallantin katsellessa aitiossa ottamatta aikalisää.
   
 24. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Järkyttävä sulaminenhan se oli, ei sitä kukaan kaiketi kiistäkään. Nyt puhutaankin siitä mikä altisti joukkueen sulamiselle ja se tapahtui täysin pelitapahtumia vastaamattomista asioista johtuen. Sääli, että näin kävi, mutta rispektit McPheelle joka kommentoi ettei aio jäädä rypemään sääliin vaan palaa ensi vuonna voittamaan.

  NHL:ltä hienoa selkärankaa ottaa näin selkeä kanta väärään tuomioon.
   
 25. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Seitsemännen pelin tuomareiden kevät loppui tuohon kyseiseen peliin, eikä Furlattia tai O'Hallorania nähdä enää pillin varressa tänä keväänä.