Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SaiPa Oy:n tulevaisuus

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana parempi huominen?, 15.10.2007 klo 11.39.

 1. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ihan hyvä veto tämä, että lauantaina on ilmainen sisäänpääsy. Voi kyllä olla, ettei siltikään tule halli täyteen...saa nähdä. Ei ollut itse tarkoitus hallille lähteä, mutta täytyy nyt vielä harkita, jos ilmaislipun saisi. Tosin niitä pitäs saada 2-3, yksin tuskin tulee lähdettyä.
   
 2. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olkoot, en mä ainakaa mitää junnujen äherrystä lähde kattomaa.
   
 3. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuo ilmaiskampanja oli hieno veto. Jotain sentään yritetään vaikka kausi menikin miten meni.
   
 4. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Joo toivottavasti saadaan halli täyteen ja sitä kautta kehnolle kaudelle edes vähän positiivisempi loppu. Fiksu veto myös näyttää Veiterän peliä samalla hallissa, kun sekin varmasti osaa ihmisistä kiinnostaa. Hallilla on ollut niin saakelin ankeaa pitkin kautta, ettei ole jaksanut sinne vähään aikaan kausikortista huolimatta eksyä, mutta kyllä tämä kampanja sai mielen muuttumaan. Se on kuitenkin ihan eri asia, onko hallissa 2500 vai 4500 ihmistä.
   
 5. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Jotenkin miusta ois hienoa nyt kun joukkue ja yhteistyökumppanit tuli noiden ilmaislippujen myötä vastaan niin jos kannattajat jonkun tempauksen vielä kehittäs tohon viimeseen peliin paskasti menneestä kaudesta huolimatta ihan vaan osoituksena tuesta ja tuesta varsinkin noille junnuille ketä sinne nyt on joutunu tuulimyllyjä vastaan taistelemaan. Esim vaikka viimesen minuutin standing oviationit tms. pelitilanteesta huolimatta. Mutta joo lähes mahdoton toi tietysti on järjestää ja saada porukkaa mukaan ja itse en edes etäfanina paikalle pääse ja vielä kun viikonloppuna on velvollisuuksia muualla urheilutapahtumassa.
   
 6. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No ei tässä kyllä ole mitään syytä millekään standing oviationeille...rajansa sympatiallakin.
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Paras temppu olisi se, kun siihen viimeiseen peliin ei menisi ketään, ei yhtään ketään.
   
 8. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olen hyvin pitkälle samaa mieltä...niin hävettävä on tällä kaudella ollut toimiston, valmennuksen, omistajien ja suurimman osan pelaajista esitykset, että ei mitään rajaa...hetken tuossa itse harkitsin, että pitäskö koittaa jostain pari ilmaislippua hakea, mutta ei...ei kiinnosta a-junnumatsi edes ilmaiseksi.
   
 9. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tämä tilanne ei ole noiden A-junnujen vika, mutta ei kyllä tule tästä kaudesta standing oviatonit mieleen. Enemmänkin kollektiivinen perseen näyttäminen.
   
 10. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pelin jälkeen Ek, Santanen ja hallitus keskiympyrään, niin kyllä standing ovationit pitäisi irrota.
   
 11. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Surullista ja säälittävää. Ei tällaiset pelit palvele ketään. Ihan turhaa puhetta, että "nuoret saavat arvokasta kokemusta". No eivät saa, 8-0 tauluun ja omalla joukkueella seitsemän kosketusta kiekkoon kehittää ainoastaan harkintakykyä sen suhteen, missä organisaatiossa omaa uraa lähtee rakentamaan.

  Sinne keskiympyrään komentaisin myös Tuomenoksan. Jos pari kautta napsahti kakkosdivarin kolmosketjusta ässä kouraan, niin kyllä arki iski siihenkin putkeen.
   
 12. REALplayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Bruins, Pool
  Tähän on tultu. Kun johto huomannut, että valinnat tehty perseelleen, pelastetaan edes jotain...oma perse. Vaan nyt ei taida oman ahterin pelastus riittää, kyykytys ulospäin on sen verran suuri. A-junnujen, joista suurin osa ei koskaan (no sori) tule pelaamaan Liiga-kiekkoa jatkossa, heidän uhraus teidän johdon takia.....tähän ei voi tekstiä painaa mitä mieli tekisi laittaa...ihan käsittämätöntä.

  Joukkueesta, kaikkea hyvää jatkossa tällä kaudella mukana olleille pelaajille ja huollolle, tsemppiä tulevaisuuteen!

  Johto (ja valmentajat) HAISTAKAA PITKÄ PASKA!
   
 13. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vai vielä standing ovation.

  Täällä on jo moneen kertaan kerrottu mitä firma on kannattajilleen tehnyt: Lakkauttanut tuotteen kesken määräaikaisen maksukauden. Tämä tosin koskee vain kausikortin ostaneita. Jääkiekko on viihdettä jota tullaan katsomaan, ja tuotteen on oltava kunnossa sillä siitä maksetaan. Jos se ei ole, se ei kiinnosta ketään eli siitä ei makseta. Nyt kausikortin ostaneet on pakotettu katselemaan jotakin mistä he eivät olisi halunneet maksaa, A-juniorijoukkueeksi tietoisesti vaihdettua liigajoukkuetta.

  Se ei tietenkään ole pelaajien vika, mutta ei tuo kyllä anna syytä minkäänlaiseen huomionosoitukseen. Päin vastoin.
   
 14. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tänään paras näyttö SaiPan (lähinnä johdon ja valmennuksen) suuntaan olisi se, että hallille ei menisi kukaan. Että vaikka miten olisi liput ilmaisia, niin näytettäisiin, että pitäkää tunkkinne. Sellaista paskaa on faneille tarjottu tämä kausi ja varsinkin nämä viimeiset pelit, että huhhuh! Tilanne on jo sellainen, että saa hävetä omaa seuraansa! Käsittämätöntä, että tähän on tultu...en todellakaan lähde hallille edes ilmaiseksi, saati jotain vitun huomionosoituksia antamaan. Korkeintaan karjuisin, että haistakaa paska! Joten parempi pysyä kotona...
   
 15. Lainaus:
  Lähtisin hallille ellei olisi työesteitä... Lisäksi aion ostaa kausikortin myös ens ikaudelle. Kukin kannattaa tavallaan... Jokaisen oma asia mihin rahansa pistää. Saapuu hallille tai ei ja osoittaa mieltään tai ei.
   
 16. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Totta kai. Itse en hallille mene. Kausikorttia en ole koskaan ostanut, enkä osta. En mitenkään pääsisi kuin max puolet peleistä katsomaan, joten ei kannata.

  SaiPaa olen aina kannattanut ja tulen kannattamaan. Tämä kausi oli käsittämätön floppi ja pyllistys yleisölle, ei saa tapahtua enää koskaan.
   
 17. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan yleisömäärä laski 23 000 katsojalla verrattuna edelliseen kauteen. Keskimääräisellä 13€ lipunhinnalla tämä tekee 300 000€ loven tulovirtaan. Kun päälle lisätään vielä hallin myynnin sakkaaminen, niin ollaan varmaan lähellä puolta miljoonaa. Toki ensi kesänä julkaistavat luvut eivät tule olemaan näin karuja. SaiPa ei liene käyttänyt koko pelaajabudjettiaan ja pelaajamyynniellä paikattiin osin tilannetta. Itse mutuilisin kauden taloudellisen tuloksen olevan pakkasella 150-250 kilon välissä. Toivottavasti SaiPa ei tee Ilveksiä ja panttaa taloudellisia tunnuslukuja pitkälle syksyyn, vaan laittaa numerot jakoon heti alkukesästä kun aurinko paistaa ja kala syö Saimaalla. Siitä sitten uuteen nousuun.
   
 18. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Saa nähdä mitä tulevat viikot tuovat tullessaan. Päävalmentaja varmasti vaihtuu, mutta jääkö Sanni kakkosvalmentajaksi vai palkataanko kaksikin uutta valmentajaa? Nykyisellä päävalmentajalla ei ikävä kyllä myydä kausikortteja kuin muutama kappale.

  Huhuja on ollut toimitusjohtajan vaihtumisesta, saa nähdä kuka ottaisi EK:n paikan. Luulen, että hallituksesta joku tulee vt. toimitusjohtajaksi ja uutta kartoitetaan sitten taas ajan kanssa.
  Nykyisellä toimitusjohtajalla ei myydä yhteistyökumppaneillekaan mitään.
   
 19. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Viimeiset viisi vuottahan luvut on julkistettu elokuussa.
   
 20. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Luultavasti Ek jatkaa ensi kaudellakin, ihan jo kustannussyistä. Lisäksi tällä kaudella Ek tuli mukaan kesän lopulla, jolloin Kallioniemi oli jo tehnyt tulevan kauden pohjatyöt, mistä johtuen kaikkia kauden epäonnistumisia ei voi korreloida Ekin tekemisiin/epäonnistumisiin.
   
 21. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eikös Ek aloittanut SaiPassa viime vuoden toukokuun alusta lähtien? Ainakin viime keväänä uutisoitiin, että Kallioniemi perehdytti Ek:n SaiPan toimitusjohtajaksi kahden kuukauden ajan maaliskuusta toukokuuhun.

  Lisäksi ei kai Ek:lla mitään sopimusta ole->SaiPan ei tarvitse maksaa palkkaa ylimääräisiltä ajoilta, muuten kuin joku eroraha(sopimuksien mukaan) jos Ek erotetaan. Eli jos Toimitusjohtaja päätetään erottaa niin siinä ei mitään irtisanomisaikaa tai sopimusta ole vaan TJ lähtee silloin kun hallitus sen päättää ja korkeintaan maksetaan sitten jokin eroraha. Tosin sekin riippuu sitten miten tuo on hallituksen kanssa sovittu.
   
 22. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olet oikeilla jäljillä. Toimitusjohtajalla ei ole lain suomaa irtisanomissuojaa, vaan hän lähtee sinä päivänä, kun hän ei enää nauti hallituksen luottamusta. Tätä lain määräystä silmällä pitäen firmat sitten tekevät ns. toimitusjohtajasopimuksia. Pörssiyhtiöissä on ihan tavanomaista, että irtisanomiskorvaus toimitusjohtajasopimuksessa on 12-24kk palkan suuruinen. Jääkiekkojoukkueissa korvaukset lienevät selvästi tätä pienempiä (saattaapa olla että niitä ei kaikilla Liigan toimitusjohtajilla ole ollenkaan), veikkaan että useimmin 6-12kk palkan suuruisia. Minulla ei ole mitään käryä siitä, mitä SaiPa on Ekin kanssa sopinut, kun hänet palkkasi. Ilmeistä kuitenkin on, että Ekin irtisanominen juuri nyt tulisi SaiPalle halvemmaksi, kuin Santasen pois potkiminen.
   
 23. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minusta on outoa että Ek on joutunut tulilinjalle joukkueen huonosta urheilullisesta menestyksestä (eikä Atu).

  Huonosta taloudellisesta tuloksesta Ekiä on myös syytetty, vaikka numerot eivät ole vielä edes tiedossa.

  Ilmeisesti ihan sama mistä tuomio tulee kunhan se vaan tulee. SaiPan hallitus saa olla rauhassa kun se on tosifaneista vähän liian kaukana.
   
 24. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Aivan turhaan täällä on Ekiä syytelty koko kausi(ainakaan pelillisissä asioissa)
  Kyllä se on monen tekijän summa ja sormella voi osoittaa niistä eniten valmentajaa. Tosin ei tuo joukkuekaan ollut mikään unelma rosteri, mutta heikonlaisesti sitä ohjastettiin.

  Eihän tuossa nyt ole kuin valmentajan vaihto. Ulostaisin myös muutaman hudin, jotka olivat pidemmillä soppareilla.
   
 25. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En ole havainnut kenenkään laittaneen pelillisiä asioita toimitusjohtajan syyksi, mutta hän kantaa vastuun yrityksen menestymisestä kokonaisuutena. Tällä hetkellä SaiPassa sakkaavat kaikki liiketoiminnan osa-alueet ja asioiden korjaamiseksi ei ole tehty mitään. Toimitusjohtajan tulisi edistää näiden askeleiden ottamista ja esiintyä mediassa joukkueen keulakuvana sekä huolehtia osaltaan siitä että yhteistyökumppanit pysyvät rinnalla.

  Olkoonkin että pelillinen menestys sanelee suurelta osin nuo muut asiat, mutta minun nähdäkseni Ek ei ole onnistunut tehtävässään. Ei ole mitään ulospäin näkyviä merkkejä siitä, että tilannetta olisi yritetty jotenkin korjata.