Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuli ketä tuli, niin aina jotakuta vituttaa. Lehterän toiminta menneellä kaudella ei hirveästi herättänyt toiveita tulevan suhteen, niin ihan kiva että jotain spektaakkelia puuhataan vähän erilaisemmilla hankinnoilla. Flopataan sitten uudella ja raikkaalla tavalla jos niin on käydäkseen.
   
  Since1948, Mjarkku & anthax tykkäävät tästä.
 2. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Hienoa, että kokeillaan vaihteeksi erilaista lähestymistapaa. Tai no onhan tällaista kokeiltu toki aiemminkin, mutta eri valmentajien alaisuudessa. Tervetuloa vaan Ramu SaiPaan. Kai tuo pitää jo uskoa ennen julkistustakin, kun tuskin roskalehdetkään näitä ilman varmaan tietoa uutisoisi päivää ennen virallista julkistusta.
   
  anthax tykkää tästä.
 3. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Ramstedtin tasoinen ukko SaiPaan eikä jengille kelpaa. Aika huikeeta.
   
  HUMPPAJUGEND, 17Kovalchuk, maksalaatikko ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Jos Ramstedt on kerta noin erinomainen hankinta, niin miksi IFK ei iskenyt häneen kiinni? IFK:lla olisi varmasti hyvälle kiekolliselle sentterille tarvetta ja kun kyseessä on vielä oma poika, niin miten on mahdollista, että Ramstedtille paras (=rahakkain) tarjous tuli SaiPalta?

  Liigakiekko on parissa vuodessa muuttunut paljon ja Ramstedtin kannalta ikävä kyllä huonoon suuntaan. Siihen päälle vielä vuoden tauko peleistä, niin kysymysmerkkejä on paljon. Jos Ramu on kunnossa, niin hän todennäköisesti tekee ylivoimalla ihan hyvät tehopisteet, mutta 5vs5 pelissä on todennäköisesti suuriakin ongelmia. Toivottavasti olen väärässä, mutta en näe Teemu Ramstedtia menestystä tavoittelevan joukkueen ykkössentterinä enää vuonna 2019. Nykykiekossa pitäisi olla nopea ja vahva, mutta Ramu ei ole näistä kumpaakaan.
   
 5. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Tällä palstalla on vuosikausia toivottu niitä nimimiehiä rosteriin, jotka tuovat yleisöä homeiselle areenallemme. Ihan mielenkiinnosta tahtoisinkin kuulla ketkä nimimiehet kelpuuttaisit joukkueeseen? Otetaan huomioon myös se seikka, että pelaaja ensinnäkin suostuu muuttamaan susirajalle, harjoittelemaan olosuhteissa, jotka eivät ole tällä vuosituhannella ja tinkimään kenties vielä palkastakin?

  Vaikka Ramstedt:ssa paljon kysymysmerkkejäkin toki on, sitä en kiellä, mutta omasta mielestä positiivinen hankinta, mikäli pitää paikkansa. Yheinen historia Zaborskyn kanssa iso plussa. En jaksa uskoa, että meillä on käsissä uusi Jussi Tarvainen.
   
  17Kovalchuk ja Mjarkku tykkäävät tästä.
 6. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  15-16 Playoffien pistepörssin ykkönen, 16-17 Amurin 2. tehokkain pelaaja, hieman Kuuselaa paremmilla tehoilla, 17-18 Lukon toiseksi parhaalla pistekeskiarvolla Ilomäen takana. Kyllähän pelaajat palaavat loukkaantumisten jäljiltäkin pitempien poissaolojen takaa nopeasti pelirytmiin, miksi se ei onnistuisi tuon ikäiseltä kaverilta tälläisenkin poissaolon jälkeen? Kelpaa ykkösentteriksi vallan mainiosti.

  Hyökkäys huhuilla ja toiveilla höystettynä:

  Zaborsky - 'Ramstedt' - 'Persson'
  Nikko - Saari - ' Erkinjuntti'
  Kaksonen - Virtanen - Oksanen
  Vainikainen - Koho - Iso-Mustajärvi
  Kuronen - Löfman - Piipponen
  Mäntykivi

  Ehkä tuohon Erkinjunttiin ei enää rahkeita ole, kun puolustustakin pitää vielä vahvistaa.
   
  ahal ja Mjarkku tykkäävät tästä.
 7. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Esimerkiksi Zaborsky oli hyvä hankinta ja Erkinjunttikin kelpaisi heikosta viime kaudesta huolimatta erinomaisesti. Teemu Ramstedt ja Tommi Santala edustavat taas sellaista pelaajatyyppiä, josta nykypäivänä pitäisi pyrkiä pysymään etäällä. SaiPan pelaaminen oli viime kaudella niin sekavaa, että on vaikea ennustaa SaiPan ensi kauden pelitapaa. Luulisin kuitenkin, että Lehterä haluaisi SaiPan pelaavan aktiivista kiekkoa, jossa painostetaan rohkeasti korkealta. Tuohon sapluunaan en näe Ramstedtin sopivan mitenkään.

  Ramstedt on tehnyt kovia tehoja Liigassa ja kiekon kanssa hän on taitava kaveri, mikäli hän on siis kunnossa. Etenkin SaiPan kohdalla se kiekoton pelaaminen on suuressa roolissa ja siinä Ramstedt ei ole koskaan ollut mitenkään erityisen hyvä. Jos SaiPa puolustaa trapilla, niin siinä Ramstedt voi pärjätäkin, mutta joukkueen menestyksen kannalta se ei taida olla enää kovin toimiva ratkaisu nykypäivänä. Jos katsotaan puhtaasti Ramstedtin urallaan tekemiä tehopisteitä, niin voidaan puhua kovasta hankinnasta. Jos mietitään mihin suuntaan peli on kehittynyt, ja kehittyy edelleen, niin siihen muottiin Ramstedt ei sovi kovin hyvin.

  Epäilen, että Ramstedt olisi ensi kaudella aika samantyylinen pelaaja kuin Tyler Redenbach oli aikoinaan SaiPassa. Tekee ylivoimalla hyvin pisteitä ja hyvänä iltana voi ratkaista ottelun SaiPalle, mutta ratkaisee ikävä kyllä niitä pelejä toiseenkin suuntaan. Kyllä minä näen sen aika suurena uhkana, jos joukkueen ykkössentteristä ei ole toteuttamaan tasakentällisin sellaista pelitapaa, jolla joukkue haluaa pelata. Toivon kuitenkin olevani väärässä. Vielä enemmän toivon, että tämä huhu osoittautuu ankaksi ja huomenna julkaistaan esimerkiksi se Antti Erkinjuntti.
   
 8. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jep. Ramstedt huilasi viime kauden, mutta on pelannut sitä edeltävät 9 kautta pääsarjatasolla (Liiga, SHL, KHL) kaikki kaudet yli 0.50 pistekeskiarvolla. Kauden 2015-16 versio on tietysti nyt tilauksessa, kun on tuttu mies laiturina. Ei tässä oikein muu huolestuta kuin se, että huomenna julkistetaankin jotain muuta.
   
  ahal tykkää tästä.
 9. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Koska Ramstedtin hankintaan sisältyy tiettyjä riskejä, joita SaiPa joutuu ottamaan enemmän kuin puolitoistakertaisella budjetilla operoiva HIFK. Oliko tämän tarkoitus olla jonkinlainen uutinen?
   
  HNaski, aceman81 & Useful Idiot tykkäävät tästä.
 10. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos Ramstedt teille suuntaa, on mielenkiintoista nähdä, miten kemiat kohtaavat Lehterän kanssa. Aika paljon saavat molemmat olla ihmisinä muuttuneet, etteivät törmäyskurssille jossain vaiheessa joudu. Itse olen myös siinä valistuneessa käsityksessä, että Ramun ja Zabon ”yhteiselämä” ei aivan mutkatonta ollut ja nimenomaan Zabon puolelta. En väitä, etteivätkö toimeen tulisi, mutta slaavilaisveri voi myös läikkyä yli, jos kaikki ei suju kuin elokuvissa.

  Muuten kyllä mielenkiintoinen haku SaiPalta ja jos Ramun palkka on sillä tasolla kuin kuuluisi olla, en näe kovin suurta riskiä peliesitysten osalta. Muut asiat ovat sitten erikseen, mutta uskoisin, että Ramun on helpompi olla nöyrempi jossain muualla kuin Stadissa.
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ramu ei mummielestä oo mikään pommin varma huippuhankinta mm. noista yllä mainituista syistä. Kun katsoo, kuinka hyviä hankintoja SaiPa on vetänyt hatusta, niin hankinta näyttää vähän erikoiselta.

  Ei Ramu varmaan voi olla mikään älyttömän kallis? Olisiko jossain 100t€ tietämillä? Vaikka en ole Ramu fani, niin kyllä minä hänet omaan joukkueeseeni palkkaisin ennemmin kuin esim. Topi Nättisen.
   
 12. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Kyllä minun mielestäni IFK voi hankkia kolmossentterikseen yhtä riskipitoisen pelaajan kuin SaiPa ykkössentterikseen. Eiköhän ne IFK:n sentteriosaston peliaikakuninkaat ole ensi kaudella Otto Paajanen ja todellisen läpimurtonsa Liigassa tekevä Anton Lundell. Jos IFK olisi nähnyt Ramun hyvänä hakuna, niin he olisivat voineet hankkia hänet kolmossentteriksi ja ylivoimaspesialistiksi. IFK päätyi kuitenkin viime kaudellakin penkittämään hyvin tehoja tehneen Tommi Santalan, jonka liike ei riittänyt noudattamaan IFK:n pelitapaa. Ramstedtin liike ei taida olla yhden taukovuoden jälkeen yhtään sen parempi kuin Santalan.
   
 13. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Kiitos asiallisesta vastauksesta. Itse en lähtisi 40 kymppistä Santalaa ja lähes 10 vuotta nuorempaa Ramstedt:a suoraan vertaamaan toisiinsa. Ja uskon vahvasti siihen, että Tuomenoksa-Markkanen duo on tarpeeksi kartalla Ramstedt:n nykykunnosta.

  Ja oletko varma, että Erkkijuntti olisi halukas SaiPaan siirtymään? Täällä on vaan niin helppo toivoa vaikka ketä SaiPaan saapuvaksi, mutta lopulta kuinka realistista edes kisataan näistä nimimiehistä muiden saman tason ukkojen kanssa?

  Noh, kassellaan mitä tuleman pitää. Ainakin lähtökohtaisesti luulisi ylivoiman olevan viime kautta parempaa, jos Ramu jakaa ja Zabo lappaa kiekkoa pussiin.
   
 14. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Onhan noi molemmat SaiPan kärkihankinnat jonkin sortin arvoituksia ja osin myös taiteilijasieluja esim. JMA:n tavoin. Riskejä tulee kaupan päälle enemmän tai vähemmän. Kumpikaan ei ole enää nuori, joka kiltisti tottelisi tai uskoisi tai ostaisi valmentajan ajatuksia. Eli näillä hankinnoilla myös Lehterää koetellaan. Jos Ramu tulee vuodeksi puolella liksalla, en olisi yhtä huolissani kuin Zabon kalliimman kahden vuoden sopparin kanssa. Onnistuessaan em. kolmikko nittää mainetta ja kunniaa yhdessä. Lehterä tuntenee TR:n jollain tavalla, kun olivat samaan aikaan Bluesissa hommissa 2011-13. No onpahan ainakin jotain yritetty ja saatu lisää puheenaiheita.
   
 15. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos nyt huhu pitää paikkansa että Palle on meidän mies niin pitää kyllä hattua nostaa toimiston suunnalle. Hyvä hankinta. Olisi erittäin mukava kun kokoonpano olisi ensi kauden avauksessa mallia:

  Zaborsky-Ramstedt-Virtanen
  Nikko-Saari-MisterX
  Kaksonen-Mustajärvi-Oksanen
  Vainikainen-Koho-Kuronen
  +Löfman, Piipponen, Mäntykivi, Luusuaniemi

  Salo-MisterY
  Seppälä-Riikola
  Autio-Kojo
  +Sneck, Vainio, Torikka

  Niclas Westerholm
  Karolus Kaarlehto
  Severi Auvinen

  X:ksi sitten joku Tuomenoksan haku. (toiveissa hampaaton kanukki joka tykkää rymistellä maalille)
  Y:ksi sitten johtava ja tasonsa todistanut pakki millä on kokoakin.
   
 16. Blur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Seeprat
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten. En ole nähnyt unia, vielä. Ehkä herään huomenna siitä unesta todeten olevan totta.

  Zaborsky - Ramstedt - Kaksonen
  Nikko - Saari - Persson
  Virtanen - Löfman - Oksanen
  Vainikainen - Koho - Piipponen
  Vielä jää koppiin Kuronen, Mäntykivi, (Luusuaniemi..)

  Nyt alan olemaan varma Pump..siis Rantakaristakin. Usko alkaa palautua.
   
 17. Jackie Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ramstedt huhu erittäin vahva, mutta itseä rupesi mietityttämään olisiko myös ehkä J. Jääskeläinen #48. Vahva huhu oli, että menisi Slovakiaan Mesikämmenen kanssa, mutta näin ei ilmeisesti ole (vain Mesikämmen julkaistiin...)
   
 18. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Luottaakohan toimisto Lehterän kykyihin peluuttaa hyvää pelikirjalätkää? Ehkä sen takia hankitaan ns. taitavia/valmiita pelaajia. Jos miettii kahden viime kauden sijoituksia niin ne ovat olleet ihan ok. Jos miettii minkälaista lätkää SaiPa on pelannut niin se ei ole ollut ok. Toivon, että Tero peluuttaa seuraavalla kaudella hyvää pelikirjalätkää tyyliin Jukka Jalonen, Antti Pennanen, Karri Kivi, Ville Nieminen tms.
   
 19. Lainaus:
  En oikein jaksa uskoa että Jääskeläinen olisi tulossa SaiPaan. Itsekin olen kuullut luotettavalla taholta että olisi suuntaamassa Slovakian suuntaan. Ei välttämättä ole menossa samaan seuraan Mesikämmenen kanssa, sillä olisihan se varmasti julkaistu tuossa samassa ilmoituksessa jonka tämä kyseinen seura oli tehnyt. Kyseinen huhu että olisivat menossa samaan seuraan johtuu ilmeisesti siitä että ovat saman agenttitoimiston asiakkaita, jolla on ilmeisen hyvät kontaktit kyseiseen maahan.
   
 20. Espoolaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Eiköhän toi Hela oo vaa joku mukahauska väännös kun tänään on kuitenkin helatorstai. Ramu ois kyll kova lisä saipaan joss vaan halua pelata riittää. Jos en väärin muista ni se jossai välis harjoitteli kiekko-espoon mukana viime kaudel vaikkei pelannukkaa
   
 21. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Eri seuraan menossa Jääskeläinen.
   
 22. Jackie Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo en itsekään, mutta pisti vain mietityttämään. Jäsä ilmeisesti Slovakian mestarijengin riveihin eikä samaan kuin Mesikäpälä.

  Takaisin topicciin palatakseni, kuulin seuran johdon läheltä, että kyllä se vaan Ramu on. Voi pitää lähes varmana.
   
 23. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Vertaus perustui siihen, että molemmilla heillä on yksi iso heikkous, joka vaikuttaa heidän markkina-arvoonsa nykypäivänä. Vielä muutama vuosi sitten Liigassa pelattiin sellaista kiekkoa, jossa tuo Ramstedtin ja Santalan liike ei ollut niin merkittävä heikkous. Uskoisin, että peli nopeutuu vielä entisestään ensi kaudeksi, jolloin hitaat pelaajat ovat entistä enemmän ongelmissa. Ramstedtin kohdalla pitää myös huomioida tuo vuoden tauko, joten hänen tilanteensa ei ole ihan samanlainen kuin keskiverto 31-vuotiaalla kiekkoilijalla.

  Lainaus:
  Vaikea se on mistään olla varma, mutta Erkinjuntti pelasi tasolleen aika heikon kauden ja putosi Tapparassa todella pieneen rooliin. Kysyntää ei varmaan tällä hetkellä ole ihan hirveästi. Yksi onnistunut kausi pienessä liigaseurassa takaisi varmasti taas seuraavaksi kaudeksi rahakkaampia tarjouksia.

  Lainaus:
  Ylivoimalle Ramstedt olisi vahvistus varmasti jokaiseen liigajoukkueeseen. Se syy miksi hän ei mennyt johonkin Liigan kärkijoukkueeseen on todennäköisesti siinä, että Liigan kärkiseurat eivät uskoneet Ramstedtin pärjäävän tasakentällisin enää nykypäivän Liigassa. Jos lähdetään miettimään parin viime kauden aikana Liigassa menestyneitä joukkueita, niin onko kellään ollut sentteriosastollaan Ramstedtin tyyppistä pelaajaa? Jostain syystä ne Liigan kärkisentterit ovat olleet viime vuosina pääasiassa hyvin liikkuvia, vahvoja sekä hyviä puolustamaan. Noista ominaisuuksista oikein mikään ei kuvaa Ramstedtia.

  Lainaus:
  Noiden kaikkien peluuttamassa kiekossa luistelu oli viime kaudenkin aikana keskiössä. Siihen muottiin Ramstedt ei oikein istu. Kyllähän Lehterä on yrittänyt peluuttaa tuota "SHL-kiekkoa" (tai miksi sitä haluaakin kutsua), mutta pelaajien ominaisuudet eivät ole riittäneet siihen. Se vaatii pelaajilta todella kovaa urheilullisuutta, joten etenkin kuntopohjan sekä luisteluvoiman- ja nopeuden olisi oltava kovalla tasolla. Pakistokin näyttää sen verran köykäiseltä, että pelkään ensi kauden menevän trappailuksi. Se ei ole katsojan kannalta viihdyttävää, eikä todennäköisesti myöskään urheilullisesti kannattavaa enää nykypäivänä.
   
 24. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lucenius? Filppula? Palve?
   
 25. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Lasketaanko liigassa esim. Ilari Filppulan taikka Jarkko Immosen kärkisenttereiksi? Kunpikaan kunnei varsinaisesti mikään raketti ole luistimilla. Kuten sanoit, niin Ramulla on yksi pelaamaton kausi, eli vaikea sanoa tässä vaiheessa hänen liikkeestään on sanoa mitään.