Ottelusarjan voittaja?

  • San Jose Sharks

    Ääniä: 56 53,3%
  • Vegas Golden Knights

    Ääniä: 49 46,7%

  • Äänestäjiä
    105

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos joku olisi veikannut kaikki ensimmäisen kierroksen sarjat oikein, sanoisin, ettei hän edes katso jääkiekkoa. Analyysit ja veikkaukset tehdään ennen sarjoja sillä tiedolla, joka silloin on. Se, että veikkaukset menee väärin, ei tee veikkauksista huonoja.
Niinpä, helppo se on jälkikäteen arvostella, että Mäkinen teki niinkin naurettavia veikkauksia kuin että Tampa Bay pudottaisi Columbuksen tai että Pittsburghilla saattaisi olla jotain palaa NY Islandersia vastaan.

Eipä tuollaiset veikkaukset ja niitä perustelleet analyysit nyt niin kauhean naurettavalta kuulostaneet, eivätkä kuulosta vielä sarjojen yllätysvoittajien selvittyäkään.

En ole Mäkinen enkä fanipoikansa.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
No jaahas, Gallantin mukaan tuomarit olivat sanoneet poikittaisen mailan tulleen Pavelskin kasvoihin. Hidastuksia kun katsoo niin aika oudossa paikassa ovat Pavelskin kasvot. Kakkivat housuun kuin Rönn. Funny !
Ei tainnut Gallant vaatia suuria oikeustoimia game 2 jälkeen =D

Paska häviäjä ja ihme itkijä. Vegasille sopisi valmentajaksi paremmin esimerkiksi Randy Carlyle.
 
If that's true, if you don't know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
On kyllä päivä mennyt hymy huulessa ja kunnon kierroksilla...

Onhan tuossa porukka itkenyt kaikkea tuomarivirheestä jääkiekon kuolemaan jne. En itekkään ihan tuomiota puolla, mutta paskoja tuomioita jaettu nyt pitkin kautta miten sattuu. Unohdetaan se siihen ja ens vuonna toivotaan tasaisempaa linjaa.

Kuitenkin sarja oli enemmän kuin huikean viihdyttävä! Game 5 alkoi olla jo toivo menetetty, mutta sieltä se hailauma vaan nousi ylös ja mikä finaali tälle sarjalle oli!

Eiköhän me tästä poppoosta hyvä rivalry saada nyt aikaan! Katsellaan taas ensivuonna uusiksi
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ravens
2 minuuttia olisi riittänyt Eakinille tuosta poikkarista. Pavelski olisi selvinnyt täysin vammoitta ilman Statsnyn tuuppaisua. Jo tasapainon menettänyt pelaaja, jolle toinen kaverus vielä vähän vauhtia antaen pisti maahan ja lopputulos on tuo. Statsnyn teko ei toki tarkoitukselliselta näytä, vaan näytti kovasti olla pyrkimys päästä vastustajan blokkaajasta ohi ja estämään vetoa viivalta.

Tuomareiden viittilöinnin perusteella tilanteesta ei olisi tullut lainkaan jäähyä, jos Pavelski ei olisi loukkaantunut tilanteessa. Kummankaan päätuomarin käsi ei noussut ja sikäli voikin sanoa, että housuun paskominenhan tuossa tapahtui. Sääli, että moinen virhe sattui seiskapeliin ja näin ollen varmasti Vegasin leirissä on tuosta aika vitunmoiset kaunat kyseisiä viheltäjiä kohtaan.
 
Hate the living, love the dead.

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Yleensä ei, ainakaan noita aloitustilanteiden poikittaisia. Kyllähän se varmasti tuo loukkaantuminen oli joka sai aikaan että tämä kyseinen tapaus lopulta vihellettiin sääntökirjan mukaan.
Tuon riskin ottaa, kun käyttää poikkaria. Tänäänkin olin menossa suojatielle ja kolme autoa ajoi silti ensin pysähtymättä. Heitä ei rangaistu. Mutta jos olisin auton alle jäänyt, niin seurauksista riippuen yliajajaa odottaisi tuomio.
 
Puskuroidaan...

Kari Runk

Jäsen
Mun mielestä jo hieman kohtuuttomatkin mittasuhteet tuo vitonen on saanut, vaikka se toki aika raju tuomio tuosta olikin. Olen myös sitä mieltä, että 2 minuuttia olisi tuosta tilanteesta riittänyt. Jos koko sarjaa ajatellaan, niin sarja oli kuitenkin 1-3 Vegasille, joten yksi kyseenalainen tuomio ei Vegasia lomille laittanut, vieläpä kun lähes jatkoerän verran pääsivät viimeisessäkin ottelussa sarjan katkaisua hakemaan. Kutospeli olisi pitänyt kairata, mutta Jones oli kerrankin mies paikallaan hailauman maalilla. Lopputulemana pienellä avustuksella ja omalla tekemisellä Vegasilta lässähti pannukakku, ja lomille lompsis. 4 maalia omiin yhden 5 minuutin jäähyn aikana on luokaton suoritus, mitä ei vain pitäisi tapahtua, olivat maalit minkälaisia tahansa. En tiedä olisiko se aikalisä mitään 3-2 kavennuksen jälkeen auttanut, mutta tasatilanteessa sen ottaminen (josta ilmeisesti Gallant ainakin väitti, ettei edes silloinkaan pyytänyt?) tuntui jo kovin myöhäiseltä.

Eakinin 2-0 maali oli kyseenalaisen näköinen, mutta kai se sitten meni oikein, Eakinin toiminta myöhemmin näemmä vienyt kaiken huomion. Kovin korkealta se vain näytti, kun hidastuksia on kelaillut.

Hieno sarja oli, siitä ei pääse mihinkään.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Oli kyllä tunteiden vuoristorataa koko sarja. Välillä Sharks näytti täysin haluttomalta ja näytti, ettei Jonesilla riitä (game 2 ja 3), toki toisessa pelissä oli hieno nousu 1. erässä.

Maanantaina heräsin katsomaan toista jatkoerää, jossa Sharks puhtaasti roikkui mukana, mutta Fleury hörppäsi. Tänään sitten nähtiin sellainen näytös, että tämmöistä ei tulla hetkeen näkemään (tästä jauhettu varmasti jo ihan tarpeeksi).

Jos pitää sarjasta jakaa tähtiä San Josen pelaajille, niin ehkä jotenkin näin:

* Logan Couture (omasta mielestä kokonaisvaltaisesti paras)
** Tomas Hertl (nousi useassa pelissä ratkaisijaksi)
*** Marc-Eduard Vlasic (kaikki pelit hävittiin, kun ei pelannut)

Ja samaan hintaan myös Vegasille:

* Mark Stone (ärsyttävän vaarallinen ja johtaa playoffien pistepörssiä)
** (Marc-Andre Fleury (tuntui välillä, ettei mikään mene miehen taakse)
*** Paul Stastny (vaarallisen ketjun moottori)

Vegas muuten voitti vain pelit, jossa se teki ensimmäisellä vitosella maalin.

Nyt playoff-sarjat tasan tämän "rivalryn" välillä.
 
"Löikö Mörkö sisään? Löikö Mörkö sisään?"
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Tuomareiden viittilöinnin perusteella tilanteesta ei olisi tullut lainkaan jäähyä, jos Pavelski ei olisi loukkaantunut tilanteessa. Kummankaan päätuomarin käsi ei noussut ja sikäli voikin sanoa, että housuun paskominenhan tuossa tapahtui. Sääli, että moinen virhe sattui seiskapeliin ja näin ollen varmasti Vegasin leirissä on tuosta aika vitunmoiset kaunat kyseisiä viheltäjiä kohtaan.
Onhan tuossa sekin mahdollisuus, että pelikatkolla kuunneltiin mitä linjurit olivat nähneet. Jos aloituksessa ollut linjuri kertoi poikkarin tulleen kasvoihin, niin paha päätuomari on syyttää vaikka vastuussa onkin. Tätä toki emme varmasti koskaan saa tietää miten päätös ulosajosta tarkalleen syntyi.

Joka tapauksessa kohtuuttoman kova tuomio, vaikka seuraukset huonon onnen seurauksena ikävät olivat.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Harmi, että lännen suosikeistani toinen tipahti. Tykkään kuitenkin älyttömästi Sharksin tyylistä, josta toivon Blackhawksinkin osittain ottavan mallia. Tai siis niinku tuo nahan luonti uudestaan ja uudestaan.

Tulee kyllä Avalanchelle kova paikka, sen verran meritoinuneempi joukkue vastassa. Jones osottautui tämän sarjan perusteella lopulta voittavaksi maalivahdiksi, saa nähdä riittääkö sitten lopulta tämän hetken pudotuspelien parasta pelaajaa vastaan.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Tevoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings #91 #19 #5
Olihan hurlumhei 3.erän vika kymppi. Turha itkeä sitä jäähyä koska idiotismin kruunun sai Eakin ,3-0 johdossa ollessa ja noin tyhmän jäähyn meni ottaa. Se että oliko vitonen liikaa niin siitä voidaan itkeä, jos 2+2 tai 2+10 olis sittenkin menty... Nooh nyt Jose ja Joe Thornton jatkaa unelman metsästystä ja sen soisin heille juurikin sen KANNUN.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Mieletön trilleri, mutta olihan tuo 5min rangaistus täysin väärä tuomio. Kova juttu tehdä kuitenkin neljä maalia tuohon ylivoimaan ja hoitaa peli jatkoilla, Vegas romahti täysin vaikka tuomio olikin liian raju ja onnistuivat vielä tasoihin nousemaan.

Sharksille onnittelut, kova juttu kääntää sarja itselleen.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
En tiedä oliko tuo niin kova tuomio? Ainoa joka paskoi tilanteessa housuihinsa oli Eakin itse antaessaan poikkaria. Sen poikkarin olisi yhtä hyvin voinut jättää myös antamattakin ja tod näk Vegas olisi tällä jatkossa. Ja toisaalta, jos ei olisi saanut mitään, niin sama keskustelu käytäisiin, mutta toisesta näkökulmasta, että herättää nämä aina mielipiteitä puolesta ja vastaan. Mutta minusta pelaaja itse ottaa tietoisen riskin, jos vetää tuossa tilanteessa poikkarilla ukon katolleen. Myös koko ajan korostetaan niitä päävammoja ja niiden kitkemistä, niin minusta se on ihan sama, tuleeko se päävamma suoraan mailasta päähän, vai poikkarin kautta pää laitaan taikka jäähän? Lopputulos on kuitenkin se yhtä ikävä; päävamma. Ja pitäähän ne pois saada.. vaikka sitten vitosella.
Tämä Vain oma mielipide, mutta kuten sanoin, kyllä nämä aina herättää keskustelua ja menee tavalla tai toisella varsinkin fanien ihon alle, ymmärrän hyvin.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Ihan uskomatonta paskaa kyllä tuomarien toiminta taas, tuon jälkeen sitten pistettiinkin ajoittain pilli täysin taskuun ja selkeitä kampituksia jätetiin useita viheltämättä. On tää kyllä absurdia, että tuomarit voivat näitä pelejä ratkoa, viheltäisivät nyt alusta saakka sillä linjalla niitä jäähyjä edes, niin osaisivat pelaajatkin sitten jättää nuo poikkarit pois. Nyt kun annetaan pelata vapaammin (sallitaan kampit, poikkarit ym.) ja tuommoisesta normaalista tilanteesta seurasi verta niin ruvetaankin arpomaan 5min. Noh, toivottavasti Pavelski on edes kunnossa. Pahaltahan se tilanne näytti.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
The officials didn't cause the Vegas Golden Knights to lose – they did that all by themselves - TheHockeyNews

"The Vegas Golden Knights had a 3-1 lead in their first-round series against the San Jose Sharks and lost three straight games, including Game 6 when they allowed a shorthanded goal in double overtime. But somehow, this is all the fault of referees Eric Furlatt and Dan O’Halloran.

The Vegas Golden Knights had a 3-0 lead with less than 11 minutes left in Game 7, took a major penalty and allowed four power-play goals in a span of four minutes and one second to a team without one of its best offensive players. Not once during that flurry did Vegas coach Gerard Gallant think it might be a good idea to take a timeout. But, damn it, this is on the NHL.

And in overtime of Game 7, Mark Stone, the guy who led the regular season in takeaways and is one of the best two-way players in the NHL, turned the puck over at the defensive blueline and that led to the game- and series-winning goal. But let’s pin this on someone, anyone, other than the guys wearing the white sweaters."

Mahtava artikkeli joka kaikkien The Jäähyn epäreiluksi kokevien kannattaa lukea kokonaisuudessaan. Ajatuksella.
 
If that's true, if you don't know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.

LAcostee12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
Voi olla että tuo oli liian kova tuomio tilanteesta, mutta koska näitä ei voida haastaa eikä katsoa nauhalta tuomarit tekivät nopean päätöksen. Varmaa on se että ei todellakaan ollut linjan mukainen tuomio joka nyt tosissaan oli aikamoinen housuun paskominen tuomareilta.

Kuitenkin huvittaa että piiloudutaan pelkästään tuon tuomarivirheen taakse kun omasta mielestä vielä aika paljon isompi housuun paskominen on neljä päästettyä maalia viiden minuutin alivoimalla. Kyllä omasta mielestä Vegas voi katsoa ihan peiliin tästä.

Olisin itsekkin halunnut nähdä Vegasin jatkossa mutta tulos on taululla ja sillä eteenpäin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Voi olla että tuo oli liian kova tuomio tilanteesta, mutta koska näitä ei voida haastaa eikä katsoa nauhalta tuomarit tekivät nopean päätöksen. Varmaa on se että ei todellakaan ollut linjan mukainen tuomio joka nyt tosissaan oli aikamoinen housuun paskominen tuomareilta.
Oliko Evander Kanen 5+20 poikkarista viime vuoden pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa linjan mukainen? Aika harva Vegaksen fani tuota harmitteli. Kuulemma vastuussa mailastaan jne, ei kannattaisi lyödä poikittaisella...
 
If that's true, if you don't know who I am, then maybe your best course would be to tread lightly.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Tuskin kenenkään tarvitsee mitään THN:n juttua lukea, että ymmärtää, mistä tässä on ollut kyse. Tai muutenkaan ruveta aiheesta sen enempää väittelemään/todistelemaan. Päivänselväähän se on, että Vegas suli sen jäähyn jälkeen ihan itse, kuten myös teki sarjassa, jossa oli 3-1 -johto ja kotietu plakkarissa. Mutta myös se on fakta, että tuo jäähy oli liian kova tuomio, ja helpotti sarjan kääntävää temppua Sharksilta.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
Ei se ole pelaajien vika, jos linja on tämä. Ehdottomasti jäähyn arvoinen, mutta ei tuota linjaa voi ruveta muuttamaan kesken pelin, jos on jo annettu pelaajien pelata näin. Käytännössä siis playoffeissa ei olisi edes jäähyn arvoinen.

Itselle aivan sama kumpi jatkaa. Vegas toki pelasi viihdyttävämpää kiekkoa, mutta ehkä Sharks herää seuraavaan sarjaan ja Jumbo pääse vihdoin hoistaamaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy