Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Sami Lepistö – tiellä tähtiin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Toimitus, 15.02.2005 klo 11.45.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Höpöhöpöä ei kuitenkaan ole se, että Pulu on tyrinyt näyttöpaikkansa ja juuri noiden mahdollisuuksien takia hänen paluunsa kierrätyksen kautta on kovemman takana kuin muilla. Erinomaiset pelit AHL:ssä ei realisoituneet maaleiksi ylhäällä ja kaikki GM:t tietää sen. Miksi siis erinomaiset pelit Euroopassa olisi merkki paremmasta?

  Pul tarttee peliinsä stepin tai kaksi, jos haluaa pelata kirkkaissa valoissa rapakon takana. Ja sen laukauksen viritteleminen vie liikaa aikaa, mutta riittävän nopea ahlään ... tai meille.
   
 2. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Naulan kantaan. Pahimmalla tavalla sen NHL-uran hukkaa sillä, että jää liian pitkäksi aikaa rapakon taakse lyömään päätä seinään. Siinä alkaa tekemään itsestään ei-niin-haluttua AHL-sarjajyrää ja toisaalta tappaa omaa kehitystään, kun ei pääse pelaamaan omalla maksimitasollaan. Liian hyvä AHL:ään ja liian huono NHL:ään on usein aika suora umpikuja, jos ei ymmärrä ajoissa muuttaa suuntaansa. Kuinka paljon on pelaajia, jotka ovat nousseet isoon rooliin NHL:ssä pelattuaan pohjille 8-10 kautta AHL:ää?
   
 3. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No aikamoisen kanuunakauden Pulkkinen saa KHL:ssä vetää jotta kannattaisi haaveilla paluusta NHL:ään. Kyllähän vuosikaudet pelaajat ovat tulleet rapakon takaa Eurooppaan hakemaan kiekollisempaa roolia ja sitä kautta uutta mahkua rapakon taakse, mutta todellisuudessa ne paluut ovat olleet todella harvassa. Vaatisi Pulkkiselta tyyliin pistepörssin voittoa ja jotain 80 tehopinnan kautta jotta NHL:stä kannattaisi enää edes haaveilla. Semmoinen pikkunätti hierominen ja joku 0.80 pinnaa / matsi ei varmaan hirveästi herätä rapakon takana kiinnostusta, kun takana on kuitenkin jo kolmessa eri NHL-joukkueessa epäonnistuminen.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Useammassa, eli siis yhdessä (Detroit). En noita Minnesotan ja Arizonan muutaman ottelun haistavittu-minuutteja vielä oikein näyttöpaikoiksi laskisi.

  Tosin eipä noita esimerkkejä kovin paljoa ole pelaajista, jotka NHL:ssä/AHL:ssä muutaman vuoden yritettyään palaavat Eurooppaan ja sieltä vielä takaisin NHL:ään isompaan rooliin. Enkä usko tuon toteutuvan myöskään Pulkkisen kohdalla.

  No mutta, ketjun aihe on Sami Lepistö ja hänestä on sanottava, että aivan mieletön hankinta Jokereilta. Juuri sitä mitä lääkäri määrää. Oma kundi palaa maailmalta kotiin ollessaan edelleen huipulla. Lepistö on ilman mitään värilaseja edelleen 32-vuotiaana koko sarjan eliittiä. Tekisi mieli sanoa, että kuuluu NHL:n ulkopuolisen kiekkomaailman parhaimmistoon puolustajien osalta.

  PS. Voisikohan ketjun nimen korjata?
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017 klo 18.39
 5. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Jos nyt lopetetaan mutuilu ja katsoaan mitä todellisuudessa on tapahtunut, niin melko harvoin on vaatinut 80 pinnan kautta, jotta NHL:n päässyt kokeilemaan.

  Artemi Panarin - Eliteprospects.com
  Vladimír Sobotka - Eliteprospects.com
  Alexander Radulov - Eliteprospects.com
  Steve Moses - Eliteprospects.com
  Philip Larsen - Eliteprospects.com
  Jori Lehterä - Eliteprospects.com
  Vladimir Tarasenko - Eliteprospects.com

  Tässä nyt ne "todella harvat", ketkä nyt tuli heti tältä istumalta mieleen. Eiköhän heitä ole muitakin.

  Lisäksi voidaan listata jo pelkästään Jokereiden kautta koville NHL tason palkoille KHL:ssä nousseet pelaajat. Alkaen nyt vaikka, Omark, Gundersson, Karlsson ja miksi ei NHL:ssä kokeilleet Larsen ja Moses.

  Vaikea ennustaa Pulkkisen uran tulevaisuutta. Selvää on kuitenkin se, että nyt pitää alkaa oikeasti tekemään hommia, ja hakemaan onnistumisia. PS: eipä tuo paras sesonki Detroitissa niin toivoton ollut. Kuitenkin 36 peliin 12 pistettä.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Nyt on fanin puhetta. Pulun NHL-ura on tähän mennessä koostunut 83 ottelusta näytän paikkoja ja se on aika paljon, kun keskimääräinen änäriura on n 100 matsin mittainen. Väittäisin, että Pulu saa olla onnellinen, jos saa vielä edes yhden pimpin tuoksun mittaisen pätkän uutta mahdollisuutta ylhäällä.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja noista 83 ottelusta valtaosa Detroitissa, jossa sai ihan aidon näyttöpaikan. Aivan kuten totesinkin. Minusta Pulkkinen voi olla tyytyväinen jo uudesta NHL-sopimuksesta.
   
 8. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiitos Leppä ja kiitos Jokerit. Nyt meillä on ensi kaudellakin yksi maailman parhaista NHLlän ulkopuolella pelaavista puolustajista takalinjoilla. Ja vielä oma poika. Juuri näin asiat pitää hoitaa.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juuri näin. Tässä alakerran tärkein signaus ensi kaudelle.
  Viime kaudella piti tasonsa läpi kauden ja erittäin tärkeä palanen "Omat Pojat" projektia. Pulu vielä himaan niin hyvältä näyttää.
   
 10. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  Sami on kyllä huikea puolustaja. Häntä ei voi kehua liikaa. Hän luistelee hyvin, näkee peliä edistävän syötön ja laukoo kohtuullisesti. Hän ei ole ollut vuosikausiin enää tiellä tähtiin vaan Sami Lepistö - tähtipuolustaja. Sanan varsinaisessa merkityksessä.

  Voisin harkita C:n antamista hänelle, jos muutoksia kapteenistoon tulee. Tomi Mäelle voisi myös juhlapelin tullessa antaa C:n ottelun ajaksi vähän kuin kunnioittaen. Nooh se oli vaan heitto bittiavaruuteen.
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muutaman kerran olen Lepistölle antanut risuja peliesitysten jälkeen mutta kyllähän hän taas kaikesta huolimatta puolustajien pistepörssissä kärkisijoilla pyörii.

  Kokonaisvaltaisesti tärkein Jokeri. Perinteet, oma poika, peliesitykset...
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lepistö on kyllä ollut viimeajat enemmän tai vähemmän tuuliajoilla omaan tasoonsa nähden. Tänään vielä tuo taklaus päähän pelin ollessa selvä.
  Noh, nyt on Lepälle huilia tulossa pelikiellon muodossa ja toivottavasti sen jälkeen Sami palaa "vanhana" Leppänä kaukaloon.

  Eikai kapteenin nastat voi Lepistöä näin horjuuttaa? En siis sano että olis ollu paska kapteeniaikana, mutta epätyypillisiä ratkaisuja ja tekoja ollaan nähty.
   
 13. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En usko että on mitään tekemistä kapteenin natsoilla. Tänään Lepällä hitsasi kiinni kun kaveri taklasi ehkä hieman turhan kovaa ja kävi itse kuittaamassa. Periaatteessa tuon ymmärrän,sen verran sikailunhaluinen joukkue Minsk on tällä kaudella ollut. Väsymys Lepästä paistaa. Ikää tulee mittariin,pienet lapset kotona ja isoja minuutteja illasta toiseen ilman rotaatiota. Hyvä jos saa hetken levätä.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Justiinsa näin. Nyt tulee se pakkolepo tähän paikkaan ja se on hyvä juttu.
   
 15. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Hyvä pakki ja Jokerit leima, jne. Mutta mutta. Ei mikään fyysinen pakki eikä muutenkaan "oman pään luuta". Ei viivapelote. Oikeastaan ainoat vahvuudet hyvä luistelutaito ja syöttötaito. Tuskin palkkansa arvoinen, vaikka en toki palkkaa tiedäkkään. Parannettavaa ja kehitysalueita on. Toki ehdottomasti top-3 puolustaja Jokereissa ja sinällään tärkeä palanen palapelissä kohti mestaruutta 2019. Come on!
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sulla on tässä pointti mutta siltä Lepistö on Jokereiden ylivoimaisesti paras puolustaja kokonaisvaltaisesti.
  Suoraan sanottuna vaikea kuvitella että kovempaa jätkää tuolla rahalla Jokereihin naarattaisiin. Voihan siellä markkinoilla toki parempia pakkeja olla mutta ikinä ei tiedä miten sopeutuu Jokereihin jne jne.

  Kyllä tässä on Jokerit puolustuksen ISÄhahmo josta kannattaa pitää kynsin hampain kiinni ja niitä euroja ei Lepistön tapauksessa kannata säästellä. Hänen ympärilleen on hyvä rakentaa.
   
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä, mutta se ei poista kehitysalueita eikä sitä, että Jokerit maksaa liikaa palkkakykyynsä nähden.
   
 18. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Eli sitä haen, että vaikka en toki palkkaa tiedäkkään, niin melko varmasti uskallan väittää, että kaverin palkalla saataisiin jengiin Lauridsen ja Anttila lisää ja siinä Jokerit voittaisi.
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä siellä se penaalin terävin kynä (taitojen puolesta) on pakko olla mukana. Jos sinne hommattaisiin Lauridsenin identtinen kaksonen identtisillä taidoilla niin kyllä Jokereiden pelillinen taso laskisi koska ei siellä kuutta kenttäpelaajaa kerralla voi kaukalossa pitää (jos siis tarkoitit että Lepistön palkalla hommattaisiin yksi kaksimetrinen hyökkääjä ja puhelinkopin kokoinen pujottelukeppi puolustukseen (noin kärjistäen).

  Esim. Jokereiden ylivoima Lepistön loukkaantuessa kärsisi välittömästi.

  Pleijareita ajatellen pahin yksittäinen menetys olisi mielestäni juuri Lepistö, ehkä se kertoo millaisesta pelillisestä moottorista on kyse.
   
 20. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä. Mutta jos Jokerit saa poffeissa sen 4min ylivoimaa/peli niin yv prosenttien täytyy olla 70% jotta kannattaa pitää. Katson nyt kokonaisuutta, yritä katsoa sinäkin.
   
 21. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Porukalla auennut korkki viikonlopun kunniaksi :)
   
  Clubittaja ja massaonvoimaa tykkäävät tästä.
 22. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ai nyt on korkki auennut jos uskalletaan arvostella Lepistöä? Kerroppa mitä tämä pelaaja antaa meille 5vs5 jotta sille kannattaa maksaa 10 prosenttia pelaajabudjetista?
   
 23. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Onko sulle jotain lähdettä heittää? Muistaakseni julki tulleiden verotietojen perusteella kallispalkkaisin pelaaja meillä oli kapteenimme Regin https://www.iltalehti.fi/khl/a/1607b22a-ecf2-4e76-8535-268f5dbc8f28 ja Lepistö pelaili lähinnä "vaipanvaihto" rahoilla! Lepistö on pisteillä mitattuna varmaan paras hinta/piste suhteeltaan koko KHL:n pakeista (Riikan Maione on arvoitus?) ja lisäksi luontainen johtaja kopissa yms. Pitäisin kyllä Kurrina kynsin hampain kiinni omasta kundista, jos ei palkkatoive lähde lapasesta!
   
 24. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt on hurjaa tarinaa. O'Neillin palkalla saataisiin 3 x Erosta ja 4 x Joonas Raskia. Kurri toimi! Patrik Laine on myös aivan turisti kun ei tee 5vs5 mitään. Mitäköhän Winnipeg tekee sillä?

  Vakavasti ottaen Lepistö parasta mitä Jokereille voi toivoa. Oma jätkä C rinnassa ja pelillisesti erittäin tärkeä.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 25. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ei ole lähdettä heittää, sitäpaitsi laskin prosentit väärin. Annetaan olla mun puolesta. Ei ole kyllä siltikään hintansa väärti.