Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Sami Lepistö – tiellä tähtiin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Toimitus, 15.02.2005 klo 11.45.

 1. Toimitus Jäsen

  Jatkoajan jokeritoimitus kävi sarjatauon päätteeksi jututtamassa puolustajalupaus Sami Lepistöä.

  Lue juttu täältä

  Haastattelusta on tulossa vielä englanninkielinen versio.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Erittäin hienoa työtä Eetu Huismanilta ja Sami Lepistöltä. Lämpimät kiitokset osaltani mielenkiintoisesta tekstistä.
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Mukavaa luettavaa

  Ja hienoa työtä Eetu Huismalta, tuohon haastatteluun on nähty jo vaivaa.

  Kiitoksia.
   
 4. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jees jees, kiitoksia Huismanille ja Lepistölle täältäkin, todella kiva tuo oli lukea.

  Niin kattava juttu oli, ettei siihen ole paljon lisättävää. Sen verran ehkä kuitenkin, että lähetellään terveisiä J.Lepistölle. Kun NHL-sopparia tarjotaan, niin ei sitä tarvitse allekirjoittaa, on ihan huhupuhetta, että pelaamisesta pitäisi tehdä sopimus ;)

  Mitenkään tässä ei nyt ole oma nauta ojassa, vaan kyse on puhtaasta vinkistä, koska Sami on Jokeri !
   
 5. Toimitus Jäsen

 6. Willy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
  Lepistö on loistava puolustaja. Mies on liigan lupaavin nuori pakki ja se veto.. Pelisilmä on jopa parempi kuin isällään. Ainoa heikkous on puolustuspään huolellisuus, mutta sekin on parantunut jatkuvasti. Suomi-paitaan saadaan Lepistöstä vakiokasvo, sanotaanko 2-3 vuoden sisällä.
   
 7. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Ehkä Tony Virran paluutakin suurempi ilonaihe on Sami Lepistön odotettu paluu joulutauon jälkeen tositoimiin. Odotin ennen kautta Lepistön tekevän todellisen läpimurron SM-liigan aivan kirkkaimpien tähtien joukkoon. Loukkaantuminen Ärrä-cupissa kuitenkin murskasi nämä haaveet. Nyt Lepistö on kuitenkin tekemässä paluuta. Surkealla viime kaudella syntyi tehot 8+21=29 ja nykyisessä liigassa ja taistelevammassa joukkueessa luulisi tehoja syntyvän vieläkin tiuhempaan tahtiin. Erityisesti Lepistö tulee tuomaan huiman määrän lisää taitoa ylivoimapeliin. Cory Murphy, Dale Clarke, Josef Boumedienne ja Ross Lupaschuk tulevat samaan tauon jälkeen kovan vastuksen kun taistellaan parhaimman puolustajan asemasta.

  2003-04 3+4=7 20 min
  playoffs 0+1=1 4 min
  2004-05 7+18=25 44 min
  playoffs 1+7=8 12 min
  2005-06 8+21=29 68 min
   
 8. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Vähän rotia nyt kuitenkin...jos nyt ensin annettaisiin aikaa saada pelituntumaa ja katotaan sitten vaikka pleijareiden parasta pakkia?

  edit: jäin miettimään ketjun otsikkoa. Kenen tiellä Lepistö on?
   
 9. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  Kylmä totuus on kuitenkin, että sekä Lepistö että Boumedienne eivät ole pelanneet peliäkään tällä kaudella (pl. harjoituspelit). Kumpikaan ei voi olla heti kättelyssä sillä tasolla, että olisi mukana liigan parhaan pakin taistelussa. Kevään tosipeleissä sen sijaan toivottavasti Lepistö näyttää noille muille turisteille närhen munat!
   
 10. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Lainaus:
  Tuskin ovatkaan heti, mutta kyllä kuntouttaminen vaikuttaa olevan tänä päivänä sen verran tehokasta, että itse en usko pelivireeseen pääsemisen kestävän kovinkaan kauaa. Toki siihen useampi ottelu tarvitaan, mutta eiköhän pelivire löydy jo tammikuun aikana jolloin Jokerit pelaa peräti 13 peliä.
   
 11. Voimalaituri Jäsen

  Kertokaahan miltä Samin peli on näyttänyt parissa ekassa matsissa? Pisteiden valossa ei ole aloittanut ihan odotetusti. Uhkapelisyistä tarvitsisin hieman ensikäden tietoa kaverin otteista.

  Tuleeko YV-aikaa? Saako hyvin peliaikaa? Näyttääkö peli muuten siltä, että syöttöjä ja pisteitä alkaa ropisemaan?
   
 12. Jazerman19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
  Lainaus:
  Tulee yv-aikaa ja pelasi HIFK:ta vastaan päälle 18 minuuttia ja tänään jo Blues pelissä päälle 20 minuuttia, kiitos Timo Favorin show'n.

  Peli on vielä hakemista, sillä pitkä pelaamattomuus näkyy. En usko, että Leppä hirveesti kerkiää enää runkosarjan aikana pisteitä tekemään, mutta pleijareissa on takuulla jo "oma" itsensä myös tehojensa puolesta. Ylivoimalla saattaa tehdä pisteitä, mutta Jokereiden yv-peli huomioon ottaen en odottaisi liikoja.
   
 13. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Blues pelin perusteella tilanne Samin kohdalla on juuri se, millaiseksi sen odotinkin. Pelituntuma on melkein täysin kateissa ja tähän liittyen sattuu sitten pahoja virheitä. Tilannenopeus/pelikovuus tulee kuntoon pikku hiljaa ja sitten Sami nousee taas omalle tasolleen.

  Erittäin positiivisina asioina arvioisin ne, että mies mitä ilmeisemmin on pitänyt itsensä loukkaantumisen aikana kunnossa ja toisaalta pyrkii heti alusta alkaen omaan eli kiekolliseen peliin. Sellainen on perstuntuma, että Sami tarvitsee sen 5-8 peliä ja on tasoltaan huippu.

  Kelpo peluri liigapörssiin, siellä kun ei rangaista siitä, jos pakki ajaa itsensä ulos tai tekee isoja virheitä ;)
   
 14. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Harvoinpa näemme asioita näin eri lailla, joka saikin minut jälkikäteen oikein muistelemaan että kuinkas monta kaljaa joinkaan ottelun aikana. Mielestäni Leppä on pysynyt vauhdissa ja pelissä mukana yllättävän hyvin sekä HIFK- että Blues-otteluissa ja veti esim HIFK-ottelussa keskialueella heti ekassa erässä ilmat pihalle HIFK-pelaajasta keskialueella ja oli koko ajan painimassa ja vääntämässä jonkun kanssa. Mä seurailin kummassakin matsissa Leppää ja Tokea ja näistä Leppä on paljon paremmin pelissä mukana ja paremmassa kondiksessa. Koska laskutoimitukseni lopputulos oli kolme tuoppia, pyytäisin sinuakin tekemään tarkistuslaskennan.
   
 15. Voimalaituri Jäsen

  Lainaus:
  Siitähän tässä juurikin on kysymys ja kovilla panoksilla ;) Luulin olevani ovela ja ostavani hyvää halvalla, mutta Lepistö on pörssipisteiden valossa pettänyt. Mietinkin, että vaihdanko pois vai riittääkö kärsivällisyyteni.

  Jokereilla on seuraavaksi Ässät kotonaan, joten katsotaan ainakin se peli vielä. Joku YV 2. syöttö saisi jo kyllä napsahtaa plakkariin...
   
 16. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä ainakin YV aikaa on tulossa, kun Tuulola ja Järventie poissa. Eiköhän yksi syöttöpiste tule Ässiä vastaan tiistaina. :)
   
 17. heiska-w Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Meikäläisellä pörssissä myös suosikkipelaajani Lepistö. Ei oo vielä loistanut, mutta eiköhän pääse kohta "rytmiin" ja tällää ensi viikolla pisteitä, onhan Jokereilla mm. 2 peliä Kalpaa vastaan. Ässiä vastaan sais pitää vielä nykyisen linjansa...
   
 18. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Reikiä nolla sanottiin ennen mainoksessa. Nolla on myös tarkistuslaskelmani tulos eli huikatta Blues peliä seurailin ;) Hifk pelin osalta EOS, sillä sitä en nähnyt.

  Mutta tuosta Lepistöstä. Tapiolan ottelussa Bluesin vika maali 100 % lepän piikkiin, Kohn oli hänen mies ja Lepistö haahuili jossakin ihan muualla. Tällä ei sinänsä suurta merkitystä pelin kannalta ollut sillä maali tuli niin myöhään. Toinen ja mielestäni ehkä pahempi juttu oli se, että 2-3 kertaa Lepistö ajoituksen puutteellisuuden vuoksi ajoi itsensä ulos tilanteesta ja lopputulemana Bluesille hyvä vastahyökkäys.

  Ei Lepistö kuitenkaan huono ollut ja miehen taso tietäen noista mokista ei tarvitse huolestua. Asia korjaantuu takuuvarmasti kunhan Leppä saa pelejä alle.

  Tokesta vaan sen verran, että mielestäni luistelu oli aikaisempaa parempaa ja taklaili mielellään. Kiekollisesta pelistä ei Token osalta voi puhua.
   
 19. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  OK, käsitin väärin aluksi ja ymmärsin sinun tarkoittaneen Lepän olleen umpisurka ja riskitekijiä. Eilisen ottelun loppupuolella väsymys todellakin näkyi Lepänkin otteissa, mutta toisaalta lopussa Tuuskin ja Maran ennenaikainen sortie näkyi koko pakiston, Kankea lukuunottamatta, jokaisen otteissa.
   
 20. aragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kazakstanin naisten harkitseva maajoukkue
  Hyvä juttu!

  Moro!

  Hyvä juttu Samista!

  Itekkin ihailen Samissa sitä voitontahtoa, joka suorastaan huokuu katsomoon asti. Täkeä mies Jogruille loppukaudesta, sytyttää taatusti tahdollaan muitakin.
   
 21. Jämerä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Jokerit, Oranje
  Nostellaanpa tätä, kun Lepistö ilmeisesti on pelannut vahvan pelin kalakukkoja vastaan. Tehopisteet 1+1 eivät vielä kerro niin paljon, jos peli voitetaan 8-3, mutta jos Lepistö valittiin ykköstähdeksi ohi mm. Hirson, joka syötti kuusi on hänen täytynyt pelata todella hyvin. IS-tähtiraatihan katsoo tunnetusti aika paljon tehopisteitä.

  Lepistö alkaa ilmeisesti päästä entistä paremmin peliin kiinni pitkän loukkaantumisen jälkeen. Uskon, että Samista tulee olemaan meille vielä paljon iloa kevään ratkaisupeleissä. Tämä kausi tosin jäänee Samin viimeiseksi Jokereissa. Taalakaukalot todennäköisesti kutsuvat ensi kaudella.
   
 22. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Jumalauta pelasi hienon pelin! Lyhyesti ja ytimekkäästi:

  Mahtavia nousuja, varsinkin ylivoimalla. Välillä kaverien pelisilmä ei oikein toiminut, kun Lepistö jakeli syöttöjä. Ridan toinen maali syntyi, kun Lepistö lähti nousemaan viivalta, haastoi pelaajan ja imi itseensä, ja syötti maalinkulmalla ollellee Ridalle, jolla oli helppo työ. Olisi voinut tehdä itsekin maalin :)

  Kerrassaan loistava peli... Huhhuh.

  Mihin sitä pelinrakentajaa enää tarvitaan?
   
 23. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Johan tässä alkukausi sitä odoteltiin, Lepästä saadaan ainakin ylivoimaan pelinrakentaja. Tänäänkin kun Leppä YV:a pelasi niin hänen paikkansa oli hyökkäyssinisen ja päädyn välinen alue. Tuolla alueella liikkui vapaasti ja sai liikkeellään ylivoiman näyttämään vaaralliselta. Siis Jokerien ylivoiman !!!

  Mahtava peli tänään ja uskomattoman taitavahan Lepistö on. En itse asiassa muistanut, että kaveri on noin hyvä.
   
 24. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lepistöltä pari todella huikeaa suoritusta tänään. 2. erässä näytti jo väistämättömältä, että KalPan purkukiekko menee yli siniviivan, mutta Leppä onnistui todella taitavasti pitämään kiekon alueella ja pari sekuntia tästä loistava rystylevitys toiselle puolelle viivaan Järventielle. Siinä on sitä pelisilmää, jota harvalla pakilla suomenmaalta löytyy!
   
 25. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllä, mahtava pelisilmä tuolla Lepistöllä...

  Hieman OT:ta... Tuntuu, että ainakun Järventie saa hyvän syötön, josta hän voisi vetää suoraan, niin hän ei jostain syystä vedä, vaan lähtee peruuttelemaan. Lepistö ja Lehterä ainakin kertaalleen tarjosivat hyvät syötöt, josta olisi voinut vetää suoraan...