Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mitäs Tuomenoksalle on tapahtunut? SaiPa on tullut tunnetuksi nimenomaan upeista löydöistä ulkomailta - pelaajista, joista kukaan ei tiennyt oikein mitään ennen SaiPaan tuloa. Näistä kavereista menestymättömyys on harvoin jäänyt kiinni, sillä lähes vuodesta toiseen joukkoon on mahtunut täysosumia.

  Nyt sitten vaihdetaan suunta kokonaan. Hankitaan näyttönsä antaneita nimipelaajia. Kuulostaa erittäin epäsaipamaiselta, mutta mikäs siinä - kaikkea saa kokeilla. Hieman kyllä jaksan epäillä, onko tämä tapa sen menestyksekkäämpi, mutta voin olla väärässäkin.

  Kaikesta huolimatta on kyllä mielenkiintoista nähdä Zaborsky ja mahdollisesti Ramstedt SaiPassa.
   
  Individual tykkää tästä.
 2. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:

  Jos enempi kiinnostaa lukea Ramusta:
  https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006093206.html?ref=rss
   
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itsehän en mitään tiedä, mutta en myöskään usko. En usko, että Ramu tulee SaiPaan. Jos tulee niin sitten tulee. On totta, että jos tulee pari nimimiestä niin tyyli on vaihtunut. Se että onko se Tuomenoksan uusi linja vai Markkasen, Anan, Tertsin jne. jopa SaiPan hallitus voi kaikenlaista toivoa. Vaikea sanoa. Onko linja parempi kuin ennen? En tiedä. Kaikki riippuu valmennuksesta ja johtavien pelaajien tasosta, näillä kyllä saadaan koko joukkue taakse, jos saadaan.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vihjeet sopisivat kyllä Ramuun hyvin. Ja olisihan se aika paukku. Ketju Zabo - Ramu - EJ (?) jätä kylmäksi yhtään kiekkoniiloa. Kisapuiston katsojaluvut kohoaisivat ainakin 500 silmäparilla tähän kauteen verrattuna. Joka ottelussa. TR on omasta mielestäni liigakiekkoilun ehdottomia staroja, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Fiksu kaveri kaikin puolin, joten en ihan ymmärrä dissausta. Jos hän Lappeeseen tulee, niin uskoisin nuoren perheen seuraavan mukana, mikä toisi sopivan vastapainon urheiluammattiin. SaiPan mittapuulla huippusainaus toteutuessaan. No huomenna se nähdään...
   
 5. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Villi veikkaus teidän hankinnasta.. numerossa on ensimmäinen tai ainut kirjain "4".
  Erkinjuntin numero on 74 ja siitä käänteinen numero olisi 47. Olisiko siinä teidän uusi hankinta?
   
 6. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Olen pannut saman asian merkille tässä jo aiemmin, lisäksi ulkkareita ei ole kuin yksi tällä hetkellä kun yleensä niitä on joku 5 ja siirtorajan jälkeen puhutaankin jo englantia kopissa.

  Mutta onko tämä uusi linjaus ja selvä toimintatavan muutos parempi? Jaa'a, ei se ainakaan mitalittomammaksi voi muuttua.
   
 7. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pelasko Koskiranta KHL:ssä numerolla4? SaiPassa ainakin numerolla 40. Olisi kyllä ihan hemmetin kova juttu mikäli vähän vastuun pienennystä KHL:ssä kokenut Koskiranta palaisi SaiPaan.

  Ramstedt myös olisi ihan hemmetin tervetullut ja kyllä joutuisi hiukan jo tuulettelemaan jos jompi kumpi näistä herroista SaiPaan tulisi.
   
 8. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Lainaus:
  Ehkäpä tuossa vaikuttaa mennyt kausi, peli ei kulkenut ja valmennus tiukensi ohjaksia, siirryttiin enemmän valvottuun harjoitteluun ja pelin jälkeiseen loppuveryttelyyn, josta ulkomaalaispelaajat veti porot sieraimiin. Lehterähän kauden jälkeen sanoikin, että on arvioitava myös hänen tekemisiään, onko toimittu oikein vai ollut liikaa valvontaa tai jotain muuta vastaavaa.
  Ehkä nyt kotimaistetaan joukkuetta valmennuksen, Tuomenoksan, mahdollisesti myös Markkasen yhteisellä päätöksellä, vähemmän ulkomaalaispelaajia, vähemmän kuppikuntia, joita valmennus sanoi viime kaudella olleen.
   
 9. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Viljakainen laittaa taas luukut kiinni vihjeiden suhteen, kun kohta huomisen julkistuksessa ollaan tuomassa niitä kucheroveja SaiPaan.
   
 10. MoneyMen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei huonompi veikkaus, mutta EJ se ei ole. Ainakaan vielä.

  Aiemmin tänään laittamani viesti Ramusta on saanut monesta suusta vahvistusta päivän mittaan joihin luotan itse ja mihin moni muukin kääntyy jos on hätähousu ja haluaa tiedon heti.

  Ihmettelen suuresti ja pahoittelen hämmennystä jos Teemu ei huomisen pelaaja ole.
   
 11. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mjarkku tykkää tästä.
 12. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Hupaisaa, kun pitää vetää matto alta seurojen infoilta. Ne on kuitenkin osa seurain markkinointia ja vituiksihan ne menee, kun siellä on joku kesähessu tatti pystyssä painamassa enteriä uutiseen, jonka kuuli hallin vessassa. Voisi kyllä iltapaskojen toimittajille sanoa vastedes, että pääsette halliin, jos ostatte irtolipun, tai kausarin, mutta pressikortilla ette, ettekä varsinkaan pressiin. Noh, tätä on nykyaika. Julkivapaat paljoa paina yleensäkään enää.

  Mutta jos hankinnastakin jotain, nii mielenkiintoinen haku kieltämättä ja aika jännistä lähtökohdista. En siis viittaa sairauteen, vaan siihen jos on ollut vuoden pelaamati. Jos nyt siis tulee.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 18.10
  aintg tykkää tästä.
 13. Mjarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eihän tuota siirtoa vielä virallisesti julkistettu muualla, kun Ilta-Sanomissa, mutta silti olin hajulla ja kerrankin "huhut" piti täällä Espoossa ehkä paikkansa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 18.14
 14. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Herra Jaakko sanoi, että ei usko että Ramu tulee SaiPaan. Vili Pesunen ilmoitti Iltahommissa, että Ramu tulee SaiPaan. Herra Jaakko myöntää virheensä ja toivottaa Teemun tervetulleeksi SaiPaan. Hyvä luistelija, hyvä maalintekijä ja pelintekijä. Sisukas kaveri. Hyvä!
   
 15. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ramsted ei tosiaan tule mistään Tanskan liigasta. Eikä mistään muustakaan liigasta :)
   
  aintg tykkää tästä.
 16. aintg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onkos tämä se sama kaveri, mistä vihjailit aiemmin? Vai oliko silloin kyse eri ukosta? @Jugger77
   
 17. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oli Ramsted. En vaan oikein itse usko ennen kuin seura sen ilmoittaa. Niin absurdilta se kuulostaa.
   
  aintg tykkää tästä.
 18. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Messiin vielä Erkinjuntti sekä Järvinen, niin SaiPa nousee kohisten pois ennakoissa viimeiseltä sijalta. Puolustus huutaa omaan silmääni vahvistusta, mutta eiköhän sinnekin jotain hankinta.

  SaiPa on vähän Matti Myöhänen hankintojen kanssa, mutta ennenkaikkea erittäin mielenkiintoinen, kun vähän jaksaa odotella.
   
 19. redpecka Jäsen

  Onhan Ramu ollut ainakin viime vuodet sellaisen palkkasoturin maineessa, mutta jos sitten ensi kaudella soturoi sen palkkansa eteen niin mikäs siinä. Kiinnostaa kyllä onko yksi- vai kaksivuotinen sopimus, sekin antaa vähän osviittaa millä mielellä ollaan liikkeellä.

  Lisäksi saipafanien pitää alkaa muovaantumaan perässä kun seura ei olekaan enää se pikkunen josta mikään media ei koskaan kiinnostu. Kyllä tällaiset Ramun tapaiset siirrot on aina julkaistu mediassa ennen seurojen omia tiedotteita. Tervetuloa vaan keskisuuren seuran kannattajaksi, tämä on arkipäivää tulevaisuudessa. :D
   
  Individual tykkää tästä.
 20. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Ei kyllä sytytä yhtään tämä hankinta, mikäli Ramstedt sieltä huomenna julkaistaan. Jos on kunnossa, niin saattaa tehdä ihan kivat tehot Zabon kanssa, mutta ei oikein edusta niitä arvoja, joita SaiPa on pyrkinyt vaalimaan. Vuoden pelaamattomuus on myös suuri uhka ja mahdollisuudet on isoonkin floppiin. Plussaa toki siitä, että yhteispeli Zabon kanssa on toiminut aikaisemmin.

  Voihan tällaiset vähän mediaseksikkäämmät pelaajat tuoda enemmän peruskatsojia katsomoon, mutta itse toivoisin SaiPankin satsaavan enemmän nuoriin, nopeisiin, nälkäisiin ja urallaan eteenpäin meneviin pelaajiin. Silloin olisi huomattavasti todennäköisempää, että joukkue ylisuorittaisi kollektiivisesti materiaaliinsa nähden ja tapahtuisi tuollainen HPK:n tapainen yllätys.
   
 21. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onhan SaiPassa iso määrä nuoria nälkäisiä pelaajia. Tarvitaan myös kokemusta. Kerhossakin oli myös kokemusta, sekä Leijonissa. Tarvitaan molempia pelaajatyyppejä.
   
 22. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä tuossa joukkueessa niitä nuorempiakin riittää. Mieluummin otan Ramstedtin ja Zaborskyn kuin jonkun läjän radkeja ja luusuanpaskoja liukumaan jäälle ilman minkäänlaista potentiaalia. Olisi myös mukava nähdä SaiPassa pitkästä aikaa tehopisteitä ja johtajuutta samassa paketissa. Luisteluvoima jää silti minustakin kysymysmerkiksi.
   
  Daywalker-75, kunnonjykit & Mjarkku tykkäävät tästä.
 23. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Aika vähän HPK:ssa oli noita yli 30-vuotiaita pelaajia. Laatikainen, Riska ja Lahti. Laatikainen oli isossa roolissa, Riska nelosketjun miehenä ja Lahdella ei ollut ratkaisupeleissä mitään asiaa kentälle. Ei tuossa SaiPan hyökkäyksessä kauheasti läpimurron kynnyksellä olevia pelaajia ole. Saari, Oksanen, Virtanen ja Mäntykivi. Mäntykiven aika tuskin on vielä ensi kaudella eikä välttämättä Oksasenkaan.

  Lainaus:
  Otit sitten vertailukohdaksi ne kaksi SaiPassa epäonnistunutta pelaajaa, joilla liike on ollut ongelmana. Liigassa liikkeen rooli on korostunut vuosi vuodelta ja viime aikoina Liigaan siirtyneistä pelaajista esimerkiksi Matias Maccelli ja Jonne Tammela olisivat olleet sen tapaisia pelaajia, jotka olisivat voineet tehdä isonkin läpimurron SaiPassa. Maccellin kohdalla olisi ollut mahdollisuudet myös tulevaisuudessa tuntuviin NHL-kasvattajakorvauksiin. En tiedä oliko SaiPa näiden pelaajien perässä, mutta pienien seurojen pitäisi löytää menestyäkseen noita hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisia pelaajia, joita esimerkiksi HPK:n viime kauden joukkue oli täynnä.

  Nyt SaiPa (mahdollisesti) hankki jo ennestään hitaan pelaajaan, joka ei pelannut viime kaudella ollenkaan. Jos olisi pakko veikata, niin ei se liike ole ainakaan tuon tauon aikana parantunut. Samaan aikaan kaikki Liigassa pärjäävät joukkueet ovat panostaneet luisteluvoimaisiin pelaajiin ja kiekollisesti taitavalle Tommi Santalalle ei löytynyt IFK:ssa pudotuspeleissä roolia, vaikka hän teki runkosarjassa lähes 40 tehopistettä. Lehterä on puhunut "SHL-kiekosta", mutta Ramstedt ei ole ainakaan sellaiseen soveltuva pelaaja. Jos lähdetään ensi kaudella pelaamaan jotain trappia, niin kovin kummoista menestystä ei kannata odottaa.

  Lainaus:
  Zaborsky taitaa täyttää nämä kriteerit. Ramulta voitaisiin nähdä mahdollisesti noita tehopisteitä. Mitään villehämäläismäistä asennetta on turha odottaa jossain runkosarjan tiistaisessa Jukurit-ottelussa.
   
 24. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pakko tässä kohtaa toivoa ettet ole hakenut SaiPaan pelaajahankintapuolelle hommiin.....
   
  maksalaatikko ja Mjarkku tykkäävät tästä.
 25. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Ei ihan äkkiseltään olisi tähän "siirtoon" uskonut. Ihan raikasta, että saadaan välillä nimimiehiä tähänkin suuntaan. Sama se on kai näillä kokeilla välillä? Tuo superpotentiaali ja tutkanaltahaut on tuottaneet parina viime vuonna säälipaikan, ei siis mitään kovin kummoista lopulta.