Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Sami Lepistö – tiellä tähtiin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Toimitus, 15.02.2005 klo 11.45.

 1. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitä vittua me näillä tehtäisiin?
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Omasta puolestani Lepistö voisi jatkaa Jokereissa vaikka 40-vuotiaaksi asti. Puolustuksen tärkein pilari ja sitä ei muutamalla ylimääräisellä Viktor Löövillä tai Stolleryllä korjata. Toivottavasti miehellä itsellään on vielä intressejä jatkaa uraa Jokereissa ja jotenkin itsellä on sellainen kutina, että pitkä jatko on tulossa.
   
  flintstone ja massaonvoimaa tykkäävät tästä.
 3. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  no @massanvoimaa kerrotko mitä tehdään kolmella Erosella ja neljällä Raskila. Kuinka ne parantaa mahdollisuuksia voittaa KHL. Kerro mitkä ketjut loisit ja puolustajaparit. Kerro meille muille, meitä kiinnostaa kovasti. Raskihan ois joka ketjussa ja Eronen puolustajaparissa, mutta kiinnostaa kovasti ne muut nimet.
   
 4. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Jos tämän pistäisi matemaattiseksi, niin:

  nykyinen > nykyinen - Nelli + 3x "Eronen" + 4x "Rask".

  Jälkimmäisessä yhtälössä olisi enemmän leveyttä, jos sopparit olisivat kaksisuuntaisia. Silti kun katsoo nykyrosteria, niin tappiolle jäätäisiin yksinkertaisesti siitä syystä, että kärkiosaamista jäisi liikaa uupumaan. Rask ja Eronen ovat sitä tasoa, että lähtökohtaisesti paikka olisi rotaatiossa tai rivimiehenä, eikä pelkällä isolla kasalla rivimiehiä saada kärkijätkää korvattua. Varsinkin, kun niitä rivimiehiä on varaa rotaatioon ihan tarpeeksi Nellinkin kanssa.

  Tietty jos rotaatiota tarvitaan halvalla, niin mä vedän 6. veskarin, 17. pakin, 26. hyökkääjän, apuvalmentajan apuvalmentajan videovalmentajan roolin, saunamarin hommat ja vaikka hieron tanssityttöjä ja juon myymättä jääneet jo kaadetut kaljat Jesper Jensenin liksalla. Siinä olisi seitsemän roolia yhdellä liksalla, eikä edes mentäisi jengin kärkiäijien liksojen luokkaan.

  Se hassuttelusta. Lepistö on mun mielestä korvaamaton kokonaisuutena. Pelillisesti voidaan saada vastaavan tason kaveri, varsinkin jos skouttaus toimii. Mutta mistään me ei löydetä vastaavaa kaveria, jolla on vahva tausta Jokereihin, fanit pitävät, naama kestää mainoskuvauksen ja pystyy vetämään vaikka C rinnassa. Viimeisin lähelle tuota pakettia päässyt kaveri oli mielestäni eräs Väänänen. Ja hänen ollessa pelillinen liideri oli rosterissa vielä enemmän "meidän miehiä", jolloin tuo psykologinen vaikutus oli pienempi.

  Lepistö on mun mielestä niitä jätkiä, joille voisi pistää eteen "ylipitkän" sopparin. Sellaisen, jossa vuosia on tarpeeksi ja iso kysymysmerkki siitä, onko viimeisenä tai viimeisinä vuosina sopparin kestosta riippuen hintansa väärti vai ei.
   
  vetti, Gemondo, Ykkössentteri ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joo ei mitään, ihan fine mulle että jengille on ok, että 400k tienaavalla Lepistöllä on 22p ja 200k tienaavalla Grantilla on 21p. Mun mielestä vaan yhdellä pisteellä on liian kova hinta (200k) huomioiden maksukyky. Mutta se on tullut selväksi, että sopii, joten fine by me.
   
 6. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Turha sitä on mattyyriksi heittäytyä, jos ihmiset ovat kanssasi eri mieltä. Suurin osa taitaa olla.

  Onhan Lepistön pr-arvokin hieman eri luokkaa kuin Grantin. Ja enemmän Lepistöllä muutenkin on annettavaa kuin Grantilla, tarkoitan tällä muutakin kuin yhtä pistettä. Ei varmaan syyttä kanna C:tä rinnassa.

  Ps. Molempia herroja tarvitaan pakistossa
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Metsään menee ja pahasti nämä laskut.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 8. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ekaksi heität Lepän tienaavan 10% pelaajabudjetista, sen jälkeen ei kuulemma tienaakaan eikä ole lähdettä heittää tuloista ja nyt se sitten tienaakin sen 400k. Paljon se nyt tienaa siis ja minkä lähteen mukaan? Mistä näkee tänä syksynä tulleen Grantin verotiedot tai palkan?

  Eiköhän Grant ole tullut lähtökohtaisesti jatkamaan meidän ulkomaalaisykköspakkien viitoittamaa Gundersson, Larsen, Genoway, Gilroy -tietä. Ja hintakin on sen mukainen. En tiedä, veikkaan vain.

  Niin kuin monen muunkin jo toteamana, Lepistö on kokonaisvaltaisesti meidän tärkein puolustaja. Tehopisteiden teko ei ole Lepän tärkein anti joukkueelle, vaikka sitäkin hyvin tekee ylivoimilla. Tällä kaudella on ollut vaikeita pelejä, mutta sanoisin että suurimmassa osassa peleistä Lepistö suorittaa paremmalla tasolla kuin muu puolustus keskimäärin.

  Mielestäni Lepistö on kokonaisvaltaisesti unelmapelaaja Jokereissa. On seurataustaa, johtajan ominaisuuksia ja pelillinen liideri pl. muutamat huonot illat joita sattuu jokaiselle.
   
  flintstone, MarkoPalo, massaonvoimaa ja yksi muu tykkäävät tästä.
 9. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan tämä meidän paras pakki ja imagon kannalta tärkeä pelaaja. Mutta ei hintansa väärti ja sitä kyseenalaistin. Ihme vouhotusta täällä selvästä asiasta. Asia puolestani loppuunkäsitelty. Sen vielä sanon, että vaihtaisin koska vain, miettimättä ja silmää räpäyttämättä, Sorokiniin. Nyt on loppuunkäsitelty osaltani.
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kerrotko nyt vielä, että mikä se Lepistön palkka on?
   
 11. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Varmaan ihan hyvä, kun oli tänään meidän bättre folkin kanssa Artekilla jouluostoksilla.
   
 12. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Et tiedä hintaa, mutta on varmasti ylipalkattu?
  Ja myönnät kuitenkin samassa viestissä, että on meidän paras pakki ja imagon kannalta tärkeä pelaaja.

  Huomaatko itse tässä ristiriitaa? Ja miten Sorokin liittyy Sami Lepistöön tai hänen palkkaansa?
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvin veti pakisto tänään ilman Lepistöäkin, jopa yllättävän hyvin.

  Betsin kun olin hakannut sisään ja kuulin että Lepistö sivussa niin kylmä hiki nousi.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joukkue voittaa ja joukkue häviää mutta kyllähän se on todettava että Lepistö on kaukana viime vuoden vireestään. Välillä jopa järjestäen hirveitä sössimisiä omalla alueella, jos ei nimeä näkisi selässä niin ei millään voisi uskoa viime kauden Sami Lepistöksi.

  Taitaa isän vastuu kotona painaa.
   
  powerforward#7 tykkää tästä.
 15. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tää kyllä varmasti näkyy. Harvassa taitaa olla pelaajat joiden uraa naiset tai lapset vievät parempaan suuntaan.