Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

SaiPa Oy:n tulevaisuus

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana parempi huominen?, 15.10.2007 klo 11.39.

 1. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos Santanen jatkaa niin kukaan ei valitse SaiPaa muusta kuin rahasta. Tai sen takia ettei päässyt muualle.
   
 2. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Santaselle & kumppaneille ensin kenkää ja sitten voidaan alkaa puhumaan tulevaisuudesta.
   
 3. Tulppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Muistuttelen Santasen poispotkimista pontevasti vaalivalle kansalle, että sedän liksa juossee potkuista huolimatta. Tässä kohtaa kun pelaajia on ulkoistettu pelastustoimintaan vetoamalla, olisi idoottimaista vapauttaa joka tapauksessa liksaa nauttiva valmentaja tehtävistään. Varsinkin tilanteessa, jossa pelillisten otteiden paranemisella ei enää tällä kaudella pelasteta kuin maineen rippeet.

  Potkut olisi pitänyt siis antaa jo aikapäivää sitten jos sillä jotain olisi haluttu viestiä tai jopa saavuttaa. Nyt odotellaan että kausi päättyy, päästään grillaamaan ja toivotaan sormet ja varpaat ristissä kansan unohtavan tämän kauden sukelluksen ensi kauden kausikorttimyynnin alkamiseen mennessä.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Muistuttelen myös siitä, että Santanen sai valita ja koota kuluvan kauden joukkueensa, jonka kanssa ei kuitenkaan saanut mitään aikaan. Antaako hallitus vielä uuden mahdollisuuden yrittää? Jos naamoja ei vaihdu riittävän paljon ja uusia kiinnostavia hemmoja ilmesty Kisapuistoon, millä joukkue myydään ensi kaudelle? Kausikortit saa myydä alennuksella jo syyskuussa, jos kelpaavat sittenkään.
   
 5. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Eiköhän tule halvemmaksi heivata Sanni pois, maksaa hänelle palkka, kun ristiksi on kyseinen homma saatu ja hankkia pätevä valmennus, jonka avulla nousemme takaisin uskottavaksi joukkueeksi, joka taistelee suorasta pudotuspelipaikasta.
   
 6. PePo_17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Jos Santasen poispotkimisella saadaan keskimäärin 100 katsojaa lisää, tuottaa se firmalle 23 kotipelissä 20 eur lipulla (veroton 18.2 eur) noin 23x18.2x100= 41 860 eur. Olisko tuo puolet Sannin palkasta, en tiä.

  Edit: Siis täytyyhän ottaa huomioon myös työnantajamaksut. Karkeasti firma maksaa noin 1.6xtyötekijän saama palkka.
   
 7. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Joutuuko tässä tapauksessa? Eikö tämä rajoitu voimassa oleviin työsuhteisiin? Luulisin, että on eri asia, että valmentajat ovat neuvotelleet noin hyvät irtisanomisetuudet, että saavat päätyyn asti palkkaa. Ko. työssähän valkku ei enää ole, jota kautta työnantajamaksuja ei enää tarvitsisi tilitellä (vaikka palkkaa vastaava summa pitääkin). Oikaiskaa, jos jauhan scheissea.
   
 8. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jauhat cheissea.
   
 9. PePo_17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Lainaus:
  Niinno emmätiiä. Täällä olen saanut oppia, että näissä lätkäyrityksissä ei noudateta lainalaisuuksia, joita minusta liike-elämässä noudatetaan. Mutta jos Santanen saa toisen kautensa palkan palkkana (vaikka ei töitä tekisikään), niin kyllä firman on maksettava myös työnantajamaksut. En oikein keksi miten tuo toisen kauden korvaus voitaisiin muuten maksaa kuin palkkana. Tietty vaikka lahjana, mutta lahjavero siitäkin menee. Sitten ei tietty tarvi tellejä ja lellejä maksella.
   
 10. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Jos Santanen jatkaa, SaiPan vetovoima pelaajamarkkinolla lienee heikko. Jos Santanen ei jatka, olisi kiire tiedottaa asiasta, koska monet pelaajat katsovat jo ensi kauden joukkueita itselleen
   
 11. PePo_17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Samaa mieltä. Ja uskon, että selkeä näyttö hihojen käärimisestä voisi palauttaa uskon sponsoririntamallakin.
   
 12. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Paska homma, mutta minkäs teet. Eteenpäin.
   
 13. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Valmentajien "potkuissa" ilmoitetaan, että valmentaja ei ole työssäolovelvollinen eli liksa juoksee (Määräaikaista sopimusta kun ei voi tuosta vaan irtisanoa), mutta töihin ei "saa" saapua.

  Joten työnantajamaksuja maksellaan ihan kuin mies olisi töissä.
   
 14. REALplayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Bruins, Pool
  Pystyykö joku veli hahmottelemaan siirtojen säästöt? Loput kotipelien tuotot on pelkät kausarit, satunnainen 5€ karjala mehu, muutama kuihtunut vety, aitiot pölyttyy.

  Jos väkisin haluaa loppukaudesta hakea positiivista, kyllähän myökin hankittiin "vahvistus" vuodenvaihteen jälkeen, tosin toimistolle. Scoutit ei ole vielä raportteja laittaneet, toivottavasti on mennyt mukavasti...
   
 15. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Lainaus:
  Toimiston vahvistuksestakaan ei olla kehdattu hiiskua muuta kuin nimi, edes kuvaa tai yhteystietoja ei ole kehdattu laittaa nettisivuille.
  Toivottavasti on valmiiksi paksu lompakko, koska provikoita/bonuksia tuovia myyntitapahtumia tuskin lähiaikoina on hirveästi tulossa.
  Yrittäjät varmasti ymmärtävät tämän tyhjennysmyynnin taloudellisen realiteetin hyvin, mutta haluavatko he silti tukea huvikseen tälläistä toimintaa?
  Suurin osa mainoksista on vain "yhteiskuntavastuun puolesta" ja halutaan mahdollistaa Lappeenrantalainen liigakiekko. Tyhjennysmyynti on osa sitä, että liigakiekkoa voidaan pelata tässä "palloilukaupungissa".

  Mitä yhteistyökumppanit saavat siitä tällä hetkellä, että laittavat huvikseen muutaman tonnin kaudessa Liiga-Saipa nimiseen osakeyhtiöön?
  Miettiiköhän ne yrittäjät, että pitäisikö se raha sittenkin panostaa vaikka oman henkilöstön hyvinvointiin?
  Siinä on varmasti toimistolla taas työnsarkaa tuleville vuosille ja uskottavuuden palautumiseen asiakkaiden silmissä tarvitaan kymmenkertainen työ yhden negatiivisen kokemuksen myötä.
   
 16. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Meni tuonne joukkueen rakentumista ketjuun, mutta tämä lienee oikeampi osoite:

  Tosiasia on se, että Santanen pitää saada tuolta kaljusta v****un heti kauden jälkeen. Eiköhän ihmiset ole jo äänestäneet jaloillaan yleisömäärissä ja tulokset puhuu puolestaan, että muutosta nyt kaivataan. Uutta ukkoa tilalle ja jos ei kulje, niin kokonaista kautta ja tällaista perseraiskausta ei enää toista ole varaa nähdä. Ne harvat pelit mitä edes olen jaksanut katsoa on ollut niin käsittämätöntä ja päämäärätöntä sähellystä, että ei tuollaisessa ole mitään järkeä.

  Hienosti on useampi vuosi tehty pitkäjänteistä työtä ja vakiinnutettu paikka (sääli)pleijareissa ja talous laitettu kuntoon. Koko paska yhdessä kaudessa kankkulan kaivoon ja vielä mietitään onko uudella johdolla luottamusta? Valtion virastoissa voidaan tämänkaltaista touhua ehkä katsoa, mutta ei kyllä ammattiurheilussa tai yritysmaailmassa.

  ps. Veikkaan, että loppukaudesta Hamilton / Trotter -kaksikosta ulosmitataan aika helvetin paljon kovemmat tehot pihalle uusissa porukoissa. Saa ottaa talteen.
   
 17. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Voimasuhteet/suoritukset muuttuvat vuosittain, ei ole "vakiinnutettuja" paikkoja pleijareihin. Se lienee osa urheilun suolaa. Ei ole esim. Lukko, Kärpät ja Hifk myöskään kovin putkeen vetäneet odotuksiin nähden.

  Muutokset on tehtävä tulevaa varten ja sitten uuteen nousuun. Meidän resursseilla helppo homma :)
   
 18. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei ammattilaisurheilussa pidäkään olla mitään vakipaikkoja. Hifk ja Kärpät tällä kaudella näyttäneet tämänkin. Vituttaa vaan aivan suunnattomasti tämä kaiken luhistuminen yhteen vuoteen :(

  MUTTA. Rehellisesti käsi pystyyn nyt, jos joku nyt sanoo olevansa tyytyväinen tämän kauden peleihin (tuloksesta riippumatta). Monta löytyyy?
   
 19. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Se on vaan näissä kärpissä ja hifkeissä se, että heillä nämä korpivaellukset eivät välttämättä kestä yhtä-kahta kautta kauempaa. Sitä selkänojaa ja kapitaalia on laittaa homma kuntoon - kerralla - jos ei toimi, vaikka totta kai ko. jengien kannattajat ovat varmasti asiasta eri mieltä. SaiPalla on aina käynnissä joku saatanan projekti, jossa tarkasteluväli on useita kausia, ei kausi.
   
 20. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Tuota, tuota, tämän olisi voinut tietenkin kirjoitella tuonne 2017 - 2018 ketjuun, mutta kun mielestäni seura tarvitsee hiukan reippaampaa tuuletusta, niin laitetaan tänne.
  Kun minun mielestäni epäonnistuminen kaudella 2016 -2017 on todellista melko laajalti, alkaen markkinoinnista, osin pelaajahankintoihin ja viimeiseksi, vaan ei vähäisemmäksi, valmennukseen, toivoisin hiukan kovempaa tuuletusta koko organisaatiossa. Edellyttääkö se sitten lopputilejä, en ole aivan varma, ehkä ainakin osalle uudenlainen toimenkuva olisi aivan hyvä.
  Ensimmäinen asia on valmennus, olkoon päävalmentaja kuka hyvänsä, niin voimakkaampi, näkemyksellisempi ja joukkuehenkeä luomaan pystyvä persoona on oltava kakkosena, nyt on joukkueesta näkynyt taitovajeen lisäksi hengettömyys, siihen on tultava muutos, koska hyvähenkinen joukkue toimii yhtenäisemmin kaikin tavoin.
  Katselin tänään tuota nelonen pron liigastudiota ja pelien loputtua sitä 4.ttä erää jossa oli Petteri Nokelainen yhtenä kommentoijana ja mietin, että jos/kun Petterin peliura on ohi, niin heti mies SaiPaan kakkosvalmentajaksi ja siinä sivussa valmentajakoulutukseen, tuntui nimittäin ajatuksia löytyvän pelin virtauksesta ja joukkueen sekä yksittäisen pelaajan vaikutuksesta joukkueen henkeen ja pelisuoritukseen. Tuosta pelaajien vaikutuksesta peliin käy esimerkkinä lause, "nyt on kovien miesten aika nousta esiin".

  Seurajohto ja pelaajahankinta on sitten oma lajinsa, tarvitseeko muuta kuin toimenkuvan tarkennuksia ja ehkä laajennuksia, en tiedä, työtä tarvitaan kuitenkin jokaiselta reilusti, ei passiivista odottelua.
   
 21. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Jypystä Marko Virtanen ykköseksi ja Noksu kakkoseksi. Kelpaisko?
   
 22. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Melkein mikä tahansa kelpaa, jos vaan päästään tästä nykyisestä revohkasta eroon kauden päätteeksi.
   
 23. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Il Padrino on oikeassa, Ekin UPMltä lähdön olosuhteet ovat täysin epärelevantteja, vähän harmittaa että lähdin tähän kesusteluun (anteeksi, M Ek), mutta kun kerran lupasin tutkailla asiaa niin kerrotaan ettei ainakaan hänen entinen kollegansa ollut tietoinen että olisi ollut mitään muuta kuin oma päätös lähteä. Päätän tämän kesustelun osaltani tähän.
   
 24. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Laitetaan vaikka tähän ketjuun. Suomikiekko.comin jutun mukaan Juha Junno väänsi viime hetkillä Trockerin Ouluun, ja siinä väännössä tarvittiin hauiksen lisäksi epäilemättä myös paksu tukko euroja. Junnon seuraaja Tommi Virkkunen kuvasi tapahtumia näin:

  Hyvä esimerkki on Trotter. Molemmat (Junno ja Aho) olivat puhuneet siitä ja loppusuoralla Juha väänsi sen Lappeenrannasta vielä meille.

  Neuvotteluissa on kaksi osapuolta, ja olettaisin että SaiPan puolelta tällaiset asiat kuuluvat toimitusjohtajan vastuulle. Hyvin hoidedttu homma toimistolla, hätäisempi kaveri olisi myynyt Trockerin jo aiemmin!
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa